чи

Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Hong Kong Hostel

A2, 3/F, Block A, Paterson Building (door on G/F is unlocked, check-in on 3/F), 47 Paterson Street, Козвейбей, Гонконг (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Hong Kong Hostel Гонконг - Вітальня Hong Kong Hostel Гонконг - Вітальня Hong Kong Hostel Гонконг - Вітальня Hong Kong Hostel Гонконг - Вітальня Hong Kong Hostel Гонконг - Вітальня Hong Kong Hostel Гонконг - Вітальня Hong Kong Hostel Гонконг - Вітальня Hong Kong Hostel Гонконг - Вітальня Hong Kong Hostel Гонконг - Вітальня Hong Kong Hostel Гонконг - Вітальня Hong Kong Hostel Гонконг - Вітальня Hong Kong Hostel Гонконг - Вітальня Hong Kong Hostel Гонконг - Вітальня Hong Kong Hostel Гонконг - Вітальня Hong Kong Hostel Гонконг - Інтер’єр готелю Hong Kong Hostel Гонконг - Інтер’єр готелю
Hong Kong Hostel Гонконг - Рецепція Hong Kong Hostel Гонконг - Фойє Hong Kong Hostel Гонконг - Інтер’єр готелю Hong Kong Hostel Гонконг - Інтер’єр готелю Hong Kong Hostel Гонконг - Інтер’єр готелю Hong Kong Hostel Гонконг - Інтер’єр готелю Hong Kong Hostel Гонконг - Ресторан Hong Kong Hostel Гонконг - Інтер’єр готелю Hong Kong Hostel Гонконг - Інтер’єр готелю Hong Kong Hostel Гонконг - Інтер’єр готелю Hong Kong Hostel Гонконг - Фойє Hong Kong Hostel Гонконг - Фойє
Місцезнаходження Козвейбей Кількість номерів: 30
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Приємний

6,7

із 559 відгуків

Ціна-якість:
7,1
Розташування
8,9
Робота персоналу:
6,6
Умови перебування в готелі/Чистота:
6,2
Комфортність номерів/Стандарт:
6,2
Страви/Організація харчування:
5,4
Усі відгуки (559)
Відсортувати за:
Valentina T. Індивідуальний мандрівник Russia, 21 липня 2013 р.
Чистенькое бюджетное жилье

удобное расположение, чистота номера, недорого
9,3
останавливались на 3 ночи, комнатка небольшая, но чистенькая, уютная, есть всё необходимое. Хостел находится в оживленном месте, рядом много ресторанчиков, магазинов, станция метро, автобусов - очень удобно добираться до любой достопримечательности.Также недалеко находится остановка автобуса А11, который идет из/в аэропорт. Единственный минус - очень непонятная карта-схема проезда к хостелу - мы заблудились, хорошо добрая девушка-китаянка помогла... А в целом, за такие деньги всё хорошо!
Timur M. Індивідуальний мандрівник Russia, 16 квітня 2013 р.
дешево и в центре

расположение
5,7
отлично, только ночевал, кондиционер плохой, супер расположение, но низкая цена
Victoriya M. Індивідуальний мандрівник Russia, 14 квітня 2013 р.
Хороши и самое главное чистый номер!

Чистота, удобное расположение, хорошая цена
8,7
Остановились всего на одну ночь, т.к. на следующий день был запланирован перелет в следующую страну. Остались довольны. За эту цену не ожидали чистого, тихого номера. Нобыли предоставлены хорошие условия. Единственное не подумали и не взяли с собой полотенец. И Окно выходило в шахту. Но для одной хостел более, чем хороший.
Lukasz M. Поїздка вдвох Poland, 7 квітня 2014 р.
bardzo dobra lokalizacja, standard ok

dobra lokalizacja, przyzwoity standarc i cena
8
Bardzo dobra lokalizacja i cena jak za to miejsce też rozsądna; warunki tez przyzwoite; obsługa przyjazna i uśmiechnięta; hostel zdecydowanie wart polecenia;
Lok S. Поїздка вдвох Hong Kong, 13 грудня 2014 р.
Budget hostel

Location price clean
8
Good stay
Coelho A. Індивідуальний мандрівник Hong Kong, 10 грудня 2014 р.
so far so good

Clean, Price resonable, Good location.
7,3
Lowi C. Ділова поїздка Netherlands, 9 листопада 2014 р.
Room report Hong Kong Hostel

Location, electric doors, elevator
4,3
It was ok, but not worth the money. We received not that much for what we payed.
Kong Y. Індивідуальний мандрівник Malaysia, 1 листопада 2014 р.
Don't bother to stay at this Hotel
3,3
Room condition bad. Not clean. No bathroom accessories.
Teong S. Ділова поїздка Malaysia, 30 жовтня 2014 р.
Room

Location
6,3
The hotel room is a bit run down as luckily the room have a window else the ventilation system doesn't work well.. Hostel should refurbish he ventilation system else very smelly from the toilet smell
William L. Поїздка вдвох Indonesia, 29 жовтня 2014 р.
small,no towel and have cat

location near mtr
4,7
the hostel is in the building of apartment. its not hard to find the hotel. first time check in I saw a cat. I hate cat so thats a bad impression. We go to the room. the room was small but quite clean. They dont give you towel since its hostel so you have to bring one on your own.But they do provide shampoo and soap (i prefer my own) the room got air cond and tv as well. so far for me I will give this hotel 6 out of 10. I would stay in better hostel if I were in Hongkong

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Hong Kong Hostel ГонконгHong Kong Hostel Гонконг - ВітальняHong Kong Hostel Гонконг - ВітальняHong Kong Hostel Гонконг - ВітальняHong Kong Hostel Гонконг - ВітальняHong Kong Hostel Гонконг - ВітальняHong Kong Hostel Гонконг - ВітальняHong Kong Hostel Гонконг - ВітальняHong Kong Hostel Гонконг - ВітальняHong Kong Hostel Гонконг - ВітальняHong Kong Hostel Гонконг - ВітальняHong Kong Hostel Гонконг - ВітальняHong Kong Hostel Гонконг - ВітальняHong Kong Hostel Гонконг - ВітальняHong Kong Hostel Гонконг - ВітальняHong Kong Hostel Гонконг - Інтер’єр готелюHong Kong Hostel Гонконг - Інтер’єр готелюHong Kong Hostel Гонконг - РецепціяHong Kong Hostel Гонконг - ФойєHong Kong Hostel Гонконг - Інтер’єр готелюHong Kong Hostel Гонконг - Інтер’єр готелюHong Kong Hostel Гонконг - Інтер’єр готелюHong Kong Hostel Гонконг - Інтер’єр готелюHong Kong Hostel Гонконг - РесторанHong Kong Hostel Гонконг - Інтер’єр готелюHong Kong Hostel Гонконг - Інтер’єр готелюHong Kong Hostel Гонконг - Інтер’єр готелюHong Kong Hostel Гонконг - ФойєHong Kong Hostel Гонконг - ФойєHong Kong Hostel Гонконг - Ванна кімнатаHong Kong Hostel Гонконг - Ванна кімнатаHong Kong Hostel Гонконг - Ванна кімнатаHong Kong Hostel Гонконг - Ванна кімната


AS-AGWEB-3C06