Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Hotel Felicidad

9 V de los Reyes St corner Florentino St, Таун Пропер, Віган, Філіппіни 2700 (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Hotel Felicidad Віган - Вітальня Hotel Felicidad Віган - Вітальня Hotel Felicidad Віган - Вітальня Hotel Felicidad Віган - Вітальня Hotel Felicidad Віган - Вітальня Hotel Felicidad Віган - Вітальня Hotel Felicidad Віган - Вітальня Hotel Felicidad Віган - Вітальня Hotel Felicidad Віган - Інтер’єр готелю Hotel Felicidad Віган - Вітальня Hotel Felicidad Віган - Рецепція Hotel Felicidad Віган - Фойє Hotel Felicidad Віган - Ванна кімната Hotel Felicidad Віган - Ванна кімната Hotel Felicidad Віган - Вітальня Hotel Felicidad Віган - Вітальня
Hotel Felicidad Віган - Вхід Hotel Felicidad Віган - Вітальня Hotel Felicidad Віган - Зручності Hotel Felicidad Віган - Фойє Hotel Felicidad Віган - Кухня Hotel Felicidad Віган - Зручності Hotel Felicidad Віган - Сад Hotel Felicidad Віган - Оточення Hotel Felicidad Віган - Вітальня Hotel Felicidad Віган - Інтер’єр готелю
Місцезнаходження Таун Пропер Кількість номерів: 21

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Фантастичний

8,4

із 131 відгуків

0 відгуків українською

Ціна-якість:
8,2
Розташування
9,4
Робота персоналу:
8,7
Умови перебування в готелі/Чистота:
8,9
Комфортність номерів/Стандарт:
8,7
Страви/Організація харчування:
6,5
Усі відгуки (131)
Відсортувати за:
Anastasia V. Сім"я з малими дітьми Russia, 1 січня 2013 р.
Аккуратный, стильный отель

Интересно оформленные номера
8,7
2013 год мы встречали в Вигане, в отеле Фелиситад. Милая гостиница, удачно расположенная относительно главной туристической улицы города. Очень понравились номера, оформленные в испанском колониальном стиле. Вообще, с большим вкусом оформлен весь отель. Персонал адекватно реагировал на все наши просьбы. Из минусов можно отметить то, что гостиница находится фактически на одной из главных улиц городка. А бурная уличная жизнь начинается примерно с 6 часов утра. Ревущие моторы тривиллеров, мопедов и прочего городского транспорта не делают пробуждение радостным. Кроме того, в гостинице нет ресторана. Завтрак нужно заказывать накануне вечером и его заказывает где-то еще. А уж об обеде и ужине придется заботиться совершенно самостоятельно.
Sightseeing/Attractions Tip: В целом, если вы планируете посетить Виган, не отводите для этого города более 4-5 часов (с учетом, скажем, обеда). Делать в Вигане совершенно нечего. Не стоит на калесе ездить в такие места, как гончарная мастерская и "hidden garden". Пустая трата времени.
Повідомити про цей вігук
Adam J. Ділова поїздка Poland, 11 червня 2014 р.
Hotel w pieknie odnowionym tradycyjnym budynku

Dobre polozenie i zabytkowe wnetrza
7,7
Kolejny pobyt w hotelu Felicidad. Hotel wspaniale polozony obok glownej ulicy Vigan w historycznym centrum miasta. Piekkne historyczne wnetrza. Niestety w porownaniu z poprzednim pobytem wyraznie szwankuje utrzymanie hotelu i jego czystosc. Sniadania wliczone w cene- filipinskie i dosc podstawowe...
Повідомити про цей вігук
Adam J. Ділова поїздка Poland, 18 вересня 2013 р.
Piękny hotel w pięknym mieście

Wystrój, położenie w centum starówki
9,7
Повідомити про цей вігук
Adam J. Ділова поїздка Poland, 21 червня 2013 р.
Wspaniale miasto- i centralnie polozony hotel

Czysto, niezla obsluga, fantastyczne polozenie
9
Hotel urzadzony w stylowym zabytkowym budynku. Urzadzony w roznie stylowe wyposazenie. Sprawny internet. Czysta lazienka. W nocy poprosilem o adapter do kontaktu i napoje- przyniesiono w dwie minuty. Sniadania- zgodne z zamowieniem z dnia poprzedniego- nie zachwycaja. Polozenie wprost fantastyczne w samym sercu przepieknego starego miasta. Co do obslugi... w sumie bez zarzutow- chociaz, gdy po opuszczeniu pokoju, gdy poprosilem o jeden pokoj na pol godziny do przebrania sie po poludniu (a podrozowalismy w sporej grupie) zazyczono sobie calodniowej oplaty.
Повідомити про цей вігук
Elah P. Сім"я з малими дітьми Philippines, 25 грудня 2015 р.
What a stay!

its location.
5,3
We came over to Vigan to spend Christmas (my family and I). Upon arrival, we waited for like 15 more minutes just to get accommodated when in fact i called 2 hours before our arrival time just for them to prepare it beforehand. When we reached our room, AC was not working well! It was hella colder outside than inside the room. Imagine the burden we had to carry sleeping in a warm room. I was pissed off. Another is their WIFI. I am very much in need of an internet connection because my work requires me so even on vacations. I asked them 2 times over the phone even before booking just to clarify and they said yes only to find out it's not working. What a stay! Gosh what a stay on a Christmas Eve! What's more terrible are the staff who are so strict in terms of additional bed. I just hope that if they cannot fix their amenities well, they learn to balance and give considerations during times like this. Very disappointing!
Повідомити про цей вігук
Robert D. Сім"я зі старшими дітьми Philippines, 21 грудня 2015 р.
excellent hotel and staff

accessibility, cozy, great service
10
we love the place and hospitality
Повідомити про цей вігук
Robert D. Сім"я зі старшими дітьми Philippines, 21 грудня 2015 р.
great hotel

cozy, accessible, hospitality
10
love the place
Повідомити про цей вігук
Roma A. Сім"я з малими дітьми Philippines, 19 листопада 2015 р.
Great stay

1. Ambiance 2. Location 3. Amenities
9
Great
Повідомити про цей вігук
Parsons N. Поїздка вдвох United Kingdom, 13 листопада 2015 р.
Friendly staff

Central location, helpful staff and cleanliness.
7,3
The central location of the hotel makes this a good place to be based when enjoying Vigan. Our room was pleasant and spacious, and the bathroom was very clean. My reservations about the hotel relate to the services it offers. There was no bar area or restaurant, with breakfast taken in an annexe. The breakfast was poor, with very little choice and charges for 'extras'. For example, I was charged 10 pesos for an egg - and the day before my order hadn't been delivered. The staff were great, but the services the hotel offered were not those of a 4 star hotel in most Asian countries - eg, Thailand or Malaysia. The hotel is better than most I've stayed in throughout the Philippines, but this reflects the fact that the Philippine tourism and hospitality industry has generally low standards and just doesn't 'get it' when it comes to meeting the expectations of international customers. So, we were pleased we chose the Hotel Felicidad because it seems the best in town but it has some way to go to be a real 4 star hotel.
Повідомити про цей вігук
Muhammad A. Поїздка вдвох Saudi Arabia, 13 жовтня 2015 р.
Vigan city

Location
9
Great
Повідомити про цей вігук
1 з 1 відгука
 

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Hotel Felicidad ВіганHotel Felicidad Віган - ВітальняHotel Felicidad Віган - ВітальняHotel Felicidad Віган - ВітальняHotel Felicidad Віган - ВітальняHotel Felicidad Віган - ВітальняHotel Felicidad Віган - ВітальняHotel Felicidad Віган - ВітальняHotel Felicidad Віган - ВітальняHotel Felicidad Віган - Інтер’єр готелюHotel Felicidad Віган - ВітальняHotel Felicidad Віган - РецепціяHotel Felicidad Віган - ФойєHotel Felicidad Віган - Ванна кімнатаHotel Felicidad Віган - Ванна кімнатаHotel Felicidad Віган - ВітальняHotel Felicidad Віган - ВітальняHotel Felicidad Віган - ВхідHotel Felicidad Віган - ВітальняHotel Felicidad Віган - ЗручностіHotel Felicidad Віган - ФойєHotel Felicidad Віган - КухняHotel Felicidad Віган - ЗручностіHotel Felicidad Віган - СадHotel Felicidad Віган - ОточенняHotel Felicidad Віган - ВітальняHotel Felicidad Віган - Інтер’єр готелю


Agoda.com є частиною Priceline Group, світового лідеру із туристичного бізнесу.

AS-AGWEB-3C04