Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Hemingway's Hotel

188/17-20 Phangmuang Sai Kor, Kathu, Патонг, Пхукет, Таїланд 83150 (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Hemingway’s Hotel Пхукет - Вітальня Hemingway’s Hotel Пхукет - Вітальня Hemingway’s Hotel Пхукет - Зручності Hemingway’s Hotel Пхукет - Зручності Hemingway’s Hotel Пхукет - Ресторан Hemingway’s Hotel Пхукет - Вітальня Hemingway’s Hotel Пхукет - Вітальня Hemingway’s Hotel Пхукет - Вітальня Hemingway’s Hotel Пхукет - Зовнішній вид готелю Hemingway’s Hotel Пхукет - Зручності Hemingway’s Hotel Пхукет - Ресторан Hemingway’s Hotel Пхукет - Ресторан Hemingway’s Hotel Пхукет - Вітальня Hemingway’s Hotel Пхукет - Вітальня Hemingway’s Hotel Пхукет - Вітальня Hemingway’s Hotel Пхукет - Вітальня
Hemingway’s Hotel Пхукет - Ванна кімната Hemingway’s Hotel Пхукет - Вітальня Hemingway’s Hotel Пхукет - Вітальня Hemingway’s Hotel Пхукет - Вітальня Hemingway’s Hotel Пхукет - Рецепція Hemingway’s Hotel Пхукет - Вітальня Hemingway’s Hotel Пхукет - Вітальня Hemingway’s Hotel Пхукет - Вітальня Hemingway’s Hotel Пхукет - Вітальня
Місцезнаходження Патонг Кількість номерів: 32
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Дуже хороший
Ціна-якість:
8,1
Розташування
7,9
Робота персоналу:
7,8
Умови перебування в готелі/Чистота:
8,3
Комфортність номерів/Стандарт:
8,0
Страви/Організація харчування:
7,1
Усі відгуки (428)
Відсортувати за:
Denis D. Поїздка вдвох Russia, 21 січня 2013 р.
Удобное расположение отеля

Удобное расположение отеля, до пляжа недалеко, в шаговой доступности вся ночная жизнь
8,3
1. Простыни с пятнами 2. Был обнаружен таракан в номере (который впрочем был быстро уничтожен) 3. Номер с балконом бесполезен (вид на другой отель и улицу). Есть риск взять номер с окном с видом на провода)) 4. Адекватный персонал 5. Хороший ресторан в отеле 6. Хорошо, что ночная жизнь в другом квартале. Это большой плюс. Поэтому там тихо. До развлекаловок идти минут 5-10 7. Много пожилых британцев в отеле, что говорит о том что он приличный 8. До него сменили несколько отелей в Патонге. Он самый оптимальный по цене и местонахождению. Брать отель совсем в центре Патонга не советуем. Не заснете)
Повідомити про цей вігук
Piotr T. Поїздка вдвох Poland, 4 травня 2011 р.
Cudowny hotel i miła obsługa

Wygodne łóżka
8,3
Spędziłem w hotelu bardzo miły czas. czysto, bezpiecznie, w centrum, miła obsługa, wszystko ok.
Повідомити про цей вігук
David C. Ділова поїздка United States of America, 22 червня 2015 р.
Front desk

Hemingway's Hotel
4
The front desk boy was a Rude , stupid and should work in the laundry room away from all people contact . The rest of the front end staff were ok.
Повідомити про цей вігук
David C. Ділова поїздка United States of America, 21 червня 2015 р.
The boy at the desk when checking in was so rude .

Hemingway's Hotel
3,3
I have stayed there before . Never ever again .
Повідомити про цей вігук
David W. Поїздка вдвох Australia, 29 травня 2015 р.
Good value

Value location staff
7,3
Not crazy close to the beach but we stay in Patong to shop and go to dentist don't rate the beach at Patong anyway. Breakfast is very basic you could probably not get it and go out and try other options.
Повідомити про цей вігук
Alvin C. Група Malaysia, 26 травня 2015 р.
Hemingway's Hotel

The staffs were good and friendly. Nice location and the room is big.
9
Is worth for budget travelers.
Повідомити про цей вігук
Jeremy T. Сім"я з малими дітьми Malaysia, 18 травня 2015 р.
Nice room

Cleanliness, friendly staff
4,7
Overall,we are happy to stay this hotel accept the bathroom water supply is very bad.
Повідомити про цей вігук
Noralif A. Група Malaysia, 1 травня 2015 р.
Not the hotel we expected

Location, air conditioned, hot shower
8
We were transferred from the hotel we booked to it's sister hotel, Hemingway's Silk couple of blocks away. We stayed there throughout out vacation. It should be stated clearly about the exact hotel. The type of room also very misleading which says inclusive of breakfast. No breakfast for our room was told when we check in. Another type of exactly same room without breakfast was much cheaper. Should have book that if we knew. bed is so hard. No balcony. Plus side is it has swimming pool. Overall stay was good.
Повідомити про цей вігук
Mark S. Індивідуальний мандрівник Australia, 29 квітня 2015 р.
get what you pay for

position position position
6,3
kept running out of water the bed was rock hard and power became a problem . Staff were not so helpful with problems and refused to up grade to hemingways silk which has no problems told to me by a customer that was staying there and they were very happy with silk.
Повідомити про цей вігук
Husain J. Поїздка вдвох Bahrain, 16 квітня 2015 р.
Expected more than an old hotel renovated

Close to everything
8
It was nice but the rooms didn't match the pics .. They have 3 branches I guess they kept me in the worst one ..
Повідомити про цей вігук

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Hemingway’s Hotel ПхукетHemingway’s Hotel Пхукет - ВітальняHemingway’s Hotel Пхукет - ВітальняHemingway’s Hotel Пхукет - ЗручностіHemingway’s Hotel Пхукет - ЗручностіHemingway’s Hotel Пхукет - РесторанHemingway’s Hotel Пхукет - ВітальняHemingway’s Hotel Пхукет - ВітальняHemingway’s Hotel Пхукет - ВітальняHemingway’s Hotel Пхукет - Зовнішній вид готелю Hemingway’s Hotel Пхукет - ЗручностіHemingway’s Hotel Пхукет - РесторанHemingway’s Hotel Пхукет - РесторанHemingway’s Hotel Пхукет - ВітальняHemingway’s Hotel Пхукет - ВітальняHemingway’s Hotel Пхукет - ВітальняHemingway’s Hotel Пхукет - ВітальняHemingway’s Hotel Пхукет - Ванна кімнатаHemingway’s Hotel Пхукет - ВітальняHemingway’s Hotel Пхукет - ВітальняHemingway’s Hotel Пхукет - ВітальняHemingway’s Hotel Пхукет - РецепціяHemingway’s Hotel Пхукет - ВітальняHemingway’s Hotel Пхукет - ВітальняHemingway’s Hotel Пхукет - ВітальняHemingway’s Hotel Пхукет - Вітальня


Agoda.com є частиною Priceline Group, світового лідеру із туристичного бізнесу.

AS-AGWEB-3A04