Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Hotel Europa City

Konstanzer Street 60, Вільмерсдорф, Берлін, Німеччина 10707 (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Hotel Europa City Берлін - Зовнішній вид готелю Hotel Europa City Берлін - Вітальня Hotel Europa City Берлін - Вітальня Hotel Europa City Берлін - Вітальня Hotel Europa City Берлін - Вітальня Hotel Europa City Берлін - Ванна кімната Hotel Europa City Берлін - Інтер’єр готелю Hotel Europa City Берлін - Інтер’єр готелю Hotel Europa City Берлін - Паб/Коктейль-бар Hotel Europa City Берлін - Вітальня Hotel Europa City Берлін - Вхід Hotel Europa City Берлін - Ресторан Hotel Europa City Берлін - Ресторан Hotel Europa City Берлін - Вітальня Hotel Europa City Берлін - Вітальня Hotel Europa City Берлін - Вітальня
Hotel Europa City Берлін - Ванна кімната Hotel Europa City Берлін - Вітальня Hotel Europa City Берлін - Вітальня Hotel Europa City Берлін - Вітальня Hotel Europa City Берлін - Вітальня Hotel Europa City Берлін - Фойє Hotel Europa City Берлін - Вітальня
Місцезнаходження Вільмерсдорф Кількість номерів: 65

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Хороший

7,4

із 89 відгуків

0 відгуків українською

Ціна-якість:
7,8
Розташування
7,7
Робота персоналу:
7,1
Умови перебування в готелі/Чистота:
7,2
Комфортність номерів/Стандарт:
7,0
Страви/Організація харчування:
7,3
Усі відгуки (89)
Відсортувати за:
Irina S. Індивідуальний мандрівник Czech Republic, 19 липня 2013 р.
Достопримечательности + шоппинг

близко к центру, магазинам, рядом много ресторанов
7,3
Хороший завтрак, рядом хороший дешевый ресторан с меню на русском языке, русскоговорящий персонал. Очень выгодное местоположение, до главных дотопримечательностей около 10 минут общественным транспортом
Повідомити про цей вігук
Vladimir N. Група Russia, 3 лютого 2013 р.
Хороший отель с отличным расположением

Отличное расположение рядом с Ку'дамм, хорошие цены зимой. Неплохие номера и завтраки.
8,3
Практически все понравилось. Правда парковка только общественная и сложно найти место, хоть и бесплатно. Проблемы с вай фаем. Плохой сигнал, а в одноместном номере вообще не ловил. А в целом хороший отель за низкую цену (по крайней мере в зимний период)
Повідомити про цей вігук
Rolandas B. Сім"я з малими дітьми Lithuania, 31 грудня 2015 р.
Value for money

Value for money, good beakfast, clean rooms and ood service
7,7
Value for money
Повідомити про цей вігук
Maria M. Індивідуальний мандрівник United States of America, 4 листопада 2015 р.
Nice vacation in Berlin

Location, breakfast, helpful staff and nice quiet room
9
I was very pleased with my stay. I would recommend the hotel to my friends
Повідомити про цей вігук
Ellen J. Сім"я зі старшими дітьми United States of America, 21 жовтня 2015 р.
Hotel Europa City

Reasonable Price, location, and Breakfast
7
It was OK; tiny elevator and bathroom. Hard beds. Large room.
Повідомити про цей вігук
Sylvain B. Ділова поїздка France, 9 вересня 2015 р.
Ok but disappointed

Location / Breakfast / Price
5
As a business traveller, the Wifi is a main choice criterai for me when going anywhere. Despoite a note in the booking, the room we had a very poor, if any, wifi signal, making any stable connection absolutely impossible. (there are wifi repeaters only every 2 floors :( ) As the hotel was full, it was not possible to change room, despite my request during the booking. The staff was not properly responding to my issue and found many excuses to not change that situation (maybe later, no one to clean your room right now...). this was a big disapointment. Otherwise, the hotel is ok, mostly clean. A better care and attention for detail (delapidated lift floor, squeeking door handle) would have given me a much better feeling about the place. In the end, to be recommended: Yes, because nothing (except wifi) was wrong. Nicely located, calm neighborhood and decent prices make it ok.
Повідомити про цей вігук
Albert V. Індивідуальний мандрівник Spain, 2 серпня 2015 р.
Value for money, breakfast included

Value for money, breakfast included
7,3
Simple hotel but for its price more than enough if you are only looking for staying overnight and because breakfast is included, simple but included. Nice staff, quite area and just 3-5 min walking to subway.
Повідомити про цей вігук
Christopher B. Індивідуальний мандрівник United States of America, 20 липня 2015 р.
They have a gruff unpleasant Ill informed front dE

When the shut up and or turned the bass down
6,3
Lame
Повідомити про цей вігук
Olya N. Поїздка вдвох Israel, 19 липня 2015 р.
It couldn't be better

Very helpful stuff, best location, good rooms
10
Perfect place to stay in Berlin, they make you feel like home. I forgot my i phone somewhere in the hall of the hotel, and went to the city, after few hours I realized that my phone is missing, i called to reception with no hope and what a surprise- they found my phone and keep it for me . Very reliable place. Definitely will back again:)
Повідомити про цей вігук
Micha M. Індивідуальний мандрівник Israel, 22 червня 2015 р.
Fair for the price

Helping stuff.price.cleaning
7
A good hotel for travelers
Повідомити про цей вігук
1 з 1 відгука
 

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Hotel Europa City БерлінHotel Europa City Берлін - Зовнішній вид готелю Hotel Europa City Берлін - ВітальняHotel Europa City Берлін - ВітальняHotel Europa City Берлін - ВітальняHotel Europa City Берлін - ВітальняHotel Europa City Берлін - Ванна кімнатаHotel Europa City Берлін - Інтер’єр готелюHotel Europa City Берлін - Інтер’єр готелюHotel Europa City Берлін - Паб/Коктейль-барHotel Europa City Берлін - ВітальняHotel Europa City Берлін - ВхідHotel Europa City Берлін - РесторанHotel Europa City Берлін - РесторанHotel Europa City Берлін - ВітальняHotel Europa City Берлін - ВітальняHotel Europa City Берлін - ВітальняHotel Europa City Берлін - Ванна кімнатаHotel Europa City Берлін - ВітальняHotel Europa City Берлін - ВітальняHotel Europa City Берлін - ВітальняHotel Europa City Берлін - ВітальняHotel Europa City Берлін - ФойєHotel Europa City Берлін - Вітальня


Agoda.com є частиною Priceline Group, світового лідеру із туристичного бізнесу.

AS-AGWEB-3C03