чи

Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Hotel Aryaduta Medan

Jalan Kapten Maulana Lubis No.8, Медан Сіті Центр, Медан, Індонезія 20112 (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Раніше : Aryaduta Hotel
Hotel Aryaduta Medan Медан - Басейн Hotel Aryaduta Medan Медан - Басейн Hotel Aryaduta Medan Медан - Рецепція Hotel Aryaduta Medan Медан - Фойє Hotel Aryaduta Medan Медан - Вітальня Hotel Aryaduta Medan Медан - Вітальня Hotel Aryaduta Medan Медан - Вітальня Hotel Aryaduta Medan Медан - Вітальня Hotel Aryaduta Medan Медан - Ванна кімната Hotel Aryaduta Medan Медан - Вітальня Hotel Aryaduta Medan Медан - Ванна кімната Hotel Aryaduta Medan Медан - Вітальня Hotel Aryaduta Medan Медан - Вітальня Hotel Aryaduta Medan Медан - Вітальня Hotel Aryaduta Medan Медан - Ванна кімната Hotel Aryaduta Medan Медан - Паб/Коктейль-бар
Hotel Aryaduta Medan Медан - Буфет/Кафе Hotel Aryaduta Medan Медан - Танцювальна зала Hotel Aryaduta Medan Медан - Танцювальна зала Hotel Aryaduta Medan Медан - Танцювальна зала Hotel Aryaduta Medan Медан - Конференц-зал Hotel Aryaduta Medan Медан - Їжа та напої Hotel Aryaduta Medan Медан - Їжа та напої Hotel Aryaduta Medan Медан - Їжа та напої Hotel Aryaduta Medan Медан - Зручності Hotel Aryaduta Medan Медан - Вітальня Hotel Aryaduta Medan Медан - Інтер’єр готелю
Місцезнаходження Медан Сіті Центр Кількість номерів: 200
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Фантастичний

8,1

із 936 відгуків

Ціна-якість:
8,0
Розташування
8,3
Робота персоналу:
8,1
Умови перебування в готелі/Чистота:
8,3
Комфортність номерів/Стандарт:
8,2
Страви/Організація харчування:
7,6
Усі відгуки (936)
Відсортувати за:
Olga T. Поїздка вдвох Russia, 21 червня 2013 р.
Отличный отель, современный и аккуратный

Завтрак, дизайн, вежливый и приветливый персонал
9,7
Все было отлично, заселили быстро, нашим друзьям, которые не забронировали заранее номер отказали, потому что отель был заполнен, но зато помогли выбрать на агоде другой хороший отель в котором еще были номера. Дизайн чудесный, великолепный бассейн, все чисто, здорово!
Ony W. Сім"я зі старшими дітьми United States of America, 28 серпня 2014 р.
Need to Improve customer service

1. Clean, 2. Food, 3. Nice pool
7
It was good, but customer service little bit kind of funny. I don't know because I booked from agoda cheaper or what. But my family enjoyed, that's the main thing. I would love to go back there sometime with my family
Kiki H. Ділова поїздка Indonesia, 27 серпня 2014 р.
Have a bad experience with the waiter

Balcony's room & swimming pool
5,7
I've got a good room with balcony and great view. But the waiter was not nice and good when breakfast time. I order hot tea but they didn't gave it. Until I have to come to them again asking my order. And it's happen almost everyday.
Surbakti N. Сім"я з малими дітьми Indonesia, 24 серпня 2014 р.
Good hotel

Location, food, staff
7,7
It was good
Michael H. Ділова поїздка Indonesia, 24 серпня 2014 р.
Nice hotel with great location

Location, ambience, attentive staff
7
It was a pleasant stay at Aryaduta. Location is close to everywhere and within walking distance. Room is big, but the bed unfortunately is not too comfy. Pool area is very nice and quiet.
Chairy T. Ділова поїздка Indonesia, 23 серпня 2014 р.
Aryaduta hotel very good

Location, value for money, swimming pool
9
Aryaduta hotel is a very good hotel located in the city.
Chin S. Ділова поїздка Malaysia, 21 серпня 2014 р.
Fair

good services, value money, near railway station
6,7
No what I expected.
Meiryana M. Поїздка вдвох Indonesia, 20 серпня 2014 р.
good location

near city, clean & good breakfast
8
Hendri P. Група Indonesia, 16 серпня 2014 р.
Inexpensive 5 star hotel with great room & service

Value for money, centrally located, hygiene
9,3
It was my second time staying in this hotel with my friends, as usual this is the most affordable 5 star hotel we can find in Medan. Room was clean, beds are comfortable and services are great! The morning breakfast was delicious with wide range variety of foods, from Indonesian to Western food are served. There's no doubt that will be staying here again for our next visit.
Bisma P. Ділова поїздка Indonesia, 14 серпня 2014 р.
Not so Clean :(

Nothing
5,3
This is the 2nd time I stayed in Medan. And 1st time stayed in this Hotel. First, I didn't know that this hotel is combined with Mall (old mall...), so it bit a little dissapointment for me, because I choose this 5 stars hotel for take a rest, not being disturbed with crowded lobby etc. The room was medium size, with carpet floor but big red stain next to the bed (looks like someone drop off a wine or something...), and black stain at the pillow cover (fungus I guess). Bathroom was clean. And I hate hotel lobby with Sky Lobby concept...it is so confusing for me. And my opinion for 5 stars hotel, Aryadutta need to improve a lot.

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Hotel Aryaduta Medan МеданHotel Aryaduta Medan Медан - БасейнHotel Aryaduta Medan Медан - БасейнHotel Aryaduta Medan Медан - РецепціяHotel Aryaduta Medan Медан - ФойєHotel Aryaduta Medan Медан - ВітальняHotel Aryaduta Medan Медан - ВітальняHotel Aryaduta Medan Медан - ВітальняHotel Aryaduta Medan Медан - ВітальняHotel Aryaduta Medan Медан - Ванна кімнатаHotel Aryaduta Medan Медан - ВітальняHotel Aryaduta Medan Медан - Ванна кімнатаHotel Aryaduta Medan Медан - ВітальняHotel Aryaduta Medan Медан - ВітальняHotel Aryaduta Medan Медан - ВітальняHotel Aryaduta Medan Медан - Ванна кімнатаHotel Aryaduta Medan Медан - Паб/Коктейль-барHotel Aryaduta Medan Медан - Буфет/КафеHotel Aryaduta Medan Медан - Танцювальна залаHotel Aryaduta Medan Медан - Танцювальна залаHotel Aryaduta Medan Медан - Танцювальна залаHotel Aryaduta Medan Медан - Конференц-залHotel Aryaduta Medan Медан - Їжа та напоїHotel Aryaduta Medan Медан - Їжа та напоїHotel Aryaduta Medan Медан - Їжа та напоїHotel Aryaduta Medan Медан - ЗручностіHotel Aryaduta Medan Медан - ВітальняHotel Aryaduta Medan Медан - Інтер’єр готелю


AS-AGWEB-3B07