Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Hong Kong Hostel

A2, 3/F, Block A, Paterson Building (door on G/F is unlocked, check-in on 3/F), 47 Paterson Street, Козвейбей, Гонконг (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Hong Kong Hostel Гонконг - Вітальня Hong Kong Hostel Гонконг - Вітальня Hong Kong Hostel Гонконг - Вітальня Hong Kong Hostel Гонконг - Вітальня Hong Kong Hostel Гонконг - Вітальня Hong Kong Hostel Гонконг - Вітальня Hong Kong Hostel Гонконг - Вітальня Hong Kong Hostel Гонконг - Вітальня Hong Kong Hostel Гонконг - Вітальня Hong Kong Hostel Гонконг - Вітальня Hong Kong Hostel Гонконг - Вітальня Hong Kong Hostel Гонконг - Інтер’єр готелю Hong Kong Hostel Гонконг - Інтер’єр готелю Hong Kong Hostel Гонконг - Рецепція Hong Kong Hostel Гонконг - Фойє Hong Kong Hostel Гонконг - Інтер’єр готелю
Hong Kong Hostel Гонконг - Інтер’єр готелю Hong Kong Hostel Гонконг - Ресторан Hong Kong Hostel Гонконг - Інтер’єр готелю Hong Kong Hostel Гонконг - Інтер’єр готелю Hong Kong Hostel Гонконг - Інтер’єр готелю Hong Kong Hostel Гонконг - Фойє Hong Kong Hostel Гонконг - Фойє Hong Kong Hostel Гонконг - Ванна кімната Hong Kong Hostel Гонконг - Ванна кімната Hong Kong Hostel Гонконг - Вітальня Hong Kong Hostel Гонконг - Інтер’єр готелю Hong Kong Hostel Гонконг - Інтер’єр готелю
Місцезнаходження Козвейбей Кількість номерів: 30
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Приємний
Ціна-якість:
7,1
Розташування
8,9
Робота персоналу:
6,7
Умови перебування в готелі/Чистота:
6,3
Комфортність номерів/Стандарт:
6,2
Страви/Організація харчування:
5,4
Усі відгуки (635)
Відсортувати за:
Alina B. Поїздка вдвох Russia, 1 травня 2015 р.
Хорошее расположение, приветливый персонал.

расположение цена сервис
9
останавливались на 5 ночей, 4 прожили в номере с ванной и туалетом, одну в комнате на двоих с ванной и туалетом общим. Везде чистенько. Все понравилось. Номера маленькие как и везде. Но мы не в номере приезжали сидеть :)
Valentina T. Індивідуальний мандрівник Russia, 21 липня 2013 р.
Чистенькое бюджетное жилье

удобное расположение, чистота номера, недорого
9,3
останавливались на 3 ночи, комнатка небольшая, но чистенькая, уютная, есть всё необходимое. Хостел находится в оживленном месте, рядом много ресторанчиков, магазинов, станция метро, автобусов - очень удобно добираться до любой достопримечательности.Также недалеко находится остановка автобуса А11, который идет из/в аэропорт. Единственный минус - очень непонятная карта-схема проезда к хостелу - мы заблудились, хорошо добрая девушка-китаянка помогла... А в целом, за такие деньги всё хорошо!
Timur M. Індивідуальний мандрівник Russia, 16 квітня 2013 р.
дешево и в центре

расположение
5,7
отлично, только ночевал, кондиционер плохой, супер расположение, но низкая цена
Victoriya M. Індивідуальний мандрівник Russia, 14 квітня 2013 р.
Хороши и самое главное чистый номер!

Чистота, удобное расположение, хорошая цена
8,7
Остановились всего на одну ночь, т.к. на следующий день был запланирован перелет в следующую страну. Остались довольны. За эту цену не ожидали чистого, тихого номера. Нобыли предоставлены хорошие условия. Единственное не подумали и не взяли с собой полотенец. И Окно выходило в шахту. Но для одной хостел более, чем хороший.
Lukasz M. Поїздка вдвох Poland, 7 квітня 2014 р.
bardzo dobra lokalizacja, standard ok

dobra lokalizacja, przyzwoity standarc i cena
8
Bardzo dobra lokalizacja i cena jak za to miejsce też rozsądna; warunki tez przyzwoite; obsługa przyjazna i uśmiechnięta; hostel zdecydowanie wart polecenia;
Larica L. Поїздка вдвох Philippines, 28 червня 2015 р.
Hotel is located in a pretty good location.

Staff, location, and close to mtr
5,3
Fine
Lee M. Група Malaysia, 28 червня 2015 р.
Best Location for Everything

Location, Food and Good Value for Money
9,7
Even though the room is a bit small but it is clean and surprisingly quite, with a TV and own toilet. No problem with the toilet as I think it is just renovated. They even provide free shampoo and towel. Free WIFI provided, not very stable but good enough. Security is good as each room is given an access card. Lift is a bit small and slow. Staff are friendly and helpful. Location is superb, just 2 min from MTR, near shopping malls, near good food and near all the different brands of wife cake for souvenirs. Extremely accessible to all sorts of transportation mode: ferries to islands or small bus to Stanley market. Best of all, direct bus from here to the airport.
Seonyong C. Індивідуальний мандрівник South Korea, 26 червня 2015 р.
staff is really good

staff, location, water
3,3
Not good soundproof but good staff supporting, location and bathroom. Hope staff remains kind as always.
Jose E. Індивідуальний мандрівник Philippines, 25 червня 2015 р.
No frills no thrills

Cheap rates. Nice location. Convenient
6
I only needed a bed and a/c for an overnight stay. Anything longer I will go for something bigger. Room is tight and bathroom is cramped. If you plan on doing any shopping, packing in your room will make it a challenge. One guest packed in the hallway >:-# which was already narrow by itself. Location was close to my agenda and public transport is conveniently close.
Carolina A. Індивідуальний мандрівник United States of America, 24 червня 2015 р.
Amazing hostel for the price!

Location. Value. Service.
8
I have to admit that I was a little nervous prior to arriving at the hostel. I booked and cancelled twice based on reviews. I am so happy I stayed here (for ten days)! I booked a single which was a great size room - space on both sides of the bed with night stands, window, TV, and desk. Bathroom was a good size too. Of course it's HK so don't expect a ton of space but this was much better than I assumed for the price. I cannot say enough about the value you get considering location. I didn't stay in the main building but in a separate building across the street. That was fine for me. I didn't have as easy access to the main lounge as a result so perhaps it wasn't as social for me. But I had other friends in the city and it would have been as simple as crossing the street! Wifi, which I had assumed would be awful, was very good! It went out one night and I called in the morning to report it. It was fixed in ten minutes. If i have to say one negative it would be that the hot water goes out too quickly. If you need more luxurious accommodations then perhaps this isn't your best bet but if you are looking for basic, clean and comfortable accommodations with an emphasis on affordable price and location then you won't go wrong. I've been traveling in Asia for five months so I definitely have seen my fair share of places and this one was one of my favorites.

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Hong Kong Hostel ГонконгHong Kong Hostel Гонконг - ВітальняHong Kong Hostel Гонконг - ВітальняHong Kong Hostel Гонконг - ВітальняHong Kong Hostel Гонконг - ВітальняHong Kong Hostel Гонконг - ВітальняHong Kong Hostel Гонконг - ВітальняHong Kong Hostel Гонконг - ВітальняHong Kong Hostel Гонконг - ВітальняHong Kong Hostel Гонконг - ВітальняHong Kong Hostel Гонконг - ВітальняHong Kong Hostel Гонконг - ВітальняHong Kong Hostel Гонконг - Інтер’єр готелюHong Kong Hostel Гонконг - Інтер’єр готелюHong Kong Hostel Гонконг - РецепціяHong Kong Hostel Гонконг - ФойєHong Kong Hostel Гонконг - Інтер’єр готелюHong Kong Hostel Гонконг - Інтер’єр готелюHong Kong Hostel Гонконг - РесторанHong Kong Hostel Гонконг - Інтер’єр готелюHong Kong Hostel Гонконг - Інтер’єр готелюHong Kong Hostel Гонконг - Інтер’єр готелюHong Kong Hostel Гонконг - ФойєHong Kong Hostel Гонконг - ФойєHong Kong Hostel Гонконг - Ванна кімнатаHong Kong Hostel Гонконг - Ванна кімнатаHong Kong Hostel Гонконг - ВітальняHong Kong Hostel Гонконг - Інтер’єр готелюHong Kong Hostel Гонконг - Інтер’єр готелюHong Kong Hostel Гонконг - ВітальняHong Kong Hostel Гонконг - ВітальняHong Kong Hostel Гонконг - Ванна кімнатаHong Kong Hostel Гонконг - Ванна кімната


Agoda.com є частиною Priceline Group, світового лідеру із туристичного бізнесу.

AS-AGWEB-3C05