чи

Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Hotel California

Basak, Lapu Lapu City (beside Gaisano Grandmall Basak), Острів Мактан, Себу, Філіппіни 6015 (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Hotel California Себу - Зовнішній вид готелю Hotel California Себу - Оточення Hotel California Себу - Вхід Hotel California Себу - Інтер’єр готелю Hotel California Себу - Вхід Hotel California Себу - Зовнішній вид готелю Hotel California Себу - Вітальня Hotel California Себу - Фойє Hotel California Себу - Вітальня Hotel California Себу - Рецепція Hotel California Себу - Фойє Hotel California Себу - Ванна кімната Hotel California Себу - Вітальня Hotel California Себу - Вітальня Hotel California Себу - Фойє Hotel California Себу - Зовнішній вид готелю
Hotel California Себу - Фойє Hotel California Себу - Зовнішній вид готелю Hotel California Себу - Зовнішній вид готелю Hotel California Себу - Зовнішній вид готелю Hotel California Себу - Рецепція
Місцезнаходження Острів Мактан Кількість номерів: 14
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Хороший

7,3

із 302 відгуків

Ціна-якість:
8,0
Розташування
7,8
Робота персоналу:
7,7
Умови перебування в готелі/Чистота:
7,4
Комфортність номерів/Стандарт:
7,4
Страви/Організація харчування:
5,6
Усі відгуки (302)
Відсортувати за:
Iuliia V. Сім"я з малими дітьми Russia, 11 травня 2014 р.
отель оставил приятное впечатление

чисто, уютно, дружелюбный персонал
7,7
Чисто, уютно, за такие деньги отличный сервис. Из недостатков стоит отметить отсутствие лифта. Рядом торговый центр,рестораны. Отель отлично подходит переночевать перед перелетом.
Oleg S. Сім"я з малими дітьми Russia, 26 лютого 2014 р.
Превосходно

Новый отель, отличное расположение
9,3
В отеле понравилось всё. Отель вроде новый, немаленькие комнаты, всё что нужно есть, чисто, приятно. Самый большой плюс -- рядом есть абсолютно всё, что нужно: большой торговый центр с едой и всем, чем нужно -- прямо через дорогу. Там же, в минуте ходьбы -- прачечная и интернет-кафе, 7-11 также присутствует, пешком 2 минуты. Возле торгового центра стоянка такси. До аэропорта на мототакси 150 песо, ехать минут 10-15. Идеальный отель для транзита.
Oleg F. Індивідуальний мандрівник Russia, 19 вересня 2012 р.
Средний отельчик

Преимуществ не нашел
5,3
Отельчик так себе,больше подходит для ночевки перед вылетом,для этого собственно и выбирался,до аэропорта не далеко. Находится в районе,как я их называю-"межтрущобье",правда напротив через дорогу ТЦ,но в 9 часов вечера уже закрывается. В номере кондей,телек смешной и нет горячей воды,кровать,стол,два стакана,стульев нет! Больше похож на общагу! Рекомендовать его особо не буду,но если только бюджетно переночивать-то сойдёт! Таксисты с трудом его находят,так как вывески я там не обнаружил. На выходе из отеля,прям за стеной-кафешка,пафосная типа,но готовить там не умеют,если только просто тупо набить живот,но а в целом не всё так кошмарно!
Katarzyna C. Поїздка вдвох Poland, 28 квітня 2013 р.
Miła, sprawna obsługa

czyste pokoje i wnętrze hotelu, sprawna obsługa, bliskość lotniska
8,3
Yasumi M. Індивідуальний мандрівник Japan, 11 березня 2015 р.
Clean budget hotel

Clean room, Large room, Good access for shopping
7
I stayed here only nine hours as transit hotel. The reception person in charge and the guard gave me a very good response for my enquiry. Here is a big shopping mall and is a very busy place. You can hear lots of traffic and advertising sounds.
Michael R. Поїздка вдвох Germany, 9 березня 2015 р.
Good Value for the Money.

Distance to Airport, friendly staff, room
8,7
Leonard G. Поїздка вдвох Australia, 5 березня 2015 р.
noisy

shoping mall ,
4
very noisy from te shoping mall
Russel G. Індивідуальний мандрівник Philippines, 5 березня 2015 р.
A+ for Convenience and Safety

Near to Airport, Safe, Clean room
9,3
I was a solo traveller when I stayed here. I felt safe and comfortable. The staff friendly, smiley and very helpful. I really felt at home with the staff caring for my well being and sincerely listens when I want to tell how my day was. I've got problems with my reservations and they've managed to mitigate the issue fast and easy. The place is very near to a mall, restaurants and eateries, airport and attractions. I specifically chose this hotel due to it's proximity to places I wanted to go in Mactan. I'm more than thankful for all the convenience I got. I will stay here again someday when I want to go back for Cebu Dive.
Sari T. Індивідуальний мандрівник Finland, 1 березня 2015 р.
Good location

location, frendly staff, clean room
8,3
Really helpful and frendly staff, good location. For some reason I was upgraded to a suite with same price than a standard room which I booked. Shower was cold, but otherwise good hotel, good room. I didn't eat in a restaurant, so I don't know about it.
Andrew U. Індивідуальний мандрівник United Kingdom, 28 лютого 2015 р.
Good budget option close to Airport

Friendly and helpful staff, clean room and hot shower
7
Clean room (although one cockroach appeared). Really helpful and friendly staff - receptionist settled a taxi out of their personal money until I got change. Limited dining options in local area particularly as hotel doesn't provide breakfast - local Jollibees is really only option. Overall a pleasant stay in budget accommodation reasonably close to airport.

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Hotel California СебуHotel California Себу - Зовнішній вид готелю Hotel California Себу - ОточенняHotel California Себу - ВхідHotel California Себу - Інтер’єр готелюHotel California Себу - ВхідHotel California Себу - Зовнішній вид готелю Hotel California Себу - ВітальняHotel California Себу - ФойєHotel California Себу - ВітальняHotel California Себу - РецепціяHotel California Себу - ФойєHotel California Себу - Ванна кімнатаHotel California Себу - ВітальняHotel California Себу - ВітальняHotel California Себу - ФойєHotel California Себу - Зовнішній вид готелю Hotel California Себу - ФойєHotel California Себу - Зовнішній вид готелю Hotel California Себу - Зовнішній вид готелю Hotel California Себу - Зовнішній вид готелю Hotel California Себу - Рецепція


AS-AGWEB-3A03