чи

Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Hotel Bonaparte By Rhombus

11 Morrison Hill Rd, Wan Chai, Ванчай, Гонконг (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Hotel Bonaparte By Rhombus Гонконг - Інтер’єр готелю Hotel Bonaparte By Rhombus Гонконг - Інтер’єр готелю Hotel Bonaparte By Rhombus Гонконг - Фойє Hotel Bonaparte By Rhombus Гонконг - Зручності Hotel Bonaparte By Rhombus Гонконг - Вітальня Hotel Bonaparte By Rhombus Гонконг - Вітальня Hotel Bonaparte By Rhombus Гонконг - Вітальня Hotel Bonaparte By Rhombus Гонконг - Вітальня Hotel Bonaparte By Rhombus Гонконг - Вітальня Hotel Bonaparte By Rhombus Гонконг - Вітальня Hotel Bonaparte By Rhombus Гонконг - Вітальня Hotel Bonaparte By Rhombus Гонконг - Паб/Коктейль-бар Hotel Bonaparte By Rhombus Гонконг - Зручності Hotel Bonaparte By Rhombus Гонконг - Вітальня Hotel Bonaparte By Rhombus Гонконг - Оточення Hotel Bonaparte By Rhombus Гонконг - Оточення
Hotel Bonaparte By Rhombus Гонконг - Оточення Hotel Bonaparte By Rhombus Гонконг - Оточення Hotel Bonaparte By Rhombus Гонконг - Оточення Hotel Bonaparte By Rhombus Гонконг - Оточення Hotel Bonaparte By Rhombus Гонконг - Оточення Hotel Bonaparte By Rhombus Гонконг - Оточення Hotel Bonaparte By Rhombus Гонконг - Оточення Hotel Bonaparte By Rhombus Гонконг - Оточення
Місцезнаходження Ванчай Кількість номерів: 80
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Приємний

6,9

із 900 відгуків

Ціна-якість:
6,9
Розташування
8,0
Робота персоналу:
6,7
Умови перебування в готелі/Чистота:
7,5
Комфортність номерів/Стандарт:
6,6
Страви/Організація харчування:
5,9
Усі відгуки (900)
Відсортувати за:
Naverkay D. Індивідуальний мандрівник Russia, 28 липня 2013 р.
очень маленький уютный отель

Великолепный технодизайн номеров, приветливый персонал, проход в номена только по карточкам отеля
7
Хорошее расположение около торговых центров Times Sguare, Sogo и др. рядом трамвайная и автобусные остановки. недалеко парк Виктории, Гонконгский парк с бесплатным Wi-fi, станция метро. Хорошие, но очень маленькие номера. Хороший технодезайн номеров. Есть номера с совмещенным душем и туалетом и номера с отдельным душем и совмещенным умывальником и туалетом. Перегородки в душевых и туалетных комнатах стеклянные!
Anna P. Поїздка вдвох Russia, 25 квітня 2013 р.
очень печально

33 вещи, которые мне не понравились проще назвать
3,3
это было ужасно. во-первых, нас не заселили раньше 14:00, мотивируя это тем, что нужно убрать номер. какого было наше удивление, когда спустя 2часа сидения в близлежащем кафе, мы заселились в ужасно грязный номер! грязный пол и волосы на ковре! у меня не было слов от шока. уборка видимо заключалась только в смене постельного белья. я даже сомневаюсь, что они почистили санузел и душ. мы задали вопрос в lobby, в ответ нам похихикали и обещали завтра убраться. я была в абсолютном шоке, когда на следущий день мы наблюдали такую же картину: волосы, мусор на ковре и грязный пол. номер ужасно маленький! вдвоем мы не могли там развернуться совершенно! +2чемодана! шкафа для одежды нет, душ и туалет вместе. совершенно не удобно. постоянно сырость в номере из-за того, что душ не просыхает. ужасно шумный район! звукоизоляции никакой. шум трамваев, автобусов, соседи-вообще кошмар! ужасно неудобные, жёсткие кровати. руководство совершенно проигнорировало наш запрос на 2хспальную кровать. еще нам почему то дали 1 ключ от номера на двоих. единственный плюс, правда это не изменит мнения об этом отеле, близость к шопинг-центрам и кафешкам. всё. моё мнение-это отель только для остановки на одну ночь. я разочарована.
Evgeny N. Ділова поїздка Russia, 15 квітня 2012 р.
Хороший отель маленькие номера

Маленький номер европейский завтрак удобное расположение
7,7
Совсем крошечный отель нет рецепции не страшно но вот когда с кровати просматривается и унитаз и душ(и то и другое прозрачное стекло вместо дверей)если вы коллеги а не пара то одному придется гулять пока второй душ приниает или туалет в душе вода устойчиво находитя на уровне 10см моешься в луже,в остальном чисто но неопрятно в целом
Порада туристам: Только если надо где то переночевать
Dmitriy S. Група Russia, 15 березня 2012 р.
Хорошее расположение, но очень маленькие номера

только расположение
8
сперва рассстроило то, что персонал отказался заселить так как было 12:00, а въезд в 14:00, конечно имеют право, но минус. номер был очень маленький, при том что цена даже по гонконговским меркам не очень низкая. бачок и душ совмещены в одной кабинке, вид из окна печальный. свободного пространства метра два квадратных, интернет не бесплатный. порадовал вполне съедобный завтрак который входит в стоимость.
Порада туристам: В общем если других гостиниц свобободных не оказалось, а вам надо на выставку и чтобы гостиница была рядом, вполне подойдет чтобы просто ночевать.
Daniel G. Індивідуальний мандрівник Ethiopia, 24 березня 2015 р.
Very small rooms

location
4
the rooms are extremely small even for a Hong Kong standard
Daniel G. Індивідуальний мандрівник Ethiopia, 21 березня 2015 р.
Fair

Location value for money
6,3
the rooms are extremely small for the value the location is good
Giang V. Ділова поїздка Vietnam, 9 березня 2015 р.
Hotel Bonaparte By Rhombus

Closed to Expo, small cozy room
8
Closed to Expo, small cozy room
Siow L. Ділова поїздка Singapore, 8 березня 2015 р.
Not too bad

Good location, clean and neat, mordern layout.
6,3
In general I think the hotel is ok, good location with a lot of eatery and walking distance to Time Square. But the rooms are a bit small but ok for us, because most of the time we were outside. Staff wasn't very friendly. I think they can improve in that aspect.
Chok L. Індивідуальний мандрівник Malaysia, 8 березня 2015 р.
overnight stay - OK and no complaint

location, last minute discounted price, overall OK
7
ovwrnight stay, ok and no complaint
Wai T. Поїздка вдвох China, 8 березня 2015 р.
Customer Orientation

Stay green with no soap provided. Cleanliness is acceptable. Staff members helps hotel retrain customer's request.
6,3
I booked a room by the Business Hot Deal to stay a might on 7 March at the said hotel. The deal included a twin bed/double bed to choose from upon check in. As I did on 7 March, the hotel staff member at the front desk told me that he was unable to entertain me with a double room as requested. He stressed that I had to pay more for my request for my deal did not include a bed room. Reluctanly, I had to accept the offer. Later the day, I checked my deal over internet and found that a double bed room was one of the choices. However, I had settled down and too tired to do anymore argement. I remained to stay and unhappy. I will not choose this hotel again.

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Hotel Bonaparte By Rhombus ГонконгHotel Bonaparte By Rhombus Гонконг - Інтер’єр готелюHotel Bonaparte By Rhombus Гонконг - Інтер’єр готелюHotel Bonaparte By Rhombus Гонконг - ФойєHotel Bonaparte By Rhombus Гонконг - ЗручностіHotel Bonaparte By Rhombus Гонконг - ВітальняHotel Bonaparte By Rhombus Гонконг - ВітальняHotel Bonaparte By Rhombus Гонконг - ВітальняHotel Bonaparte By Rhombus Гонконг - ВітальняHotel Bonaparte By Rhombus Гонконг - ВітальняHotel Bonaparte By Rhombus Гонконг - ВітальняHotel Bonaparte By Rhombus Гонконг - ВітальняHotel Bonaparte By Rhombus Гонконг - Паб/Коктейль-барHotel Bonaparte By Rhombus Гонконг - ЗручностіHotel Bonaparte By Rhombus Гонконг - ВітальняHotel Bonaparte By Rhombus Гонконг - ОточенняHotel Bonaparte By Rhombus Гонконг - ОточенняHotel Bonaparte By Rhombus Гонконг - ОточенняHotel Bonaparte By Rhombus Гонконг - ОточенняHotel Bonaparte By Rhombus Гонконг - ОточенняHotel Bonaparte By Rhombus Гонконг - ОточенняHotel Bonaparte By Rhombus Гонконг - ОточенняHotel Bonaparte By Rhombus Гонконг - ОточенняHotel Bonaparte By Rhombus Гонконг - ОточенняHotel Bonaparte By Rhombus Гонконг - Оточення


AS-AGWEB-3B03