чи

Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Hotel Gat Point Charlie

Mauerstrasse 81-82, Мітте, Берлін, Німеччина 10117 (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Hotel Gat Point Charlie Берлін - Зовнішній вид готелю Hotel Gat Point Charlie Берлін - Вітальня Hotel Gat Point Charlie Берлін - Номер Люкс Hotel Gat Point Charlie Берлін - Вітальня Hotel Gat Point Charlie Берлін - Номер Люкс Hotel Gat Point Charlie Берлін - Вітальня Hotel Gat Point Charlie Берлін - Номер Люкс Hotel Gat Point Charlie Берлін - Вітальня Hotel Gat Point Charlie Берлін - Вітальня Hotel Gat Point Charlie Берлін - Вітальня Hotel Gat Point Charlie Берлін - Буфет Hotel Gat Point Charlie Берлін - Інтер’єр готелю Hotel Gat Point Charlie Берлін - Буфет Hotel Gat Point Charlie Берлін - Інтер’єр готелю Hotel Gat Point Charlie Берлін - Інтер’єр готелю Hotel Gat Point Charlie Берлін - Інтер’єр готелю
Hotel Gat Point Charlie Берлін - Інтер’єр готелю Hotel Gat Point Charlie Берлін - Вітальня Hotel Gat Point Charlie Берлін - Вітальня Hotel Gat Point Charlie Берлін - Вітальня Hotel Gat Point Charlie Берлін - Фойє Hotel Gat Point Charlie Берлін - Фойє Hotel Gat Point Charlie Берлін - Інтер’єр готелю
Місцезнаходження Мітте Кількість номерів: 140
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Фантастичний

8,4

із 312 відгуків

Ціна-якість:
8,4
Розташування
8,9
Робота персоналу:
8,2
Умови перебування в готелі/Чистота:
8,9
Комфортність номерів/Стандарт:
8,3
Страви/Організація харчування:
7,5
Усі відгуки (312)
Відсортувати за:
Irina I. Поїздка вдвох Russia, 7 червня 2013 р.
Понравилось

Месторасположение, Завтрак
8,7
Отель удобно расположен. Мы ходили везде пешком. От аэропорта такси - 20 евро Завтрак - обжорство за 11 евро. Сам отель в якрких неформальных красках с такой же мебелью. Номера просторные, чистые.
Anatoly S. Індивідуальний мандрівник Israel, 28 квітня 2013 р.
Stylish, convenient, affordable

Clean, friendly stuff, good location
7,7
Alexey N. Поїздка вдвох Russia, 20 січня 2013 р.
Хорошее расположение, но очень маленький номер

Отличный персонал и вкусный завтрак
7,7
Отель расположен удобно, в районе Митте, рядом Сони Центр, Потсдамер платц.Для нас номер показался чересчур аскетичным, нет шкафа для одежды, мини бара, Персонал отзывчивый, хотя два раза нас отправляет в неправильном направлении.Завтрак прекрасный: очень разнообразные и официанты работают очень слаженно.Для непритязательных людей-это то, что надо))
Порада туристам: Выбирайте номер повышенной комфортности!
Nadezda T. Поїздка вдвох Russia, 23 вересня 2012 р.
Новый, современный отель с отличным расположением.

Расположение, звукоизоляция, персонал
9,7
бронь была без завтраков, оплачивали на месте (15 евро с человека!!!). но вкусно. отличный персонал.
Alexey B. Поїздка вдвох Russia, 3 вересня 2012 р.
Хорошее расположение почти в центре

комфортный удобный номер отель в центре хорошая цена
10
хорошее соотношение цены качества и расположения, недалеко несколько достопримечательностей : чарли и ворота
Anna F. Індивідуальний мандрівник Russia, 2 вересня 2012 р.
Великолепный отель

Замечательный дизайн, отличное расположение
9,7
Находилась в отеле один день. Потрясающий дизайн, все новое, чистое и аккуратное, очень приветливый персонал, бесплатный вайфай, чудесные завтраки (шведский стол) со свежевыжатым апельсиновым соком. Очень удобное расположение: Чек Поинт Чарли находится в 5 минутах ходьбы,как и Фридрихштрассе, до Унтер ден Лиден максимум 10 минут. Если буду в Берлине, обязательно остановлюсь именно в этом отеле! Очень довольна!
Andreas J. Поїздка вдвох Germany, 4 серпня 2014 р.
Too hot - no airconditioning

Design of the lobby, kindly stuff, nice front view
7,7
The hotel is new, clean and has a nice interial design and a nice place in front of it. The personal is kindly and speaks even better English and Spanish than German. The only really bad points for us who lowered our rating for this hotel room were 1. that we got a room to the backside which is kind of bad view on a messy backyard. 2. we were there on saturday (in the summer) and they played loud house music somehwere close to the hotel and did not finish before 7 in the morning. 3. the really bad thing was that we almost died of heat collaps because our room had no air conditioning and the only window was blocked (by intention) and unable to open more than a little bit. the heat was really unbearable. other guests that we asked were confirming it. maybe as a suggestion for the hotel stuff: i would have even rented a cooling fan for some euros more if you had offered it but so my weekend night was shadowed by too ugly nights where i was sleeping covered in my own sweat. :(
Jimmy B. Індивідуальний мандрівник New Zealand, 20 липня 2014 р.
Great breakfast, very clean

Great breakfast, clean, value for money
9
The hotel has no aircon and was very hot in Berlin (35 degrees) so was uncomfortable but after I complained I was provided with a fan that helped.
Xiaowei L. Сім"я зі старшими дітьми China, 12 липня 2014 р.
very clean hotel but room was not that big

clean, centrally located and close to attractions
8,3
It was a nice stay
Tapio K. Індивідуальний мандрівник Finland, 30 червня 2014 р.
City holiday to learn about Berlin

Staff, room, location
8,3
Everything worked well. Breakfast room bit crowded. They have an issue with hot milk

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Hotel Gat Point Charlie БерлінHotel Gat Point Charlie Берлін - Зовнішній вид готелю Hotel Gat Point Charlie Берлін - ВітальняHotel Gat Point Charlie Берлін - Номер ЛюксHotel Gat Point Charlie Берлін - ВітальняHotel Gat Point Charlie Берлін - Номер ЛюксHotel Gat Point Charlie Берлін - ВітальняHotel Gat Point Charlie Берлін - Номер ЛюксHotel Gat Point Charlie Берлін - ВітальняHotel Gat Point Charlie Берлін - ВітальняHotel Gat Point Charlie Берлін - ВітальняHotel Gat Point Charlie Берлін - БуфетHotel Gat Point Charlie Берлін - Інтер’єр готелюHotel Gat Point Charlie Берлін - БуфетHotel Gat Point Charlie Берлін - Інтер’єр готелюHotel Gat Point Charlie Берлін - Інтер’єр готелюHotel Gat Point Charlie Берлін - Інтер’єр готелюHotel Gat Point Charlie Берлін - Інтер’єр готелюHotel Gat Point Charlie Берлін - ВітальняHotel Gat Point Charlie Берлін - ВітальняHotel Gat Point Charlie Берлін - ВітальняHotel Gat Point Charlie Берлін - ФойєHotel Gat Point Charlie Берлін - ФойєHotel Gat Point Charlie Берлін - Інтер’єр готелю


AS-AGWEB-3B03