Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Hotel Jen Manila

3001 Roxas Boulevard, Малат, Маніла, Філіппіни 1305 (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Раніше : Traders Hotel - Manila
Hotel Jen Manila Маніла - Вітальня Hotel Jen Manila Маніла - Вітальня Hotel Jen Manila Маніла - Вітальня Hotel Jen Manila Маніла - Вітальня Hotel Jen Manila Маніла - Вітальня Hotel Jen Manila Маніла - Ресторан Hotel Jen Manila Маніла - Фойє Hotel Jen Manila Маніла - Фойє Hotel Jen Manila Маніла - Ресторан Hotel Jen Manila Маніла - Їжа та напої Hotel Jen Manila Маніла - Ресторан Hotel Jen Manila Маніла - Ресторан Hotel Jen Manila Маніла - Ресторан Hotel Jen Manila Маніла - Фітнес-зал Hotel Jen Manila Маніла - Басейн Hotel Jen Manila Маніла - Вітальня
Hotel Jen Manila Маніла - Вітальня Hotel Jen Manila Маніла - Вітальня Hotel Jen Manila Маніла - Ресторан Hotel Jen Manila Маніла - Буфет Hotel Jen Manila Маніла - Буфет Hotel Jen Manila Маніла - Зручності Hotel Jen Manila Маніла - Вітальня Hotel Jen Manila Маніла - Їжа та напої Hotel Jen Manila Маніла - Конференц-зал Hotel Jen Manila Маніла - Танцювальна зала Hotel Jen Manila Маніла - Зручності Hotel Jen Manila Маніла - Зручності
Місцезнаходження Малат Кількість номерів: 312

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Дуже хороший

8,0

із 688 відгуків

0 відгуків українською

Ціна-якість:
7,7
Розташування
7,9
Робота персоналу:
8,4
Умови перебування в готелі/Чистота:
8,3
Комфортність номерів/Стандарт:
8,4
Страви/Організація харчування:
7,4
Усі відгуки (688)
Відсортувати за:
Alexey D. Поїздка вдвох Russia, 30 квітня 2014 р.
хорошая 4ка недалеко от аэропорта

очень вкусный завтрак, гостеприимный персонал, комфортный номер
8,7
На входе досмотр с собакой и металлолодетектором. Очень вкусный завтрак, но цена завышена. Из аэропорта и обратно доехали за 15-20 минут.
Повідомити про цей вігук
Igor M. Поїздка вдвох Russia, 29 жовтня 2011 р.
Хороший отель

Просторные номера
7,3
отель удивил вполне разумной стоимостью за просторные номера и приятный сервис. отель зачетный. беспроводной интернет предоставили бесплатно. в номере чайник и набор чая, кофе. просторная ванная комната. смущают следующие неудобства: пешком из отеля пойти совсем некуда, с одной стороны трущобы, с другой магистраль с интенсивным движением. поблизости совсем нет приличных кафе, приходится пользоваться только рестораном в отеле. поездка от аэропорта занимает непредсказуемое время, вечером мы доехали за 40 минут, стояли в постоянной пробке. утром в, добирались за 15 минут, все дороги были свободны.
Shopping Tip: Рядом с отелем расположен Mall of Asia. Огромный торговый центр, хороший выбор, много магазинов и кафе. Добираться на такси 10-15 минут.
Повідомити про цей вігук
Kevin H. Індивідуальний мандрівник Singapore, 7 лютого 2016 р.
Great Stay

Location , Comfort and Great Staff
8,3
Had a nice stay at the Club Room which gave me access to the Club Lounge at Floor 19 with a great view of the bay abd part of city. The staff were great and the room the was nicely appointed. The way to the hotel just took me 20-25 mins with minor jams (thanks to Uber App). Breakfast at the Club room can be a little bit more upscaled in the look and feel. Otherwise a nice stay.
Повідомити про цей вігук
Louis B. Поїздка вдвох United States of America, 2 лютого 2016 р.
Filthy and dated

price, good tv options
3,7
This hotel is very dirty and in need of an overhaul. The carpet in my room was filthy and stained. The furniture had stains and hair as littered around the room as if it hasn't been vacuumed in months. The buffet breakfast food in the restaurant was average, but they served it in open serving trays that had flies swimming in the sauce.
Повідомити про цей вігук
Glenda D. Поїздка вдвох Philippines, 1 лютого 2016 р.
Clean hotel

Cleanliness, accomodating staff and location near airport
8,3
I feel comfortable, relax during my stay at Hotel Jen Manila. The food is good and the staff are accomodating.
Повідомити про цей вігук
Leah R. Сім"я з малими дітьми Philippines, 31 січня 2016 р.
Good place to unwind with young kids

The area, the pool and the room
4,3
I and my kid enjoyed our stay at this hotel. We will definitely book again.
Повідомити про цей вігук
Frederic D. Сім"я з малими дітьми Philippines, 24 січня 2016 р.
Staff Performance

Club Room Deal is a steal; old but still efficient elevators; police visibility outside is a great feature
7
We had two one year olds in tow and three big bags. No one assisted us from arrival to when we went up to our room. Upon check out the same thing happened. Although the staff member greeted us whenever we bumped into one, including the maintenance folks, we felt that they did not make a connection with us, a traveling family. The service at the Club Lounge was excellent. I cannot say the same for the service at the breakfast buffet. They said that they did not have available high chairs available. We saw a few kids, yes. But when the crowd started to thin out, we still were feeding our children as they sat on our laps.
Повідомити про цей вігук
Arlyn T. Сім"я зі старшими дітьми New Zealand, 22 січня 2016 р.
Excellent Service, location

Service, Location and the Club lounge
8
We had a great stay at this hotel, we received a very warm welcome from all the staff. Check in was quick and we were informed about their promotions like the club lounge and buffet breakfast offers. The room was clean and bathroom was clean, but the linens were slightly old. The highlight of our stay was the club lounge where you get a great view of the manila bay while enjoying a cocktail or a cup of coffee.Most of all the staff are always accommodating, friendly and smiling all the time. Will come back again
Повідомити про цей вігук
Jonathan C. Індивідуальний мандрівник Australia, 12 січня 2016 р.
Great view

Great view, good food and comfortable rooms
9
Only stayed the night as I was waiting for my flight the next day. Second time in this hotel and everything was as great as the previous time I stayed. awesome views of manila bay. Very comfortable room and a great buffet breakfast. I would recommend this hotel to anyone passing through manila
Повідомити про цей вігук
Katherine C. Поїздка вдвох Philippines, 7 січня 2016 р.
Over-all experience was good.

Front desk and the staff are all very accommodating. All my special requests have been granted, like when I requested for a special birthday token for my husband, they gave us a slice of choc cake.=)
10
It was good; very convenient as well since my husband's work was just a few steps away.
Повідомити про цей вігук
1 з 1 відгука
 

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Hotel Jen Manila МанілаHotel Jen Manila Маніла - ВітальняHotel Jen Manila Маніла - ВітальняHotel Jen Manila Маніла - ВітальняHotel Jen Manila Маніла - ВітальняHotel Jen Manila Маніла - ВітальняHotel Jen Manila Маніла - РесторанHotel Jen Manila Маніла - ФойєHotel Jen Manila Маніла - ФойєHotel Jen Manila Маніла - РесторанHotel Jen Manila Маніла - Їжа та напоїHotel Jen Manila Маніла - РесторанHotel Jen Manila Маніла - РесторанHotel Jen Manila Маніла - РесторанHotel Jen Manila Маніла - Фітнес-залHotel Jen Manila Маніла - БасейнHotel Jen Manila Маніла - ВітальняHotel Jen Manila Маніла - ВітальняHotel Jen Manila Маніла - ВітальняHotel Jen Manila Маніла - РесторанHotel Jen Manila Маніла - БуфетHotel Jen Manila Маніла - БуфетHotel Jen Manila Маніла - ЗручностіHotel Jen Manila Маніла - ВітальняHotel Jen Manila Маніла - Їжа та напоїHotel Jen Manila Маніла - Конференц-залHotel Jen Manila Маніла - Танцювальна залаHotel Jen Manila Маніла - ЗручностіHotel Jen Manila Маніла - ЗручностіHotel Jen Manila Маніла - Їжа та напоїHotel Jen Manila Маніла - ЗручностіHotel Jen Manila Маніла - Їжа та напоїHotel Jen Manila Маніла - Зручності


Agoda.com є частиною Priceline Group, світового лідеру із туристичного бізнесу.

AS-AGWEB-3C05