Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Hotel AMANO

Auguststrasse 43/ Ecke Rosenthaler Strasse, Мітте, Берлін, Німеччина 10119 (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Hotel AMANO Берлін - Зовнішній вид готелю Hotel AMANO Берлін - Фойє Hotel AMANO Берлін - Фойє Hotel AMANO Берлін - Вітальня Hotel AMANO Берлін - Вітальня Hotel AMANO Берлін - Вітальня Hotel AMANO Берлін - Вітальня Hotel AMANO Берлін - Вітальня Hotel AMANO Берлін - Інтер’єр готелю Hotel AMANO Берлін - Вітальня Hotel AMANO Берлін - Паб/Коктейль-бар Hotel AMANO Берлін - Буфет Hotel AMANO Берлін - Буфет Hotel AMANO Берлін - Ресторан Hotel AMANO Берлін - Місця відпочинку та розваги Hotel AMANO Берлін - Місця відпочинку та розваги
Hotel AMANO Берлін - Місця відпочинку та розваги Hotel AMANO Берлін - Місця відпочинку та розваги
Місцезнаходження Мітте Кількість номерів: 163

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Фантастичний

8,7

із 86 відгуків

0 відгуків українською

Ціна-якість:
8,6
Розташування
9,0
Робота персоналу:
8,7
Умови перебування в готелі/Чистота:
8,9
Комфортність номерів/Стандарт:
8,4
Страви/Організація харчування:
8,3
Усі відгуки (86)
Відсортувати за:
John B. Ділова поїздка Ireland, 30 січня 2016 р.
Business traveller

All staff very helpful and friendly.Reception exceptional
9
Excellent.Well located and helpful staff
Повідомити про цей вігук
Paul L. Сім"я з малими дітьми Australia, 3 січня 2016 р.
Family Holiday

location, cleanliness, bathrooms
6
It was great accept for the extra bed costs each night. When I booked online through Agoda I did my search for two rooms eone with three children. The issue is when you acually pay for the rooms its does not include the third child and puts you in a standard room. So instead of having two rooms for five people it just books two standard rooms for four people. Not Amarnos fault but Agola.com
Повідомити про цей вігук
Sue F. Поїздка вдвох United Kingdom, 3 січня 2016 р.
Joint account on tour

Location, friendly staff, modern
8
Great. Would recommend hotel for a city break. Lots of local food and drink options. Close to public transport. Staff friendly.
Повідомити про цей вігук
Marianna J. Ділова поїздка Estonia, 16 грудня 2015 р.
Title

Atmosphere, room and location
9,3
Very lovely, next time i would visit again
Повідомити про цей вігук
Elina E. Індивідуальний мандрівник Finland, 13 грудня 2015 р.
Weekend in Amano

Clean rooms, comfortable bed and nice staff
9,3
The stay was very pleasant. The room was on 4th floor, very tidy and cosy. Staff was friendly and eager to help with finding places to eat, providing extra pillows and blankets as I was sick. Breakfast ok as long as you are no special diet such as gluten free or milk free as then the options are very limited.
Повідомити про цей вігук
Harriett K. Поїздка вдвох United Kingdom, 7 грудня 2015 р.
Stunning!

Staff, room & location
9,7
Perfect! Not a songle complaint.
Повідомити про цей вігук
Ziv S. Поїздка вдвох Israel, 8 листопада 2015 р.
Great stay

Location, beds, bathroom
9
Great hotel, nice and clean room. I was pretty mad when the receptionist tried to sell me a "quite room" for 10 euros more for each night. They didnt say i'm paying for a "loud room"
Повідомити про цей вігук
Claire H. Сім"я зі старшими дітьми Ireland, 30 жовтня 2015 р.
Enjoyed our stay

Kitchen facilities, WiFi, comfort
8,7
Very good. My only minor complaint was that we had a triple room but there were only 2 cups, plates, forks, knives, stools etc and we had to ask 3 times before we got the extra items.
Повідомити про цей вігук
Ruth M. Поїздка вдвох United Kingdom, 27 жовтня 2015 р.
Delightful

Spacious studio, quiet yet busy, bicycles for hire on the doorstep!
9,7
Uncomplicated, easy and well located for a quick 3 day tour of Mitte and localities. Would highly recommend. Suggest book breakfast on line as it is cheaper than the hotel rate - nevertheless well worth it. Excellent .
Повідомити про цей вігук
Liam S. Поїздка вдвох Ireland, 20 жовтня 2015 р.
Excellent location value for money nice interior

Location rooms service
9,3
Excellent time so central to everything would 100% stay again.
Повідомити про цей вігук
1 з 1 відгука
 

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Hotel AMANO БерлінHotel AMANO Берлін - Зовнішній вид готелю Hotel AMANO Берлін - ФойєHotel AMANO Берлін - ФойєHotel AMANO Берлін - ВітальняHotel AMANO Берлін - ВітальняHotel AMANO Берлін - ВітальняHotel AMANO Берлін - ВітальняHotel AMANO Берлін - ВітальняHotel AMANO Берлін - Інтер’єр готелюHotel AMANO Берлін - ВітальняHotel AMANO Берлін - Паб/Коктейль-барHotel AMANO Берлін - БуфетHotel AMANO Берлін - БуфетHotel AMANO Берлін - РесторанHotel AMANO Берлін - Місця відпочинку та розвагиHotel AMANO Берлін - Місця відпочинку та розвагиHotel AMANO Берлін - Місця відпочинку та розвагиHotel AMANO Берлін - Місця відпочинку та розваги


Agoda.com є частиною Priceline Group, світового лідеру із туристичного бізнесу.

AS-AGWEB-3B04