чи

Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Hotel Jen Brisbane

159 Roma Street, Брісбейн-центр міста, Брісбен, Австралія 4000 (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Раніше : Traders Hotel Brisbane by Shangri-La
Hotel Jen Brisbane Брісбен - Вхід Hotel Jen Brisbane Брісбен - Вітальня Hotel Jen Brisbane Брісбен - Вітальня Hotel Jen Brisbane Брісбен - Ресторан Hotel Jen Brisbane Брісбен - Конференц-зал Hotel Jen Brisbane Брісбен - Конференц-зал Hotel Jen Brisbane Брісбен - Танцювальна зала Hotel Jen Brisbane Брісбен - Зовнішній вид готелю Hotel Jen Brisbane Брісбен - Фойє Hotel Jen Brisbane Брісбен - Вітальня Hotel Jen Brisbane Брісбен - Вітальня Hotel Jen Brisbane Брісбен - Рецепція Hotel Jen Brisbane Брісбен - Вітальня Hotel Jen Brisbane Брісбен - Рецепція Hotel Jen Brisbane Брісбен - Вітальня Hotel Jen Brisbane Брісбен - Фітнес-зал
Hotel Jen Brisbane Брісбен - Зручності Hotel Jen Brisbane Брісбен - Зовнішній вид готелю Hotel Jen Brisbane Брісбен - Вітальня Hotel Jen Brisbane Брісбен - Ресторан Hotel Jen Brisbane Брісбен - Вітальня Hotel Jen Brisbane Брісбен - Зручності Hotel Jen Brisbane Брісбен - Вітальня Hotel Jen Brisbane Брісбен - Зручності Hotel Jen Brisbane Брісбен - Зручності Hotel Jen Brisbane Брісбен - Зручності Hotel Jen Brisbane Брісбен - Зручності Hotel Jen Brisbane Брісбен - Вітальня
Місцезнаходження Брісбейн-центр міста Кількість номерів: 191
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Фантастичний

8,2

із 389 відгуків

Ціна-якість:
8,0
Розташування
8,8
Робота персоналу:
8,3
Умови перебування в готелі/Чистота:
8,6
Комфортність номерів/Стандарт:
8,5
Страви/Організація харчування:
7,2
Усі відгуки (389)
Відсортувати за:
Man T. Сім"я з малими дітьми Hong Kong, 1 березня 2015 р.
My best hotel experience in first AUS trip

1)Next to the train station, easy to get to airport or other known location (eg. Gold Coast) 2.Close to the down town (just 3 blocks away, 10 to 15 mins walking) 3)Very helpful staffs.
8,3
1)Next to the train station, easy to get to airport or other known location (eg. Gold Coast) 2)Close to the down town (just 3 blocks away, 10 to 15 mins walking) 3)Very helpful staffs. Very good experience in Hotel Jen Brisbance, Thanks.
Samuel H. Поїздка вдвох Australia, 22 лютого 2015 р.
good hotel

location, restaurant, decor
9
Easy check in & check out, friendly staff, good location for walking around the city plus undercover parking for around $30/night, room was very comfy with a good view, loved the unique decor and ambience, restaurant was very nice for dinner (didn't try the breakfast).
Amy M. Сім"я з малими дітьми Australia, 11 лютого 2015 р.
Transit hotel

Proximity to rail, cleanliness, staff
9,3
We were very pleasantly surprised by this hotel. We needed to catch a 4am train so its location was perfect - but the Roma St parklands were also a very nice way to fill in our afternoon. The hotel felt fresh and welcoming.
Lenard E. Поїздка вдвох Australia, 2 лютого 2015 р.
Weekend away with style

We enjoyed our stay due to freindly efficient staff. Meals at the new resturant were fantastic. Hotel meets our needs in full.
10
Our stay was first class
Dean P. Поїздка вдвох Australia, 2 лютого 2015 р.
good stay

location at the train station, close to the mall, nice room
7,3
A clean comfortable hotel in the city. Nice rooms, good service. Only just 4 star ... nothing really special. Fitness area small, didn't find the sauna. staff helpful. price ok.
Robert G. Поїздка вдвох Australia, 25 січня 2015 р.
Comfortable

Clean room , comfy bed and good shower.
9,3
It was an over night stay and was clean modern and close to everything we needed. Will stay again.
Bryan S. Поїздка вдвох United States of America, 4 січня 2015 р.
Fantastic Staff

Friendly Staff, Great View, Nice Rooms
9,3
The staff made this a great stay for us. They were very friendly upon check-in and gave us some great tips on where to visit in Queensland.
Choon S. Поїздка вдвох Singapore, 4 січня 2015 р.
Excellent location

Location
7
It is an average stay. As it is converted from Holiday Inn, I felt that the change of name is refreshing but it is overrated as a four star.
Wu J. Індивідуальний мандрівник Taiwan, 2 січня 2015 р.
mabye the best hotel in Brisbane

1、amazing location 2、super low price 3、good service
10
excellent, if I go to Brisbane again, I will pick Hotel Jen for my first choice ~
Lin W. Індивідуальний мандрівник China, 31 грудня 2014 р.
good location, comfortable room

good location, location, nice room
8
very good location, near queen street, train ,coach center,

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Hotel Jen Brisbane БрісбенHotel Jen Brisbane Брісбен - ВхідHotel Jen Brisbane Брісбен - ВітальняHotel Jen Brisbane Брісбен - ВітальняHotel Jen Brisbane Брісбен - РесторанHotel Jen Brisbane Брісбен - Конференц-залHotel Jen Brisbane Брісбен - Конференц-залHotel Jen Brisbane Брісбен - Танцювальна залаHotel Jen Brisbane Брісбен - Зовнішній вид готелю Hotel Jen Brisbane Брісбен - ФойєHotel Jen Brisbane Брісбен - ВітальняHotel Jen Brisbane Брісбен - ВітальняHotel Jen Brisbane Брісбен - РецепціяHotel Jen Brisbane Брісбен - ВітальняHotel Jen Brisbane Брісбен - РецепціяHotel Jen Brisbane Брісбен - ВітальняHotel Jen Brisbane Брісбен - Фітнес-залHotel Jen Brisbane Брісбен - ЗручностіHotel Jen Brisbane Брісбен - Зовнішній вид готелю Hotel Jen Brisbane Брісбен - ВітальняHotel Jen Brisbane Брісбен - РесторанHotel Jen Brisbane Брісбен - ВітальняHotel Jen Brisbane Брісбен - ЗручностіHotel Jen Brisbane Брісбен - ВітальняHotel Jen Brisbane Брісбен - ЗручностіHotel Jen Brisbane Брісбен - ЗручностіHotel Jen Brisbane Брісбен - ЗручностіHotel Jen Brisbane Брісбен - ЗручностіHotel Jen Brisbane Брісбен - ВітальняHotel Jen Brisbane Брісбен - Сад


AS-AGWEB-3B07