Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Hotel California

Basak, Lapu Lapu City (beside Gaisano Grandmall Basak), Mactan, Мактан Айленд, Філіппіни 6015

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Хороший

7,3

із 389 відгуків

0 відгуків українською

Ціна-якість:
8,0
Розташування
7,8
Робота персоналу:
7,9
Умови перебування в готелі/Чистота:
7,4
Комфортність номерів/Стандарт:
7,3
Страви/Організація харчування:
5,5
Усі відгуки (389)
Відсортувати за:
Iuliia V. Сім"я з малими дітьми Russia, 11 травня 2014 р.
отель оставил приятное впечатление

чисто, уютно, дружелюбный персонал
7,7
Чисто, уютно, за такие деньги отличный сервис. Из недостатков стоит отметить отсутствие лифта. Рядом торговый центр,рестораны. Отель отлично подходит переночевать перед перелетом.
Повідомити про цей вігук
Oleg S. Сім"я з малими дітьми Russia, 26 лютого 2014 р.
Превосходно

Новый отель, отличное расположение
9,3
В отеле понравилось всё. Отель вроде новый, немаленькие комнаты, всё что нужно есть, чисто, приятно. Самый большой плюс -- рядом есть абсолютно всё, что нужно: большой торговый центр с едой и всем, чем нужно -- прямо через дорогу. Там же, в минуте ходьбы -- прачечная и интернет-кафе, 7-11 также присутствует, пешком 2 минуты. Возле торгового центра стоянка такси. До аэропорта на мототакси 150 песо, ехать минут 10-15. Идеальный отель для транзита.
Повідомити про цей вігук
Oleg F. Індивідуальний мандрівник Russia, 19 вересня 2012 р.
Средний отельчик

Преимуществ не нашел
5,3
Отельчик так себе,больше подходит для ночевки перед вылетом,для этого собственно и выбирался,до аэропорта не далеко. Находится в районе,как я их называю-"межтрущобье",правда напротив через дорогу ТЦ,но в 9 часов вечера уже закрывается. В номере кондей,телек смешной и нет горячей воды,кровать,стол,два стакана,стульев нет! Больше похож на общагу! Рекомендовать его особо не буду,но если только бюджетно переночивать-то сойдёт! Таксисты с трудом его находят,так как вывески я там не обнаружил. На выходе из отеля,прям за стеной-кафешка,пафосная типа,но готовить там не умеют,если только просто тупо набить живот,но а в целом не всё так кошмарно!
Повідомити про цей вігук
Sonia T. Поїздка вдвох Poland, 30 березня 2015 р.
nocleg przy lotnisku

wygodne łóżko, klimatyzacja, blisko lotniska
8
nocowaliśmy w Cebu tylko ze względu na to, iż na drugi dzień wcześnie rano mieliśmy kolejny lot, hotel jest oddalony o około 15 min od lotniska, obsługa bardzo miła i pomocna, pokój przestronny z szafą telewizorem i przede wszystkim z klimatyzacja i WIFI. Jeśli to jest dla kogoś istotne to w hotelu nie ma windy.Zaraz obok hotelu jest duży mall i kilka fajnych, lokalnych knajpek, gdzie można na prawdę dobrze zjeść!!! Zdecydowanie polecam hotel!
Повідомити про цей вігук
Katarzyna C. Поїздка вдвох Poland, 28 квітня 2013 р.
Miła, sprawna obsługa

czyste pokoje i wnętrze hotelu, sprawna obsługa, bliskość lotniska
8,3
Повідомити про цей вігук
Danny S. Індивідуальний мандрівник Sweden, 11 грудня 2015 р.
Incredibly noisy

Cleanliness, location and staff
6,7
I had to catch a very early flight but couldn't sleep as there is a window into the hallway that doesn't isolate sound at all, might as well just have been an open window. So, don't stay here if you feel like you need to actually sleep.
Повідомити про цей вігук
Jaco D. Сім"я з малими дітьми South Africa, 23 листопада 2015 р.
Good vvalue for money

Service
8,3
Повідомити про цей вігук
Leslie J. Індивідуальний мандрівник United Kingdom, 5 листопада 2015 р.
ok

cheap
6,7
ok
Повідомити про цей вігук
Tarcisia C. Сім"я зі старшими дітьми Philippines, 20 жовтня 2015 р.
awesome!

staff were so good and well trained ,the location is great and it's clean
10
That was the most amazing experience i ever had in Lapu lapu Philippines. I can just run and cross the street if I needed something as the mall is just opposite of the hotel plus the accessibility of the transpo is perfect! The staff were young but they exactly know their jobs including the security guards! The only thing is that, they don't have the machine to let you pay using your debit and or master card , you should pay in cash! Over all, it was a great stay!
Повідомити про цей вігук
Clifford E. Індивідуальний мандрівник United States of America, 17 жовтня 2015 р.
Happy camper

Local, clean, safe
5
Повідомити про цей вігук
1 з 1 відгука
Hotel California Мактан АйлендHotel California Мактан Айленд - Зовнішній вид готелю Hotel California Мактан Айленд - ОточенняHotel California Мактан Айленд - ВхідHotel California Мактан Айленд - Інтер’єр готелюHotel California Мактан Айленд - ВхідHotel California Мактан Айленд - Зовнішній вид готелю Hotel California Мактан Айленд - ВітальняHotel California Мактан Айленд - ФойєHotel California Мактан Айленд - ВітальняHotel California Мактан Айленд - РецепціяHotel California Мактан Айленд - ФойєHotel California Мактан Айленд - Ванна кімнатаHotel California Мактан Айленд - ВітальняHotel California Мактан Айленд - ВітальняHotel California Мактан Айленд - ФойєHotel California Мактан Айленд - Зовнішній вид готелю Hotel California Мактан Айленд - ФойєHotel California Мактан Айленд - Зовнішній вид готелю Hotel California Мактан Айленд - Зовнішній вид готелю Hotel California Мактан Айленд - Зовнішній вид готелю Hotel California Мактан Айленд - Рецепція


Agoda.com є частиною Priceline Group, світового лідеру із туристичного бізнесу.

AS-AGWEB-3B08