Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Hotel Aryaduta Medan

Jalan Kapten Maulana Lubis No.8, Медан Сіті Центр, Медан, Індонезія 20112 (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Раніше : Aryaduta Hotel
Hotel Aryaduta Medan Медан - Басейн Hotel Aryaduta Medan Медан - Басейн Hotel Aryaduta Medan Медан - Рецепція Hotel Aryaduta Medan Медан - Фойє Hotel Aryaduta Medan Медан - Вітальня Hotel Aryaduta Medan Медан - Вітальня Hotel Aryaduta Medan Медан - Вітальня Hotel Aryaduta Medan Медан - Вітальня Hotel Aryaduta Medan Медан - Ванна кімната Hotel Aryaduta Medan Медан - Вітальня Hotel Aryaduta Medan Медан - Ванна кімната Hotel Aryaduta Medan Медан - Вітальня Hotel Aryaduta Medan Медан - Вітальня Hotel Aryaduta Medan Медан - Вітальня Hotel Aryaduta Medan Медан - Ванна кімната Hotel Aryaduta Medan Медан - Паб/Коктейль-бар
Hotel Aryaduta Medan Медан - Буфет/Кафе Hotel Aryaduta Medan Медан - Танцювальна зала Hotel Aryaduta Medan Медан - Танцювальна зала Hotel Aryaduta Medan Медан - Танцювальна зала Hotel Aryaduta Medan Медан - Конференц-зал Hotel Aryaduta Medan Медан - Їжа та напої Hotel Aryaduta Medan Медан - Їжа та напої Hotel Aryaduta Medan Медан - Їжа та напої Hotel Aryaduta Medan Медан - Зручності Hotel Aryaduta Medan Медан - Вітальня Hotel Aryaduta Medan Медан - Інтер’єр готелю Hotel Aryaduta Medan Медан - Інтер’єр готелю
Місцезнаходження Медан Сіті Центр Кількість номерів: 200
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Дуже хороший

8,0

із 1204 відгуків

Ціна-якість:
7,9
Розташування
8,2
Робота персоналу:
8,0
Умови перебування в готелі/Чистота:
8,2
Комфортність номерів/Стандарт:
8,1
Страви/Організація харчування:
7,6
Усі відгуки (1204)
Відсортувати за:
Olga T. Поїздка вдвох Russia, 21 червня 2013 р.
Отличный отель, современный и аккуратный

Завтрак, дизайн, вежливый и приветливый персонал
9,7
Все было отлично, заселили быстро, нашим друзьям, которые не забронировали заранее номер отказали, потому что отель был заполнен, но зато помогли выбрать на агоде другой хороший отель в котором еще были номера. Дизайн чудесный, великолепный бассейн, все чисто, здорово!
Kah L. Група Malaysia, 24 травня 2015 р.
Attractive hotel

Staff very friendly, good enviroment! Restaurant very nice
9,7
I feel very happy when i was staying, staff nice, location good, clean, good pool, nice service!
Keita M. Ділова поїздка Japan, 14 травня 2015 р.
breakfast is getting better nowadays.

breakfast, facility, price
8,7
I stay once in a month, and getting better breakfast. no other good choice to stay there in Medan. will stay again in the future.
Novy W. Ділова поїздка Indonesia, 13 травня 2015 р.
cleans

good design
6
Staff is always friendly and eager to serve and have a good guest service knowledge. Will definetely recommend the hotel
Conrado C. Поїздка вдвох Philippines, 6 травня 2015 р.
Nice pool but rooms are outdated

location
5,3
It was so so. The room is full of ants and the curtain I stayed at is very dirty with stains. The hotel needs serious updating. The gym is just sad, nothing there at all. The only consolation is the pool which is quite pleasant when there are none much people using it. On the weekends, expect it to be crowded with kids.
Mohter A. Сім"я з малими дітьми Singapore, 3 травня 2015 р.
Ok ok

Ok ok
2,7
Good
Theresa T. Сім"я з малими дітьми Malaysia, 3 травня 2015 р.
Overall stay was worthwhile

Location, pricing and service
8,3
Overall was good but I think an upgrade is needed as the hotel looks old
Henny H. Сім"я з малими дітьми Indonesia, 2 травня 2015 р.
Bad management

Pool, kind staff, clean room
3,7
We choose aryaduta because they offer direct access to the pool and relax staying, but there was a birthday party at the pool when we stayed there. The party guest were keep going in and out our room terrace, we were disturbed by the noice and the crowd. They even took our things out from the terrace . Too bad that the hotel staffs couldn't do anything regarding to that. I was expecting a great holiday with pool terrace room. We ended up went out for fresh air until the party finished. We won't go back for sure.
Ron L. Поїздка вдвох United States of America, 29 квітня 2015 р.
Aryaduta

Nice room, staff and food
8,7
The furniture in the dining room was dirty and stained from 8 years of use since opening. The staff were wonderful
Eric C. Ділова поїздка Indonesia, 28 квітня 2015 р.
an ok hotel

Great location, loved the staff performace, great meals for breakfast
7,7
I think the bed is not comfortable at all, i book twin bed, and it should be comfort for five stars hotel. but the bed is not comfortable. i expect more from 5 stars hotel. everything else was great.

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Hotel Aryaduta Medan МеданHotel Aryaduta Medan Медан - БасейнHotel Aryaduta Medan Медан - БасейнHotel Aryaduta Medan Медан - РецепціяHotel Aryaduta Medan Медан - ФойєHotel Aryaduta Medan Медан - ВітальняHotel Aryaduta Medan Медан - ВітальняHotel Aryaduta Medan Медан - ВітальняHotel Aryaduta Medan Медан - ВітальняHotel Aryaduta Medan Медан - Ванна кімнатаHotel Aryaduta Medan Медан - ВітальняHotel Aryaduta Medan Медан - Ванна кімнатаHotel Aryaduta Medan Медан - ВітальняHotel Aryaduta Medan Медан - ВітальняHotel Aryaduta Medan Медан - ВітальняHotel Aryaduta Medan Медан - Ванна кімнатаHotel Aryaduta Medan Медан - Паб/Коктейль-барHotel Aryaduta Medan Медан - Буфет/КафеHotel Aryaduta Medan Медан - Танцювальна залаHotel Aryaduta Medan Медан - Танцювальна залаHotel Aryaduta Medan Медан - Танцювальна залаHotel Aryaduta Medan Медан - Конференц-залHotel Aryaduta Medan Медан - Їжа та напоїHotel Aryaduta Medan Медан - Їжа та напоїHotel Aryaduta Medan Медан - Їжа та напоїHotel Aryaduta Medan Медан - ЗручностіHotel Aryaduta Medan Медан - ВітальняHotel Aryaduta Medan Медан - Інтер’єр готелюHotel Aryaduta Medan Медан - Інтер’єр готелюHotel Aryaduta Medan Медан - ФойєHotel Aryaduta Medan Медан - Інтер’єр готелюHotel Aryaduta Medan Медан - Інтер’єр готелюHotel Aryaduta Medan Медан - Інтер’єр готелюHotel Aryaduta Medan Медан - Зовнішній вид готелю Hotel Aryaduta Medan Медан - РесторанHotel Aryaduta Medan Медан - ФойєHotel Aryaduta Medan Медан - БасейнHotel Aryaduta Medan Медан - БасейнHotel Aryaduta Medan Медан - ВітальняHotel Aryaduta Medan Медан - БасейнHotel Aryaduta Medan Медан - БасейнHotel Aryaduta Medan Медан - Зовнішній вид готелю Hotel Aryaduta Medan Медан - ВітальняHotel Aryaduta Medan Медан - ВітальняHotel Aryaduta Medan Медан - Конференц-залHotel Aryaduta Medan Медан - Конференц-залHotel Aryaduta Medan Медан - ЗручностіHotel Aryaduta Medan Медан - БасейнHotel Aryaduta Medan Медан - ФойєHotel Aryaduta Medan Медан - ЗручностіHotel Aryaduta Medan Медан - Зовнішній вид готелю Hotel Aryaduta Medan Медан - РесторанHotel Aryaduta Medan Медан - ФойєHotel Aryaduta Medan Медан - БасейнHotel Aryaduta Medan Медан - БасейнHotel Aryaduta Medan Медан - РесторанHotel Aryaduta Medan Медан - ВітальняHotel Aryaduta Medan Медан - БасейнHotel Aryaduta Medan Медан - РесторанHotel Aryaduta Medan Медан - ВітальняHotel Aryaduta Medan Медан - ВхідHotel Aryaduta Medan Медан - БасейнHotel Aryaduta Medan Медан - Конференц-зал


AS-AGWEB-3B07