чи

Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Holiday Inn Macau Hotel

82-86 Rua de Pequim, Місто Макао, Макао (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Holiday Inn Macau Hotel Макао - Інтер’єр готелю Holiday Inn Macau Hotel Макао - Спа-центр Holiday Inn Macau Hotel Макао - Фітнес-зал Holiday Inn Macau Hotel Макао - Вітальня представницького класу Holiday Inn Macau Hotel Макао - Спа-центр Holiday Inn Macau Hotel Макао - Вітальня представницького класу Holiday Inn Macau Hotel Макао - Фітнес-зал Holiday Inn Macau Hotel Макао - Їжа та напої Holiday Inn Macau Hotel Макао - Спа-центр Holiday Inn Macau Hotel Макао - Зовнішній вид готелю Holiday Inn Macau Hotel Макао - Басейн Holiday Inn Macau Hotel Макао - Спа-центр Holiday Inn Macau Hotel Макао - Фойє Holiday Inn Macau Hotel Макао - Рецепція Holiday Inn Macau Hotel Макао - Ванна кімната Holiday Inn Macau Hotel Макао - Вітальня
Holiday Inn Macau Hotel Макао - Вітальня Holiday Inn Macau Hotel Макао - Вітальня Holiday Inn Macau Hotel Макао - Вітальня Holiday Inn Macau Hotel Макао - Бізнес Центр Holiday Inn Macau Hotel Макао - Спа-центр Holiday Inn Macau Hotel Макао - Басейн Holiday Inn Macau Hotel Макао - Ресторан
Місцезнаходження Місто Макао Кількість номерів: 323

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Хороший

7,5

із 654 відгуків

Ціна-якість:
7,3
Розташування
8,2
Робота персоналу:
7,7
Умови перебування в готелі/Чистота:
7,6
Комфортність номерів/Стандарт:
7,9
Страви/Організація харчування:
6,6
Усі відгуки (654)
Відсортувати за:
Shpichko A. Індивідуальний мандрівник Russia, 10 листопада 2011 р.
Нет вопросов

Расположение
9,7
Прекрасное расположение отеля, отличный БОЛЬШОЙ номер , подушки двух типов - мягкие и жесткие, шаттл-бас до паромов.
Ruslan I. Сім"я з малими дітьми Russia, 28 березня 2011 р.
Прекрасный отель, честные 4 звезды

Большой, уютный номер
9,7
Все прекрасно,большой номер, две огромные кровати.Сатиновое белье. Ванная комната с окном выходящим в номер,закрывается шторкой. От основных достопримечательностей пешком минут 15.
Maxim C. Поїздка вдвох Russia, 20 грудня 2010 р.
Хороший, чистый отель в центре города!

В центре
8
Расположен в деловом и коммерческом центре, в 3 минутах от отеля Lisboa и самого большого казино города и 20 минутах езды от международного аэропорта Макао. Обширная развлекательная программа предусмотрена как для любителей бродвейских шоу, так и для настоящих ценителей национальной экзотики.
Daniiar A. Індивідуальний мандрівник Kyrgyzstan, 12 липня 2010 р.
цена + качество

СПА , бассейн
10
отель понравился. плохо то что мешал шум из за ремонта
Wei P. Поїздка вдвох Malaysia, 23 січня 2015 р.
Comfortable

Free shuttle and comfortable
8
The room is comfortable and well equipped. They have a nice set of toiletries like body lotion, hair conditioner etc....There are free shuttle service to ferry terminal every 15 minutes and from there we can ride on free shuttle service to various casinos and hotels in Cotai area. The only drawback is there is no attraction around the hotel but still full of restaurants and convenient stores. Overall is not bad and value for money.
Xuanli S. Сім"я з малими дітьми Malaysia, 16 січня 2015 р.
good experience

friendly staff, comfortable room , great service
7,3
Great experience.
Sek F. Група Malaysia, 9 січня 2015 р.
Great Location

Large clean room in great location
9,3
Mark A. Сім"я з малими дітьми Philippines, 6 січня 2015 р.
excellent staff performance

location & service
7,7
Jakkrith D. Сім"я зі старшими дітьми Thailand, 5 січня 2015 р.
Best Location and Good Hotel

Location, room price, food
9,3
I like the service of hotel in this hotel and in the best area you can walk to the shopping area very close, and the food was good
Emma C. Сім"я зі старшими дітьми Philippines, 31 грудня 2014 р.
One night stay in Macau

Accomodating staff, good location, clean room
5,7
It was frustrating during our checked in because the hotel could not find our confirmation number from agoda, they told us that they could not check us in until they received an email fr Agoda to confirm it, even though we had a print out of our hotel confirmation fr Agoda with us. It was only a one day stay in Macau but the hotel took up half of our day to check us in. Due to this incident we did not quite enjoy our macau trip because of limited time. We had to check out early next morning for our HK tour. I really dont know if it was Agoda's fault or the hotel's reservation dept incompetence.

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Holiday Inn Macau Hotel МакаоHoliday Inn Macau Hotel Макао - Інтер’єр готелюHoliday Inn Macau Hotel Макао - Спа-центрHoliday Inn Macau Hotel Макао - Фітнес-залHoliday Inn Macau Hotel Макао - Вітальня представницького класуHoliday Inn Macau Hotel Макао - Спа-центрHoliday Inn Macau Hotel Макао - Вітальня представницького класуHoliday Inn Macau Hotel Макао - Фітнес-залHoliday Inn Macau Hotel Макао - Їжа та напоїHoliday Inn Macau Hotel Макао - Спа-центрHoliday Inn Macau Hotel Макао - Зовнішній вид готелю Holiday Inn Macau Hotel Макао - БасейнHoliday Inn Macau Hotel Макао - Спа-центрHoliday Inn Macau Hotel Макао - ФойєHoliday Inn Macau Hotel Макао - РецепціяHoliday Inn Macau Hotel Макао - Ванна кімнатаHoliday Inn Macau Hotel Макао - ВітальняHoliday Inn Macau Hotel Макао - ВітальняHoliday Inn Macau Hotel Макао - ВітальняHoliday Inn Macau Hotel Макао - ВітальняHoliday Inn Macau Hotel Макао - Бізнес ЦентрHoliday Inn Macau Hotel Макао - Спа-центрHoliday Inn Macau Hotel Макао - БасейнHoliday Inn Macau Hotel Макао - Ресторан


AS-AGWEB-3A07