Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Hawaii Bali

Jl. Bypass Ngurah Rai No. 28x, Кута, Балі, Індонезія 80361

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Приємний

6,8

із 499 відгуків

0 відгуків українською

Ціна-якість:
7,3
Розташування
7,0
Робота персоналу:
7,1
Умови перебування в готелі/Чистота:
7,0
Комфортність номерів/Стандарт:
7,0
Страви/Організація харчування:
5,7
Усі відгуки (499)
Відсортувати за:
Olga C. Сім"я з малими дітьми Russia, 8 червня 2013 р.
Ночь после прилета

Мне понравился очень отзывчивый персонал
7
Останавливались после прилетаем на Бали, отель находится недалеко от аэропорта, прямо на дороге выйти из него пешком никуда не возможно и рядом кроме шумной, пыльной дороги ничего нет. В самом отеле есть маленький круглосуточный магазинчик. Отель будет удобен тем у кого вылет рано утром и нужно переночевать рядом с аэропортом.
Повідомити про цей вігук
Rovenna D. Сім"я зі старшими дітьми Australia, 12 січня 2016 р.
Not good

Close to airport
9,3
Not comfortable place to stay
Повідомити про цей вігук
Rovenna D. Сім"я зі старшими дітьми Australia, 12 січня 2016 р.
not good enough

Close to airport
8,3
the room is not comfortable enough
Повідомити про цей вігук
Vicente L. Поїздка вдвох Timor-Leste, 7 грудня 2015 р.
A simple hotel

Value for money, location & staff performance
6,3
It was a nice hotel.
Повідомити про цей вігук
Irene J. Сім"я зі старшими дітьми New Zealand, 29 жовтня 2015 р.
Handy location

Good shopping, close to airport, friendly staff
6,3
Average. We only stayed for a night
Повідомити про цей вігук
Syuwoon T. Поїздка вдвох Malaysia, 5 червня 2015 р.
Too bad!
3,3
I feel so disappointed when i first step into the room, the room is so small and dirty, not well maintain. the toilet is also dirty and small. I have to wear my slipper when walk inside the room. I think you can find a better hotel with this price.
Повідомити про цей вігук
Michael H. Група Indonesia, 31 травня 2015 р.
Not Interesting

recepcionist
5,7
Повідомити про цей вігук
Fajrina S. Індивідуальний мандрівник Indonesia, 11 квітня 2015 р.
Good

Strategist location, clean and comfort
8,7
Повідомити про цей вігук
Suzila M. Поїздка вдвох Malaysia, 14 березня 2015 р.
Nice room

Clean, staff helpful & good location.
8
Clean location, friendly staff & easy to search souvenior but far from seminyak beach.
Повідомити про цей вігук
Tan H. Сім"я з малими дітьми Indonesia, 16 лютого 2015 р.
good hotel, near the airport

located near airport, clean swimming pool, near the shopping area
10
very nice & relax even only stay one night, our kids enjoy the swimming pool very much. only they dont allow late check out even for half an hour must be extra charge, little bit annoying. near to airport. no traffic problem. overall is quite nice
Повідомити про цей вігук
1 з 1 відгука
Hawaii Bali БаліHawaii Bali Балі - Їжа та напоїHawaii Bali Балі - РесторанHawaii Bali Балі - Інтер’єр готелюHawaii Bali Балі - РесторанHawaii Bali Балі - ФойєHawaii Bali Балі - ВидHawaii Bali Балі - РесторанHawaii Bali Балі - Їжа та напоїHawaii Bali Балі - ОточенняHawaii Bali Балі - Ванна кімнатаHawaii Bali Балі - РецепціяHawaii Bali Балі - Цікаві місця поручHawaii Bali Балі - Конференц-залHawaii Bali Балі - Інтер’єр готелюHawaii Bali Балі - БасейнHawaii Bali Балі - Їжа та напої


Agoda.com є частиною Priceline Group, світового лідеру із туристичного бізнесу.

AS-AGWEB-3B06