Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Hotel Elizabeth Cebu

Archbishop Reyes Avenue, Camputhaw, Себу, Себу, Філіппіни (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Hotel Elizabeth Cebu Себу - Ресторан Hotel Elizabeth Cebu Себу - Оточення Hotel Elizabeth Cebu Себу - Вітальня Hotel Elizabeth Cebu Себу - Вітальня Hotel Elizabeth Cebu Себу - Зручності Hotel Elizabeth Cebu Себу - Конференц-зал Hotel Elizabeth Cebu Себу - Зручності Hotel Elizabeth Cebu Себу - Зручності Hotel Elizabeth Cebu Себу - Зручності Hotel Elizabeth Cebu Себу - Ресторан Hotel Elizabeth Cebu Себу - Вітальня Hotel Elizabeth Cebu Себу - Зручності Hotel Elizabeth Cebu Себу - Зручності Hotel Elizabeth Cebu Себу - Ванна кімната Hotel Elizabeth Cebu Себу - Вітальня Hotel Elizabeth Cebu Себу - Вітальня
Hotel Elizabeth Cebu Себу - Вітальня Hotel Elizabeth Cebu Себу - Рецепція Hotel Elizabeth Cebu Себу - Конференц-зал Hotel Elizabeth Cebu Себу - Ванна кімната Hotel Elizabeth Cebu Себу - Інтер’єр готелю Hotel Elizabeth Cebu Себу - Вітальня Hotel Elizabeth Cebu Себу - Вітальня Hotel Elizabeth Cebu Себу - Вітальня Hotel Elizabeth Cebu Себу - Вітальня Hotel Elizabeth Cebu Себу - Вітальня Hotel Elizabeth Cebu Себу - Рецепція Hotel Elizabeth Cebu Себу - Зручності
Місцезнаходження Себу Кількість номерів: 131
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Дуже хороший
Ціна-якість:
7,6
Розташування
8,8
Робота персоналу:
7,9
Умови перебування в готелі/Чистота:
8,3
Комфортність номерів/Стандарт:
8,0
Страви/Організація харчування:
6,9
Усі відгуки (237)
Відсортувати за:
Aleksey K. Сім"я зі старшими дітьми Russia, 4 листопада 2014 р.
Замечательно

завтрак, обслуживание, интерьер
9,3
Michael B. Сім"я з малими дітьми Australia, 27 червня 2015 р.
Staff were really accommodating

The friendliness of staff, the location and the comfort of the room
9,3
Staff were very accommodating - Our kids were not well behaved and the staff helped and did their best to make our stay enjoyable.
Celia P. Поїздка вдвох Philippines, 25 червня 2015 р.
Value for money

Location, spacious room, value for money
7
We were satisfied with our stay as this was our second time in this hotel. Our only suggestion is to improve their breakfast buffet with enough choices for them to be rated as 4-star hotel.
Celia P. Поїздка вдвох Philippines, 17 червня 2015 р.
Value for money

Value for money, location, affordable
7
It was a satisfying stay. The location is great especially for shoppers. My only observation that needs improvement is their breakfast buffet that they should add more choices for them to be rated as a 4-star hotel.
Paul A. Сім"я зі старшими дітьми Philippines, 16 червня 2015 р.
my Hotel Elizabeth experience

the hotel is just a walking distance from Ayala mall, my Executive suite room is very spacious, clean and comfortable.
8,3
my check in process was a mess. I don't understand why they couldn't find my booking through Agoda even if I supplied them wilth all the necessary documents with my booking. it was my first booking with agoda and with hotel elizabeth and I dont think I'll use it again.
Yuadyong K. Група Thailand, 5 червня 2015 р.
hotel location is good near to Ayala center

Good location / Room Clean / Nice breakfast
9,7
Hotel location stay in the center of the city and near Ayala center take 5 mins by walk. Room is clean but look old. For the staff perfromance is okay but not smilely. Restaurant recommend name Rico's lechon, just only 200-300 meters from hotel.
Justerienni T. Ділова поїздка Philippines, 4 червня 2015 р.
Hotel Elizabeth Review

location, price, comfort
9,7
The hotel was good, except that i was expecting a wifi in my room, but only the lobby has wifi.
Yee L. Ділова поїздка Malaysia, 21 травня 2015 р.
Three and a half star.

Nothing
6,7
F&B not good I'm vegetrian I don't fine any food shoulable to me so sad I ask eggs the staff talk to me we don't has eggs....
Kathrina J. Група Philippines, 17 травня 2015 р.
comfortable stay

good location, peaceful, nice room
7
we booked the executive suite, nice room, spacious and confortable king size bed. the only downpart was the check in, supposedly hotels check in is 2 pm.. we arrived at the hotel around 1 pm and was told that the room is not available yet and so we waited at the restaurant and key was given around 2:30 or 3pm.. since we booked executive suite, 2 extra beds are included, we had to call housekeeping twice to remind them of our beds and it arrived around 6pm.. so my friend had to sleep in the sofa while waiting for the beds. hotel is nice but poor service.
Fely C. Сім"я з малими дітьми Australia, 10 травня 2015 р.
great location, value for money ,great food

location, restaurant staff are friendly and great food. comfy bed
2,3
We enjoyed the great and yummy food at the restaurant lovely staff .also the concierge we're helpful. 😊

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Hotel Elizabeth Cebu СебуHotel Elizabeth Cebu Себу - РесторанHotel Elizabeth Cebu Себу - ОточенняHotel Elizabeth Cebu Себу - ВітальняHotel Elizabeth Cebu Себу - ВітальняHotel Elizabeth Cebu Себу - ЗручностіHotel Elizabeth Cebu Себу - Конференц-залHotel Elizabeth Cebu Себу - ЗручностіHotel Elizabeth Cebu Себу - ЗручностіHotel Elizabeth Cebu Себу - ЗручностіHotel Elizabeth Cebu Себу - РесторанHotel Elizabeth Cebu Себу - ВітальняHotel Elizabeth Cebu Себу - ЗручностіHotel Elizabeth Cebu Себу - ЗручностіHotel Elizabeth Cebu Себу - Ванна кімнатаHotel Elizabeth Cebu Себу - ВітальняHotel Elizabeth Cebu Себу - ВітальняHotel Elizabeth Cebu Себу - ВітальняHotel Elizabeth Cebu Себу - РецепціяHotel Elizabeth Cebu Себу - Конференц-залHotel Elizabeth Cebu Себу - Ванна кімнатаHotel Elizabeth Cebu Себу - Інтер’єр готелюHotel Elizabeth Cebu Себу - ВітальняHotel Elizabeth Cebu Себу - ВітальняHotel Elizabeth Cebu Себу - ВітальняHotel Elizabeth Cebu Себу - ВітальняHotel Elizabeth Cebu Себу - ВітальняHotel Elizabeth Cebu Себу - РецепціяHotel Elizabeth Cebu Себу - ЗручностіHotel Elizabeth Cebu Себу - Ванна кімнатаHotel Elizabeth Cebu Себу - Ванна кімнатаHotel Elizabeth Cebu Себу - Ванна кімнатаHotel Elizabeth Cebu Себу - ВітальняHotel Elizabeth Cebu Себу - Ванна кімнатаHotel Elizabeth Cebu Себу - Ванна кімнатаHotel Elizabeth Cebu Себу - ВітальняHotel Elizabeth Cebu Себу - ВітальняHotel Elizabeth Cebu Себу - Конференц-залHotel Elizabeth Cebu Себу - Інтер’єр готелюHotel Elizabeth Cebu Себу - Інтер’єр готелюHotel Elizabeth Cebu Себу - Конференц-залHotel Elizabeth Cebu Себу - ВітальняHotel Elizabeth Cebu Себу - ВітальняHotel Elizabeth Cebu Себу - ВітальняHotel Elizabeth Cebu Себу - Вітальня


Agoda.com є частиною Priceline Group, світового лідеру із туристичного бізнесу.

SG-AGWEB-6C02