чи

Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Harolds Hotel

146 Gorordo Avenue, Corner Rosal Street, Lahug, Себу, Себу, Філіппіни 6000 (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Harolds Hotel Себу - Фойє Harolds Hotel Себу - Вітальня Harolds Hotel Себу - Вітальня Harolds Hotel Себу - Вітальня Harolds Hotel Себу - Вітальня Harolds Hotel Себу - Вітальня Harolds Hotel Себу - Ресторан Harolds Hotel Себу - Ресторан Harolds Hotel Себу - Ресторан Harolds Hotel Себу - Ресторан Harolds Hotel Себу - Паб/Коктейль-бар Harolds Hotel Себу - Паб/Коктейль-бар Harolds Hotel Себу - Паб/Коктейль-бар Harolds Hotel Себу - Ресторан Harolds Hotel Себу - Танцювальна зала Harolds Hotel Себу - Танцювальна зала
Harolds Hotel Себу - Танцювальна зала Harolds Hotel Себу - Танцювальна зала Harolds Hotel Себу - Конференц-зал Harolds Hotel Себу - Конференц-зал Harolds Hotel Себу - Конференц-зал Harolds Hotel Себу - Конференц-зал Harolds Hotel Себу - Конференц-зал Harolds Hotel Себу - Конференц-зал Harolds Hotel Себу - Бізнес Центр Harolds Hotel Себу - Фітнес-зал Harolds Hotel Себу - Зовнішній вид готелю
Місцезнаходження Себу Кількість номерів: 90
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Фантастичний

8,5

із 1192 відгуків

Ціна-якість:
8,6
Розташування
8,2
Робота персоналу:
8,9
Умови перебування в готелі/Чистота:
9,0
Комфортність номерів/Стандарт:
8,7
Страви/Організація харчування:
7,6
Усі відгуки (1192)
Відсортувати за:
Oksana K. Поїздка вдвох Russia, 24 квітня 2014 р.
Для краткосрочного пребывания.

Месторасположение, номера, работа персонала
8,7
Хороший отель для кратковременно пребывания межу прилетом, отлетом.
Ekaterina L. Поїздка вдвох Russia, 1 листопада 2013 р.
Фешенебельный бизнес-отель

Завтрак (шведский стол), ресторан на крыше под открытым небом, оснащенность номера.
10
При встрече в отеле открывают двери машины и входные двери. Всюду гарсоны. За вас готовы сделать все, даже нажимают на кнопку лифта. Номер был оснащен всем необходимым - кондиционер, ЖК телевизор, сейф, утюг и гладильная доска, фен, просторный шкаф и письменный стол. В ванной комнате большая ванна и два вида душа. Кровать была шикарна, с двумя подушками на человека, мягким и удобным матрацем. Номер убирали, меняли все полотенца, заправляли кровать. В ресторане персонал очень обходителен. Принесли нам комплимент о шеф-повара (какие-то печеные палочки). Все время следят за состоянием стола - нужно ли убрать посуду, долить воды в стакан, поправить нож с вилкой у твоей тарелки :) В общем отель понравился. Советую.
Alexey L. Поїздка вдвох Russia, 30 грудня 2011 р.
Неплохой отель.

Отель находится в Себу-Сити.
8
Номер оказался большой и просторный. Расположен в Себу-Сити, рядом с каким-то молом. В этом моле расположены рестораны и магазины - так что рекомендую пообедать/поужинать именно там.
Hotel Feature Tip: Расположен рядом с молом, где вкусные рестораны и по вечерам выступают различные музыкальные группы.
Mikhail P. Індивідуальний мандрівник Russia, 23 жовтня 2011 р.
Хорошее расположение, неплохой срвис

Удачное расположение
9,3
Был всего одни сутки, проездом через Себу на Бохоль.Симпатичный, небольшой отель в центральной части города, но в то же время не в самом шумном центре, но в пятиминутной досягаемости на такси, как до центра, так и до основных достопримечательностей в старом центре города. Номер достаточно просторный, но простой, вполне соответствует уровню простого отеля 4*. Но никаких излишеств. Чисто, Персонал очень приветливый. Если не хочется куда-то идтии , то ресторан предлагает очень неплохой ужин по системе шведский стол.
Sightseeing/Attractions Tip: Рассвет в Себу очень красив, рекомендую понаблюдать. Открывается город ,с постройками плавно переходящими с равнины на горы.
Thomas B. Поїздка вдвох United States of America, 22 березня 2015 р.
Very nice, very comfortable

Staff, cleanliness, value for my money.
9,3
Very nice.
James C. Сім"я зі старшими дітьми Philippines, 20 березня 2015 р.
IBP Convention

convenient
8
Lim T. Поїздка вдвох Malaysia, 19 березня 2015 р.
nice stay

large bed, helpful staff, clean room
9,3
large and comfortable bed, very attentive staff, breakfast fine, 10-15 mins walk to Ayala Center for shopping, 5-10mins walk to famous Rico's Lechon, 5 mins walk to yummy dessert cafe named Butterbean.
Michael J. Поїздка вдвох Australia, 13 березня 2015 р.
Great place to stay in city

The accommodation at Harold's is great. Service is first class. Caesar in the down stairs restaurant is very friendly. A big thank you to the doorman on day duty he is best I've seen
10
Great place to stay. Have stayed at many hotels in Cebu n Harold's is a great place at a fair price. The young gentleman on the door, not sure of his name but he was on during the day in a blue shirt, does an amazing job.
Jonathan D. Ділова поїздка Philippines, 8 березня 2015 р.
Comfortable, Convenient, Attentive Staff

Hotel food was good, could relax in the bath tub, good location
9,3
Enjoyed my stay. There were times I couldn't leave to eat so I relied on room service. Food was surprisingly good and very inexpensive. I loved the bath tub. Few hotels at this price have them so I enjoyed a soak after a long day. Taxis were easy to find and the staff would hail them for me. Location isn't in the main area but it's just a few minutes away by cab. Hotel staff was very courteous, attentive and helpful. Always willing to help. I was travelling with my mom who had difficulty walking and they were sensitive to her needs. I initially wanted to book a more popular hotel but decided on this hotel last minute because of the price. I'm glad I did. Will definitely stay here next time.
Maria L. Сім"я зі старшими дітьми United States of America, 5 березня 2015 р.
Wonderful

Staff hospitality, convenient location, cleanliness
8,3
It was a short but wonderful experience.

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Harolds Hotel СебуHarolds Hotel Себу - ФойєHarolds Hotel Себу - ВітальняHarolds Hotel Себу - ВітальняHarolds Hotel Себу - ВітальняHarolds Hotel Себу - ВітальняHarolds Hotel Себу - ВітальняHarolds Hotel Себу - РесторанHarolds Hotel Себу - РесторанHarolds Hotel Себу - РесторанHarolds Hotel Себу - РесторанHarolds Hotel Себу - Паб/Коктейль-барHarolds Hotel Себу - Паб/Коктейль-барHarolds Hotel Себу - Паб/Коктейль-барHarolds Hotel Себу - РесторанHarolds Hotel Себу - Танцювальна залаHarolds Hotel Себу - Танцювальна залаHarolds Hotel Себу - Танцювальна залаHarolds Hotel Себу - Танцювальна залаHarolds Hotel Себу - Конференц-залHarolds Hotel Себу - Конференц-залHarolds Hotel Себу - Конференц-залHarolds Hotel Себу - Конференц-залHarolds Hotel Себу - Конференц-залHarolds Hotel Себу - Конференц-залHarolds Hotel Себу - Бізнес ЦентрHarolds Hotel Себу - Фітнес-залHarolds Hotel Себу - Зовнішній вид готелю


AS-AGWEB-3C01