чи

Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Hotel Aryaduta Medan

Jalan Kapten Maulana Lubis No.8, Медан Сіті Центр, Медан, Індонезія 20112 (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Раніше : Aryaduta Hotel
Hotel Aryaduta Medan Медан - Басейн Hotel Aryaduta Medan Медан - Басейн Hotel Aryaduta Medan Медан - Рецепція Hotel Aryaduta Medan Медан - Фойє Hotel Aryaduta Medan Медан - Вітальня Hotel Aryaduta Medan Медан - Вітальня Hotel Aryaduta Medan Медан - Вітальня Hotel Aryaduta Medan Медан - Вітальня Hotel Aryaduta Medan Медан - Ванна кімната Hotel Aryaduta Medan Медан - Вітальня Hotel Aryaduta Medan Медан - Ванна кімната Hotel Aryaduta Medan Медан - Вітальня Hotel Aryaduta Medan Медан - Вітальня Hotel Aryaduta Medan Медан - Вітальня Hotel Aryaduta Medan Медан - Ванна кімната Hotel Aryaduta Medan Медан - Паб/Коктейль-бар
Hotel Aryaduta Medan Медан - Буфет/Кафе Hotel Aryaduta Medan Медан - Танцювальна зала Hotel Aryaduta Medan Медан - Танцювальна зала Hotel Aryaduta Medan Медан - Танцювальна зала Hotel Aryaduta Medan Медан - Конференц-зал Hotel Aryaduta Medan Медан - Їжа та напої Hotel Aryaduta Medan Медан - Їжа та напої Hotel Aryaduta Medan Медан - Їжа та напої Hotel Aryaduta Medan Медан - Зручності Hotel Aryaduta Medan Медан - Вітальня Hotel Aryaduta Medan Медан - Інтер’єр готелю
Місцезнаходження Медан Сіті Центр Кількість номерів: 200
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Дуже хороший

8,0

із 1164 відгуків

Ціна-якість:
8,0
Розташування
8,3
Робота персоналу:
8,0
Умови перебування в готелі/Чистота:
8,2
Комфортність номерів/Стандарт:
8,1
Страви/Організація харчування:
7,7
Усі відгуки (1164)
Відсортувати за:
Olga T. Поїздка вдвох Russia, 21 червня 2013 р.
Отличный отель, современный и аккуратный

Завтрак, дизайн, вежливый и приветливый персонал
9,7
Все было отлично, заселили быстро, нашим друзьям, которые не забронировали заранее номер отказали, потому что отель был заполнен, но зато помогли выбрать на агоде другой хороший отель в котором еще были номера. Дизайн чудесный, великолепный бассейн, все чисто, здорово!
Felix B. Ділова поїздка Indonesia, 5 березня 2015 р.
Good stay

Clean, comfort, good service
8
Novie O. Індивідуальний мандрівник Indonesia, 3 березня 2015 р.
Staff

Location
8
Location
Conrad A. Ділова поїздка United Kingdom, 26 лютого 2015 р.
Food poisoning, poor room condition & no apology
3
I should preface this by saying I have probably stayed in the aryaduta over 30 times and havn't had a problem up until now. But this time I arrived late and ordered in room dining at about 10 pm. The kitchen did not have the two western dishes I wanted and ended up ordering off the chinese menu - beef black pepper and sweetcorn soup. I think that the beef was probably ok but the soup was bad - no sweetcorn, minced chicken and tasted wrong - by 2am I was throwing up and had diarrhoea. In the room, the toilet didn't flush and there was no hot water in the shower. The room was in a wifi deadzone and water from the taps was brown. Nightmare trip. Doctor confirmed food poisoning, ended up having to stay an extra night, missed my flights the next day.
Gregory B. Група Australia, 23 лютого 2015 р.
A good hotel

The staff are excellent, location is walking distance from the train station
9
This was my fourth or fifth time at the Aryaduta Medan. As usual I was happy with the service, I will stay there again.
Muzhafar I. Поїздка вдвох Malaysia, 22 лютого 2015 р.
Good Stay

Food, staff services, location.
8
A good stay for family.
Binsar H. Сім"я з малими дітьми Indonesia, 22 лютого 2015 р.
Overrated

Swimming pool
4
Simply overrated.
Nadiah H. Сім"я з малими дітьми Malaysia, 21 лютого 2015 р.
Nice and convenient hotel

The bed n pillow are comfortable. The pool is superb. The hotel area is strategic. Attached to shopping mall is brilliant idea.
7,3
My stay was good. My kids really love the pools. The shopping mall that attached to hotel makes my stay more easier. Easy for me to shop things that I forgot to bring since I travel with small kids n infant. The food was average. The bed n pillow was very comfortable. The staff was average. Overall is good.
Shelly S. Сім"я зі старшими дітьми Indonesia, 20 лютого 2015 р.
Hotel Aryaduta Medan
8
Даний клієнт оцінив цей готель але не залишив жодних коментарів.
Shabir M. Сім"я зі старшими дітьми Malaysia, 19 лютого 2015 р.
Very good

Swimming Pool view nice, location and clean Hotel
9,3
Very Good

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Hotel Aryaduta Medan МеданHotel Aryaduta Medan Медан - БасейнHotel Aryaduta Medan Медан - БасейнHotel Aryaduta Medan Медан - РецепціяHotel Aryaduta Medan Медан - ФойєHotel Aryaduta Medan Медан - ВітальняHotel Aryaduta Medan Медан - ВітальняHotel Aryaduta Medan Медан - ВітальняHotel Aryaduta Medan Медан - ВітальняHotel Aryaduta Medan Медан - Ванна кімнатаHotel Aryaduta Medan Медан - ВітальняHotel Aryaduta Medan Медан - Ванна кімнатаHotel Aryaduta Medan Медан - ВітальняHotel Aryaduta Medan Медан - ВітальняHotel Aryaduta Medan Медан - ВітальняHotel Aryaduta Medan Медан - Ванна кімнатаHotel Aryaduta Medan Медан - Паб/Коктейль-барHotel Aryaduta Medan Медан - Буфет/КафеHotel Aryaduta Medan Медан - Танцювальна залаHotel Aryaduta Medan Медан - Танцювальна залаHotel Aryaduta Medan Медан - Танцювальна залаHotel Aryaduta Medan Медан - Конференц-залHotel Aryaduta Medan Медан - Їжа та напоїHotel Aryaduta Medan Медан - Їжа та напоїHotel Aryaduta Medan Медан - Їжа та напоїHotel Aryaduta Medan Медан - ЗручностіHotel Aryaduta Medan Медан - ВітальняHotel Aryaduta Medan Медан - Інтер’єр готелю


AS-AGWEB-3C07