Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Hotel Bonaparte By Rhombus

11 Morrison Hill Rd, Wan Chai, Ванчай, Гонконг (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Hotel Bonaparte By Rhombus Гонконг - Інтер’єр готелю Hotel Bonaparte By Rhombus Гонконг - Інтер’єр готелю Hotel Bonaparte By Rhombus Гонконг - Фойє Hotel Bonaparte By Rhombus Гонконг - Зручності Hotel Bonaparte By Rhombus Гонконг - Вітальня Hotel Bonaparte By Rhombus Гонконг - Вітальня Hotel Bonaparte By Rhombus Гонконг - Вітальня Hotel Bonaparte By Rhombus Гонконг - Вітальня Hotel Bonaparte By Rhombus Гонконг - Вітальня Hotel Bonaparte By Rhombus Гонконг - Вітальня Hotel Bonaparte By Rhombus Гонконг - Вітальня Hotel Bonaparte By Rhombus Гонконг - Паб/Коктейль-бар Hotel Bonaparte By Rhombus Гонконг - Зручності Hotel Bonaparte By Rhombus Гонконг - Вітальня Hotel Bonaparte By Rhombus Гонконг - Оточення Hotel Bonaparte By Rhombus Гонконг - Оточення
Hotel Bonaparte By Rhombus Гонконг - Оточення Hotel Bonaparte By Rhombus Гонконг - Оточення Hotel Bonaparte By Rhombus Гонконг - Оточення Hotel Bonaparte By Rhombus Гонконг - Оточення Hotel Bonaparte By Rhombus Гонконг - Оточення Hotel Bonaparte By Rhombus Гонконг - Оточення Hotel Bonaparte By Rhombus Гонконг - Оточення Hotel Bonaparte By Rhombus Гонконг - Оточення
Місцезнаходження Ванчай Кількість номерів: 80
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Приємний

6,9

із 921 відгуків

Ціна-якість:
6,9
Розташування
8,0
Робота персоналу:
6,7
Умови перебування в готелі/Чистота:
7,5
Комфортність номерів/Стандарт:
6,6
Страви/Організація харчування:
5,8
Усі відгуки (921)
Відсортувати за:
Naverkay D. Індивідуальний мандрівник Russia, 28 липня 2013 р.
очень маленький уютный отель

Великолепный технодизайн номеров, приветливый персонал, проход в номена только по карточкам отеля
7
Хорошее расположение около торговых центров Times Sguare, Sogo и др. рядом трамвайная и автобусные остановки. недалеко парк Виктории, Гонконгский парк с бесплатным Wi-fi, станция метро. Хорошие, но очень маленькие номера. Хороший технодезайн номеров. Есть номера с совмещенным душем и туалетом и номера с отдельным душем и совмещенным умывальником и туалетом. Перегородки в душевых и туалетных комнатах стеклянные!
Anna P. Поїздка вдвох Russia, 25 квітня 2013 р.
очень печально

33 вещи, которые мне не понравились проще назвать
3,3
это было ужасно. во-первых, нас не заселили раньше 14:00, мотивируя это тем, что нужно убрать номер. какого было наше удивление, когда спустя 2часа сидения в близлежащем кафе, мы заселились в ужасно грязный номер! грязный пол и волосы на ковре! у меня не было слов от шока. уборка видимо заключалась только в смене постельного белья. я даже сомневаюсь, что они почистили санузел и душ. мы задали вопрос в lobby, в ответ нам похихикали и обещали завтра убраться. я была в абсолютном шоке, когда на следущий день мы наблюдали такую же картину: волосы, мусор на ковре и грязный пол. номер ужасно маленький! вдвоем мы не могли там развернуться совершенно! +2чемодана! шкафа для одежды нет, душ и туалет вместе. совершенно не удобно. постоянно сырость в номере из-за того, что душ не просыхает. ужасно шумный район! звукоизоляции никакой. шум трамваев, автобусов, соседи-вообще кошмар! ужасно неудобные, жёсткие кровати. руководство совершенно проигнорировало наш запрос на 2хспальную кровать. еще нам почему то дали 1 ключ от номера на двоих. единственный плюс, правда это не изменит мнения об этом отеле, близость к шопинг-центрам и кафешкам. всё. моё мнение-это отель только для остановки на одну ночь. я разочарована.
Evgeny N. Ділова поїздка Russia, 15 квітня 2012 р.
Хороший отель маленькие номера

Маленький номер европейский завтрак удобное расположение
7,7
Совсем крошечный отель нет рецепции не страшно но вот когда с кровати просматривается и унитаз и душ(и то и другое прозрачное стекло вместо дверей)если вы коллеги а не пара то одному придется гулять пока второй душ приниает или туалет в душе вода устойчиво находитя на уровне 10см моешься в луже,в остальном чисто но неопрятно в целом
Порада туристам: Только если надо где то переночевать
Dmitriy S. Група Russia, 15 березня 2012 р.
Хорошее расположение, но очень маленькие номера

только расположение
8
сперва рассстроило то, что персонал отказался заселить так как было 12:00, а въезд в 14:00, конечно имеют право, но минус. номер был очень маленький, при том что цена даже по гонконговским меркам не очень низкая. бачок и душ совмещены в одной кабинке, вид из окна печальный. свободного пространства метра два квадратных, интернет не бесплатный. порадовал вполне съедобный завтрак который входит в стоимость.
Порада туристам: В общем если других гостиниц свобободных не оказалось, а вам надо на выставку и чтобы гостиница была рядом, вполне подойдет чтобы просто ночевать.
Eliot C. Індивідуальний мандрівник Taiwan, 18 травня 2015 р.
Cheap n nice

Cheap price and good location ,neat the Subway station
8,3
Eliot C. Індивідуальний мандрівник Taiwan, 18 травня 2015 р.
Good price

Cheap price n nice location and near subway station
8,3
Robert C. Ділова поїздка United States of America, 10 травня 2015 р.
Better Deals in Wanchai

Location, free water. Good safe.
7
Rooms kind of small, wifi a pain. Staff doing their best.
Willie T. Ділова поїздка Singapore, 7 травня 2015 р.
Good location hotel

Location is good, public transportation is good, food surrounding lots
9,7
It's not my first time staying in this hotel, always like the surrounding food, near train station causeway bay, near shopping mall Times Sq. the room is small no facility in the hotel so should rated 2 Star. The best part of this hotel is you can take a bus from airport and walking distance from bus stop to hotel, and again opposite bus stop same bus to airport. Very convenient.
Rommel O. Ділова поїздка Philippines, 12 квітня 2015 р.
Smallest hotel room I ever stayed

Reasonable price if you don't mind not having any space to move
5
Not going to return to this hotel, the staff (Indian) is very arrogant and does not have any customer service mindset. I have to upgrade myself twice (with pay) because the rooms assigned to me is unbelievably small. The first room didn't even have enough space for you to open your luggage unless you put it on top of your bed. I paid twice the price of what I paid for the room just to get a decent amount of space to move within the room.
Wing C. Ділова поїздка Hong Kong, 12 квітня 2015 р.
the room are so small

the location are ok
4,7
fare price and fare room , don't expect anything

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Hotel Bonaparte By Rhombus ГонконгHotel Bonaparte By Rhombus Гонконг - Інтер’єр готелюHotel Bonaparte By Rhombus Гонконг - Інтер’єр готелюHotel Bonaparte By Rhombus Гонконг - ФойєHotel Bonaparte By Rhombus Гонконг - ЗручностіHotel Bonaparte By Rhombus Гонконг - ВітальняHotel Bonaparte By Rhombus Гонконг - ВітальняHotel Bonaparte By Rhombus Гонконг - ВітальняHotel Bonaparte By Rhombus Гонконг - ВітальняHotel Bonaparte By Rhombus Гонконг - ВітальняHotel Bonaparte By Rhombus Гонконг - ВітальняHotel Bonaparte By Rhombus Гонконг - ВітальняHotel Bonaparte By Rhombus Гонконг - Паб/Коктейль-барHotel Bonaparte By Rhombus Гонконг - ЗручностіHotel Bonaparte By Rhombus Гонконг - ВітальняHotel Bonaparte By Rhombus Гонконг - ОточенняHotel Bonaparte By Rhombus Гонконг - ОточенняHotel Bonaparte By Rhombus Гонконг - ОточенняHotel Bonaparte By Rhombus Гонконг - ОточенняHotel Bonaparte By Rhombus Гонконг - ОточенняHotel Bonaparte By Rhombus Гонконг - ОточенняHotel Bonaparte By Rhombus Гонконг - ОточенняHotel Bonaparte By Rhombus Гонконг - ОточенняHotel Bonaparte By Rhombus Гонконг - ОточенняHotel Bonaparte By Rhombus Гонконг - Оточення


AS-AGWEB-3B05