чи

Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Hong Kong Hostel

A2, 3/F, Block A, Paterson Building (door on G/F is unlocked, check-in on 3/F), 47 Paterson Street, Козвейбей, Гонконг (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Hong Kong Hostel Гонконг - Вітальня Hong Kong Hostel Гонконг - Вітальня Hong Kong Hostel Гонконг - Вітальня Hong Kong Hostel Гонконг - Вітальня Hong Kong Hostel Гонконг - Вітальня Hong Kong Hostel Гонконг - Вітальня Hong Kong Hostel Гонконг - Вітальня Hong Kong Hostel Гонконг - Вітальня Hong Kong Hostel Гонконг - Вітальня Hong Kong Hostel Гонконг - Вітальня Hong Kong Hostel Гонконг - Вітальня Hong Kong Hostel Гонконг - Вітальня Hong Kong Hostel Гонконг - Вітальня Hong Kong Hostel Гонконг - Вітальня Hong Kong Hostel Гонконг - Інтер’єр готелю Hong Kong Hostel Гонконг - Інтер’єр готелю
Hong Kong Hostel Гонконг - Рецепція Hong Kong Hostel Гонконг - Фойє Hong Kong Hostel Гонконг - Інтер’єр готелю Hong Kong Hostel Гонконг - Інтер’єр готелю Hong Kong Hostel Гонконг - Інтер’єр готелю Hong Kong Hostel Гонконг - Інтер’єр готелю Hong Kong Hostel Гонконг - Ресторан Hong Kong Hostel Гонконг - Інтер’єр готелю Hong Kong Hostel Гонконг - Інтер’єр готелю Hong Kong Hostel Гонконг - Інтер’єр готелю Hong Kong Hostel Гонконг - Фойє Hong Kong Hostel Гонконг - Фойє
Місцезнаходження Козвейбей Кількість номерів: 30
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Приємний

6,7

із 471 відгуків

Ціна-якість:
7,2
Розташування
9,0
Робота персоналу:
6,5
Умови перебування в готелі/Чистота:
6,2
Комфортність номерів/Стандарт:
6,2
Страви/Організація харчування:
5,3
Усі відгуки (471)
Відсортувати за:
Valentina T. Індивідуальний мандрівник Russia, 21 липня 2013 р.
Чистенькое бюджетное жилье

удобное расположение, чистота номера, недорого
9,3
останавливались на 3 ночи, комнатка небольшая, но чистенькая, уютная, есть всё необходимое. Хостел находится в оживленном месте, рядом много ресторанчиков, магазинов, станция метро, автобусов - очень удобно добираться до любой достопримечательности.Также недалеко находится остановка автобуса А11, который идет из/в аэропорт. Единственный минус - очень непонятная карта-схема проезда к хостелу - мы заблудились, хорошо добрая девушка-китаянка помогла... А в целом, за такие деньги всё хорошо!
Timur M. Індивідуальний мандрівник Russia, 16 квітня 2013 р.
дешево и в центре

расположение
5,7
отлично, только ночевал, кондиционер плохой, супер расположение, но низкая цена
Victoriya M. Індивідуальний мандрівник Russia, 14 квітня 2013 р.
Хороши и самое главное чистый номер!

Чистота, удобное расположение, хорошая цена
8,7
Остановились всего на одну ночь, т.к. на следующий день был запланирован перелет в следующую страну. Остались довольны. За эту цену не ожидали чистого, тихого номера. Нобыли предоставлены хорошие условия. Единственное не подумали и не взяли с собой полотенец. И Окно выходило в шахту. Но для одной хостел более, чем хороший.
Lukasz M. Поїздка вдвох Poland, 7 квітня 2014 р.
bardzo dobra lokalizacja, standard ok

dobra lokalizacja, przyzwoity standarc i cena
8
Bardzo dobra lokalizacja i cena jak za to miejsce też rozsądna; warunki tez przyzwoite; obsługa przyjazna i uśmiechnięta; hostel zdecydowanie wart polecenia;
Katharina E. Група Germany, 6 липня 2014 р.
Very good

Location, WiFi, Staff
7,3
Convenient, Easy Violine and Check in, easy Check out, very good located
Alexis Y. Поїздка вдвох Philippines, 17 червня 2014 р.
Not as pleasant as before. Not coming back.

Location.
2,7
We were returning guests since we were satisfied by our previous stay. When we arrived, the front office staff offered us a twin room (we booked a double room). We decided it was okay for us to stay in a twin room coz it might mean bigger space. So she showed us three different rooms in three different buildings. When we finally chose a room which was located on the same building and floor as the reception, she finally told us that she could not give us that room, and insisted for us to follow our original booking. I was disgruntled because we would have been okay with our original booking had she not offered a twin room. It was her idea! Not ours. I just don't get it. So, after walking from one building to the other just to see the rooms she offered, we didn't want to settle for just any room. We wanted to get the room we liked. But they wouldn't budge. So we settled for a room in Building. It was an okay double room but the bed sheets, curtains, floor, and bathroom were filthy. We requested the housekeeper to change the bedding the following day becuase I was sneezing all night from all the dust but she said they would only change it when we checked out. So, the sneezing continued every night and the most cleaning they do everyday is to empty the trash. We are never staying here anymore. The pics posted on the website are misleading. Non of the rooms look like what you see online. There are many other hostels in the Causeway Bay area. We will take our chances somewhere else next time as these people at Hong Kong Hostel don't value returning guests at all.
Jennifer B. Поїздка вдвох Philippines, 13 червня 2014 р.
great

clean
7,7
Alfeus S. Група Indonesia, 9 червня 2014 р.
Good

Clean & strategic
7,7
Guy F. Ділова поїздка France, 6 червня 2014 р.
Spartan but OK

Price, location, friendly staff, clean
7
Basic comfort but Ok for HK.
Jon Z. Група Philippines, 2 червня 2014 р.
Convenient location; Comfortable stay

Centrally Located, Easy Access to Public Transport, and Value for Money
6,7
Stayed here for 2 nights. We got a triple room on the 10th floor of the same building as the reception. Check-in was quick and the lady receptionist was friendly. The room and bathroom was basic; small, clean, and simple with a street view window. Beds were comfortable. AC and water heater works well. TV (Chinese channels only) and wifi were available as well as a water dispenser in the corridor. Clean towels were also provided. Location is very convenient and seems safe; near shopping malls, restaurants, super market and MTR Causeway bay station. Taxi stand just outside the hostel building. Just one thing, we weren't able to locate the hostel building immediately for the first time as there were no noticeable signs on Paterson street. Nevertheless, we had a good stay and will come back again.

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Hong Kong Hostel ГонконгHong Kong Hostel Гонконг - ВітальняHong Kong Hostel Гонконг - ВітальняHong Kong Hostel Гонконг - ВітальняHong Kong Hostel Гонконг - ВітальняHong Kong Hostel Гонконг - ВітальняHong Kong Hostel Гонконг - ВітальняHong Kong Hostel Гонконг - ВітальняHong Kong Hostel Гонконг - ВітальняHong Kong Hostel Гонконг - ВітальняHong Kong Hostel Гонконг - ВітальняHong Kong Hostel Гонконг - ВітальняHong Kong Hostel Гонконг - ВітальняHong Kong Hostel Гонконг - ВітальняHong Kong Hostel Гонконг - ВітальняHong Kong Hostel Гонконг - Інтер’єр готелюHong Kong Hostel Гонконг - Інтер’єр готелюHong Kong Hostel Гонконг - РецепціяHong Kong Hostel Гонконг - ФойєHong Kong Hostel Гонконг - Інтер’єр готелюHong Kong Hostel Гонконг - Інтер’єр готелюHong Kong Hostel Гонконг - Інтер’єр готелюHong Kong Hostel Гонконг - Інтер’єр готелюHong Kong Hostel Гонконг - РесторанHong Kong Hostel Гонконг - Інтер’єр готелюHong Kong Hostel Гонконг - Інтер’єр готелюHong Kong Hostel Гонконг - Інтер’єр готелюHong Kong Hostel Гонконг - ФойєHong Kong Hostel Гонконг - ФойєHong Kong Hostel Гонконг - Ванна кімнатаHong Kong Hostel Гонконг - Ванна кімнатаHong Kong Hostel Гонконг - Ванна кімнатаHong Kong Hostel Гонконг - Ванна кімната


AS-AGWEB-3B03