чи

Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Hotel Felicidad

9 V de los Reyes St corner Florentino St, Town Proper, Віган, Філіппіни 2700 (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Hotel Felicidad Віган - Вітальня Hotel Felicidad Віган - Вітальня Hotel Felicidad Віган - Вітальня Hotel Felicidad Віган - Вітальня Hotel Felicidad Віган - Вітальня Hotel Felicidad Віган - Вітальня Hotel Felicidad Віган - Вітальня Hotel Felicidad Віган - Вітальня Hotel Felicidad Віган - Інтер’єр готелю Hotel Felicidad Віган - Вітальня Hotel Felicidad Віган - Рецепція Hotel Felicidad Віган - Фойє Hotel Felicidad Віган - Ванна кімната Hotel Felicidad Віган - Ванна кімната Hotel Felicidad Віган - Вітальня Hotel Felicidad Віган - Вітальня
Hotel Felicidad Віган - Вхід Hotel Felicidad Віган - Вітальня Hotel Felicidad Віган - Зручності Hotel Felicidad Віган - Фойє Hotel Felicidad Віган - Кухня Hotel Felicidad Віган - Зручності Hotel Felicidad Віган - Сад Hotel Felicidad Віган - Оточення Hotel Felicidad Віган - Вітальня Hotel Felicidad Віган - Інтер’єр готелю
Місцезнаходження Town Proper Кількість номерів: 21
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Фантастичний

8,5

із 108 відгуків

Ціна-якість:
8,3
Розташування
9,5
Робота персоналу:
8,8
Умови перебування в готелі/Чистота:
9,0
Комфортність номерів/Стандарт:
8,9
Страви/Організація харчування:
6,6
Усі відгуки (108)
Відсортувати за:
Anastasia V. Сім"я з малими дітьми Russia, 1 січня 2013 р.
Аккуратный, стильный отель

Интересно оформленные номера
8,7
2013 год мы встречали в Вигане, в отеле Фелиситад. Милая гостиница, удачно расположенная относительно главной туристической улицы города. Очень понравились номера, оформленные в испанском колониальном стиле. Вообще, с большим вкусом оформлен весь отель. Персонал адекватно реагировал на все наши просьбы. Из минусов можно отметить то, что гостиница находится фактически на одной из главных улиц городка. А бурная уличная жизнь начинается примерно с 6 часов утра. Ревущие моторы тривиллеров, мопедов и прочего городского транспорта не делают пробуждение радостным. Кроме того, в гостинице нет ресторана. Завтрак нужно заказывать накануне вечером и его заказывает где-то еще. А уж об обеде и ужине придется заботиться совершенно самостоятельно.
Sightseeing/Attractions Tip: В целом, если вы планируете посетить Виган, не отводите для этого города более 4-5 часов (с учетом, скажем, обеда). Делать в Вигане совершенно нечего. Не стоит на калесе ездить в такие места, как гончарная мастерская и "hidden garden". Пустая трата времени.
Adam J. Ділова поїздка Poland, 11 червня 2014 р.
Hotel w pieknie odnowionym tradycyjnym budynku

Dobre polozenie i zabytkowe wnetrza
7,7
Kolejny pobyt w hotelu Felicidad. Hotel wspaniale polozony obok glownej ulicy Vigan w historycznym centrum miasta. Piekkne historyczne wnetrza. Niestety w porownaniu z poprzednim pobytem wyraznie szwankuje utrzymanie hotelu i jego czystosc. Sniadania wliczone w cene- filipinskie i dosc podstawowe...
Adam J. Ділова поїздка Poland, 18 вересня 2013 р.
Piękny hotel w pięknym mieście

Wystrój, położenie w centum starówki
9,7
Adam J. Ділова поїздка Poland, 21 червня 2013 р.
Wspaniale miasto- i centralnie polozony hotel

Czysto, niezla obsluga, fantastyczne polozenie
9
Hotel urzadzony w stylowym zabytkowym budynku. Urzadzony w roznie stylowe wyposazenie. Sprawny internet. Czysta lazienka. W nocy poprosilem o adapter do kontaktu i napoje- przyniesiono w dwie minuty. Sniadania- zgodne z zamowieniem z dnia poprzedniego- nie zachwycaja. Polozenie wprost fantastyczne w samym sercu przepieknego starego miasta. Co do obslugi... w sumie bez zarzutow- chociaz, gdy po opuszczeniu pokoju, gdy poprosilem o jeden pokoj na pol godziny do przebrania sie po poludniu (a podrozowalismy w sporej grupie) zazyczono sobie calodniowej oplaty.
Celia C. Поїздка вдвох United States of America, 26 лютого 2015 р.
Truly old-world charm with modern amenities.

The very hospitable and accommodating staff, the pleasant and old-world charm of the hotel, and the location of the hotel.
9,7
We had a really nice and wonderful experience at the Hotel Felicidad. We'd definitely recommend it to friends and visitors to Vigan.
Avron B. Поїздка вдвох United States of America, 25 лютого 2015 р.
Location and style

Location, heritage atmosphere, friendly staff
7,7
Comfortable room and bed except for the street noise in the morning and a bit of a mosquito infestation. Also if you stay in the annex the wifi is iffy.
Alex N. Поїздка вдвох United Kingdom, 21 лютого 2015 р.
amazing stay in hotel felicidad

luxurious room, great location, very helpful staff
9,3
Amazing hotel! We stayed just one night here during a little tour of the ilocos region and this was by far the best hotel. The room looked superb, the ceiling was so high and it had 2 double 4 poster beds. All the furniture looked and felt authentic and there was so much of it, I wouldn't have been able to fill it all if I brought along 10 times as much stuff. The bathroom was great to with all the usual high quality extra you'd expect. The location was so good, right on the end of the famous street in vigan. The area was quiet but close to everything so the best of both worlds. The staff were great, I wanted some room service but it had just stop so they gave me a complimentary ride to the 7/11 down the road. When we checked out we could leave our bags there and do a bit more roaming and then the gave us another complimentary ride to the bus station even though we had checked out and were in theory no longer guests at the hotel. Had such an amazing stay and the Price was good, more than other hotels but really worth it.
Ashton B. Група United States of America, 8 лютого 2015 р.
great

location
9,7
Great!
Johannes V. Поїздка вдвох Netherlands, 12 січня 2015 р.
too expensive

location,
6,3
Breakfast is very minimal for a 4 star hotel, no fridge in the room. For this price I expected a little more.
Miguel A. Сім"я зі старшими дітьми Philippines, 4 січня 2015 р.
Great stay

Friendly staff, Good service, Clean rooms
9,7

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Hotel Felicidad ВіганHotel Felicidad Віган - ВітальняHotel Felicidad Віган - ВітальняHotel Felicidad Віган - ВітальняHotel Felicidad Віган - ВітальняHotel Felicidad Віган - ВітальняHotel Felicidad Віган - ВітальняHotel Felicidad Віган - ВітальняHotel Felicidad Віган - ВітальняHotel Felicidad Віган - Інтер’єр готелюHotel Felicidad Віган - ВітальняHotel Felicidad Віган - РецепціяHotel Felicidad Віган - ФойєHotel Felicidad Віган - Ванна кімнатаHotel Felicidad Віган - Ванна кімнатаHotel Felicidad Віган - ВітальняHotel Felicidad Віган - ВітальняHotel Felicidad Віган - ВхідHotel Felicidad Віган - ВітальняHotel Felicidad Віган - ЗручностіHotel Felicidad Віган - ФойєHotel Felicidad Віган - КухняHotel Felicidad Віган - ЗручностіHotel Felicidad Віган - СадHotel Felicidad Віган - ОточенняHotel Felicidad Віган - ВітальняHotel Felicidad Віган - Інтер’єр готелю


AS-AGWEB-3A06