чи

Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Hotel Aryaduta Medan

Jalan Kapten Maulana Lubis No.8, Медан Сіті Центр, Медан, Індонезія 20112 (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Раніше : Aryaduta Hotel
Hotel Aryaduta Medan Медан - Басейн Hotel Aryaduta Medan Медан - Басейн Hotel Aryaduta Medan Медан - Рецепція Hotel Aryaduta Medan Медан - Фойє Hotel Aryaduta Medan Медан - Вітальня Hotel Aryaduta Medan Медан - Вітальня Hotel Aryaduta Medan Медан - Вітальня Hotel Aryaduta Medan Медан - Вітальня Hotel Aryaduta Medan Медан - Ванна кімната Hotel Aryaduta Medan Медан - Вітальня Hotel Aryaduta Medan Медан - Ванна кімната Hotel Aryaduta Medan Медан - Вітальня Hotel Aryaduta Medan Медан - Вітальня Hotel Aryaduta Medan Медан - Вітальня Hotel Aryaduta Medan Медан - Ванна кімната Hotel Aryaduta Medan Медан - Паб/Коктейль-бар
Hotel Aryaduta Medan Медан - Буфет/Кафе Hotel Aryaduta Medan Медан - Танцювальна зала Hotel Aryaduta Medan Медан - Танцювальна зала Hotel Aryaduta Medan Медан - Танцювальна зала Hotel Aryaduta Medan Медан - Конференц-зал Hotel Aryaduta Medan Медан - Їжа та напої Hotel Aryaduta Medan Медан - Їжа та напої Hotel Aryaduta Medan Медан - Їжа та напої Hotel Aryaduta Medan Медан - Зручності Hotel Aryaduta Medan Медан - Вітальня Hotel Aryaduta Medan Медан - Інтер’єр готелю
Місцезнаходження Медан Сіті Центр Кількість номерів: 200
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Фантастичний

8,1

із 1020 відгуків

Ціна-якість:
8,0
Розташування
8,3
Робота персоналу:
8,0
Умови перебування в готелі/Чистота:
8,2
Комфортність номерів/Стандарт:
8,2
Страви/Організація харчування:
7,6
Усі відгуки (1020)
Відсортувати за:
Olga T. Поїздка вдвох Russia, 21 червня 2013 р.
Отличный отель, современный и аккуратный

Завтрак, дизайн, вежливый и приветливый персонал
9,7
Все было отлично, заселили быстро, нашим друзьям, которые не забронировали заранее номер отказали, потому что отель был заполнен, но зато помогли выбрать на агоде другой хороший отель в котором еще были номера. Дизайн чудесный, великолепный бассейн, все чисто, здорово!
Edily A. Група Malaysia, 24 жовтня 2014 р.
Comfy stay

Ambience, comfy & value
10
Excellent. Everything was perfect. Attached with mall. I would like to stay there again in the future.
Egyptoman D. Індивідуальний мандрівник Malaysia, 24 жовтня 2014 р.
Excellent stay

Food, cleanliness and staff courteciness
9,7
Enjoyable.
Philip B. Індивідуальний мандрівник Switzerland, 20 жовтня 2014 р.
my drop point in Medan

quiet, central, ,food
8
I stayed a week, lazying by the swimming pool. Very nice place, staff attentive and the food is superb although a bit expensive. I will definitively come back to this hotel when in Medan. Can be a little noisy on week ends due to the children playing by the pool and this is not the worst kind of noise you get down here. There are 158 channels on TV if you are bored but I hooked by laptop to the TV set as usual so I could get access to my favorite movies. Try the avocado, salmon mango tamale it is delicious.
Linda W. Ділова поїздка Indonesia, 20 жовтня 2014 р.
Overall satisfy with location and price.

Good location, good price and clean.
7,7
Overall we satisfy with the location, price and clean. We went for transit, but it's good hospitality.
Mohammad J. Поїздка вдвох Malaysia, 19 жовтня 2014 р.
Good

Conform and good
8,3
Good
Huaixian D. Ділова поїздка China, 19 жовтня 2014 р.
It is a nice hotel.

sevice is good.
10
nice.
Le M. Сім"я зі старшими дітьми United States of America, 18 жовтня 2014 р.
Nice hotel, but not 5 stars.

Great breakfast spread, nice room design, pleasant staff.
8,7
It was a nice stay. The hotel is pretty, but could use sprucing up in several ways (curtains should be cleaned, carpets should be cleaned or removed altogether, painting is necessary in certain areas, and the fitness center seemed substandard to me for a 5-start hotel). I was disappointed that I could not get two extra sheets from housekeeping, who said it was not their policy, asking me why I needed them. It was only two sheets, and they told me no. And, when we arrived, only one elevator was working, so that took away from the 5 star feel as well. but overall, it was a nice stay.
Jeffrey D. Поїздка вдвох Australia, 15 жовтня 2014 р.
Pleasant city hotel

Breakfast - a huge range of choices available. The room was comfortable. Easy access to shops on lower levels of the building.
7,3
The hotel is promoted as 5 star, but it isn't. There was no assistance provided with luggage, for example. Shower recesses needed proper cleaning. On the other hand, the price was not 5 star either. As a place to stay in Medan for a night each end of a Lake Toba visit, it was a good choice.
Yoke D. Поїздка вдвох Malaysia, 13 жовтня 2014 р.
Good location, Plesant stay

Clean rooms, good location and friendly staffs
8
Clean rooms, good location and friendly staffs

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Hotel Aryaduta Medan МеданHotel Aryaduta Medan Медан - БасейнHotel Aryaduta Medan Медан - БасейнHotel Aryaduta Medan Медан - РецепціяHotel Aryaduta Medan Медан - ФойєHotel Aryaduta Medan Медан - ВітальняHotel Aryaduta Medan Медан - ВітальняHotel Aryaduta Medan Медан - ВітальняHotel Aryaduta Medan Медан - ВітальняHotel Aryaduta Medan Медан - Ванна кімнатаHotel Aryaduta Medan Медан - ВітальняHotel Aryaduta Medan Медан - Ванна кімнатаHotel Aryaduta Medan Медан - ВітальняHotel Aryaduta Medan Медан - ВітальняHotel Aryaduta Medan Медан - ВітальняHotel Aryaduta Medan Медан - Ванна кімнатаHotel Aryaduta Medan Медан - Паб/Коктейль-барHotel Aryaduta Medan Медан - Буфет/КафеHotel Aryaduta Medan Медан - Танцювальна залаHotel Aryaduta Medan Медан - Танцювальна залаHotel Aryaduta Medan Медан - Танцювальна залаHotel Aryaduta Medan Медан - Конференц-залHotel Aryaduta Medan Медан - Їжа та напоїHotel Aryaduta Medan Медан - Їжа та напоїHotel Aryaduta Medan Медан - Їжа та напоїHotel Aryaduta Medan Медан - ЗручностіHotel Aryaduta Medan Медан - ВітальняHotel Aryaduta Medan Медан - Інтер’єр готелю


AS-AGWEB-3B03