Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Hotel Elizabeth Cebu

Archbishop Reyes Avenue, Camputhaw, Себу, Себу, Філіппіни (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Hotel Elizabeth Cebu Себу - Ресторан Hotel Elizabeth Cebu Себу - Оточення Hotel Elizabeth Cebu Себу - Вітальня Hotel Elizabeth Cebu Себу - Вітальня Hotel Elizabeth Cebu Себу - Зручності Hotel Elizabeth Cebu Себу - Конференц-зал Hotel Elizabeth Cebu Себу - Зручності Hotel Elizabeth Cebu Себу - Зручності Hotel Elizabeth Cebu Себу - Зручності Hotel Elizabeth Cebu Себу - Ресторан Hotel Elizabeth Cebu Себу - Вітальня Hotel Elizabeth Cebu Себу - Зручності Hotel Elizabeth Cebu Себу - Зручності Hotel Elizabeth Cebu Себу - Ванна кімната Hotel Elizabeth Cebu Себу - Вітальня Hotel Elizabeth Cebu Себу - Вітальня
Hotel Elizabeth Cebu Себу - Вітальня Hotel Elizabeth Cebu Себу - Рецепція Hotel Elizabeth Cebu Себу - Конференц-зал Hotel Elizabeth Cebu Себу - Ванна кімната Hotel Elizabeth Cebu Себу - Інтер’єр готелю Hotel Elizabeth Cebu Себу - Вітальня Hotel Elizabeth Cebu Себу - Вітальня Hotel Elizabeth Cebu Себу - Вітальня Hotel Elizabeth Cebu Себу - Вітальня Hotel Elizabeth Cebu Себу - Вітальня Hotel Elizabeth Cebu Себу - Рецепція Hotel Elizabeth Cebu Себу - Зручності
Місцезнаходження Себу Кількість номерів: 131
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Дуже хороший

7,9

із 225 відгуків

Ціна-якість:
7,6
Розташування
8,8
Робота персоналу:
7,9
Умови перебування в готелі/Чистота:
8,3
Комфортність номерів/Стандарт:
8,0
Страви/Організація харчування:
6,9
Усі відгуки (225)
Відсортувати за:
Aleksey K. Сім"я зі старшими дітьми Russia, 4 листопада 2014 р.
Замечательно

завтрак, обслуживание, интерьер
9,3
Yee L. Ділова поїздка Malaysia, 21 травня 2015 р.
Three and a half star.

Nothing
6,7
F&B not good I'm vegetrian I don't fine any food shoulable to me so sad I ask eggs the staff talk to me we don't has eggs....
Kathrina J. Група Philippines, 17 травня 2015 р.
comfortable stay

good location, peaceful, nice room
7
we booked the executive suite, nice room, spacious and confortable king size bed. the only downpart was the check in, supposedly hotels check in is 2 pm.. we arrived at the hotel around 1 pm and was told that the room is not available yet and so we waited at the restaurant and key was given around 2:30 or 3pm.. since we booked executive suite, 2 extra beds are included, we had to call housekeeping twice to remind them of our beds and it arrived around 6pm.. so my friend had to sleep in the sofa while waiting for the beds. hotel is nice but poor service.
Fely C. Сім"я з малими дітьми Australia, 10 травня 2015 р.
great location, value for money ,great food

location, restaurant staff are friendly and great food. comfy bed
2,3
We enjoyed the great and yummy food at the restaurant lovely staff .also the concierge we're helpful. 😊
Armando J. Сім"я зі старшими дітьми Philippines, 2 травня 2015 р.
Excellent location

Location
9
Great
Ayensa G. Сім"я з малими дітьми Australia, 1 травня 2015 р.
just an ok hotel

located near ayala
8
helpful staff
Cherry L. Сім"я зі старшими дітьми Philippines, 28 квітня 2015 р.
Broken toilet

Staff during breakfast time are friendly and accommodating.
6
Stayed 1 night in executive room. We checked in late, room was spacious. But the toilet in the living room was not working. And there's hardly water coming out in the showe. In the master bedroom the washroom is not working properly too! I told the receptionist about it but didn't say anything!
Kasper K. Поїздка вдвох Denmark, 21 квітня 2015 р.
Great city hotel

Great rooms great food and central location
10
We enjoyed our stay there nice rooms and great food. We will definitely be back one day
Michael K. Ділова поїздка Australia, 4 квітня 2015 р.
Centrally located

Bed, cleanliness and quiet,
9
Comfortable hotel, with helpful staff and good restaurant
Cherry H. Поїздка вдвох Philippines, 27 березня 2015 р.
Nice Hotel but the breakfast.

Comfy , wide bed and clean room!
7
i was asking for puto but thier was not in thier buffé table and when i turn to the next table thies all the puto at the others table I told then I want to have that sticky rice for breakfast they told me that was't enough to all, that the next table had order IT, so redecolous I'm also à guest and the customer.

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Hotel Elizabeth Cebu СебуHotel Elizabeth Cebu Себу - РесторанHotel Elizabeth Cebu Себу - ОточенняHotel Elizabeth Cebu Себу - ВітальняHotel Elizabeth Cebu Себу - ВітальняHotel Elizabeth Cebu Себу - ЗручностіHotel Elizabeth Cebu Себу - Конференц-залHotel Elizabeth Cebu Себу - ЗручностіHotel Elizabeth Cebu Себу - ЗручностіHotel Elizabeth Cebu Себу - ЗручностіHotel Elizabeth Cebu Себу - РесторанHotel Elizabeth Cebu Себу - ВітальняHotel Elizabeth Cebu Себу - ЗручностіHotel Elizabeth Cebu Себу - ЗручностіHotel Elizabeth Cebu Себу - Ванна кімнатаHotel Elizabeth Cebu Себу - ВітальняHotel Elizabeth Cebu Себу - ВітальняHotel Elizabeth Cebu Себу - ВітальняHotel Elizabeth Cebu Себу - РецепціяHotel Elizabeth Cebu Себу - Конференц-залHotel Elizabeth Cebu Себу - Ванна кімнатаHotel Elizabeth Cebu Себу - Інтер’єр готелюHotel Elizabeth Cebu Себу - ВітальняHotel Elizabeth Cebu Себу - ВітальняHotel Elizabeth Cebu Себу - ВітальняHotel Elizabeth Cebu Себу - ВітальняHotel Elizabeth Cebu Себу - ВітальняHotel Elizabeth Cebu Себу - РецепціяHotel Elizabeth Cebu Себу - ЗручностіHotel Elizabeth Cebu Себу - Ванна кімнатаHotel Elizabeth Cebu Себу - Ванна кімнатаHotel Elizabeth Cebu Себу - Ванна кімнатаHotel Elizabeth Cebu Себу - ВітальняHotel Elizabeth Cebu Себу - Ванна кімнатаHotel Elizabeth Cebu Себу - Ванна кімнатаHotel Elizabeth Cebu Себу - ВітальняHotel Elizabeth Cebu Себу - ВітальняHotel Elizabeth Cebu Себу - Конференц-залHotel Elizabeth Cebu Себу - Інтер’єр готелюHotel Elizabeth Cebu Себу - Інтер’єр готелюHotel Elizabeth Cebu Себу - Конференц-залHotel Elizabeth Cebu Себу - ВітальняHotel Elizabeth Cebu Себу - ВітальняHotel Elizabeth Cebu Себу - ВітальняHotel Elizabeth Cebu Себу - Вітальня


AS-AGWEB-3C08