чи

Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

HARRIS Hotel Bukit Jimbaran

Jalan Raya Uluwatu 2000 X, Улувату, Балі, Індонезія 80361 (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

HARRIS Hotel Bukit Jimbaran Балі - Басейн HARRIS Hotel Bukit Jimbaran Балі - Фойє HARRIS Hotel Bukit Jimbaran Балі - Нічний клуб HARRIS Hotel Bukit Jimbaran Балі - Фойє HARRIS Hotel Bukit Jimbaran Балі - Магазини HARRIS Hotel Bukit Jimbaran Балі - Ресторан HARRIS Hotel Bukit Jimbaran Балі - Ресторан HARRIS Hotel Bukit Jimbaran Балі - Ресторан HARRIS Hotel Bukit Jimbaran Балі - Ресторан HARRIS Hotel Bukit Jimbaran Балі - Ресторан HARRIS Hotel Bukit Jimbaran Балі - Буфет HARRIS Hotel Bukit Jimbaran Балі - Магазини HARRIS Hotel Bukit Jimbaran Балі - Конференц-зал HARRIS Hotel Bukit Jimbaran Балі - Фітнес-зал HARRIS Hotel Bukit Jimbaran Балі - Спа-центр HARRIS Hotel Bukit Jimbaran Балі - Спа-центр
HARRIS Hotel Bukit Jimbaran Балі - Вітальня представницького класу HARRIS Hotel Bukit Jimbaran Балі - Ресторан HARRIS Hotel Bukit Jimbaran Балі - Паб/Коктейль-бар HARRIS Hotel Bukit Jimbaran Балі - Паб/Коктейль-бар HARRIS Hotel Bukit Jimbaran Балі - Паб/Коктейль-бар HARRIS Hotel Bukit Jimbaran Балі - Паб/Коктейль-бар HARRIS Hotel Bukit Jimbaran Балі - Їжа та напої HARRIS Hotel Bukit Jimbaran Балі - Їжа та напої HARRIS Hotel Bukit Jimbaran Балі - Їжа та напої HARRIS Hotel Bukit Jimbaran Балі - Їжа та напої HARRIS Hotel Bukit Jimbaran Балі - Їжа та напої HARRIS Hotel Bukit Jimbaran Балі - Їжа та напої
Місцезнаходження Улувату Кількість номерів: 245
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Дуже хороший

7,8

із 429 відгуків

Ціна-якість:
8,3
Розташування
7,2
Робота персоналу:
8,1
Умови перебування в готелі/Чистота:
8,4
Комфортність номерів/Стандарт:
8,3
Страви/Організація харчування:
6,8
Усі відгуки (429)
Відсортувати за:
Kalashnikov A. Поїздка вдвох Russia, 17 січня 2014 р.
Молодежный отель ненавязчивый сервис, комфортный

Дизайн, кухня, бассейн
8,3
Бронировали сьют, отличный 2х комнатный номер, комфортный, молодежный дизайн, room sevice 24 часа, чисто, большой бассейн, хороший бар на крыше вид на Джимбаран, далеко от пляжа, но мы брали в аренду автомобиль, поэтому расположение не играло большого значения.
Michelle C. Сім"я з малими дітьми Malaysia, 8 лютого 2015 р.
comfort hotel

staffs are friendly, room is clean and comfort to 2 stay,
8,3
Great
Anastasha K. Сім"я зі старшими дітьми Indonesia, 6 лютого 2015 р.
Harris Hotel Uluwatu has been Too Overrated

Good location, Decent breakfast,
6
When we arrived at the hotel to check in, there was no staffs to help us with our luggage. We had to drag our own baggage to the room. Once we checked in, our extra bed was not fixed yet (we booked our extra bed since a week before our arrival). And it took a very long time for the staffs to come and fix our bed. So it was quite a false start, staffs performance was disappointing. Our room was actually quite clean, but there were lots of ants on the table. We cleared it, the next day more ants were coming. At night, it was quite hard to get a good sleep as there was loud music until almost midnight, even though it was not on the weekend. Our stay at Harris Uluwatu was far from pleasant. But on the check-out day then we could feel the warmth and friendliness of the staffs.
Lai W. Група Hong Kong, 2 лютого 2015 р.
Friendly Staff

Nice & friendly staff. Breakbast was so-so.
8,7
Enjoy the stay at Harris. Will recommend it to friends.
Zhi Y. Поїздка вдвох Malaysia, 23 січня 2015 р.
Awesome!

Good service, room was clean and comfortable, nice hotel
9,3
Joanne A. Поїздка вдвох Singapore, 22 січня 2015 р.
Value for money

Staff friendliness and price
6
Nice pool view and room is generally clean. Food ordered from room service taste good but breakfast is very terrible. Staff is very friendly. However, when they knock on the door and receive no / slower response, they will open the door themselves. Thus, there is no privacy for the guests at all!
Muhammad J. Поїздка вдвох Indonesia, 12 січня 2015 р.
good location and very friendly staff..

new hotel, good location, and very freidnly staff.
9
Teresa S. Сім"я з малими дітьми Australia, 5 січня 2015 р.
Great hotel

Location, staff & attractions around the area
8
Stay was awesome. Loved i here. Staff friendly & close to many fine beaches & attractions
Teresa S. Сім"я з малими дітьми Australia, 4 січня 2015 р.
Great hotel

Location, staff and food
8
Stay was awesome. great location & staff & pool were great
Nanda A. Сім"я зі старшими дітьми Indonesia, 1 січня 2015 р.
perfect!

value fot money, location, clean
7,7
Check in was very fast Staff were friendly Room was comfy and clean. I ordered extra bed and it came right away. They made up our room daily with new bed sheet and towel etc. Staff was knowledgable. They can suggest good food and attractions places for you Will definitely use Harris Hotel again. Many branches located around Bali, you'll be able to stay at ur choice of location in Harris Hotel

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

HARRIS Hotel Bukit Jimbaran БаліHARRIS Hotel Bukit Jimbaran Балі - БасейнHARRIS Hotel Bukit Jimbaran Балі - ФойєHARRIS Hotel Bukit Jimbaran Балі - Нічний клубHARRIS Hotel Bukit Jimbaran Балі - ФойєHARRIS Hotel Bukit Jimbaran Балі - МагазиниHARRIS Hotel Bukit Jimbaran Балі - РесторанHARRIS Hotel Bukit Jimbaran Балі - РесторанHARRIS Hotel Bukit Jimbaran Балі - РесторанHARRIS Hotel Bukit Jimbaran Балі - РесторанHARRIS Hotel Bukit Jimbaran Балі - РесторанHARRIS Hotel Bukit Jimbaran Балі - БуфетHARRIS Hotel Bukit Jimbaran Балі - МагазиниHARRIS Hotel Bukit Jimbaran Балі - Конференц-залHARRIS Hotel Bukit Jimbaran Балі - Фітнес-залHARRIS Hotel Bukit Jimbaran Балі - Спа-центрHARRIS Hotel Bukit Jimbaran Балі - Спа-центрHARRIS Hotel Bukit Jimbaran Балі - Вітальня представницького класуHARRIS Hotel Bukit Jimbaran Балі - РесторанHARRIS Hotel Bukit Jimbaran Балі - Паб/Коктейль-барHARRIS Hotel Bukit Jimbaran Балі - Паб/Коктейль-барHARRIS Hotel Bukit Jimbaran Балі - Паб/Коктейль-барHARRIS Hotel Bukit Jimbaran Балі - Паб/Коктейль-барHARRIS Hotel Bukit Jimbaran Балі - Їжа та напоїHARRIS Hotel Bukit Jimbaran Балі - Їжа та напоїHARRIS Hotel Bukit Jimbaran Балі - Їжа та напоїHARRIS Hotel Bukit Jimbaran Балі - Їжа та напоїHARRIS Hotel Bukit Jimbaran Балі - Їжа та напоїHARRIS Hotel Bukit Jimbaran Балі - Їжа та напої


AS-AGWEB-3B08