Мій обліковий запис (увійти)

Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Hotel Felicidad

9 V de los Reyes St corner Florentino St, Віган, Віган, Філіппіни 2700 (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Hotel Felicidad Віган - Вітальня Hotel Felicidad Віган - Вітальня Hotel Felicidad Віган - Вітальня Hotel Felicidad Віган - Вітальня Hotel Felicidad Віган - Вітальня Hotel Felicidad Віган - Вітальня Hotel Felicidad Віган - Вітальня Hotel Felicidad Віган - Вітальня Hotel Felicidad Віган - Зовнішній вид готелю Hotel Felicidad Віган - Фойє Hotel Felicidad Віган - Фойє Hotel Felicidad Віган - Інтер’єр готелю Hotel Felicidad Віган - Інтер’єр готелю Hotel Felicidad Віган - Інтер’єр готелю Hotel Felicidad Віган - Вітальня Hotel Felicidad Віган - Ванна кімната
Hotel Felicidad Віган - Ванна кімната Hotel Felicidad Віган - Ванна кімната
Розміщення: Віган Кількість номерів: 21
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Фантастичний

8,5

із 82 відгуків

Ціна-якість:
8,5
Розташування
9,4
Робота персоналу:
8,7
Умови перебування в готелі/Чистота:
9,1
Комфортність номерів/Стандарт:
9,0
Страви/Організація харчування:
6,5
Усі відгуки (82)
Anastasia V. Сім"я з малими дітьми Russia, 1 січня 2013 р.
Аккуратный, стильный отель

Интересно оформленные номера
8,7
2013 год мы встречали в Вигане, в отеле Фелиситад. Милая гостиница, удачно расположенная относительно главной туристической улицы города. Очень понравились номера, оформленные в испанском колониальном стиле. Вообще, с большим вкусом оформлен весь отель. Персонал адекватно реагировал на все наши просьбы. Из минусов можно отметить то, что гостиница находится фактически на одной из главных улиц городка. А бурная уличная жизнь начинается примерно с 6 часов утра. Ревущие моторы тривиллеров, мопедов и прочего городского транспорта не делают пробуждение радостным. Кроме того, в гостинице нет ресторана. Завтрак нужно заказывать накануне вечером и его заказывает где-то еще. А уж об обеде и ужине придется заботиться совершенно самостоятельно.
Sightseeing/Attractions Tip: В целом, если вы планируете посетить Виган, не отводите для этого города более 4-5 часов (с учетом, скажем, обеда). Делать в Вигане совершенно нечего. Не стоит на калесе ездить в такие места, как гончарная мастерская и "hidden garden". Пустая трата времени.
Adam J. Ділова поїздка Poland, 18 вересня 2013 р.
Piękny hotel w pięknym mieście

Wystrój, położenie w centum starówki
9,7
Adam J. Ділова поїздка Poland, 21 червня 2013 р.
Wspaniale miasto- i centralnie polozony hotel

Czysto, niezla obsluga, fantastyczne polozenie
9
Hotel urzadzony w stylowym zabytkowym budynku. Urzadzony w roznie stylowe wyposazenie. Sprawny internet. Czysta lazienka. W nocy poprosilem o adapter do kontaktu i napoje- przyniesiono w dwie minuty. Sniadania- zgodne z zamowieniem z dnia poprzedniego- nie zachwycaja. Polozenie wprost fantastyczne w samym sercu przepieknego starego miasta. Co do obslugi... w sumie bez zarzutow- chociaz, gdy po opuszczeniu pokoju, gdy poprosilem o jeden pokoj na pol godziny do przebrania sie po poludniu (a podrozowalismy w sporej grupie) zazyczono sobie calodniowej oplaty.
Victoria C. Сім"я з малими дітьми United States of America, 10 квітня 2014 р.
Had a wonderful stay at Hotel Felicidad!

Great location, friendly staff and nice clean rooms
9,3
Excellent! Will visit again.
Rjohn E. Група United States of America, 20 березня 2014 р.
It was very enjoyable and the hotel was nice.

Comfort, internet, cleanliness.
8
It was nice! The hotel was accomadating and the bed was naice and comfy. We all loved the high speed internet, it was REALLY fast. The breakfast buffet was very good. I also loved the restroom. It was clean and the shower head kept with the theme which I found amusing.
Nancy T. Сім"я зі старшими дітьми Japan, 11 березня 2014 р.
we had a great stay

nice place,friendly staff,easy access to public places
7,7
a staff is very nice , a comfortable stay .maybe next time i will stay again at hotel felicidad.
Janey H. Індивідуальний мандрівник United States of America, 13 лютого 2014 р.
Elegant renovation

Beautifully renovated rooms, central location, quiet side street
9,3
The Hotel Felicidad is the first hotel I have encountered that is more elegant than its photos. The building is beautifully renovated and furnished with lovely, authentic, mahogany furniture. It is spotless with comfortable beds and large, well appointed bathrooms. The public areas are charming while maintaining the flavor of this lovely colonial town. This hotel has no onsite bar or restaurant but is close to several good options. I would rate this hotel as a good value for the money by Western standards and one of the most comfortable in Vigan. The staff was efficient and polite and my only complaint is I arrived tired and dirty on the Manila bus which arrived at 9AM in the morning and, in an obviously empty hotel, was denied an early check-in. I was told I could check in if I paid for an additional day. I have travelled for a decade in all of the countries of SE Asia and most of Asia and this has happened only once before in India. This strict adherence to the rules seems to be a Philippine characteristic as it happened in all of the hotels on my journey. Although,on check in, I was offered a first floor room that was lovely but dark with a view of a blank wall and was allowed to move to a third floor room with high ceilings and a floor to ceiling window opening on a lovely mango tree.
Tc C. Поїздка вдвох Malaysia, 10 лютого 2014 р.
A convenient boutique hotel close to attractions

location, service, small & cosy
6,3
The room was decent for a typical small town hotel. It is located just behind the heritage area in Vigan, so was very convenient. Room facilities were as expected and clean. No complains.
Craig A. Поїздка вдвох United Kingdom, 11 січня 2014 р.
Our stay was very pleasant and comfortable

The staff were faultless, the location ideal and the furnishings tasteful
9,7
Our stay was everything we could have wished for. The most impressive thing amongst a number of impressive things was the excellent staff. Their attitude and efficiency were beyond reproach.
John C. Поїздка вдвох Philippines, 3 січня 2014 р.
Centrally located, great breakfast

Nice design, clean room, fast internet
8,7
We had a pleasant stay. The staff were courteous and attentive.

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Hotel Felicidad ВіганHotel Felicidad Віган - ВітальняHotel Felicidad Віган - ВітальняHotel Felicidad Віган - ВітальняHotel Felicidad Віган - ВітальняHotel Felicidad Віган - ВітальняHotel Felicidad Віган - ВітальняHotel Felicidad Віган - ВітальняHotel Felicidad Віган - ВітальняHotel Felicidad Віган - Зовнішній вид готелю Hotel Felicidad Віган - ФойєHotel Felicidad Віган - ФойєHotel Felicidad Віган - Інтер’єр готелюHotel Felicidad Віган - Інтер’єр готелюHotel Felicidad Віган - Інтер’єр готелюHotel Felicidad Віган - ВітальняHotel Felicidad Віган - Ванна кімнатаHotel Felicidad Віган - Ванна кімнатаHotel Felicidad Віган - Ванна кімната


AS-AGWEB-3C05