Мій обліковий запис (увійти)

Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Hotel Fortuna

26 A. Borromeo St., Себу, Себу, Філіппіни 6000 (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Hotel Fortuna Себу - Танцювальна зала Hotel Fortuna Себу - Танцювальна зала Hotel Fortuna Себу - Танцювальна зала Hotel Fortuna Себу - Танцювальна зала Hotel Fortuna Себу - Танцювальна зала Hotel Fortuna Себу - Зовнішній вид готелю Hotel Fortuna Себу - Інтер’єр готелю Hotel Fortuna Себу - Інтер’єр готелю Hotel Fortuna Себу - Конференц-зал Hotel Fortuna Себу - Ресторан Hotel Fortuna Себу - Ресторан Hotel Fortuna Себу - Ресторан Hotel Fortuna Себу - Вітальня Hotel Fortuna Себу - Вітальня Hotel Fortuna Себу - Вітальня
Розміщення: Себу Кількість номерів: 73

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Приємний

6,9

із 46 відгуків

Ціна-якість:
7,3
Розташування
7,0
Робота персоналу:
7,0
Умови перебування в готелі/Чистота:
7,1
Комфортність номерів/Стандарт:
7,0
Страви/Організація харчування:
5,9
Усі відгуки (46)
Ekaterina G. Поїздка вдвох Russia, 14 квітня 2013 р.
Удобный

быстрое заселение
5,3
Отель для дальнейшего перемещения по стране. Рядом в 5 минут езды от отеля находится порт.очень удобно.Заселили очень быстро. номер без окон. Душ, горячая вода, санузел все порядке. Шустрый интернет.В номере есть чайник.Что ещё нужно что бы остановится на пару дней? Нам понравилось.На ресепшене очень приветливый персонал.Порадовало.
Elena S. Індивідуальний мандрівник Russia, 8 лютого 2013 р.
Приятный, чистый отель

Чисто
10
Приятный отель. Чистенькие номера, приветливый персонал. Вкусная еда в ресторане (заказывали по меню). Удобно расположен по отношению к достопримечательностям. Рядом много магазинчиков и рынков. Не далеко от порта и автовокзала
Elena A. Індивідуальний мандрівник Russia, 8 січня 2013 р.
Пришлось сменить номер, т.к. мой был без окон

Располодение неплохое
6
Отель неплохо расположен, но есть ряд неприятных моментов: - у нас было 4 single, и только один оказался с окном. Номера сверхмаленькие. Более того, зайдя в свой номер, мне сразу же пришлось начать охоту на тараканов! Их было очень много! Спустилась на ресепшен и поменяла за доплату на номер с окном. Там уже было очень просторно. - завтрак почему-то нам не полагался. На наше замечание, что в брони завтрак есть, было сказано - если бронировали через Агоду, то завтрак не положен. Напротив отеля расположена весьма колоритная улица, где люди прямо живут на улице. Но мы мимо нее много раз ходили, никакой агрессии нет. Буквально в 5 минутах есть 7/11, Макдональдс, уличный рынок с фруктами и т.д. До аэропорта ехать минут 45, до порта (паромы на Бохол) минут 8-10 на такси.
Sightseeing/Attractions Tip: Буквально 5 минут пешком до Базилики Сан Ниньо и Креста Магеллана.
Svetlana M. Поїздка вдвох Russia, 1 листопада 2012 р.
отель на одну ночь

близко от пирса
7
отель рядом с достопримечательностями,вполне чисто и аккуратно, хотя и не новый. стандартный номер маленький, окна на этаж, зато тихо, так как на улице шумно. есть чашки в номере, кулер на этаже, правда чай кофе не дают. за свои небольшие деньги вполне нормальный отель.
Oleg B. Поїздка вдвох Russia, 21 вересня 2012 р.
Нормальный отель и приветливый персонал

Ценник, близко к порту, чисто, безопасно, уютные номера.
8,3
ночивали всего 2 ночи, но эти ночь запомнилась на долго... сначала об отеле - все чистенько и удобно, берут залог песо, потом возвращают, персонал говорит по английски, все супер. даже были удивлены таким приятным обслуживанием... а история такая: в последнюю ночь, перед отъездом (а паром то в 6 утра), куда-то подевалась мобилка... долго не мог найти ее, потом стал вспоминать, в итоге восстановили картину, что мобильник еще утром оставался на кровати, и предположительно по неосторожности был скомкан вместе с простынью, и отправлен в стирку, персоналом гостиницы. долго не думая, объясняем ситуацию на ресепшн, и погрустнев идем в номер собирать вещи и готовиться ко сну. через 15 минут, звонок, оказывается мы были правы, и мобильник, действительно оказался в прачечной :) вернули! ура! вобщем-то вот такой забавный случай :) все довольны, а отелю дополнительный плюсик в репутацию.
Порада туристам: Совет: не оставляйте свои мобилки в номере на кровати, если не хотите чтобы их постирал какой-нить веселый филипинец!
Gylle D. Поїздка вдвох Philippines, 22 березня 2014 р.
comfortable,affordable,accessible

comfortable,accessible,affordable
8
David W. Поїздка вдвох United States of America, 6 березня 2014 р.
Not really even worth it for one night

Close to airport, ferrys, and shopping
4,7
The only helpful person on the staff was the front door guy. The room included free breakfast, in which the fried eggs and corned beef (the only option) was served cold. The beds were the worst I have experienced in the Philippines. I don't know where all the good reviews are coming from.
Albert H. Індивідуальний мандрівник United States of America, 24 грудня 2013 р.
met my needs very well

location, cleanliness, value
7,7
no problems and was the location I wanted to be near the ferry
Yie H. Індивідуальний мандрівник Malaysia, 14 жовтня 2013 р.
Close to major attractions, clean room

Location, affordability, clean room
7,7
Overall a good stay, and the hotel is just a stone's throw away from the major religious attractions in Cebu - Magellan's Cross, the Basilica Minore del Santo Niño, and the Cathedral. We arrived at the hotel very early in the morning (4-5 am), but the hotel allowed us to check in early without requiring us to pay extra. That was a great gesture from the hotel side and definitely put a great start to our holiday!
Rachel L. Поїздка вдвох United States of America, 26 вересня 2013 р.
Great experience at a great value

Friendly and helpful staff, delicious food
10
We had a fantastic experience at Hotel Fortuna. The immediate surroundings are not too scenic, but the convenience of its location in the downtown allowed us to walk to local attractions in a matter of minutes. The best things were the staff and the food. The staff was extremely friendly and helpful, and the owners of the hotel (a couple with 4 young children) personally greeted us and helped us with everything we needed. We chose to order room service or eat in their restaurant instead of going out because the food was THAT good! I definitely recommend Hotel Fortuna for anyone who is looking to stay in the downtown of Cebu City.

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Hotel Fortuna СебуHotel Fortuna Себу - Танцювальна залаHotel Fortuna Себу - Танцювальна залаHotel Fortuna Себу - Танцювальна залаHotel Fortuna Себу - Танцювальна залаHotel Fortuna Себу - Танцювальна залаHotel Fortuna Себу - Зовнішній вид готелю Hotel Fortuna Себу - Інтер’єр готелюHotel Fortuna Себу - Інтер’єр готелюHotel Fortuna Себу - Конференц-залHotel Fortuna Себу - РесторанHotel Fortuna Себу - РесторанHotel Fortuna Себу - РесторанHotel Fortuna Себу - ВітальняHotel Fortuna Себу - ВітальняHotel Fortuna Себу - Вітальня


AS-AGWEB-3C07