Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Hotel Felicidad

9 V de los Reyes St corner Florentino St, Pantay Daya, Віган, Філіппіни 2700

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Фантастичний

8,4

із 141 відгуків

0 відгуків українською

Ціна-якість:
8,2
Розташування
9,4
Робота персоналу:
8,7
Умови перебування в готелі/Чистота:
8,9
Комфортність номерів/Стандарт:
8,7
Страви/Організація харчування:
6,5
Усі відгуки (141)
Відсортувати за:
Anastasia V. Сім"я з малими дітьми Russia, 1 січня 2013 р.
Аккуратный, стильный отель

Интересно оформленные номера
8,7
2013 год мы встречали в Вигане, в отеле Фелиситад. Милая гостиница, удачно расположенная относительно главной туристической улицы города. Очень понравились номера, оформленные в испанском колониальном стиле. Вообще, с большим вкусом оформлен весь отель. Персонал адекватно реагировал на все наши просьбы. Из минусов можно отметить то, что гостиница находится фактически на одной из главных улиц городка. А бурная уличная жизнь начинается примерно с 6 часов утра. Ревущие моторы тривиллеров, мопедов и прочего городского транспорта не делают пробуждение радостным. Кроме того, в гостинице нет ресторана. Завтрак нужно заказывать накануне вечером и его заказывает где-то еще. А уж об обеде и ужине придется заботиться совершенно самостоятельно.
Sightseeing/Attractions Tip: В целом, если вы планируете посетить Виган, не отводите для этого города более 4-5 часов (с учетом, скажем, обеда). Делать в Вигане совершенно нечего. Не стоит на калесе ездить в такие места, как гончарная мастерская и "hidden garden". Пустая трата времени.
Adam J. Ділова поїздка Poland, 11 червня 2014 р.
Hotel w pieknie odnowionym tradycyjnym budynku

Dobre polozenie i zabytkowe wnetrza
7,7
Kolejny pobyt w hotelu Felicidad. Hotel wspaniale polozony obok glownej ulicy Vigan w historycznym centrum miasta. Piekkne historyczne wnetrza. Niestety w porownaniu z poprzednim pobytem wyraznie szwankuje utrzymanie hotelu i jego czystosc. Sniadania wliczone w cene- filipinskie i dosc podstawowe...
Adam J. Ділова поїздка Poland, 18 вересня 2013 р.
Piękny hotel w pięknym mieście

Wystrój, położenie w centum starówki
9,7
Adam J. Ділова поїздка Poland, 21 червня 2013 р.
Wspaniale miasto- i centralnie polozony hotel

Czysto, niezla obsluga, fantastyczne polozenie
9
Hotel urzadzony w stylowym zabytkowym budynku. Urzadzony w roznie stylowe wyposazenie. Sprawny internet. Czysta lazienka. W nocy poprosilem o adapter do kontaktu i napoje- przyniesiono w dwie minuty. Sniadania- zgodne z zamowieniem z dnia poprzedniego- nie zachwycaja. Polozenie wprost fantastyczne w samym sercu przepieknego starego miasta. Co do obslugi... w sumie bez zarzutow- chociaz, gdy po opuszczeniu pokoju, gdy poprosilem o jeden pokoj na pol godziny do przebrania sie po poludniu (a podrozowalismy w sporej grupie) zazyczono sobie calodniowej oplaty.
Patricia W. Індивідуальний мандрівник United Kingdom, 26 квітня 2016 р.
Beautiful, comfortable hotel in great location
6,7
We enjoyed our short stay here. The staff were friendly and smiling and made that extra effort to make sure we enjoyed our stay. Thank you Mia for your advice on restaurants, transport and what to do in Vigan, lovely large room, comfortable bed and good breakfast. We loved our stay.
Kristina O. Сім"я зі старшими дітьми Philippines, 13 квітня 2016 р.
Thumbs up!
6,3
It was great experience for us. Easy to find and hospitable staff.
Ma. L. Група Philippines, 3 квітня 2016 р.
Will surely recommend the hotel
4,7
My only complain - the mosquitoes.
Mary L. Група United States of America, 9 березня 2016 р.
Great stay; staff very accomodating & professional
6,7
This is a great hotel to stay at in Vigan; great location & the staff are fantastic. They were very helpful & accommodating. We were given special attention because of my Mom who is 84 years old & my brother who has down syndrome. We were originally assigned a room at the 2nd floor but I asked for one at the ground level & the staff were quick to respond. We were given priority to use the free shuttle to watch the water fountain/laser show & the following morning was driven to the Syquia Mansion. I highly recommend this hotel & will definitely stay here again in my next visits to beautiful Vigan.
Johanne R. Група Philippines, 11 лютого 2016 р.
Happy place
6,3
Our trip to Vigan was made more rewarding with our hassle free stay at Hotel Felicidad. I highly recommend this place. Small and quaint yet the place and the staff made you feel that everything you would need was taken cared of. Even to the limitless coffee, the buffet breakfast, the waiting /smoking area by the street, this hotel thought of everything to make you hassle free. would definitely stay here again.
Delphine S. Група Singapore, 10 лютого 2016 р.
Good location & clean rooms
6
It was a great experience staying at Hotel Felicidad-Superior Room, where it is in the heart of Vigan City. 1. Located just behind the famous bibingka shop-Tongson. Walking distance to crisologo, where all the souvenir shops are and you can easily hop onto the calesa (horse carriage). 2. Room is very clean and basic toiletries are provided (includes toothbrush). 3. Bed is comfortable and clean. The surrounding is quiet which allows for quality sleep. 4. Breakfast is provided at the building opposite the main lobby, which offers vigan's specialities such as longanisa, egg & rice. 5. Staff are friendly and assisted to bring our baggages to our room. Note: There is no lift in the hotel, be prepared to climb the stairs to the room.
1 з 1 відгука
Hotel Felicidad ВіганHotel Felicidad Віган - ВітальняHotel Felicidad Віган - ВітальняHotel Felicidad Віган - ВітальняHotel Felicidad Віган - ВітальняHotel Felicidad Віган - ВітальняHotel Felicidad Віган - ВітальняHotel Felicidad Віган - ВітальняHotel Felicidad Віган - ВітальняHotel Felicidad Віган - Інтер’єр готелюHotel Felicidad Віган - ВітальняHotel Felicidad Віган - РецепціяHotel Felicidad Віган - ФойєHotel Felicidad Віган - Ванна кімнатаHotel Felicidad Віган - Ванна кімнатаHotel Felicidad Віган - ВітальняHotel Felicidad Віган - ВітальняHotel Felicidad Віган - ВхідHotel Felicidad Віган - ВітальняHotel Felicidad Віган - ЗручностіHotel Felicidad Віган - ФойєHotel Felicidad Віган - КухняHotel Felicidad Віган - ЗручностіHotel Felicidad Віган - СадHotel Felicidad Віган - ОточенняHotel Felicidad Віган - ВітальняHotel Felicidad Віган - Інтер’єр готелю


Agoda.com є частиною Priceline Group, світового лідеру із туристичного бізнесу.

AS-AGWEB-3B07