чи

Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Hotel Adlon Kempinski

Unter den Linden 77, Мітте, Берлін, Німеччина 10117 (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Hotel Adlon Kempinski Берлін - Зовнішній вид готелю Hotel Adlon Kempinski Берлін - Зовнішній вид готелю Hotel Adlon Kempinski Берлін - Зовнішній вид готелю Hotel Adlon Kempinski Берлін - Номер Люкс Hotel Adlon Kempinski Берлін - Вітальня Hotel Adlon Kempinski Берлін - Вітальня Hotel Adlon Kempinski Берлін - Вітальня Hotel Adlon Kempinski Берлін - Вітальня Hotel Adlon Kempinski Берлін - Вітальня Hotel Adlon Kempinski Берлін - Вітальня Hotel Adlon Kempinski Берлін - Вітальня Hotel Adlon Kempinski Берлін - Номер Люкс Hotel Adlon Kempinski Берлін - Вітальня Hotel Adlon Kempinski Берлін - Вітальня Hotel Adlon Kempinski Берлін - Вітальня Hotel Adlon Kempinski Берлін - Вітальня
Hotel Adlon Kempinski Берлін - Вітальня Hotel Adlon Kempinski Берлін - Ванна кімната Hotel Adlon Kempinski Берлін - Ванна кімната Hotel Adlon Kempinski Берлін - Ванна кімната Hotel Adlon Kempinski Берлін - Ванна кімната Hotel Adlon Kempinski Берлін - Басейн Hotel Adlon Kempinski Берлін - Спа-центр Hotel Adlon Kempinski Берлін - Спа-центр Hotel Adlon Kempinski Берлін - Спа-центр Hotel Adlon Kempinski Берлін - Спа-центр Hotel Adlon Kempinski Берлін - Місця відпочинку та розваги Hotel Adlon Kempinski Берлін - Фітнес-зал
Місцезнаходження Мітте Кількість номерів: 382
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Чудовий

9,3

із 72 відгуків

Ціна-якість:
8,7
Розташування
9,6
Робота персоналу:
9,5
Умови перебування в готелі/Чистота:
9,6
Комфортність номерів/Стандарт:
9,4
Страви/Організація харчування:
8,9
Усі відгуки (72)
Відсортувати за:
Lina B. Ділова поїздка Lithuania, 26 червня 2014 р.
Completely fine, but I have seen better hotels

Spacious room, good shower and bedding
8
It was completely fine and nice, but I think it is overrated.
Doris J. Поїздка вдвох Germany, 16 червня 2014 р.
Admiring Decent Lodging On Nobleness

comfort, atmosphere and style
9,7
excellent
Karsten K. Поїздка вдвох Denmark, 26 січня 2014 р.
simply first class

atmosphare, restaurant, pool/sauna/fitness area
10
it was a very nice stay, rather cold but that lead to more time at the hotel - great
Eliyahu R. Поїздка вдвох Israel, 26 січня 2014 р.
it was great

great location , very friendly stuff
9,3
Jantamas D. Індивідуальний мандрівник Thailand, 22 січня 2014 р.
luxury stay

cleanliness, luxury and confortable
10
we were very happy during our stay. this is truely 5stars hotels. we will recommend to everyone. it is really worth staying there. breakfast was great. dining room room is very good, nice decoration. high tea was perfect. besides there are variety of restaurants there.
Marie H. Сім"я зі старшими дітьми Sweden, 25 вересня 2013 р.
Luxury and history perfectly combined

Beautiful interiour, magnificent breakfast, and very friendly staff
9,7
The perfect hotel experience. Very attentive staff. Champagne while checking in and at breakfast. Even my son was amazed by the apperance of the hotel and he loved the pool. The S-bahn and U-bahn is just a few steps away from the hotel entrance.
Rolando G. Сім"я зі старшими дітьми Philippines, 7 вересня 2013 р.
Staff and the whole hotel service is EXCELLENT!

Friendly staff, comfortable rooms and centrally located.
9,7
Our room was upgraded to a suite room...just fantastic!
James A. Поїздка вдвох United Kingdom, 26 серпня 2013 р.
We had an excellent stay and were well cared for

Central; Relaxing; Service
8,7
Everything was excellent except for one small point. On arrival we wanted to get changed quickly and go out immediately. We were discouraged from taking our own suitcases to our room. But then it took quite a while for the suitcases to arrive so we had to hang around for a while. It was only 15 minutes but seemed longer because we were eager to start our holiday.
Maria D. Індивідуальний мандрівник Greece, 13 березня 2013 р.
Comfortable stay

Location, clean, comfortable
7,3
Ivan R. Поїздка вдвох Russia, 26 лютого 2013 р.
Lovely hotel with service with a smile

All
10
Lovely hotel, good location, friendly staff, excellent housekeeping, the best breakfast I've ever tasted in the hotels of Europe. Only one drawback-the lobby is noisy from visitors of kafe.

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Hotel Adlon Kempinski БерлінHotel Adlon Kempinski Берлін - Зовнішній вид готелю Hotel Adlon Kempinski Берлін - Зовнішній вид готелю Hotel Adlon Kempinski Берлін - Зовнішній вид готелю Hotel Adlon Kempinski Берлін - Номер ЛюксHotel Adlon Kempinski Берлін - ВітальняHotel Adlon Kempinski Берлін - ВітальняHotel Adlon Kempinski Берлін - ВітальняHotel Adlon Kempinski Берлін - ВітальняHotel Adlon Kempinski Берлін - ВітальняHotel Adlon Kempinski Берлін - ВітальняHotel Adlon Kempinski Берлін - ВітальняHotel Adlon Kempinski Берлін - Номер ЛюксHotel Adlon Kempinski Берлін - ВітальняHotel Adlon Kempinski Берлін - ВітальняHotel Adlon Kempinski Берлін - ВітальняHotel Adlon Kempinski Берлін - ВітальняHotel Adlon Kempinski Берлін - ВітальняHotel Adlon Kempinski Берлін - Ванна кімнатаHotel Adlon Kempinski Берлін - Ванна кімнатаHotel Adlon Kempinski Берлін - Ванна кімнатаHotel Adlon Kempinski Берлін - Ванна кімнатаHotel Adlon Kempinski Берлін - БасейнHotel Adlon Kempinski Берлін - Спа-центрHotel Adlon Kempinski Берлін - Спа-центрHotel Adlon Kempinski Берлін - Спа-центрHotel Adlon Kempinski Берлін - Спа-центрHotel Adlon Kempinski Берлін - Місця відпочинку та розвагиHotel Adlon Kempinski Берлін - Фітнес-залHotel Adlon Kempinski Берлін - РесторанHotel Adlon Kempinski Берлін - РесторанHotel Adlon Kempinski Берлін - РесторанHotel Adlon Kempinski Берлін - РесторанHotel Adlon Kempinski Берлін - РесторанHotel Adlon Kempinski Берлін - РесторанHotel Adlon Kempinski Берлін - РесторанHotel Adlon Kempinski Берлін - РесторанHotel Adlon Kempinski Берлін - РесторанHotel Adlon Kempinski Берлін - Паб/Коктейль-барHotel Adlon Kempinski Берлін - Паб/Коктейль-барHotel Adlon Kempinski Берлін - Паб/Коктейль-барHotel Adlon Kempinski Берлін - Паб/Коктейль-барHotel Adlon Kempinski Берлін - ФойєHotel Adlon Kempinski Берлін - Інтер’єр готелюHotel Adlon Kempinski Берлін - Інтер’єр готелюHotel Adlon Kempinski Берлін - Паб/Коктейль-барHotel Adlon Kempinski Берлін - Спа-центрHotel Adlon Kempinski Берлін - Інтер’єр готелюHotel Adlon Kempinski Берлін - РесторанHotel Adlon Kempinski Берлін - Паб/Коктейль-барHotel Adlon Kempinski Берлін - Зовнішній вид готелю Hotel Adlon Kempinski Берлін - Зовнішній вид готелю Hotel Adlon Kempinski Берлін - Паб/Коктейль-барHotel Adlon Kempinski Берлін - Танцювальна залаHotel Adlon Kempinski Берлін - Паб/Коктейль-барHotel Adlon Kempinski Берлін - Номер ЛюксHotel Adlon Kempinski Берлін - Номер ЛюксHotel Adlon Kempinski Берлін - ВітальняHotel Adlon Kempinski Берлін - Номер ЛюксHotel Adlon Kempinski Берлін - Номер ЛюксHotel Adlon Kempinski Берлін - ВітальняHotel Adlon Kempinski Берлін - Номер ЛюксHotel Adlon Kempinski Берлін - ВітальняHotel Adlon Kempinski Берлін - Номер ЛюксHotel Adlon Kempinski Берлін - Номер Люкс


AS-AGWEB-3A06