Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Hotel Benito

7-7B Cameron Road, Цім Ша Цуй, Гонконг (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Hotel Benito Гонконг - Вітальня Hotel Benito Гонконг - Вітальня Hotel Benito Гонконг - Вітальня Hotel Benito Гонконг - Вітальня Hotel Benito Гонконг - Вітальня Hotel Benito Гонконг - Вітальня Hotel Benito Гонконг - Вітальня Hotel Benito Гонконг - Вітальня Hotel Benito Гонконг - Вітальня Hotel Benito Гонконг - Вітальня Hotel Benito Гонконг - Вітальня Hotel Benito Гонконг - Вітальня Hotel Benito Гонконг - Вітальня Hotel Benito Гонконг - Вітальня Hotel Benito Гонконг - Вітальня Hotel Benito Гонконг - Вітальня
Hotel Benito Гонконг - Вітальня Hotel Benito Гонконг - Вітальня Hotel Benito Гонконг - Вітальня Hotel Benito Гонконг - Вітальня Hotel Benito Гонконг - Вітальня Hotel Benito Гонконг - Ванна кімната Hotel Benito Гонконг - Ванна кімната Hotel Benito Гонконг - Інтер’єр готелю Hotel Benito Гонконг - Інтер’єр готелю Hotel Benito Гонконг - Вхід Hotel Benito Гонконг - Інтер’єр готелю Hotel Benito Гонконг - Ванна кімната
Місцезнаходження Цім Ша Цуй Кількість номерів: 80
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Дуже хороший
Ціна-якість:
7,6
Розташування
9,3
Робота персоналу:
7,9
Умови перебування в готелі/Чистота:
8,0
Комфортність номерів/Стандарт:
7,7
Страви/Організація харчування:
5,9
Усі відгуки (1393)
Відсортувати за:
Anton C. Поїздка вдвох Russia, 29 липня 2013 р.
Отличный отель!

Близость к метро!!!!! Чистые номера,очень отзывчивый персонал!!!
9,7
Нашел этот отель за 5мин на агоде, подкупил иностранный отзыв "находится в 50метрах от выхода B2 Tsim Sha Tsui,забронировали и через час уже были там 23.00(местного времени)поселили за 5мин, так как номеров выбранной нами категории не было,нам бесплатно проапгрейдили до де-люкс!Персонал очень отзывчивый.Номера в точности как на фото,конечно не шангрила и тп,но за эти деньги СУПЕР! интернет 1мб\с в лобби и в номере,до набережной 5-7 мин прогулки,до harbour city(знаменитый торговый центр)5 мин, также в этом районе куча кафе и ресторанов на разный вкус и кошелек) стоянка такси в 20 метрах от отеля.Если в Гонконге программа насышенная и в отель приходишь отдохнуть,переночевать то этот отель самое то(описание точное 100%,обратите внимание на квадратутру,номера не большие,вида никакого,но 5 мин и ты на набережной в любое время суток с чашечкой кофе наслаждаешься заливом и небоскребами)!До этого останавливались в холидее,шангриле,икон (цены около 10 тыс за номер в сутки)теперь будем останавливаться только ТУТ(если без детей)!ЦЕНА-КАЧЕСТВО на 5+++
Olga S. Сім"я зі старшими дітьми Russia, 12 травня 2013 р.
Шопинг в ГН

Очень удобно расположен и от метро и от паромов, отвратительный встретил нас ночью мужчина пол ночи заселиться не могли, отель изрядно поношен
7,7
Tatiana R. Поїздка вдвох Russia, 31 березня 2013 р.
хороший отель приятный персонал

очень удобное расположение
8
останавливались на одну ночь, номер обычный для Гонконга(маленький),все чисто, интернет летает, метро в 50ти метрах от входа, до аллеи звезд 10мин пешком.
Irina S. Індивідуальний мандрівник Kazakhstan, 20 грудня 2012 р.
Очень удобное расположение отеля

Близко от достопримечательностей, удобная логистика.
8
Останавливалась в этом отеле на три ночи в декабре. Отель понравился. Две минуты до станции метро. Есть прямой автобус до аэропорта, который останавливается также в двух минутах от отеля. До набережной, Star Ferry можно дойти пешком минут за 10-15. Конечно номера небольшие, но уютные, все что нужно в номерах есть (чай, кофе, ванные принадлежности, полотенца - стандартный набор). У меня был номер рядом с лифтом, не очень удобно, так как было слышно каждого входящего и выходящего ). Персонал доброжелательный. Конечно еще немного неудобно, что в отеле нет завтраков. Но с удовольствием остановлюсь в этом отеле еще раз.
Sightseeing/Attractions Tip: Остров Лантау - Big Buddha - рекомендую посетить это место.
Syryapin V. Сім"я зі старшими дітьми Russia, 1 листопада 2012 р.
Отличный отель, с удачным местом расположения.

рядом с выходом с метро B2, депозит наличными 100$,достаточный размер номера для данного района, от аэропорта на метро 40 минут через Central.
9,3
пешая доступность до набережной, вход в метро в 50 метрах, обмен валюты рядом, курс на 1.11.12г. курс покупки .
Sightseeing/Attractions Tip: пик виктории, музей науки.
Stella W. Сім"я з малими дітьми Singapore, 27 червня 2015 р.
Service need to be improve

Location
5,3
Cleanliness & service need to be improved
Kartikeya T. Ділова поїздка India, 16 червня 2015 р.
Clean hotel with a great location

Location, Cleanliness
6,3
The hotel delivers on location and cleanliness, besides that there is not much to it. There are no other facilities, just rooms. Internet is slow and steady at best. The HongKong LTE phone network was much faster than the internet connection. Staff are efficient, but mechanical in their interactions, maybe they should fully automate the check-in process and remove the human element all together. No one smile they look down either at their computer terminal or their smartphone.
Ethel R. Сім"я з малими дітьми Philippines, 9 червня 2015 р.
Great location. Good value for money

location location location
8,3
I first came to know about this hotel in 2008. Back then, I knew I had to stay in this hotel as the location was very accessible. I have stayed in many hotels in HK and I can say that this has satisfied my standards for a very accessible, neat boutique hotel in HK. I had hesitations staying in this hotel before because of the price so I grabbed the chance to book an early saver discount. The hotel is also very accessible to and from the airport via the A21 bus. Saves you the time and money compared to riding the airport express. I have been to HK numerous times. I'd definitely stay in this hotel again next time. Although, I wish their bathroom had a bidet! Haha. ;)
Angelito C. Індивідуальний мандрівник Philippines, 6 червня 2015 р.
Good location

Location, lication, lication
6
It's somewhat okay
On K. Індивідуальний мандрівник Hong Kong, 4 червня 2015 р.
nice boutique hotel located at central tst

room size, a/c, location
6,7
Just don't like in the middle of the day, I was trying to stay in quietly, a staff just kept knocking on my door, she could have rang my room I guess. So I answered the door with only a towel wrapped as I was in the shower, she asked bluntly if she could come inside to check on sth. Come on I was not properly dressed, she didn't ask if it's convenient for her to come check on alarm or whatever the incident it is.then when I opned the door again, there's a mechanic guy standing next to her, I was like seriously she could have warned me she has a company with her. Anyways, it turned out nth happened to my room, no alarm triggered whatsoever. Other than this, I was fairly satiafied with my stay.

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Hotel Benito ГонконгHotel Benito Гонконг - ВітальняHotel Benito Гонконг - ВітальняHotel Benito Гонконг - ВітальняHotel Benito Гонконг - ВітальняHotel Benito Гонконг - ВітальняHotel Benito Гонконг - ВітальняHotel Benito Гонконг - ВітальняHotel Benito Гонконг - ВітальняHotel Benito Гонконг - ВітальняHotel Benito Гонконг - ВітальняHotel Benito Гонконг - ВітальняHotel Benito Гонконг - ВітальняHotel Benito Гонконг - ВітальняHotel Benito Гонконг - ВітальняHotel Benito Гонконг - ВітальняHotel Benito Гонконг - ВітальняHotel Benito Гонконг - ВітальняHotel Benito Гонконг - ВітальняHotel Benito Гонконг - ВітальняHotel Benito Гонконг - ВітальняHotel Benito Гонконг - ВітальняHotel Benito Гонконг - Ванна кімнатаHotel Benito Гонконг - Ванна кімнатаHotel Benito Гонконг - Інтер’єр готелюHotel Benito Гонконг - Інтер’єр готелюHotel Benito Гонконг - ВхідHotel Benito Гонконг - Інтер’єр готелюHotel Benito Гонконг - Ванна кімнатаHotel Benito Гонконг - Ванна кімнатаHotel Benito Гонконг - ВхідHotel Benito Гонконг - РецепціяHotel Benito Гонконг - Ванна кімнатаHotel Benito Гонконг - Ванна кімнатаHotel Benito Гонконг - Ванна кімнатаHotel Benito Гонконг - Інтер’єр готелюHotel Benito Гонконг - План поверхів


Agoda.com є частиною Priceline Group, світового лідеру із туристичного бізнесу.

AS-AGWEB-3A06