Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Hotel Aryaduta Medan

Jalan Kapten Maulana Lubis No.8, Медан Сіті Центр, Медан, Індонезія 20112 (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Раніше : Aryaduta Hotel
Hotel Aryaduta Medan Медан - Басейн Hotel Aryaduta Medan Медан - Басейн Hotel Aryaduta Medan Медан - Рецепція Hotel Aryaduta Medan Медан - Фойє Hotel Aryaduta Medan Медан - Вітальня Hotel Aryaduta Medan Медан - Вітальня Hotel Aryaduta Medan Медан - Вітальня Hotel Aryaduta Medan Медан - Вітальня Hotel Aryaduta Medan Медан - Ванна кімната Hotel Aryaduta Medan Медан - Вітальня Hotel Aryaduta Medan Медан - Ванна кімната Hotel Aryaduta Medan Медан - Вітальня Hotel Aryaduta Medan Медан - Вітальня Hotel Aryaduta Medan Медан - Вітальня Hotel Aryaduta Medan Медан - Ванна кімната Hotel Aryaduta Medan Медан - Паб/Коктейль-бар
Hotel Aryaduta Medan Медан - Буфет/Кафе Hotel Aryaduta Medan Медан - Танцювальна зала Hotel Aryaduta Medan Медан - Танцювальна зала Hotel Aryaduta Medan Медан - Танцювальна зала Hotel Aryaduta Medan Медан - Конференц-зал Hotel Aryaduta Medan Медан - Їжа та напої Hotel Aryaduta Medan Медан - Їжа та напої Hotel Aryaduta Medan Медан - Їжа та напої Hotel Aryaduta Medan Медан - Зручності Hotel Aryaduta Medan Медан - Вітальня Hotel Aryaduta Medan Медан - Інтер’єр готелю Hotel Aryaduta Medan Медан - Інтер’єр готелю
Місцезнаходження Медан Сіті Центр Кількість номерів: 200

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Дуже хороший

8,0

із 1462 відгуків

0 відгуків українською

Ціна-якість:
7,9
Розташування
8,3
Робота персоналу:
8,0
Умови перебування в готелі/Чистота:
8,1
Комфортність номерів/Стандарт:
8,1
Страви/Організація харчування:
7,6
Усі відгуки (1462)
Відсортувати за:
Olga T. Поїздка вдвох Russia, 21 червня 2013 р.
Отличный отель, современный и аккуратный

Завтрак, дизайн, вежливый и приветливый персонал
9,7
Все было отлично, заселили быстро, нашим друзьям, которые не забронировали заранее номер отказали, потому что отель был заполнен, но зато помогли выбрать на агоде другой хороший отель в котором еще были номера. Дизайн чудесный, великолепный бассейн, все чисто, здорово!
Повідомити про цей вігук
Ling T. Поїздка вдвох Indonesia, 2 лютого 2016 р.
.

Pleasant service staff. Despite room a bit dated, quite clean. Great locaton
7,7
Ok
Повідомити про цей вігук
Alan J. Індивідуальний мандрівник South Africa, 30 січня 2016 р.
Surprisingly good

Room, Location, Food
9,3
I liked the hotel. The only problem was only one lift was working to get up to the lobby on Level 9. Apart from that, I think it was all good!
Повідомити про цей вігук
Anton W. Група Indonesia, 25 січня 2016 р.
Average

amenities, location, free wifi
5,7
Average hotel. Would be trying out other hotels in Medan next time round.
Повідомити про цей вігук
Kung Y. Ділова поїздка Malaysia, 22 січня 2016 р.
Overated

Breakfast
5,7
Bad smell when walk into the room, request to change room but reception said is fully book no room to change. Toilet door is broken and cannot lock at all
Повідомити про цей вігук
Inge O. Сім"я з малими дітьми Indonesia, 17 січня 2016 р.
The best swimming pool in town

Swimming pool, swimming pool and swimming pool
8
Good place to swim
Повідомити про цей вігук
Samat M. Ділова поїздка Singapore, 16 січня 2016 р.
Food needs improvement

Privacy
7,7
Повідомити про цей вігук
Low A. Ділова поїздка Singapore, 15 січня 2016 р.
Memorable Stays!!!

Beautiful Swimming Pools, Courtesy of Reception Clerk (Winnie) and Hotel View.
6,7
It was a memorable stay and I will like to share two things regarding my stay at Aryaduta. 1. The GOOD a. When I stepped into the hotel, I was well greeted by the doorman and reception staff, especially the lady by the name Winnie. They were warm, friendly and helpful! b. The swimming pool is great and wonderful to relax after a day of busy schedule. c. Thanks the hotel staff for their arrangement of transport to and fro, when I was admitted to Siloam Hospital. 2. THE BAD a. I was given room 9003 on my arrival. The room was good, but was stuffy and cigarette smell too strong. I changed room, the next day! b. When I returned to hotel after my discharged from Siloam Hospital on the 14th Jan. for food poisoning. I thank reception desk manager, Jimmy (I supposed his name) for his concerns and cares. I explained to him, I got it after I took the breakfast at the hotel on the 13th Jan. morning. An hour after breakfast, I started to have diarrhea, stomach pain, and vomiting. I rushed to the Hospital and was diagnosed to have food poisoning. The doctor had to put me on drip and kept me in the hospital for a day to observe my condition. Anyway, I am appreciative to the manager, Mr. Jimmy for his assistance and cares. However, before I checkout of the hotel on 15th January, I was attended by another manager (Don't know his name). When a lady staff asked me about my health condition, I explained to her. The manager was standing beside her. He stared and turned his face away in a rude manner. I was not blaming the hotel food. And I was disappointed with the attitude of the manager. I hope he could emulate the other manager, Mr Jimmy. This should not be an attitude of a hotel front desk manager! Thank you!
Повідомити про цей вігук
Yul H. Ділова поїздка South Korea, 10 січня 2016 р.
Best in Medan

Value for Money, Comfort Room, Good Bathroom
10
This is the best hotel in the medan. Located in centre of the medan. Good value for money, comfort room and good bathroom. Room and bathroom is much better than Marriot.
Повідомити про цей вігук
Yap C. Група Malaysia, 9 січня 2016 р.
Nice Hotel in Medan City

Staff , Food & Swimming Pool
8
Enjoyable
Повідомити про цей вігук
1 з 1 відгука
 

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Hotel Aryaduta Medan МеданHotel Aryaduta Medan Медан - БасейнHotel Aryaduta Medan Медан - БасейнHotel Aryaduta Medan Медан - РецепціяHotel Aryaduta Medan Медан - ФойєHotel Aryaduta Medan Медан - ВітальняHotel Aryaduta Medan Медан - ВітальняHotel Aryaduta Medan Медан - ВітальняHotel Aryaduta Medan Медан - ВітальняHotel Aryaduta Medan Медан - Ванна кімнатаHotel Aryaduta Medan Медан - ВітальняHotel Aryaduta Medan Медан - Ванна кімнатаHotel Aryaduta Medan Медан - ВітальняHotel Aryaduta Medan Медан - ВітальняHotel Aryaduta Medan Медан - ВітальняHotel Aryaduta Medan Медан - Ванна кімнатаHotel Aryaduta Medan Медан - Паб/Коктейль-барHotel Aryaduta Medan Медан - Буфет/КафеHotel Aryaduta Medan Медан - Танцювальна залаHotel Aryaduta Medan Медан - Танцювальна залаHotel Aryaduta Medan Медан - Танцювальна залаHotel Aryaduta Medan Медан - Конференц-залHotel Aryaduta Medan Медан - Їжа та напоїHotel Aryaduta Medan Медан - Їжа та напоїHotel Aryaduta Medan Медан - Їжа та напоїHotel Aryaduta Medan Медан - ЗручностіHotel Aryaduta Medan Медан - ВітальняHotel Aryaduta Medan Медан - Інтер’єр готелюHotel Aryaduta Medan Медан - Інтер’єр готелюHotel Aryaduta Medan Медан - ФойєHotel Aryaduta Medan Медан - Інтер’єр готелюHotel Aryaduta Medan Медан - Інтер’єр готелюHotel Aryaduta Medan Медан - Інтер’єр готелюHotel Aryaduta Medan Медан - Зовнішній вид готелю Hotel Aryaduta Medan Медан - РесторанHotel Aryaduta Medan Медан - ФойєHotel Aryaduta Medan Медан - БасейнHotel Aryaduta Medan Медан - БасейнHotel Aryaduta Medan Медан - ВітальняHotel Aryaduta Medan Медан - БасейнHotel Aryaduta Medan Медан - БасейнHotel Aryaduta Medan Медан - Зовнішній вид готелю Hotel Aryaduta Medan Медан - ВітальняHotel Aryaduta Medan Медан - ВітальняHotel Aryaduta Medan Медан - Конференц-залHotel Aryaduta Medan Медан - Конференц-залHotel Aryaduta Medan Медан - ЗручностіHotel Aryaduta Medan Медан - БасейнHotel Aryaduta Medan Медан - ФойєHotel Aryaduta Medan Медан - ЗручностіHotel Aryaduta Medan Медан - Зовнішній вид готелю Hotel Aryaduta Medan Медан - РесторанHotel Aryaduta Medan Медан - ФойєHotel Aryaduta Medan Медан - БасейнHotel Aryaduta Medan Медан - БасейнHotel Aryaduta Medan Медан - РесторанHotel Aryaduta Medan Медан - ВітальняHotel Aryaduta Medan Медан - БасейнHotel Aryaduta Medan Медан - РесторанHotel Aryaduta Medan Медан - ВітальняHotel Aryaduta Medan Медан - ВхідHotel Aryaduta Medan Медан - БасейнHotel Aryaduta Medan Медан - Конференц-зал


Agoda.com є частиною Priceline Group, світового лідеру із туристичного бізнесу.

AS-AGWEB-3C01