чи

Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Hotel Gat Point Charlie

Mauerstrasse 81-82, Мітте, Берлін, Німеччина 10117 (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Hotel Gat Point Charlie Берлін - Зовнішній вид готелю Hotel Gat Point Charlie Берлін - Вітальня Hotel Gat Point Charlie Берлін - Номер Люкс Hotel Gat Point Charlie Берлін - Вітальня Hotel Gat Point Charlie Берлін - Номер Люкс Hotel Gat Point Charlie Берлін - Вітальня Hotel Gat Point Charlie Берлін - Номер Люкс Hotel Gat Point Charlie Берлін - Вітальня Hotel Gat Point Charlie Берлін - Вітальня Hotel Gat Point Charlie Берлін - Вітальня Hotel Gat Point Charlie Берлін - Буфет Hotel Gat Point Charlie Берлін - Інтер’єр готелю Hotel Gat Point Charlie Берлін - Буфет Hotel Gat Point Charlie Берлін - Інтер’єр готелю Hotel Gat Point Charlie Берлін - Інтер’єр готелю Hotel Gat Point Charlie Берлін - Інтер’єр готелю
Hotel Gat Point Charlie Берлін - Інтер’єр готелю Hotel Gat Point Charlie Берлін - Вітальня Hotel Gat Point Charlie Берлін - Вітальня Hotel Gat Point Charlie Берлін - Вітальня Hotel Gat Point Charlie Берлін - Фойє Hotel Gat Point Charlie Берлін - Фойє Hotel Gat Point Charlie Берлін - Інтер’єр готелю
Місцезнаходження Мітте Кількість номерів: 140
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Фантастичний

8,4

із 323 відгуків

Ціна-якість:
8,4
Розташування
8,9
Робота персоналу:
8,2
Умови перебування в готелі/Чистота:
8,9
Комфортність номерів/Стандарт:
8,3
Страви/Організація харчування:
7,5
Усі відгуки (323)
Відсортувати за:
Irina I. Поїздка вдвох Russia, 7 червня 2013 р.
Понравилось

Месторасположение, Завтрак
8,7
Отель удобно расположен. Мы ходили везде пешком. От аэропорта такси - 20 евро Завтрак - обжорство за 11 евро. Сам отель в якрких неформальных красках с такой же мебелью. Номера просторные, чистые.
Anatoly S. Індивідуальний мандрівник Israel, 28 квітня 2013 р.
Stylish, convenient, affordable

Clean, friendly stuff, good location
7,7
Alexey N. Поїздка вдвох Russia, 20 січня 2013 р.
Хорошее расположение, но очень маленький номер

Отличный персонал и вкусный завтрак
7,7
Отель расположен удобно, в районе Митте, рядом Сони Центр, Потсдамер платц.Для нас номер показался чересчур аскетичным, нет шкафа для одежды, мини бара, Персонал отзывчивый, хотя два раза нас отправляет в неправильном направлении.Завтрак прекрасный: очень разнообразные и официанты работают очень слаженно.Для непритязательных людей-это то, что надо))
Порада туристам: Выбирайте номер повышенной комфортности!
Nadezda T. Поїздка вдвох Russia, 23 вересня 2012 р.
Новый, современный отель с отличным расположением.

Расположение, звукоизоляция, персонал
9,7
бронь была без завтраков, оплачивали на месте (15 евро с человека!!!). но вкусно. отличный персонал.
Alexey B. Поїздка вдвох Russia, 3 вересня 2012 р.
Хорошее расположение почти в центре

комфортный удобный номер отель в центре хорошая цена
10
хорошее соотношение цены качества и расположения, недалеко несколько достопримечательностей : чарли и ворота
Anna F. Індивідуальний мандрівник Russia, 2 вересня 2012 р.
Великолепный отель

Замечательный дизайн, отличное расположение
9,7
Находилась в отеле один день. Потрясающий дизайн, все новое, чистое и аккуратное, очень приветливый персонал, бесплатный вайфай, чудесные завтраки (шведский стол) со свежевыжатым апельсиновым соком. Очень удобное расположение: Чек Поинт Чарли находится в 5 минутах ходьбы,как и Фридрихштрассе, до Унтер ден Лиден максимум 10 минут. Если буду в Берлине, обязательно остановлюсь именно в этом отеле! Очень довольна!
Shahryar R. Поїздка вдвох Pakistan, 11 листопада 2014 р.
Location, location, location

Very close to check point Charlie, most of the staff very friendly and helpful
6,7
We stayed for 3 nights here and yes the hotel was very conveniently located close to some of the major attraction in the city (15 min walk to the Jewish museum, 2 min walk to check point Charlie, 5 min walk to the museum of communication...). The only negative point I can think of was that we had requested for an early checkin and we were hoping to get a quick nap after taking a very early flight into Germany but when we arrived at 10 we were informed that we wouldn't be able to checkin until 3pm. I understand that special requests are always subject to availability but I hope the hotel could have emailed me informing me beforehand that this may not be possible. Most of the staff at the hotel were very helpful (had one lady who came off as slightly rude but everyone else was great) and fluent in English.
Sari M. Сім"я зі старшими дітьми Finland, 20 жовтня 2014 р.
Nice location, that's all

Only location..
5,3
Location and staff was nice. Room was cleaned really badly. Towels and sheets were not changed daily althoug left in the floor. Also, the past hotels booked by Agoda has has really poor view. Could it be because rooms are prepaid?
Nitra N. Поїздка вдвох United Kingdom, 7 жовтня 2014 р.
Centrally located, room has no air conditioner

location, cool design, friendly staffs
8
The hotel is centrally located, a few minutes walk to the metro station and touristy place such as The Topography of Terror. The room was spacious, clean, and has cool design. However, there is no air-conditioner in the room. We ended up opening the window in order for us to sleep.
Edward S. Поїздка вдвох United States of America, 21 вересня 2014 р.
Gat point ok

Cheap, clean, friendly staff
8,3
Modern building amid old classics, Starbucks close by

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Hotel Gat Point Charlie БерлінHotel Gat Point Charlie Берлін - Зовнішній вид готелю Hotel Gat Point Charlie Берлін - ВітальняHotel Gat Point Charlie Берлін - Номер ЛюксHotel Gat Point Charlie Берлін - ВітальняHotel Gat Point Charlie Берлін - Номер ЛюксHotel Gat Point Charlie Берлін - ВітальняHotel Gat Point Charlie Берлін - Номер ЛюксHotel Gat Point Charlie Берлін - ВітальняHotel Gat Point Charlie Берлін - ВітальняHotel Gat Point Charlie Берлін - ВітальняHotel Gat Point Charlie Берлін - БуфетHotel Gat Point Charlie Берлін - Інтер’єр готелюHotel Gat Point Charlie Берлін - БуфетHotel Gat Point Charlie Берлін - Інтер’єр готелюHotel Gat Point Charlie Берлін - Інтер’єр готелюHotel Gat Point Charlie Берлін - Інтер’єр готелюHotel Gat Point Charlie Берлін - Інтер’єр готелюHotel Gat Point Charlie Берлін - ВітальняHotel Gat Point Charlie Берлін - ВітальняHotel Gat Point Charlie Берлін - ВітальняHotel Gat Point Charlie Берлін - ФойєHotel Gat Point Charlie Берлін - ФойєHotel Gat Point Charlie Берлін - Інтер’єр готелю


AS-AGWEB-3A08