чи

Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Hotel Fortuna

26 A. Borromeo St., Себу, Себу, Філіппіни 6000 (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Hotel Fortuna Себу - Зовнішній вид готелю Hotel Fortuna Себу - Танцювальна зала Hotel Fortuna Себу - Танцювальна зала Hotel Fortuna Себу - Танцювальна зала Hotel Fortuna Себу - Танцювальна зала Hotel Fortuna Себу - Танцювальна зала Hotel Fortuna Себу - Зовнішній вид готелю Hotel Fortuna Себу - Інтер’єр готелю Hotel Fortuna Себу - Інтер’єр готелю Hotel Fortuna Себу - Конференц-зал Hotel Fortuna Себу - Ресторан Hotel Fortuna Себу - Ресторан Hotel Fortuna Себу - Ресторан Hotel Fortuna Себу - Вітальня Hotel Fortuna Себу - Вітальня Hotel Fortuna Себу - Вітальня
Hotel Fortuna Себу - Інтер’єр готелю Hotel Fortuna Себу - Інтер’єр готелю Hotel Fortuna Себу - Фойє Hotel Fortuna Себу - Інтер’єр готелю Hotel Fortuna Себу - Інтер’єр готелю Hotel Fortuna Себу - Інтер’єр готелю
Місцезнаходження Себу Кількість номерів: 73

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Приємний

6,8

із 51 відгуків

Ціна-якість:
7,1
Розташування
6,9
Робота персоналу:
6,9
Умови перебування в готелі/Чистота:
6,9
Комфортність номерів/Стандарт:
6,9
Страви/Організація харчування:
5,8
Усі відгуки (51)
Відсортувати за:
Igor K. Поїздка вдвох Russia, 8 квітня 2014 р.
Транзитный отель

близость к парому
3,3
Olesya I. Сім"я з малими дітьми Russia, 4 лютого 2014 р.
Траннзитный отель

Расположение недалеко от Креста Магилана
6,7
Отель подходит только для транзита и никак не для отдыха. Пешком можно дойти до достопримечательностей. Не рекомендую гулять вечером, на улице кого только на обочинах нет. На такси минут за 10 можно доехать до автовокзала.
Ekaterina G. Поїздка вдвох Russia, 14 квітня 2013 р.
Удобный

быстрое заселение
5,3
Отель для дальнейшего перемещения по стране. Рядом в 5 минут езды от отеля находится порт.очень удобно.Заселили очень быстро. номер без окон. Душ, горячая вода, санузел все порядке. Шустрый интернет.В номере есть чайник.Что ещё нужно что бы остановится на пару дней? Нам понравилось.На ресепшене очень приветливый персонал.Порадовало.
Elena S. Індивідуальний мандрівник Russia, 8 лютого 2013 р.
Приятный, чистый отель

Чисто
10
Приятный отель. Чистенькие номера, приветливый персонал. Вкусная еда в ресторане (заказывали по меню). Удобно расположен по отношению к достопримечательностям. Рядом много магазинчиков и рынков. Не далеко от порта и автовокзала
Elena A. Індивідуальний мандрівник Russia, 8 січня 2013 р.
Пришлось сменить номер, т.к. мой был без окон

Располодение неплохое
6
Отель неплохо расположен, но есть ряд неприятных моментов: - у нас было 4 single, и только один оказался с окном. Номера сверхмаленькие. Более того, зайдя в свой номер, мне сразу же пришлось начать охоту на тараканов! Их было очень много! Спустилась на ресепшен и поменяла за доплату на номер с окном. Там уже было очень просторно. - завтрак почему-то нам не полагался. На наше замечание, что в брони завтрак есть, было сказано - если бронировали через Агоду, то завтрак не положен. Напротив отеля расположена весьма колоритная улица, где люди прямо живут на улице. Но мы мимо нее много раз ходили, никакой агрессии нет. Буквально в 5 минутах есть 7/11, Макдональдс, уличный рынок с фруктами и т.д. До аэропорта ехать минут 45, до порта (паромы на Бохол) минут 8-10 на такси.
Sightseeing/Attractions Tip: Буквально 5 минут пешком до Базилики Сан Ниньо и Креста Магеллана.
Svetlana M. Поїздка вдвох Russia, 1 листопада 2012 р.
отель на одну ночь

близко от пирса
7
отель рядом с достопримечательностями,вполне чисто и аккуратно, хотя и не новый. стандартный номер маленький, окна на этаж, зато тихо, так как на улице шумно. есть чашки в номере, кулер на этаже, правда чай кофе не дают. за свои небольшие деньги вполне нормальный отель.
Oleg B. Поїздка вдвох Russia, 21 вересня 2012 р.
Нормальный отель и приветливый персонал

Ценник, близко к порту, чисто, безопасно, уютные номера.
8,3
ночивали всего 2 ночи, но эти ночь запомнилась на долго... сначала об отеле - все чистенько и удобно, берут залог песо, потом возвращают, персонал говорит по английски, все супер. даже были удивлены таким приятным обслуживанием... а история такая: в последнюю ночь, перед отъездом (а паром то в 6 утра), куда-то подевалась мобилка... долго не мог найти ее, потом стал вспоминать, в итоге восстановили картину, что мобильник еще утром оставался на кровати, и предположительно по неосторожности был скомкан вместе с простынью, и отправлен в стирку, персоналом гостиницы. долго не думая, объясняем ситуацию на ресепшн, и погрустнев идем в номер собирать вещи и готовиться ко сну. через 15 минут, звонок, оказывается мы были правы, и мобильник, действительно оказался в прачечной :) вернули! ура! вобщем-то вот такой забавный случай :) все довольны, а отелю дополнительный плюсик в репутацию.
Порада туристам: Совет: не оставляйте свои мобилки в номере на кровати, если не хотите чтобы их постирал какой-нить веселый филипинец!
Kressle G. Поїздка вдвох Philippines, 7 вересня 2014 р.
Budget-friendly

Affordable, Located in downtown area, Pleasant rooms
7
It's a good place to consider to those who go after a budget-friendly hotel. Buffet lunch was good, rooms are clean, and it's primarily located in downtown area.
Foo C. Група Malaysia, 23 червня 2014 р.
Not impressive

Fair price
5
On our last day, the hotel door is problematic! We cannot open it from the outside! We informed the reception at 9AM and a staff came to open our door (We informed the reception that we will be checking out by 12PM and requested that the room's door be rectified). They promised. When we came back at 12PM, nothing was resolved i.e the room door still cannot be opened from the outside. We were made to stand at the corridor waiting for 6-7 mins for some help. Making your guests (4 of us) waiting at the hotel corridor is unacceptable and showed careless attitude of the hotel's staff. Although we were given complimentary extended one hour for our check-out time for only one room (from 12PM to 1PM). It was given after much persuasion from the lady owner. She was reluctant to accede to our request. The hotel had wanted to charge us 100 Peso for the extended 1 hour check-out time (from 12PM to 1PM). Anyway, we "lost" 6-7 mins waiting for help to open the room door! We never encountered such calculative hotel owner as our past travel to various countries had always allowed us one room for extended check-out time. Morever, the period of our travel to Cebu is non-peak season. It is rather unfortunate for us to stay in this Hotel "UNFORTUNE"! I guess you will be "UNFORTUNATE" if you were to stay in Hotel FORTUNA or rather should be aptly named as Hotel UNFORTUNA!
Gylle D. Поїздка вдвох Philippines, 22 березня 2014 р.
comfortable,affordable,accessible

comfortable,accessible,affordable
8

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Hotel Fortuna СебуHotel Fortuna Себу - Зовнішній вид готелю Hotel Fortuna Себу - Танцювальна залаHotel Fortuna Себу - Танцювальна залаHotel Fortuna Себу - Танцювальна залаHotel Fortuna Себу - Танцювальна залаHotel Fortuna Себу - Танцювальна залаHotel Fortuna Себу - Зовнішній вид готелю Hotel Fortuna Себу - Інтер’єр готелюHotel Fortuna Себу - Інтер’єр готелюHotel Fortuna Себу - Конференц-залHotel Fortuna Себу - РесторанHotel Fortuna Себу - РесторанHotel Fortuna Себу - РесторанHotel Fortuna Себу - ВітальняHotel Fortuna Себу - ВітальняHotel Fortuna Себу - ВітальняHotel Fortuna Себу - Інтер’єр готелюHotel Fortuna Себу - Інтер’єр готелюHotel Fortuna Себу - ФойєHotel Fortuna Себу - Інтер’єр готелюHotel Fortuna Себу - Інтер’єр готелюHotel Fortuna Себу - Інтер’єр готелю


AS-AGWEB-3C08