чи

Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Hotel Fortuna

No. 63 Rua de Cantao, Місто Макао, Макао (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Hotel Fortuna Макао - Зовнішній вид готелю Hotel Fortuna Макао - Вітальня Hotel Fortuna Макао - Ванна кімната Hotel Fortuna Макао - Вхід Hotel Fortuna Макао - Зовнішній вид готелю Hotel Fortuna Макао - Фойє Hotel Fortuna Макао - Місця відпочинку та розваги Hotel Fortuna Макао - Вхід Hotel Fortuna Макао - Рецепція Hotel Fortuna Макао - Ресторан Hotel Fortuna Макао - Ресторан Hotel Fortuna Макао - Паб/Коктейль-бар Hotel Fortuna Макао - Місця відпочинку та розваги Hotel Fortuna Макао - Спа-центр Hotel Fortuna Макао - Спа-центр Hotel Fortuna Макао - Паб/Коктейль-бар
Hotel Fortuna Макао - Зовнішній вид готелю Hotel Fortuna Макао - Зовнішній вид готелю Hotel Fortuna Макао - Вітальня Hotel Fortuna Макао - Вітальня Hotel Fortuna Макао - Вітальня Hotel Fortuna Макао - Вітальня Hotel Fortuna Макао - Вітальня Hotel Fortuna Макао - Вітальня Hotel Fortuna Макао - Вітальня
Місцезнаходження Місто Макао Кількість номерів: 342
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Хороший

7,5

із 167 відгуків

Ціна-якість:
7,4
Розташування
8,7
Робота персоналу:
7,1
Умови перебування в готелі/Чистота:
7,5
Комфортність номерів/Стандарт:
7,4
Страви/Організація харчування:
6,7
Усі відгуки (167)
Відсортувати за:
Ho H. Група Malaysia, 19 січня 2014 р.
Fast check in, new ambiance and comfort

New ambiance great spa fast internet
7
The check in experience was fast and comfortable. The front deck staff are professional and friendly. The room present a fresh and new ambiance that ease our tire and stressful journey. We are happy there is spa just under our floor and the staff and workers there are friendly too.
Ho H. Індивідуальний мандрівник Malaysia, 11 грудня 2013 р.
Room is clean and newer than I thought

New clean and central
6,7
The room is still new while the name is old. The house keeping are very flexible, attentive and friendly. The spa is greatly convenient to your busy schedule. The front desk is also very responsive to your changes requirement. The price is a bit of the higher side in view of the smaller room to the standard. Good stay over all. Thanks
Ho H. Індивідуальний мандрівник Malaysia, 8 грудня 2013 р.
I was little surprise how new and clean it was...

Modern, central, excellent spa
7,7
I was impress by the cleanliness and modern design of this old hotel. The staff spoke reasonably well English and are very professional and friendly. The housekeeping are very helpful friendly and approachable that beat few of the international hotel that's surrounding. Congrats and looking forward to the check in again soon.
Chia C. Індивідуальний мандрівник Malaysia, 23 листопада 2013 р.
good location , convenient for shopping and foods

good location, convenient to go for shopping , casino
8
just as normal hotel , nothing is bad or good , it is pretty good location to stay
Huiling L. Група Singapore, 31 липня 2013 р.
cosy and comfortable room.

very near to all casino and eating place. easy acess to everywhere.
7,7
Seongsu Y. Індивідуальний мандрівник United States of America, 2 липня 2013 р.
Hotel fortuna is well-priced with good amenities

Location/View/Room
8,3
It was pleasant to stay at Hotel fortuna, most of things are well prepared. Most preferred thing is centrally located position.
Vernandoes C. Індивідуальний мандрівник Indonesia, 16 квітня 2013 р.
very nice hotel to stay and very near to shopping

clean, friendly staffs and good location
6,3
Andy A. Поїздка вдвох Singapore, 13 грудня 2012 р.
Good service with a smile

Service, Location, Cleanliness
9,7
Relatively clean hotel with good location and service.
Yee T. Сім"я з малими дітьми Malaysia, 1 грудня 2012 р.
Nice Service & Nice room

Good Wifi connection and Room are Clean
9,7
Hotel staff with nice smile & good service whatever we request.
Yee T. Сім"я з малими дітьми Malaysia, 28 листопада 2012 р.
Lovely & Great Service

Understanding & helpful
9,3
This is my first time went Macau, this hotel give me a great memory as the service from the staff are great, hotel also located at the convenient location, will choose this hotel again if I back to Macau. Thanks a lots.

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Hotel Fortuna МакаоHotel Fortuna Макао - Зовнішній вид готелю Hotel Fortuna Макао - ВітальняHotel Fortuna Макао - Ванна кімнатаHotel Fortuna Макао - ВхідHotel Fortuna Макао - Зовнішній вид готелю Hotel Fortuna Макао - ФойєHotel Fortuna Макао - Місця відпочинку та розвагиHotel Fortuna Макао - ВхідHotel Fortuna Макао - РецепціяHotel Fortuna Макао - РесторанHotel Fortuna Макао - РесторанHotel Fortuna Макао - Паб/Коктейль-барHotel Fortuna Макао - Місця відпочинку та розвагиHotel Fortuna Макао - Спа-центрHotel Fortuna Макао - Спа-центрHotel Fortuna Макао - Паб/Коктейль-барHotel Fortuna Макао - Зовнішній вид готелю Hotel Fortuna Макао - Зовнішній вид готелю Hotel Fortuna Макао - ВітальняHotel Fortuna Макао - ВітальняHotel Fortuna Макао - ВітальняHotel Fortuna Макао - ВітальняHotel Fortuna Макао - ВітальняHotel Fortuna Макао - ВітальняHotel Fortuna Макао - Вітальня


AS-AGWEB-3C05