Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Hotel Felicidad

9 V de los Reyes St corner Florentino St, Таун Пропер, Віган, Філіппіни 2700 (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Hotel Felicidad Віган - Вітальня Hotel Felicidad Віган - Вітальня Hotel Felicidad Віган - Вітальня Hotel Felicidad Віган - Вітальня Hotel Felicidad Віган - Вітальня Hotel Felicidad Віган - Вітальня Hotel Felicidad Віган - Вітальня Hotel Felicidad Віган - Вітальня Hotel Felicidad Віган - Інтер’єр готелю Hotel Felicidad Віган - Вітальня Hotel Felicidad Віган - Рецепція Hotel Felicidad Віган - Фойє Hotel Felicidad Віган - Ванна кімната Hotel Felicidad Віган - Ванна кімната Hotel Felicidad Віган - Вітальня Hotel Felicidad Віган - Вітальня
Hotel Felicidad Віган - Вхід Hotel Felicidad Віган - Вітальня Hotel Felicidad Віган - Зручності Hotel Felicidad Віган - Фойє Hotel Felicidad Віган - Кухня Hotel Felicidad Віган - Зручності Hotel Felicidad Віган - Сад Hotel Felicidad Віган - Оточення Hotel Felicidad Віган - Вітальня Hotel Felicidad Віган - Інтер’єр готелю
Місцезнаходження Таун Пропер Кількість номерів: 21
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Фантастичний
Ціна-якість:
8,2
Розташування
9,4
Робота персоналу:
8,7
Умови перебування в готелі/Чистота:
8,8
Комфортність номерів/Стандарт:
8,7
Страви/Організація харчування:
6,5
Усі відгуки (117)
Відсортувати за:
Anastasia V. Сім"я з малими дітьми Russia, 1 січня 2013 р.
Аккуратный, стильный отель

Интересно оформленные номера
8,7
2013 год мы встречали в Вигане, в отеле Фелиситад. Милая гостиница, удачно расположенная относительно главной туристической улицы города. Очень понравились номера, оформленные в испанском колониальном стиле. Вообще, с большим вкусом оформлен весь отель. Персонал адекватно реагировал на все наши просьбы. Из минусов можно отметить то, что гостиница находится фактически на одной из главных улиц городка. А бурная уличная жизнь начинается примерно с 6 часов утра. Ревущие моторы тривиллеров, мопедов и прочего городского транспорта не делают пробуждение радостным. Кроме того, в гостинице нет ресторана. Завтрак нужно заказывать накануне вечером и его заказывает где-то еще. А уж об обеде и ужине придется заботиться совершенно самостоятельно.
Sightseeing/Attractions Tip: В целом, если вы планируете посетить Виган, не отводите для этого города более 4-5 часов (с учетом, скажем, обеда). Делать в Вигане совершенно нечего. Не стоит на калесе ездить в такие места, как гончарная мастерская и "hidden garden". Пустая трата времени.
Adam J. Ділова поїздка Poland, 11 червня 2014 р.
Hotel w pieknie odnowionym tradycyjnym budynku

Dobre polozenie i zabytkowe wnetrza
7,7
Kolejny pobyt w hotelu Felicidad. Hotel wspaniale polozony obok glownej ulicy Vigan w historycznym centrum miasta. Piekkne historyczne wnetrza. Niestety w porownaniu z poprzednim pobytem wyraznie szwankuje utrzymanie hotelu i jego czystosc. Sniadania wliczone w cene- filipinskie i dosc podstawowe...
Adam J. Ділова поїздка Poland, 18 вересня 2013 р.
Piękny hotel w pięknym mieście

Wystrój, położenie w centum starówki
9,7
Adam J. Ділова поїздка Poland, 21 червня 2013 р.
Wspaniale miasto- i centralnie polozony hotel

Czysto, niezla obsluga, fantastyczne polozenie
9
Hotel urzadzony w stylowym zabytkowym budynku. Urzadzony w roznie stylowe wyposazenie. Sprawny internet. Czysta lazienka. W nocy poprosilem o adapter do kontaktu i napoje- przyniesiono w dwie minuty. Sniadania- zgodne z zamowieniem z dnia poprzedniego- nie zachwycaja. Polozenie wprost fantastyczne w samym sercu przepieknego starego miasta. Co do obslugi... w sumie bez zarzutow- chociaz, gdy po opuszczeniu pokoju, gdy poprosilem o jeden pokoj na pol godziny do przebrania sie po poludniu (a podrozowalismy w sporej grupie) zazyczono sobie calodniowej oplaty.
Kelly S. Сім"я зі старшими дітьми Philippines, 21 липня 2015 р.
Beautifully restored ancestral home to hotel

Staff very courteous and helpful. Building tastefully restored and you can imagine how it was in its original state. Rooms spacious and good amenities
8
We enjoyed our stay. Other historical sites are nearby and found a popular restaurant walking distance.
Scott R. Сім"я з малими дітьми United States of America, 21 червня 2015 р.
Charming rooms, yet service is lacking

The hotel/room is very charming.
5,7
Room service is from a restaurant off site and we waited 1.45 hours for 2 hamburgers and pansit. It was very cold. -we wanted 2 queens and received one queen and a roll away bed big enough for one person. -the room was not clean e.g. Bathroom had mold and floor not swept. -street noise will be heard from exterior room -hot water heater was not working at check in, yet they fixed it. We communicated our displeasure and the hotel did their best to find a better room. My suggestion if you want to stay here: -forget room service -ask for a third floor interior room -inspect the room before check in Despite the service, the hotel has old world charm you can't get from franchise hotels.
Leonardo R. Поїздка вдвох Italy, 14 червня 2015 р.
A standard in the Philippines

Location, facilities, hospitality
7
The hotel its fairly good for the price you pay, we stayed for two days but no body make up our bed or change the towels. That was disappointing. Breakfast its terrible.
Avon M. Ділова поїздка Philippines, 18 травня 2015 р.
Worst checkin time ever

location, building, ambiance
3
Checkin was terrible. We were made to wait for an hour before we were able to get a room. We arrived at 4pm so there was no excuse for them not to check us in quickly. Food was terrible as well. There was almost no decent food choices, only local ones that only a few people can eat. Taste of food was awful! The staff were indifference and helpless about the complaints. No manager was there to oversee things. Sorry was the only thing they offered for all the mishaps. Over-priced place! I regret having to book here, I actually wanted to refund it when we were waiting to checkin but they just offered us tasting coffee as welcome drinks. What a joke!
Joan C. Сім"я з малими дітьми Philippines, 3 травня 2015 р.
Joan's review

accommodating and respectful staff
8
nice place and wonderful people
Raymund V. Поїздка вдвох Philippines, 2 травня 2015 р.
Great Location

Location, rooms and ambiance
6,7
Great location, clean room and nice ambiance. But the breakfast buffet starts at 7am and the food was late. Internet speed was fine but having a hard time to connect.

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Hotel Felicidad ВіганHotel Felicidad Віган - ВітальняHotel Felicidad Віган - ВітальняHotel Felicidad Віган - ВітальняHotel Felicidad Віган - ВітальняHotel Felicidad Віган - ВітальняHotel Felicidad Віган - ВітальняHotel Felicidad Віган - ВітальняHotel Felicidad Віган - ВітальняHotel Felicidad Віган - Інтер’єр готелюHotel Felicidad Віган - ВітальняHotel Felicidad Віган - РецепціяHotel Felicidad Віган - ФойєHotel Felicidad Віган - Ванна кімнатаHotel Felicidad Віган - Ванна кімнатаHotel Felicidad Віган - ВітальняHotel Felicidad Віган - ВітальняHotel Felicidad Віган - ВхідHotel Felicidad Віган - ВітальняHotel Felicidad Віган - ЗручностіHotel Felicidad Віган - ФойєHotel Felicidad Віган - КухняHotel Felicidad Віган - ЗручностіHotel Felicidad Віган - СадHotel Felicidad Віган - ОточенняHotel Felicidad Віган - ВітальняHotel Felicidad Віган - Інтер’єр готелю


Agoda.com є частиною Priceline Group, світового лідеру із туристичного бізнесу.

AS-AGWEB-3B07