Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

HARRIS Hotel Bukit Jimbaran

Jalan Raya Uluwatu 2000 X, Улувату, Балі, Індонезія 80361 (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

HARRIS Hotel Bukit Jimbaran Балі - Басейн HARRIS Hotel Bukit Jimbaran Балі - Фойє HARRIS Hotel Bukit Jimbaran Балі - Нічний клуб HARRIS Hotel Bukit Jimbaran Балі - Фойє HARRIS Hotel Bukit Jimbaran Балі - Магазини HARRIS Hotel Bukit Jimbaran Балі - Ресторан HARRIS Hotel Bukit Jimbaran Балі - Ресторан HARRIS Hotel Bukit Jimbaran Балі - Ресторан HARRIS Hotel Bukit Jimbaran Балі - Ресторан HARRIS Hotel Bukit Jimbaran Балі - Ресторан HARRIS Hotel Bukit Jimbaran Балі - Буфет HARRIS Hotel Bukit Jimbaran Балі - Магазини HARRIS Hotel Bukit Jimbaran Балі - Конференц-зал HARRIS Hotel Bukit Jimbaran Балі - Фітнес-зал HARRIS Hotel Bukit Jimbaran Балі - Спа-центр HARRIS Hotel Bukit Jimbaran Балі - Спа-центр
HARRIS Hotel Bukit Jimbaran Балі - Вітальня представницького класу HARRIS Hotel Bukit Jimbaran Балі - Ресторан HARRIS Hotel Bukit Jimbaran Балі - Паб/Коктейль-бар HARRIS Hotel Bukit Jimbaran Балі - Паб/Коктейль-бар HARRIS Hotel Bukit Jimbaran Балі - Їжа та напої HARRIS Hotel Bukit Jimbaran Балі - Їжа та напої HARRIS Hotel Bukit Jimbaran Балі - Їжа та напої HARRIS Hotel Bukit Jimbaran Балі - Їжа та напої HARRIS Hotel Bukit Jimbaran Балі - Нічний клуб HARRIS Hotel Bukit Jimbaran Балі - Інтер’єр готелю HARRIS Hotel Bukit Jimbaran Балі - Зручності HARRIS Hotel Bukit Jimbaran Балі - Конференц-зал
Місцезнаходження Улувату Кількість номерів: 245
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Дуже хороший
Ціна-якість:
8,2
Розташування
7,3
Робота персоналу:
8,1
Умови перебування в готелі/Чистота:
8,3
Комфортність номерів/Стандарт:
8,2
Страви/Організація харчування:
6,8
Усі відгуки (508)
Відсортувати за:
Artur R. Поїздка вдвох Russia, 10 березня 2015 р.
3 дня в HARRIS Hotel Bukit Jimbaran

Комфортный номер, дружелюбный персонал, трансфер на пляж
10
Отличный отель, нам очень понравился! При заселении сделали маленький комплимент в виде тарелки фруктов в связи с нашим медовым месяцем. Красивый интерьер в номер, а также много необходимых мелочей важных для комфорта. Все очень продумано, спасибо большое! Чистый бассейн, купались в нем очень мало. Очень хорошая услуга - бесплатный трансфер до чудесного пляжа Пандава (дополнительное спасибо водителю Ади)!В пешей доступности кафе, варунги, прачечная, несколько маркетов, массажный салон (отлично делают массаж),почтовый офис, Гаруда парк. В Гаруда парк дошли пешком вниз по горе за 20 минут, обратно дольше.Посмотрели национальный танец Кечак, он там каждый день примерно в 18-00 начинается. В парк все же лучше ехать на скутере. От отеля далековат обменник валют - вниз по горе минут 10. Таксисты возле отеля - обманщики: попросили доехать до Улувату темпл, привезли на Улувату бич, из-за этого не успели на закат в храм..Но это мелочи. В общем, за 2 недели в Индонезии это был лучший отель!
Повідомити про цей вігук
Kalashnikov A. Поїздка вдвох Russia, 17 січня 2014 р.
Молодежный отель ненавязчивый сервис, комфортный

Дизайн, кухня, бассейн
8,3
Бронировали сьют, отличный 2х комнатный номер, комфортный, молодежный дизайн, room sevice 24 часа, чисто, большой бассейн, хороший бар на крыше вид на Джимбаран, далеко от пляжа, но мы брали в аренду автомобиль, поэтому расположение не играло большого значения.
Повідомити про цей вігук
Linny T. Сім"я зі старшими дітьми Australia, 24 липня 2015 р.
Comfortable

Comfortable bed and location
6
I would not rate it as 4 star when I can hear next door doing their private business. The b/fast was terrible, they didn't replenish water and other supplies for my room and staff responses to requests are so slow! Must say the hotel had comfy bed and pillows.
Повідомити про цей вігук
Trixie K. Поїздка вдвох Singapore, 22 липня 2015 р.
Not up to par

Staff were very friendly and helpful.
5,7
The room was very disappointing. I understand that it is a cheap hotel but I expect basic things to be checked: rooms smelled, carpet by the bed looks grey and dirty, the linen we had were slightly damp when we JUST checked in. Walls are paper thin and could hear our neighbour snoring (not his fault but we shouldn't even be able to hear such things). Also heard baby crying all night.
Повідомити про цей вігук
Wetty S. Сім"я зі старшими дітьми Indonesia, 21 липня 2015 р.
nice hotel in GWK area

clean , comfort, big room
7,3
nice hotel , clean and comfortable. my room is ocean view, so it can see the ocean / beaches of jimbaran / kuta. and we can also see airplanes take off and landing at ngurah rai airport. very exciting for our kids. roof top area is nice with very good view. the hotel is near GWK, uluwatu, pandawa, etc. they provide shuttle to pandawa beach. breakfast is okay. swimming pool is nice and clean.
Повідомити про цей вігук
Sydney A. Індивідуальний мандрівник United States of America, 14 липня 2015 р.
Great stay

Staff was helpful and friendly, room was clean and spacious and very safe for solo travelers
9
Повідомити про цей вігук
Sri A. Сім"я зі старшими дітьми Indonesia, 7 липня 2015 р.
Great view!

Great views, excellent staffs, good services.
9,7
We were very happy during our stays in Harris. Enjoying everything as well as the service. The staff, Adi, who drove us to the beach was very friendly and chatty. We stayed 4 days in Harris. Definitely we will be back again!
Повідомити про цей вігук
Chigita S. Поїздка вдвох Indonesia, 5 липня 2015 р.
We will not come back

Good bedding and air con
3,3
It was bad. The lighting and power switches are bad, not enough towels. The bathtub is dangerous. The breakfast is horrible with the dirty utensils, not forgetting your staff's bad service.
Повідомити про цей вігук
Novita A. Група Indonesia, 5 липня 2015 р.
Comfy bed but sheets were dirty. Insects in bathro

Definitely not a 4 star hotel. Bedsheets dirty, bathroom have small insects. Towels are dirty.
4,7
Повідомити про цей вігук
Hans S. Поїздка вдвох Indonesia, 5 липня 2015 р.
Always a pleasure staying here

clean room, great staff and good price
8,3
Повідомити про цей вігук

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

HARRIS Hotel Bukit Jimbaran БаліHARRIS Hotel Bukit Jimbaran Балі - БасейнHARRIS Hotel Bukit Jimbaran Балі - ФойєHARRIS Hotel Bukit Jimbaran Балі - Нічний клубHARRIS Hotel Bukit Jimbaran Балі - ФойєHARRIS Hotel Bukit Jimbaran Балі - МагазиниHARRIS Hotel Bukit Jimbaran Балі - РесторанHARRIS Hotel Bukit Jimbaran Балі - РесторанHARRIS Hotel Bukit Jimbaran Балі - РесторанHARRIS Hotel Bukit Jimbaran Балі - РесторанHARRIS Hotel Bukit Jimbaran Балі - РесторанHARRIS Hotel Bukit Jimbaran Балі - БуфетHARRIS Hotel Bukit Jimbaran Балі - МагазиниHARRIS Hotel Bukit Jimbaran Балі - Конференц-залHARRIS Hotel Bukit Jimbaran Балі - Фітнес-залHARRIS Hotel Bukit Jimbaran Балі - Спа-центрHARRIS Hotel Bukit Jimbaran Балі - Спа-центрHARRIS Hotel Bukit Jimbaran Балі - Вітальня представницького класуHARRIS Hotel Bukit Jimbaran Балі - РесторанHARRIS Hotel Bukit Jimbaran Балі - Паб/Коктейль-барHARRIS Hotel Bukit Jimbaran Балі - Паб/Коктейль-барHARRIS Hotel Bukit Jimbaran Балі - Їжа та напоїHARRIS Hotel Bukit Jimbaran Балі - Їжа та напоїHARRIS Hotel Bukit Jimbaran Балі - Їжа та напоїHARRIS Hotel Bukit Jimbaran Балі - Їжа та напоїHARRIS Hotel Bukit Jimbaran Балі - Нічний клубHARRIS Hotel Bukit Jimbaran Балі - Інтер’єр готелюHARRIS Hotel Bukit Jimbaran Балі - ЗручностіHARRIS Hotel Bukit Jimbaran Балі - Конференц-залHARRIS Hotel Bukit Jimbaran Балі - Зовнішній вид готелю HARRIS Hotel Bukit Jimbaran Балі - ЗручностіHARRIS Hotel Bukit Jimbaran Балі - ВітальняHARRIS Hotel Bukit Jimbaran Балі - ЗручностіHARRIS Hotel Bukit Jimbaran Балі - Інтер’єр готелюHARRIS Hotel Bukit Jimbaran Балі - ЗручностіHARRIS Hotel Bukit Jimbaran Балі - Зовнішній вид готелю HARRIS Hotel Bukit Jimbaran Балі - ВітальняHARRIS Hotel Bukit Jimbaran Балі - ЗручностіHARRIS Hotel Bukit Jimbaran Балі - Їжа та напоїHARRIS Hotel Bukit Jimbaran Балі - Їжа та напоїHARRIS Hotel Bukit Jimbaran Балі - ЗручностіHARRIS Hotel Bukit Jimbaran Балі - ЗручностіHARRIS Hotel Bukit Jimbaran Балі - Конференц-залHARRIS Hotel Bukit Jimbaran Балі - ЗручностіHARRIS Hotel Bukit Jimbaran Балі - Їжа та напоїHARRIS Hotel Bukit Jimbaran Балі - ЗручностіHARRIS Hotel Bukit Jimbaran Балі - Фітнес-залHARRIS Hotel Bukit Jimbaran Балі - Місця відпочинку та розвагиHARRIS Hotel Bukit Jimbaran Балі - РесторанHARRIS Hotel Bukit Jimbaran Балі - ВітальняHARRIS Hotel Bukit Jimbaran Балі - ЗручностіHARRIS Hotel Bukit Jimbaran Балі - ЗручностіHARRIS Hotel Bukit Jimbaran Балі - Їжа та напоїHARRIS Hotel Bukit Jimbaran Балі - Карта


Agoda.com є частиною Priceline Group, світового лідеру із туристичного бізнесу.

AS-AGWEB-3B02