Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Hof Gorei Beach Resort

Adecor, Kaputian, Island Garden City of Samal, район Самал- острів Самал, Давао, Філіппіни (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Hof Gorei Beach Resort Давао - Вхід Hof Gorei Beach Resort Давао - Басейн Hof Gorei Beach Resort Давао - Басейн Hof Gorei Beach Resort Давао - Сад Hof Gorei Beach Resort Давао - Балкон/Тераса Hof Gorei Beach Resort Давао - Сад Hof Gorei Beach Resort Давао - Сад Hof Gorei Beach Resort Давао - Конференц-зал Hof Gorei Beach Resort Давао - Балкон/Тераса Hof Gorei Beach Resort Давао - Балкон/Тераса Hof Gorei Beach Resort Давао - Вид Hof Gorei Beach Resort Давао - Балкон/Тераса Hof Gorei Beach Resort Давао - Вид Hof Gorei Beach Resort Давао - Сад
Місцезнаходження район Самал- острів Самал Кількість номерів: 18

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Дуже хороший
Ціна-якість:
7,6
Розташування
7,8
Робота персоналу:
8,3
Умови перебування в готелі/Чистота:
8,0
Комфортність номерів/Стандарт:
8,6
Страви/Організація харчування:
7,8
Усі відгуки (354)
Відсортувати за:
Snezhana F. Індивідуальний мандрівник Russia, 18 березня 2010 р.
Отдых в деревне

Свежий ремонт, не надо задумываться о чаевых, сверхзаботливый персонал, хорошие завтраки
8
Обязательно заказывать трансфер из аэропорта, т.к. из аэропорта на такси минут 30-40 до причала, а оттуда ещё час-полтора на лодке. В душе - мыло и шампунь, слив в полу. Round Hut - круглый домик с террасой, чтобы из него попасть в душ и туалет, надо выйти на улицу. В chalet - удобства в номере и шикарный вид из окна, но очень высоко подниматься с берега. Сразу по прибытии в отель к гостям приставляют ассистента, который решает все возникающие вопросы, приносит завтрак обед и ужин и сопровождает в экскурсиях, предлагаемых отелем. Вокруг отеля только отдельные рыбацкие домики, поэтому питаться можно только в отеле, но у повара не все блюда хороши - это крайне неудобно! Убирались в номере не каждый день.
Hotel Feature Tip: До города добираться час-полтора на лодке (у отеля есть своя), поблизости только отдельные рыбацкие дома, рекомендую воспользоваться предлагаемыми отелем экскурсиями. Пляж маленкий, проходной. Вход в воду не очень приятный - битый корал, а дальше ил.
Повідомити про цей вігук
Marlyn G. Поїздка вдвох Philippines, 19 липня 2015 р.
peaceful

the ambiance,the beach,and the staff
7,7
Great
Повідомити про цей вігук
Shi H. Поїздка вдвох Malaysia, 19 липня 2015 р.
The view from the room balcony is super nice!

Breakfast on the beach is such a good experience! Lunch and dinner are served to our room and the view from the dinning area are awesome!
10
Relax and enjoyed! Worth for the price!
Повідомити про цей вігук
Ross M. Індивідуальний мандрівник United Kingdom, 18 липня 2015 р.
Away

Location, peace and friendly atmosphere
7,3
The way I like it, quiet!
Повідомити про цей вігук
Eunice S. Поїздка вдвох Philippines, 18 липня 2015 р.
Fantastic!

food so delicious! And the ground well maintained
8,3
Great!
Повідомити про цей вігук
Cristy S. Сім"я з малими дітьми Philippines, 7 червня 2015 р.
Celebration

1) Nice staff 2) Nice Place 3) Peaceful Place and relaxing
8,7
Nice and relaxing
Повідомити про цей вігук
Dorie J. Поїздка вдвох Philippines, 7 червня 2015 р.
If you want a bit overpriced night of serenity

Staff, complimentary ride, peaceful
7,7
My girlfriend and I had an overnight stay at this resort. Complimentary ferry ride was fine as there were only us and another couple with their child who were the passengers of the boat. When we arrived at the resort, watermelon juice as welcome drinks were served, and we were introduced to our personal butler. We stayed on one of their hillside round huts. The room was pretty cozy but the toilet and bath's located outside, a few steps from the room. For dinner, we were given options on where dinner will be served, either on the dining place under our room, beach side, pool side, or an overlooking view on top of a massive rock (forgot what it's really called). We were going to choose the overlooking view but another couple already got the spot, so we chose the beach side instead. Dinner seems romantic but there was something lacking on the ambiance, there was no see breeze. Food was pretty overpriced, but I totally get it since the resort's location is a one-hour boat ride from Davao, and there were no other resorts or restaurants nearby. Law of supply and demand. For the other amenities, the WiFi connection didn't reach our room but it was okay because we have mobile internet. The Jacuzzi was located on top of the hill where there is a 217-step staircase. It wasn't that relaxing when you get in their Jacuzzi since there is no heater, therefore, water was so cold. For their pool, life vests were offered for non swimmers for safety. To end this, if you want a bit overpriced night of serenity, stay here.
Повідомити про цей вігук
Patrick G. Поїздка вдвох Philippines, 6 червня 2015 р.
Nice

food is expensive
7,3
great!!!
Повідомити про цей вігук
Philip A. Поїздка вдвох Philippines, 1 червня 2015 р.
Perfect get away

good customer service. nice food. nice staff
9
A perfect get away..
Повідомити про цей вігук
Zsarlemaine B. Поїздка вдвох Philippines, 30 травня 2015 р.
Food is too expensive!

Friendly staff, dinner by the beach
6,7
I didn't expect that the food is overpriced.
Повідомити про цей вігук

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Hof Gorei Beach Resort ДаваоHof Gorei Beach Resort Давао - ВхідHof Gorei Beach Resort Давао - БасейнHof Gorei Beach Resort Давао - БасейнHof Gorei Beach Resort Давао - СадHof Gorei Beach Resort Давао - Балкон/ТерасаHof Gorei Beach Resort Давао - СадHof Gorei Beach Resort Давао - СадHof Gorei Beach Resort Давао - Конференц-залHof Gorei Beach Resort Давао - Балкон/ТерасаHof Gorei Beach Resort Давао - Балкон/ТерасаHof Gorei Beach Resort Давао - ВидHof Gorei Beach Resort Давао - Балкон/ТерасаHof Gorei Beach Resort Давао - ВидHof Gorei Beach Resort Давао - Сад


Agoda.com є частиною Priceline Group, світового лідеру із туристичного бізнесу.

AS-AGWEB-3A03