чи

Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Hotel 61 Medan

Jl. Iskandar Muda No.145, Міжнародний аеропорт Полонія, Медан, Індонезія 20112 (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Hotel 61 Medan Медан - Вітальня Hotel 61 Medan Медан - Вітальня Hotel 61 Medan Медан - Вітальня Hotel 61 Medan Медан - Вітальня Hotel 61 Medan Медан - Зовнішній вид готелю Hotel 61 Medan Медан - Вхід Hotel 61 Medan Медан - Вітальня Hotel 61 Medan Медан - Оточення Hotel 61 Medan Медан - Рецепція Hotel 61 Medan Медан - Вітальня Hotel 61 Medan Медан - Ресторан Hotel 61 Medan Медан - Вітальня Hotel 61 Medan Медан - Вітальня Hotel 61 Medan Медан - Вітальня Hotel 61 Medan Медан - Зовнішній вид готелю Hotel 61 Medan Медан - Вітальня
Місцезнаходження Міжнародний аеропорт Полонія Кількість номерів: 41
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Приємний

6,9

із 57 відгуків

Ціна-якість:
6,8
Розташування
7,6
Робота персоналу:
7,0
Умови перебування в готелі/Чистота:
7,5
Комфортність номерів/Стандарт:
7,0
Страви/Організація харчування:
5,5
Усі відгуки (57)
Відсортувати за:
Antonius T. Поїздка вдвох Indonesia, 10 листопада 2014 р.
Found little cockroach on breakfast

location location location
5,7
room is small,but not too noisy. Room is clean, but not in breakfast menu.
Sati S. Ділова поїздка Indonesia, 21 липня 2014 р.
Nice Experience...

Location, Staff, Room
6
Good hotel for business traveler
Steve A. Група Australia, 9 червня 2014 р.
Unpleasant

Unpleasant
10
Unpleasant , we'll firstly I will not recommend Agoda to anyone , because when they need money they will chase you and when you have problems they don't want to know One thing I recommend to everyone that never book with an agency that based overseas because once they got your money that's it. Goodbye.
Jennifer H. Поїздка вдвох United States of America, 31 травня 2014 р.
We found the rooms very comfortable.

Clean, nice bathroom, free wifi
6
The hotel is very nice. It is quiet and well kept. However, we booked our stay there because it was listed as an airport hotel. A new international airport opened up an hour outside of Medan, and this hotel is located in central Medan. It was not close to the airport at all. They also didn't have the airport shuttle like advertised. They did help us book a taxi and provided us with a wake up call. Unfortunately we didn't get to use the free breakfast coupon because we left so early. I will say at the rooms were very comfortable and clean.
Kelvin T. Індивідуальний мандрівник Malaysia, 19 травня 2014 р.
Pleasant and good time

Easy access to public transport + shopping mall nearby & centrally located
7,3
Everything was good. except the hotel wifi is slow.
Mohamad T. Індивідуальний мандрівник Malaysia, 11 травня 2014 р.
The room is to small

The staff is helpful, near to shoping malls and easy access to public transport.
7
It was nice and comfortable will be there again soon.
Edy J. Індивідуальний мандрівник Indonesia, 21 січня 2014 р.
Centrally Located Hotel

Location
7,7
This is my usual hotel when I visit Medan as the location is centrally located with affordable price
Suryanto G. Ділова поїздка Indonesia, 7 грудня 2013 р.
Hotel 61 Medan

No frills hotel suitable for backpackers.
3
Dewi P. Ділова поїздка Japan, 15 листопада 2013 р.
great location and near market area

location, near traditional market
7,3
Hanafiah A. Індивідуальний мандрівник Malaysia, 30 вересня 2013 р.
Value for money.

The staff are friendly. The room are clean. Fast check in and check out.
7,3
My stay was comfortable. It was enjoyable even though the room is a little bit small. The only set back was, the rain water leak through the windows during a heavy downpour. Other than that I would say I enjoyed my stay.

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Hotel 61 Medan МеданHotel 61 Medan Медан - ВітальняHotel 61 Medan Медан - ВітальняHotel 61 Medan Медан - ВітальняHotel 61 Medan Медан - ВітальняHotel 61 Medan Медан - Зовнішній вид готелю Hotel 61 Medan Медан - ВхідHotel 61 Medan Медан - ВітальняHotel 61 Medan Медан - ОточенняHotel 61 Medan Медан - РецепціяHotel 61 Medan Медан - ВітальняHotel 61 Medan Медан - РесторанHotel 61 Medan Медан - ВітальняHotel 61 Medan Медан - ВітальняHotel 61 Medan Медан - ВітальняHotel 61 Medan Медан - Зовнішній вид готелю Hotel 61 Medan Медан - Вітальня


AS-AGWEB-3C07