чи

Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Harolds Hotel

146 Gorordo Avenue, Corner Rosal Street, Lahug, Себу, Себу, Філіппіни 6000 (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Harolds Hotel Себу - Зовнішній вид готелю Harolds Hotel Себу - Фойє Harolds Hotel Себу - Вітальня Harolds Hotel Себу - Вітальня Harolds Hotel Себу - Вітальня Harolds Hotel Себу - Вітальня Harolds Hotel Себу - Вітальня Harolds Hotel Себу - Вітальня Harolds Hotel Себу - Вітальня Harolds Hotel Себу - Вітальня Harolds Hotel Себу - Вітальня Harolds Hotel Себу - Вітальня Harolds Hotel Себу - Інтер’єр готелю Harolds Hotel Себу - Балкон/Тераса Harolds Hotel Себу - Вітальня Harolds Hotel Себу - Вітальня
Harolds Hotel Себу - Вітальня Harolds Hotel Себу - Вітальня Harolds Hotel Себу - Ванна кімната Harolds Hotel Себу - Ресторан Harolds Hotel Себу - Ресторан Harolds Hotel Себу - Ресторан Harolds Hotel Себу - Ресторан Harolds Hotel Себу - Паб/Коктейль-бар Harolds Hotel Себу - Паб/Коктейль-бар Harolds Hotel Себу - Паб/Коктейль-бар Harolds Hotel Себу - Ресторан Harolds Hotel Себу - Танцювальна зала
Місцезнаходження Себу Кількість номерів: 90
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Фантастичний

8,5

із 1091 відгуків

Ціна-якість:
8,6
Розташування
8,2
Робота персоналу:
8,9
Умови перебування в готелі/Чистота:
9,0
Комфортність номерів/Стандарт:
8,7
Страви/Організація харчування:
7,5
Усі відгуки (1091)
Відсортувати за:
Ekaterina L. Поїздка вдвох Russia, 1 листопада 2013 р.
Фешенебельный бизнес-отель

Завтрак (шведский стол), ресторан на крыше под открытым небом, оснащенность номера.
10
При встрече в отеле открывают двери машины и входные двери. Всюду гарсоны. За вас готовы сделать все, даже нажимают на кнопку лифта. Номер был оснащен всем необходимым - кондиционер, ЖК телевизор, сейф, утюг и гладильная доска, фен, просторный шкаф и письменный стол. В ванной комнате большая ванна и два вида душа. Кровать была шикарна, с двумя подушками на человека, мягким и удобным матрацем. Номер убирали, меняли все полотенца, заправляли кровать. В ресторане персонал очень обходителен. Принесли нам комплимент о шеф-повара (какие-то печеные палочки). Все время следят за состоянием стола - нужно ли убрать посуду, долить воды в стакан, поправить нож с вилкой у твоей тарелки :) В общем отель понравился. Советую.
Alexey L. Поїздка вдвох Russia, 30 грудня 2011 р.
Неплохой отель.

Отель находится в Себу-Сити.
8
Номер оказался большой и просторный. Расположен в Себу-Сити, рядом с каким-то молом. В этом моле расположены рестораны и магазины - так что рекомендую пообедать/поужинать именно там.
Hotel Feature Tip: Расположен рядом с молом, где вкусные рестораны и по вечерам выступают различные музыкальные группы.
Mikhail P. Індивідуальний мандрівник Russia, 23 жовтня 2011 р.
Хорошее расположение, неплохой срвис

Удачное расположение
9,3
Был всего одни сутки, проездом через Себу на Бохоль.Симпатичный, небольшой отель в центральной части города, но в то же время не в самом шумном центре, но в пятиминутной досягаемости на такси, как до центра, так и до основных достопримечательностей в старом центре города. Номер достаточно просторный, но простой, вполне соответствует уровню простого отеля 4*. Но никаких излишеств. Чисто, Персонал очень приветливый. Если не хочется куда-то идтии , то ресторан предлагает очень неплохой ужин по системе шведский стол.
Sightseeing/Attractions Tip: Рассвет в Себу очень красив, рекомендую понаблюдать. Открывается город ,с постройками плавно переходящими с равнины на горы.
Michael M. Індивідуальний мандрівник United States of America, 30 вересня 2014 р.
THE BEST BREAKFAST IN CEBU!

the staff is the best,breakfast was superior & the room was most comfortable
10
I am ashamed & embarrassed that my medical condition gave the staff a very bad first impression. But,they are very professional and handled the situation calmly. I only wish I had the same opportunity to apologize and explain my behavior to the guests I offended,as I did to the staff. Without question, Harolds will be my hotel when in Cebu!
Tim W. Поїздка вдвох United States of America, 30 вересня 2014 р.
All good

location, staff, room.
7,3
Good as usual
Jay M. Індивідуальний мандрівник United States of America, 29 вересня 2014 р.
1st Timer

Customer Service, Cleanliness, Comfortable Beds
9,3
It was good... I will definitely consider it when I come back. The staff was friendly and accommodating. Bed was really comfortable with nice soft pillows... good experience for relaxing.
Susan C. Ділова поїздка New Zealand, 28 вересня 2014 р.
Very good

clean, friendly staff, good wifi
9,7
My 2 nights stay was pretty good, nice hotel. The only downside is the plastic kettle (cheap and nasty) as it was broken.
Clifford I. Індивідуальний мандрівник United States of America, 24 вересня 2014 р.
Maintains High Standard

Staff, Room & Charm
7,7
Returnee to Harolds and delighted to see the improvements made to the rooftop restaurant. Bell and doormen continues to remember me by name along with dining room staff. Buffet breakfast continues to be fine. Some attention might be focused on the salad bar as the fresh veggies were less than crispy and a bit wilted.
Danny C. Ділова поїздка Philippines, 23 вересня 2014 р.
Great Stay !

Big clean room , comfortable bed & clean toilet with complete toiletries
9,7
It was great. If have stayed here for the 6th or 7th time. When I am in Cebu, this is where I stay. The rooms are big, & toilet is always clean. I have never experienced any problem staying here. The place is near Ayala Mall. Just a 15 minutes walk. Although its easy to take a taxi right in front of the hotel. Breakfast has limited choices but it's sufficient for me already. Their service is always consistently good. Will definitely stay here again in my future trip.
Pamela R. Поїздка вдвох Singapore, 22 вересня 2014 р.
The service provided was excellent!!

The Staffs, Location, Cleanliness
10
Stay at Harolds hotel was great though it wasn't the room asked but they took the initiative to change it the next day itself. The staffs were excellent and you can ask their advice to wherever you want to go. ROom was clean and big and central location. But sadly only disadvantage was no pool..

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Harolds Hotel СебуHarolds Hotel Себу - Зовнішній вид готелю Harolds Hotel Себу - ФойєHarolds Hotel Себу - ВітальняHarolds Hotel Себу - ВітальняHarolds Hotel Себу - ВітальняHarolds Hotel Себу - ВітальняHarolds Hotel Себу - ВітальняHarolds Hotel Себу - ВітальняHarolds Hotel Себу - ВітальняHarolds Hotel Себу - ВітальняHarolds Hotel Себу - ВітальняHarolds Hotel Себу - ВітальняHarolds Hotel Себу - Інтер’єр готелюHarolds Hotel Себу - Балкон/ТерасаHarolds Hotel Себу - ВітальняHarolds Hotel Себу - ВітальняHarolds Hotel Себу - ВітальняHarolds Hotel Себу - ВітальняHarolds Hotel Себу - Ванна кімнатаHarolds Hotel Себу - РесторанHarolds Hotel Себу - РесторанHarolds Hotel Себу - РесторанHarolds Hotel Себу - РесторанHarolds Hotel Себу - Паб/Коктейль-барHarolds Hotel Себу - Паб/Коктейль-барHarolds Hotel Себу - Паб/Коктейль-барHarolds Hotel Себу - РесторанHarolds Hotel Себу - Танцювальна залаHarolds Hotel Себу - Танцювальна залаHarolds Hotel Себу - Танцювальна залаHarolds Hotel Себу - Танцювальна залаHarolds Hotel Себу - Конференц-залHarolds Hotel Себу - Конференц-залHarolds Hotel Себу - Конференц-залHarolds Hotel Себу - Конференц-залHarolds Hotel Себу - Конференц-залHarolds Hotel Себу - Конференц-залHarolds Hotel Себу - Бізнес ЦентрHarolds Hotel Себу - Фітнес-зал


AS-AGWEB-3A08