чи

Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Hotel Jen Hong Kong

508 Queen's Road West, Western District, Острів Гонконг Західний, Гонконг (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Раніше : Traders Hotel by Shangri-la
Hotel Jen Hong Kong Гонконг - Номер Люкс Hotel Jen Hong Kong Гонконг - Вітальня Hotel Jen Hong Kong Гонконг - Ванна кімната Hotel Jen Hong Kong Гонконг - Фітнес-зал Hotel Jen Hong Kong Гонконг - Басейн Hotel Jen Hong Kong Гонконг - Ресторан Hotel Jen Hong Kong Гонконг - Місця відпочинку та розваги Hotel Jen Hong Kong Гонконг - Зовнішній вид готелю Hotel Jen Hong Kong Гонконг - Фойє Hotel Jen Hong Kong Гонконг - Вітальня Hotel Jen Hong Kong Гонконг - Вітальня Hotel Jen Hong Kong Гонконг - Вітальня представницького класу Hotel Jen Hong Kong Гонконг - Вітальня представницького класу Hotel Jen Hong Kong Гонконг - Басейн Hotel Jen Hong Kong Гонконг - Конференц-зал Hotel Jen Hong Kong Гонконг - Зовнішній вид готелю
Hotel Jen Hong Kong Гонконг - Зовнішній вид готелю Hotel Jen Hong Kong Гонконг - Ресторан Hotel Jen Hong Kong Гонконг - Буфет/Кафе Hotel Jen Hong Kong Гонконг - Буфет/Кафе Hotel Jen Hong Kong Гонконг - Басейн Hotel Jen Hong Kong Гонконг - Басейн Hotel Jen Hong Kong Гонконг - Фітнес-зал
Місцезнаходження Острів Гонконг Західний Кількість номерів: 283
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Дуже хороший

7,9

із 1189 відгуків

Ціна-якість:
8,1
Розташування
7,2
Робота персоналу:
8,1
Умови перебування в готелі/Чистота:
8,7
Комфортність номерів/Стандарт:
8,4
Страви/Організація харчування:
7,2
Усі відгуки (1189)
Відсортувати за:
Anatoly S. Індивідуальний мандрівник Russia, 7 березня 2014 р.
Отель стоит своих звезд

ПРекрасный сервис, отличный бассейн, очень хорошая кухня
10
Vera S. Сім"я з малими дітьми Kazakhstan, 16 липня 2013 р.
Недорого и качественно

Обслуживание, расположение
8,3
Отдых был хороший, гостиница, хотя не новая, но персонал очень отзывчивый, своевременно отзываются на все требования
Anatoly A. Ділова поїздка Russia, 3 березня 2013 р.
Хорошее соотношение цены/качества на острове

Хорошой сервис, рядом есть рестораны, просторная для ГК ванна
8,3
Постоянно останавливаюсь в этом отеле. Отель комфортен за счет соотношения размера комнат и цены. На острове обычно очень маленькие номера, в трейдерс относительно нормальные. Транспортная доступность не очень, но если ездить на трамвае или автобусе то нормально. Пешком до метро 25 минут, есть шатл каждые пол-часа, но в выходные гдето раз в полтора.По всей гостинице бесплатный интернет. Если вы вступите в их бонусную программу по приезду вас будут ждать фрукты в номере. Депозит за номер около 100 долларов.
Ekaterina P. Поїздка вдвох Russia, 10 грудня 2012 р.
Уютный отель

Отличны завтраки и уютные номера, с видом на море.
9,3
Расположение отеля не очень удачное. Но сам отель очень хорош, уютные и компактные номера. Очень понравился завтрак в отеле. В отеле есть бассейн на крыше, что очень понравилось.
Shopping Tip: Магазинов и торговых центров по близости нет, ближайший IFC mall, на такси 10 мин.
Dmitry P. Ділова поїздка Russia, 17 жовтня 2011 р.
Отличный отель

Внимательный к мелочам
9
В этом отеле хочется остановиться еще раз! Идеально чистый отель, высокая скорость беспроводного интернета в номерах. Красивый вид из номера на залив. Очень разнообразные и вкусные завтраки, внимательный и приветливый персонал. Номера снабжены всем необходимым, очень уютные и интересная планировка. Для рум-сервиса интерактивное меню на экране ЖК-телевизора. Большая, мягкая и удобная кровать. Хороший спортзал. До метро и выставки ходит раз в час бесплатный автобус.
Nightlife Tip: Нужно проехать на станцию Централ - магазины, бары, рестораны от дорогих до дешевых
Dmitry P. Ділова поїздка Russia, 17 жовтня 2011 р.
Хорошее сочетание цена-качество.

Отличные завтраки
9,3
Очень чистый отель, но расположен неудобно. До метро пешком добраться неудобно, можно на такси или бесплатном автобусе. Ходит раз в час. Бассейн на крыше, но вода в нем была холодная. Рядом покушать не где, только Макдональдс. Если прогуляться вокруг, то можно набрести на фруктовый рынок и супермаркет в торговом центре. По пути суши-бар и итальянское кафе, в них дорого и невкусно. Выбирайте номер повыше, чтобы насладиться красивым видом. На станции Централ много ресторанчиков и кафе, можно прогуляться вверх по эскалаторам. Все таксисты знают этот отель, им нужно сказать просто Traiders. Не нужно говорить Shangri- La, иначе они увезут вас в другой отель.
Порада туристам: Обязательно посетите пик Виктория
Andrzej L. Ділова поїздка Poland, 28 квітня 2010 р.
Recenzja Hotelu Jen

Bardzo miły personel, Bardzo wygodne i dobrze wyposażone pokoje, wieczorne darmowe poczęstunki dla gości hotelowych odbywające się na tarasie widokowym, Bardzo ładny widok na rzekę z pokoju hotelowego
8,7
Hotel z pewnością godny polecenia i wart swojej ceny. Poza jego lokalizacją, która dla wielu może nie być doskonała, trudno znależć jakieś jego wady. Może jedzenie mogłoby być nieco bardzej urozmaicone. Pokoje bardzo czyste i nowocześnie wyposażone, miły personel dbający o gości hotelowych. Z pewnością jeśli będę jeszcze raz w Hong Kongu wybiorę ten hotel ponownie. Polecam gorąco wszystkim, którzy szukają dobrego hotelu w rozsądnej cenie
Michael C. Ділова поїздка Ireland, 18 жовтня 2014 р.
Fine, would return

Comfortable, Clean, Quiet
8
I did not spend much time in the hotel. My room was comfortable, clean and quiet. Breakfast was not included and sounded expensive, so I went to the McDs across the street for coffee and breakfast.
Stephen G. Поїздка вдвох United Kingdom, 13 жовтня 2014 р.
A good base

Clean, comfortable, handy for trams and buses
8,7
Enjoyed our stay at Hotel Jen. Name changed from Traders during our stay. Didn't try the food in the hotel as we ate out with friends. If you have children with you McDonalds is almost next door and a seven eleven round the corner. Just two criticisms. Hotel transport doesn't go all the way to the airport, just as far as central MTR. However bus that goes to airport is cheap and close to hotel and taxis are not expensive. Pool is on the rooftop but was closed one evening and the following day due to a private function. Not good for hotel guests. May have been associated with the hotel name change celebrations, I don't know. Maintenance is good. We reported our fridge as not working, it was changed within an hour. We would recommend this hotel.
Keith M. Поїздка вдвох United Kingdom, 8 жовтня 2014 р.
A Reasonably Priced Hotel in the Western District

Friendly, helpful staff. Convenient for public transport. Clean and contemporary.
8,7
We needed a hotel close to Kennedy Town, and the Hotel Jen fitted the bill perfectly. We booked a Club Room on the 22nd floor with harbour view. The room was of average size, but contained all the necessary conveniences, with a comfortable bed. We enjoyed the great views of activity in the harbour. I would have preferred a separate bathroom, rather than the bathroom being integral to the room, with the wash basin being immediately on the left as you entered. It seemed an unusual arrangement. Access to the top floor Clubroom, with breakfast and complimentary evening cocktails was included. There was a fair choice of reasonably tasty options for breakfast. For other breakfast options, 7-11 and McDonalds are a few steps away. Trams and buses are close by, as are a couple of shopping centres. Housekeeping is of a particularly high standard. There is a free hotel courtesy bus to Central, which we did not use, but which is extremely convenient nonetheless. I would definitely book this hotel on future visits to Hong Kong Island.

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Hotel Jen Hong Kong ГонконгHotel Jen Hong Kong Гонконг - Номер ЛюксHotel Jen Hong Kong Гонконг - ВітальняHotel Jen Hong Kong Гонконг - Ванна кімнатаHotel Jen Hong Kong Гонконг - Фітнес-залHotel Jen Hong Kong Гонконг - БасейнHotel Jen Hong Kong Гонконг - РесторанHotel Jen Hong Kong Гонконг - Місця відпочинку та розвагиHotel Jen Hong Kong Гонконг - Зовнішній вид готелю Hotel Jen Hong Kong Гонконг - ФойєHotel Jen Hong Kong Гонконг - ВітальняHotel Jen Hong Kong Гонконг - ВітальняHotel Jen Hong Kong Гонконг - Вітальня представницького класуHotel Jen Hong Kong Гонконг - Вітальня представницького класуHotel Jen Hong Kong Гонконг - БасейнHotel Jen Hong Kong Гонконг - Конференц-залHotel Jen Hong Kong Гонконг - Зовнішній вид готелю Hotel Jen Hong Kong Гонконг - Зовнішній вид готелю Hotel Jen Hong Kong Гонконг - РесторанHotel Jen Hong Kong Гонконг - Буфет/КафеHotel Jen Hong Kong Гонконг - Буфет/КафеHotel Jen Hong Kong Гонконг - БасейнHotel Jen Hong Kong Гонконг - БасейнHotel Jen Hong Kong Гонконг - Фітнес-зал


AS-AGWEB-3C07