чи

Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Hotel 1A Apartment Berlin

Milastreet 6, Прензлауер Берг, Берлін, Німеччина 10437 (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Hotel 1A Apartment Berlin Берлін - Інтер’єр готелю Hotel 1A Apartment Berlin Берлін - Зовнішній вид готелю Hotel 1A Apartment Berlin Берлін - Інтер’єр готелю Hotel 1A Apartment Berlin Берлін - Вітальня Hotel 1A Apartment Berlin Берлін - Ванна кімната Hotel 1A Apartment Berlin Берлін - Вітальня Hotel 1A Apartment Berlin Берлін - Вітальня Hotel 1A Apartment Berlin Берлін - Вітальня Hotel 1A Apartment Berlin Берлін - Вітальня Hotel 1A Apartment Berlin Берлін - Вітальня Hotel 1A Apartment Berlin Берлін - Вітальня Hotel 1A Apartment Berlin Берлін - Ванна кімната Hotel 1A Apartment Berlin Берлін - Вітальня Hotel 1A Apartment Berlin Берлін - Вітальня Hotel 1A Apartment Berlin Берлін - Вітальня Hotel 1A Apartment Berlin Берлін - Кухня
Hotel 1A Apartment Berlin Берлін - Ванна кімната Hotel 1A Apartment Berlin Берлін - Вітальня Hotel 1A Apartment Berlin Берлін - Кухня Hotel 1A Apartment Berlin Берлін - Кухня
Місцезнаходження Прензлауер Берг Кількість номерів: 11
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Дуже хороший

7,7

із 10 відгуків

Ціна-якість:
8,4
Розташування
8,4
Робота персоналу:
8,0
Умови перебування в готелі/Чистота:
8,2
Комфортність номерів/Стандарт:
8,0
Страви/Організація харчування:
5,4
Усі відгуки (10)
Відсортувати за:
Rie S. Індивідуальний мандрівник Japan, 22 травня 2014 р.
Cheap and comfortable

Cheap, clean, large room
9,3
I stayed here only one night. Though my arrival was late in the night(around 23:00), the staff was waiting for me and welcomed me. So nice. The room was large, clean, and well designed. The location is very good. You can go to Organic Market and Flea Market on foot on weekend. I moved to another B&B, but I wish I could have stayed at 1A longer.
Siu P. Індивідуальний мандрівник Hong Kong, 4 травня 2014 р.
comfortable

good location, comfortable and value of money
8
Tay P. Поїздка вдвох Singapore, 9 березня 2013 р.
Affordable and convenient location

Affordable. Convenient location - Train station was just 10 mins walk. Shopping arcade nearby and variety of food to choose from. Room was pretty clean except for a coffee mark stain on the side table
5,7
Gabriel K. Індивідуальний мандрівник Singapore, 18 серпня 2012 р.
Excellent apartment

Huge space,has a living area, kitchen and bed space!
8,3
The apartment was spacious and big and the location was excellent! Close to the metro and beside a park for runners.
Umit A. Група Turkey, 26 червня 2014 р.
berlin tarih ve kultur kenti

merkeze yakin sakin ve ucuz bir apart
6
1a apsrtment sakin ucuz ve ozellikle ucretsiz cay ve kahve hizmeti cok iyi
Lars B. Сім"я з малими дітьми Denmark, 19 жовтня 2012 р.
Super beliggenhed

Ligger godt og let at komme til city på 10min.
7,3
Vi boede i en hotel lejlighed som blot var en stuelejlighed i en opgang tæt på hotellet. Pænt rent, men beskidt bestik i køkkenet (hviket nok skyldes at der ikke var opvaskemaskine). Lidt støj fra opgang men det var småting. Stort, velholdt og rent. Ingen wifi.
Henrik S. Поїздка вдвох Sweden, 16 травня 2013 р.
Bra budgetboende

Nära till flera mysiga restauranger, bla "The Bird" Lätt och säkert att parkera. Nära till U-bahn
7,3
Ett enkelt och bekvämt boende i en lugn stadsdel med ett rikt kulturliv. Rummet var enkelt och rent, med stort kylskåp för egen mat. Enda klagomålet är att det var dåligt med varmvatten, och aningen kallt på rummet.
Katia N. Група France, 24 лютого 2013 р.
Appartement charmant, très bon accueil,

Appartement spacieux, décoré avec beaucoup de goût et emplacement idéal à 2 pas du métro
9
Je recommande cet hôtel, très bon accueil, très propre, pas cher du tout et beaucoup d'espace, une décoration design et un très bon emplacement
Vanessa T. Група Germany, 8 липня 2014 р.
Abzug nur beim Essen da es kein Restaurant gibt.

Lage, Preis.,leistung
8
Super. Gerne wieder, ist ein Appartement Hotel. Mehr braucht man nicht für einen Städtetrip.
Yosuke I. Група Japan, 17 липня 2014 р.
一日滞在には打ってつけの宿泊所

安価・清潔・交通至便・親切
8,3
20間の欧州旅行の最終日に1日だけ宿泊した小さなアパート的な安価で清潔な宿泊所でした。SバーンとUバーンの駅が近くにあって交通至便な上に、スタッフが頗る親切で気持ちよく過ごせました。
 

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Hotel 1A Apartment Berlin БерлінHotel 1A Apartment Berlin Берлін - Інтер’єр готелюHotel 1A Apartment Berlin Берлін - Зовнішній вид готелю Hotel 1A Apartment Berlin Берлін - Інтер’єр готелюHotel 1A Apartment Berlin Берлін - ВітальняHotel 1A Apartment Berlin Берлін - Ванна кімнатаHotel 1A Apartment Berlin Берлін - ВітальняHotel 1A Apartment Berlin Берлін - ВітальняHotel 1A Apartment Berlin Берлін - ВітальняHotel 1A Apartment Berlin Берлін - ВітальняHotel 1A Apartment Berlin Берлін - ВітальняHotel 1A Apartment Berlin Берлін - ВітальняHotel 1A Apartment Berlin Берлін - Ванна кімнатаHotel 1A Apartment Berlin Берлін - ВітальняHotel 1A Apartment Berlin Берлін - ВітальняHotel 1A Apartment Berlin Берлін - ВітальняHotel 1A Apartment Berlin Берлін - КухняHotel 1A Apartment Berlin Берлін - Ванна кімнатаHotel 1A Apartment Berlin Берлін - ВітальняHotel 1A Apartment Berlin Берлін - КухняHotel 1A Apartment Berlin Берлін - Кухня


AS-AGWEB-3B06