чи

Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Hilton Guam Resort & Spa

202 Hilton Road, Тьоман Бей, Гуам 96913 (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Hilton Guam Resort & Spa Гуам - Вітальня Hilton Guam Resort & Spa Гуам - Номер Люкс Hilton Guam Resort & Spa Гуам - Номер Люкс Hilton Guam Resort & Spa Гуам - Ванна кімната Hilton Guam Resort & Spa Гуам - Фойє Hilton Guam Resort & Spa Гуам - Рецепція Hilton Guam Resort & Spa Гуам - Вітальня представницького класу Hilton Guam Resort & Spa Гуам - Вітальня представницького класу Hilton Guam Resort & Spa Гуам - Ресторан Hilton Guam Resort & Spa Гуам - Буфет/Кафе Hilton Guam Resort & Spa Гуам - Паб/Коктейль-бар Hilton Guam Resort & Spa Гуам - Паб/Коктейль-бар Hilton Guam Resort & Spa Гуам - Бізнес Центр Hilton Guam Resort & Spa Гуам - Дитячий клуб Hilton Guam Resort & Spa Гуам - Фітнес-зал Hilton Guam Resort & Spa Гуам - Місця відпочинку та розваги
Hilton Guam Resort & Spa Гуам - Басейн Hilton Guam Resort & Spa Гуам - Місця відпочинку та розваги Hilton Guam Resort & Spa Гуам - Місця відпочинку та розваги Hilton Guam Resort & Spa Гуам - Вітальня представницького класу Hilton Guam Resort & Spa Гуам - Басейн Hilton Guam Resort & Spa Гуам - Басейн Hilton Guam Resort & Spa Гуам - Пляж Hilton Guam Resort & Spa Гуам - Вітальня Hilton Guam Resort & Spa Гуам - Зовнішній вид готелю Hilton Guam Resort & Spa Гуам - Вітальня Hilton Guam Resort & Spa Гуам - Вітальня Hilton Guam Resort & Spa Гуам - Вітальня
Місцезнаходження Тьоман Бей Кількість номерів: 658

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Дуже хороший

7,8

із 471 відгуків

Ціна-якість:
7,8
Розташування
7,4
Робота персоналу:
8,1
Умови перебування в готелі/Чистота:
8,0
Комфортність номерів/Стандарт:
8,2
Страви/Організація харчування:
7,3
Усі відгуки (471)
Відсортувати за:
Elena S. Поїздка вдвох Russia, 26 жовтня 2014 р.
райский уголок

прекрвсное море,чистые уютные номера, приветливый персонал
9
Отель отвечает всем требованиям для отдыха: прекрасные чистые бассейны, джакузи, море с достаточной глубиной для плавания и чистейшей прозрачной водой, можно наблюдать за рыбками,не ныряя, и даже снимать на камеру телефона. Для любителей активного отдыха: фитнес, йога, теннисные корты, аквааэробика, водные виды развлечений...Для любителей релакса: спа процедуры,массаж. Всегда есть свободные лежаки и чистые полотенца, несмотря на то, что достаточно крупный отель. По вечерам развлекательная программа в кафе у бассейна, вас научат танцевать местные танцы. В галерею дьюти фри каждые полчаса ходит бесплатный автобус, есть платный шатлбас в крупные торговые центры микронезия молл и аутлет - 4$ разовый билет в один конец. Мы брали билет на пять дней- 25$ у водителя, он действителен на четыре маршрута шатл: красная, синяя, желтая и зеленая линии, очень удобно и выгодно, т.к. отель находится немного вдалеке от центра. Но для нас отдаленность от центра не уменьшила всей прелести прибывания в отеле. С большим удовольствием остановились бы в этом отеле снова!
Pavel D. Індивідуальний мандрівник Russia, 2 березня 2013 р.
Красивый отель и приветливый персонал

Удобное расположение отеля в уютном месте. До центра 10-15 минут.
10
Отель расположен в уютном уголке залива.Красивое романтичное место.Все развлечения находятся рядом.Теплое море и ласковое .Дружелюбный персонал. Кормят вкусно и празднично.Предоставляемые услуги в отеле - качественные. Вечером в отеле проходят развлекающие мероприятия под разнообразную музыку.Для детей есть водные горки и бассейны.Для отдыха и развлечений выбирайте отель Хилтон.
Marcia T. Поїздка вдвох United States of America, 17 березня 2015 р.
Great location.

Endless pool the spa and the dining spots
8,3
Great. Top notch
Leticia A. Поїздка вдвох Philippines, 15 березня 2015 р.
Ok

The view
7,3
Soyeon K. Індивідуальний мандрівник South Korea, 6 лютого 2015 р.
I would like to come again!

Calm, clean, comfortable hotel
9
The hotel looks renovated recently and the room condition was good the staffs were kind. One thing I liked was calm compare with other hotels. Maybe it's because the hotel is quite far from the main town(actually it is not). But the room I stayed was 3rd floor, I could here sound from the hall and the other rooms. However I liked the hotel very much.
Youngsik K. Сім"я зі старшими дітьми South Korea, 23 січня 2015 р.
it's very good

kind, clean, veiw
9,3
it's very good
Min J. Сім"я з малими дітьми South Korea, 22 січня 2015 р.
Good condition in Hilton hotel

Good location&cleening&kindly of statts
8,7
Very good
Joyce A. Група Philippines, 18 січня 2015 р.
Worth the price

Location, food, value for money
10
I believe you'll get your money's worth in this hotel compared to other pricey hotels in the Tumon Bay area. We got a spacious room with a great view of Tumon Bay from the balcony. Food in the restaurants are expensive but the in-room dining is also great without the hefty price. Only downside I can think of is no free internet in the room.
Victor B. Сім"я з малими дітьми Guam, 7 січня 2015 р.
Wonderful birthday celebration for my daughter

Large room, beautiful view, and fun water activities for the kids
9,7
It was a great way for my 12-year-old daughter to celebrate her birthday. From the moment we checked in, everything was perfect! We were upgraded to a suite and welcomed with a birthday cake, fruit platter, champagne, and cookies. Aside from the room being perfect, we enjoyed complimentary evening snack and breakfast at the Executive Lounge. The following day, we celebrated my daughter's birthday at the Islander Terrace. Lunch was excellent as always. My kids also had a wonderful time at the pool. Thank you, Hilton, for making my daughter's birthday extra special!
Lik K. Поїздка вдвох Hong Kong, 22 грудня 2014 р.
Excellent sea view

beautiful tumon bay view. Next to Ypao beach with beautiful coral reef
6,3
Can only check in at 4. lots of visitors and so waited for an hour to check in. Breakfast is ok but nothing special. DFS is not in walking distance but lam lam bus is quite frequent. Have asked the reception about DFS free shuttle service schedule, but the answer we got is incorrect

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Hilton Guam Resort & Spa ГуамHilton Guam Resort & Spa Гуам - ВітальняHilton Guam Resort & Spa Гуам - Номер ЛюксHilton Guam Resort & Spa Гуам - Номер ЛюксHilton Guam Resort & Spa Гуам - Ванна кімнатаHilton Guam Resort & Spa Гуам - ФойєHilton Guam Resort & Spa Гуам - РецепціяHilton Guam Resort & Spa Гуам - Вітальня представницького класуHilton Guam Resort & Spa Гуам - Вітальня представницького класуHilton Guam Resort & Spa Гуам - РесторанHilton Guam Resort & Spa Гуам - Буфет/КафеHilton Guam Resort & Spa Гуам - Паб/Коктейль-барHilton Guam Resort & Spa Гуам - Паб/Коктейль-барHilton Guam Resort & Spa Гуам - Бізнес ЦентрHilton Guam Resort & Spa Гуам - Дитячий клубHilton Guam Resort & Spa Гуам - Фітнес-залHilton Guam Resort & Spa Гуам - Місця відпочинку та розвагиHilton Guam Resort & Spa Гуам - БасейнHilton Guam Resort & Spa Гуам - Місця відпочинку та розвагиHilton Guam Resort & Spa Гуам - Місця відпочинку та розвагиHilton Guam Resort & Spa Гуам - Вітальня представницького класуHilton Guam Resort & Spa Гуам - БасейнHilton Guam Resort & Spa Гуам - БасейнHilton Guam Resort & Spa Гуам - ПляжHilton Guam Resort & Spa Гуам - ВітальняHilton Guam Resort & Spa Гуам - Зовнішній вид готелю Hilton Guam Resort & Spa Гуам - ВітальняHilton Guam Resort & Spa Гуам - ВітальняHilton Guam Resort & Spa Гуам - ВітальняHilton Guam Resort & Spa Гуам - ВітальняHilton Guam Resort & Spa Гуам - ВітальняHilton Guam Resort & Spa Гуам - ВітальняHilton Guam Resort & Spa Гуам - ВітальняHilton Guam Resort & Spa Гуам - ВітальняHilton Guam Resort & Spa Гуам - ВітальняHilton Guam Resort & Spa Гуам - ВітальняHilton Guam Resort & Spa Гуам - ВітальняHilton Guam Resort & Spa Гуам - ВітальняHilton Guam Resort & Spa Гуам - ВітальняHilton Guam Resort & Spa Гуам - ВітальняHilton Guam Resort & Spa Гуам - ВітальняHilton Guam Resort & Spa Гуам - ВітальняHilton Guam Resort & Spa Гуам - ЗручностіHilton Guam Resort & Spa Гуам - ЗручностіHilton Guam Resort & Spa Гуам - ЗручностіHilton Guam Resort & Spa Гуам - Зручності


AS-AGWEB-3C05