чи

Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Harolds Hotel

146 Gorordo Avenue, Corner Rosal Street, Lahug, Себу, Себу, Філіппіни 6000 (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Harolds Hotel Себу - Зовнішній вид готелю Harolds Hotel Себу - Фойє Harolds Hotel Себу - Вітальня Harolds Hotel Себу - Вітальня Harolds Hotel Себу - Вітальня Harolds Hotel Себу - Вітальня Harolds Hotel Себу - Вітальня Harolds Hotel Себу - Вітальня Harolds Hotel Себу - Вітальня Harolds Hotel Себу - Вітальня Harolds Hotel Себу - Вітальня Harolds Hotel Себу - Вітальня Harolds Hotel Себу - Інтер’єр готелю Harolds Hotel Себу - Балкон/Тераса Harolds Hotel Себу - Вітальня Harolds Hotel Себу - Вітальня
Harolds Hotel Себу - Вітальня Harolds Hotel Себу - Вітальня Harolds Hotel Себу - Ванна кімната Harolds Hotel Себу - Ресторан Harolds Hotel Себу - Ресторан Harolds Hotel Себу - Ресторан Harolds Hotel Себу - Ресторан Harolds Hotel Себу - Паб/Коктейль-бар Harolds Hotel Себу - Паб/Коктейль-бар Harolds Hotel Себу - Паб/Коктейль-бар Harolds Hotel Себу - Ресторан Harolds Hotel Себу - Танцювальна зала
Місцезнаходження Себу Кількість номерів: 90
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Фантастичний

8,5

із 1110 відгуків

Ціна-якість:
8,6
Розташування
8,2
Робота персоналу:
8,9
Умови перебування в готелі/Чистота:
9,0
Комфортність номерів/Стандарт:
8,7
Страви/Організація харчування:
7,5
Усі відгуки (1110)
Відсортувати за:
Ekaterina L. Поїздка вдвох Russia, 1 листопада 2013 р.
Фешенебельный бизнес-отель

Завтрак (шведский стол), ресторан на крыше под открытым небом, оснащенность номера.
10
При встрече в отеле открывают двери машины и входные двери. Всюду гарсоны. За вас готовы сделать все, даже нажимают на кнопку лифта. Номер был оснащен всем необходимым - кондиционер, ЖК телевизор, сейф, утюг и гладильная доска, фен, просторный шкаф и письменный стол. В ванной комнате большая ванна и два вида душа. Кровать была шикарна, с двумя подушками на человека, мягким и удобным матрацем. Номер убирали, меняли все полотенца, заправляли кровать. В ресторане персонал очень обходителен. Принесли нам комплимент о шеф-повара (какие-то печеные палочки). Все время следят за состоянием стола - нужно ли убрать посуду, долить воды в стакан, поправить нож с вилкой у твоей тарелки :) В общем отель понравился. Советую.
Alexey L. Поїздка вдвох Russia, 30 грудня 2011 р.
Неплохой отель.

Отель находится в Себу-Сити.
8
Номер оказался большой и просторный. Расположен в Себу-Сити, рядом с каким-то молом. В этом моле расположены рестораны и магазины - так что рекомендую пообедать/поужинать именно там.
Hotel Feature Tip: Расположен рядом с молом, где вкусные рестораны и по вечерам выступают различные музыкальные группы.
Mikhail P. Індивідуальний мандрівник Russia, 23 жовтня 2011 р.
Хорошее расположение, неплохой срвис

Удачное расположение
9,3
Был всего одни сутки, проездом через Себу на Бохоль.Симпатичный, небольшой отель в центральной части города, но в то же время не в самом шумном центре, но в пятиминутной досягаемости на такси, как до центра, так и до основных достопримечательностей в старом центре города. Номер достаточно просторный, но простой, вполне соответствует уровню простого отеля 4*. Но никаких излишеств. Чисто, Персонал очень приветливый. Если не хочется куда-то идтии , то ресторан предлагает очень неплохой ужин по системе шведский стол.
Sightseeing/Attractions Tip: Рассвет в Себу очень красив, рекомендую понаблюдать. Открывается город ,с постройками плавно переходящими с равнины на горы.
Garry B. Поїздка вдвох New Zealand, 23 жовтня 2014 р.
10 outa 10

Nice Bathroom, comfortable Bed, Good size room.
9,3
Cannot fault this Hotel, Really enjoyed our 4 night stay. Only thing I will mention is it's 70-80 pesos each way into city.
Brian H. Ділова поїздка United Kingdom, 18 жовтня 2014 р.
Standards are slipping!

Comfort , lovely rooms front 0f house staff
7,3
I have stayed here many times and this was the most disappointing . The front desk staff and the porters are suberb but the dining staff need retrained! The service is poor and they don't know what they are doing. I took all day for housekeeping to clean the room and I had to ask every day. Its all down to poor management.
Poul M. Індивідуальний мандрівник Denmark, 12 жовтня 2014 р.
So disappointed !!

The food was good in the Roof Top restaurant.
5,3
I am disappointed. I only give my review if i feel that the present star rating is out of order. I was staying at Harolds one night, just to test it as i often travel to Cebu. Nice rooms. Lazy Staff ... Terrible service in the restaurant. There were 5 Staffweroking there and only 2 guests, but the staff found it much more funny to make jokes between themselves, than to give a proper service. The wifi was so slow that i even could not send any emails. Overall this hotel don't deserve the rating it has of now.
Samantha Q. Група Singapore, 12 жовтня 2014 р.
Not as good as expected but acceptable

Room service, food and comfort
8
As usual, their service is really excellent as they have even won an award for it. The only thing they are lacking of is probably the amenities in the room, eventually almost everything is payable which is not very welcoming for us. The location was a little bit deserted in a way, especially at night, so we dont really dare to actually venture around. Overall, the cleanliness and comfort is fine and acceptable. And the service is excellent as usual.
Andrew O. Індивідуальний мандрівник United Kingdom, 7 жовтня 2014 р.
clean and good value.

staff location and room all great bit traditional could do with a update
9,7
Hotel was generally good . Stayed in better and worse it's middle of the road .
Rizalito M. Поїздка вдвох Philippines, 2 жовтня 2014 р.
Great one night experience

Location was good as it is near to the mall and some if the great restaurants and bar in the area are just 5 - 10 minutes taxi from the hotel.
9,3
Jan P. Індивідуальний мандрівник Malaysia, 2 жовтня 2014 р.
comfortable hotel to relax

nice bed, good staffs, secured
7,7
It was good, only wifi in room getting weak compare to my earlier stay.

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Harolds Hotel СебуHarolds Hotel Себу - Зовнішній вид готелю Harolds Hotel Себу - ФойєHarolds Hotel Себу - ВітальняHarolds Hotel Себу - ВітальняHarolds Hotel Себу - ВітальняHarolds Hotel Себу - ВітальняHarolds Hotel Себу - ВітальняHarolds Hotel Себу - ВітальняHarolds Hotel Себу - ВітальняHarolds Hotel Себу - ВітальняHarolds Hotel Себу - ВітальняHarolds Hotel Себу - ВітальняHarolds Hotel Себу - Інтер’єр готелюHarolds Hotel Себу - Балкон/ТерасаHarolds Hotel Себу - ВітальняHarolds Hotel Себу - ВітальняHarolds Hotel Себу - ВітальняHarolds Hotel Себу - ВітальняHarolds Hotel Себу - Ванна кімнатаHarolds Hotel Себу - РесторанHarolds Hotel Себу - РесторанHarolds Hotel Себу - РесторанHarolds Hotel Себу - РесторанHarolds Hotel Себу - Паб/Коктейль-барHarolds Hotel Себу - Паб/Коктейль-барHarolds Hotel Себу - Паб/Коктейль-барHarolds Hotel Себу - РесторанHarolds Hotel Себу - Танцювальна залаHarolds Hotel Себу - Танцювальна залаHarolds Hotel Себу - Танцювальна залаHarolds Hotel Себу - Танцювальна залаHarolds Hotel Себу - Конференц-залHarolds Hotel Себу - Конференц-залHarolds Hotel Себу - Конференц-залHarolds Hotel Себу - Конференц-залHarolds Hotel Себу - Конференц-залHarolds Hotel Себу - Конференц-залHarolds Hotel Себу - Бізнес ЦентрHarolds Hotel Себу - Фітнес-зал


AS-AGWEB-3C07