чи

Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Hotel Felicidad

9 V de los Reyes St corner Florentino St, Віган, Віган, Філіппіни 2700 (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Hotel Felicidad Віган - Вітальня Hotel Felicidad Віган - Вітальня Hotel Felicidad Віган - Вітальня Hotel Felicidad Віган - Вітальня Hotel Felicidad Віган - Вітальня Hotel Felicidad Віган - Вітальня Hotel Felicidad Віган - Вітальня Hotel Felicidad Віган - Вітальня Hotel Felicidad Віган - Зовнішній вид готелю Hotel Felicidad Віган - Фойє Hotel Felicidad Віган - Фойє Hotel Felicidad Віган - Інтер’єр готелю Hotel Felicidad Віган - Інтер’єр готелю Hotel Felicidad Віган - Інтер’єр готелю Hotel Felicidad Віган - Вітальня Hotel Felicidad Віган - Ванна кімната
Hotel Felicidad Віган - Ванна кімната Hotel Felicidad Віган - Ванна кімната
Місцезнаходження Віган Кількість номерів: 21
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Фантастичний

8,5

із 93 відгуків

Ціна-якість:
8,4
Розташування
9,4
Робота персоналу:
8,7
Умови перебування в готелі/Чистота:
9,0
Комфортність номерів/Стандарт:
8,9
Страви/Організація харчування:
6,5
Усі відгуки (93)
Відсортувати за:
Anastasia V. Сім"я з малими дітьми Russia, 1 січня 2013 р.
Аккуратный, стильный отель

Интересно оформленные номера
8,7
2013 год мы встречали в Вигане, в отеле Фелиситад. Милая гостиница, удачно расположенная относительно главной туристической улицы города. Очень понравились номера, оформленные в испанском колониальном стиле. Вообще, с большим вкусом оформлен весь отель. Персонал адекватно реагировал на все наши просьбы. Из минусов можно отметить то, что гостиница находится фактически на одной из главных улиц городка. А бурная уличная жизнь начинается примерно с 6 часов утра. Ревущие моторы тривиллеров, мопедов и прочего городского транспорта не делают пробуждение радостным. Кроме того, в гостинице нет ресторана. Завтрак нужно заказывать накануне вечером и его заказывает где-то еще. А уж об обеде и ужине придется заботиться совершенно самостоятельно.
Sightseeing/Attractions Tip: В целом, если вы планируете посетить Виган, не отводите для этого города более 4-5 часов (с учетом, скажем, обеда). Делать в Вигане совершенно нечего. Не стоит на калесе ездить в такие места, как гончарная мастерская и "hidden garden". Пустая трата времени.
Adam J. Ділова поїздка Poland, 11 червня 2014 р.
Hotel w pieknie odnowionym tradycyjnym budynku

Dobre polozenie i zabytkowe wnetrza
7,7
Kolejny pobyt w hotelu Felicidad. Hotel wspaniale polozony obok glownej ulicy Vigan w historycznym centrum miasta. Piekkne historyczne wnetrza. Niestety w porownaniu z poprzednim pobytem wyraznie szwankuje utrzymanie hotelu i jego czystosc. Sniadania wliczone w cene- filipinskie i dosc podstawowe...
Adam J. Ділова поїздка Poland, 18 вересня 2013 р.
Piękny hotel w pięknym mieście

Wystrój, położenie w centum starówki
9,7
Adam J. Ділова поїздка Poland, 21 червня 2013 р.
Wspaniale miasto- i centralnie polozony hotel

Czysto, niezla obsluga, fantastyczne polozenie
9
Hotel urzadzony w stylowym zabytkowym budynku. Urzadzony w roznie stylowe wyposazenie. Sprawny internet. Czysta lazienka. W nocy poprosilem o adapter do kontaktu i napoje- przyniesiono w dwie minuty. Sniadania- zgodne z zamowieniem z dnia poprzedniego- nie zachwycaja. Polozenie wprost fantastyczne w samym sercu przepieknego starego miasta. Co do obslugi... w sumie bez zarzutow- chociaz, gdy po opuszczeniu pokoju, gdy poprosilem o jeden pokoj na pol godziny do przebrania sie po poludniu (a podrozowalismy w sporej grupie) zazyczono sobie calodniowej oplaty.
Rhocella S. Сім"я зі старшими дітьми Philippines, 25 жовтня 2014 р.
Very Good Hotel

Cleanliness, polite staff and very good location
8,7
It is our first time in Vigan, the location is very convenient. Walking distance from Hotel to Calle Crisologo where there are lots of restaurant. It is also very near to St. Paul Cathedral and the plaza where there is a fountain display every night.
Belen H. Поїздка вдвох United States of America, 8 жовтня 2014 р.
Overnight stay

The breakfast was good. The customer service was good. The rates were reasonable.
7,3
I found the bathroom not very clean. The shower curtain was moldy. The toilet bowl had yellow stains. The shower head was old and rusty. I really think they can update the shower head.. Massage shower head?? The bath towels and wash cloth were yellow and thin. These can be updated too with thicker cotton towels. The mattress was too hard and the room smelled musty. The customer service however was excellent and so was the food!
Seow C. Індивідуальний мандрівник Singapore, 1 вересня 2014 р.
Fantastic

Great location, excellent service, spacious room
9,7
The location is great -right in the historical center of the town and close to the shops and restaurants. The room is spacious, comfortable and clean. The staff were super friendly and very helpful. I was impressed with their service. The only thing I didn't like was the noise from the nuisance tricycles plying the road just inches from the hotel room.
Vincent R. Сім"я з малими дітьми Netherlands, 13 липня 2014 р.
Great location to start exploring Vigan

location, colonial building, helpful staff
9,7
We really loved our stay at Felicidad. Arriving late at night we weren't bothered with checking in but were brought straight to the room. The staff were extremely friendly and helpful and the location is spot on in Vigan.
Lyle N. Індивідуальний мандрівник Australia, 9 липня 2014 р.
On the door of history

Location, Staff, quality
9,3
The staff here were if anything, too helpful. They made me at home from the moment I got to the door till I left. They helped me with directions, tips, the bus out of there and just gave off a friendly vibe at all hours. The room had everything except a fridge. Some people might not like being close to the road but for every motor bike that past I enjoyed the clip clop of passing horse and carriage. Will return.
Maria K. Поїздка вдвох Philippines, 13 травня 2014 р.
Accessible; nice location

Location, staff, overall ambiance
8,7
Overall, me and my partner had a great time in this hotel. We were always greeted warmly by staff, our room was clean and very spacious, and breakfast was always served hot and on time. Also, The hotel is very much accessible and near the vigan tourist spots. What I did not like - airport transfer was a bit expensive (not part of package) and AC was not able to keep up with the very hot weather.

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Hotel Felicidad ВіганHotel Felicidad Віган - ВітальняHotel Felicidad Віган - ВітальняHotel Felicidad Віган - ВітальняHotel Felicidad Віган - ВітальняHotel Felicidad Віган - ВітальняHotel Felicidad Віган - ВітальняHotel Felicidad Віган - ВітальняHotel Felicidad Віган - ВітальняHotel Felicidad Віган - Зовнішній вид готелю Hotel Felicidad Віган - ФойєHotel Felicidad Віган - ФойєHotel Felicidad Віган - Інтер’єр готелюHotel Felicidad Віган - Інтер’єр готелюHotel Felicidad Віган - Інтер’єр готелюHotel Felicidad Віган - ВітальняHotel Felicidad Віган - Ванна кімнатаHotel Felicidad Віган - Ванна кімнатаHotel Felicidad Віган - Ванна кімната


AS-AGWEB-3B05