чи

Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Hotel Jurine

Schwedter Street 15, Прензлауер Берг, Берлін, Німеччина 10119 (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Hotel Jurine Берлін - Ванна кімната Hotel Jurine Берлін - Ванна кімната Hotel Jurine Берлін - Ванна кімната Hotel Jurine Берлін - Вхід Hotel Jurine Берлін - Вітальня Hotel Jurine Берлін - Вітальня Hotel Jurine Берлін - Вітальня Hotel Jurine Берлін - Вітальня Hotel Jurine Берлін - Зовнішній вид готелю Hotel Jurine Берлін - Зовнішній вид готелю Hotel Jurine Берлін - Зовнішній вид готелю Hotel Jurine Берлін - Фойє Hotel Jurine Берлін - Рецепція Hotel Jurine Берлін - Рецепція Hotel Jurine Берлін - Ресторан Hotel Jurine Берлін - Ресторан
Hotel Jurine Берлін - Ресторан Hotel Jurine Берлін - Ресторан Hotel Jurine Берлін - Сад Hotel Jurine Берлін - Ресторан Hotel Jurine Берлін - Вітальня Hotel Jurine Берлін - Вітальня Hotel Jurine Берлін - Ванна кімната Hotel Jurine Берлін - Зовнішній вид готелю Hotel Jurine Берлін - Вітальня Hotel Jurine Берлін - Конференц-зал Hotel Jurine Берлін - Зовнішній вид готелю Hotel Jurine Берлін - Балкон/Тераса
Місцезнаходження Прензлауер Берг Кількість номерів: 53
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Хороший

7,5

із 12 відгуків

Ціна-якість:
7,5
Розташування
7,8
Робота персоналу:
7,2
Умови перебування в готелі/Чистота:
8,3
Комфортність номерів/Стандарт:
7,7
Страви/Організація харчування:
6,7
Усі відгуки (12)
Відсортувати за:
Nico A. Поїздка вдвох Netherlands, 4 серпня 2013 р.
You feel welcome, quiet, comfortable, helpfull

Quiet, smokefree, breakfast on the terrace
7
Good.
Karen K. Поїздка вдвох United States of America, 15 серпня 2012 р.
Great location in eastern Berlin

Location, Friendliness and helpfulness of staff fluent in English
9
Hotel Jurine is well situated for touring in Berlin. It is a short walk from the U-Bahn and within easy walking distance of many cafes and restaurants and the oldest biergarten in Berlin. The rooms are small but clean and adequate. There is a breakfast buffet, but at 13 euros per person we chose to eat elsewhere. We also had no trouble using the free internet for which they provide you a password.
Sightseeing/Attractions Tip: The Original Insider Berlin Walking Tours in English are outstanding! (www.insidertour.com)We took 3 and all were excellent! Great guides!!
Tuija T. Поїздка вдвох Finland, 3 серпня 2012 р.
Nice small hotel in a peaceful surroundings

Friendly staff, nice back garden, clean rooms.
8
me and my husband enjoyed our stay in berlin and hotel jurine. the location of the hotel was perfect for us: peaceful area, a lot of restaurants nearby, just two underground stations from alexanderplatz. the hotel has a lovely back garden, which is a perfect place for having breakfast or maybe a beer in the evening. good value for money.
Benjamin B. Поїздка вдвох Germany, 8 квітня 2012 р.
Very nice hotel

Clean, friendly, inexpensive
9,3
nice room, reasonable size for a city hotel. close to subway and tram stations, basically walking distance to alexanderplatz. ideal for people who are on business or tourists who spend their day in town and use the hotel for sleeping.
Anja S. Поїздка вдвох Denmark, 8 жовтня 2012 р.
Rigtigt fint til prisen - god beliggenhed

Beliggenhed, ældre hotel, men pænt og rent
7,7
Hotellet ligger super, midt mellem to gode restaurenter i Prenzlauerberg. Stømmen gik på vores værelse mens vi var der, så vi fik et ufrivilligt værelsesbytte, men servicen var i top hele vejen igennem.
Lars F. Поїздка вдвох Sweden, 24 березня 2014 р.
Lugnt och skönt läge men nära till allt

Lugnt hotell
7
Thomas H. Індивідуальний мандрівник Sweden, 6 січня 2013 р.
Mycket bra område men små rum

Enkelt, rent, trevlig personal och wi-fi ingår
8
Hotellet är ett bra ställe att bo på för den som vill undersöka den "coola" delen av Berlin. Jag har ej ätit frukost på hotellet så jag kan ej kommentera maten där. För övrigt är det ett hotell som håller standard i renhet och funktionalitet. Personalen var trevliga och hjälpsamma om det var något. Hotellet ligger i ett område med många bra barer, caféer och restauranger. Det finns även en del shopping i olika unika butiker som rekommenderas att kolla i.
Restaurant Tip: För en god espresso eller en god kopp kaffe så besök Bonanza Coffee Heroes. Ligger med 5-7 min promenadavstånd från hotellet. Oderberger Strasse 35, 10435
Thierry C. Група France, 18 березня 2013 р.
Hôtel correct près du métro et des restaurants

emplacement
5,7
la literie mériterait d'être revue, les matelas et oreillers étaient très inconfortables.
Coenraad P. Поїздка вдвох Netherlands, 17 серпня 2009 р.
Hotel Jurine Berlijn Mitte

Personeel is klantvriendelijk, hotel is goed bereikbaar
7,7
Hotel Jurine is een goed hotel, met zeer klantvriendelijk personeel. We wilden verhuizen naar de achterkant van het hotel ivm de warmte. Dat was verder geen probleem. Aanrader!!
Restaurant Tip: Er zijn vele goede eetgelegenheden in de wijk
Noriko K. Індивідуальний мандрівник Japan, 2 червня 2012 р.
いい立地にあります

場所がとにかくいい
8
ちょっと狭くて、掃除の方が朝九時に来たので早いなと感じました。しかし当方七階の最上階に滞在したのでとても眺めがよくきもちよかったです。

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Hotel Jurine БерлінHotel Jurine Берлін - Ванна кімнатаHotel Jurine Берлін - Ванна кімнатаHotel Jurine Берлін - Ванна кімнатаHotel Jurine Берлін - ВхідHotel Jurine Берлін - ВітальняHotel Jurine Берлін - ВітальняHotel Jurine Берлін - ВітальняHotel Jurine Берлін - ВітальняHotel Jurine Берлін - Зовнішній вид готелю Hotel Jurine Берлін - Зовнішній вид готелю Hotel Jurine Берлін - Зовнішній вид готелю Hotel Jurine Берлін - ФойєHotel Jurine Берлін - РецепціяHotel Jurine Берлін - РецепціяHotel Jurine Берлін - РесторанHotel Jurine Берлін - РесторанHotel Jurine Берлін - РесторанHotel Jurine Берлін - РесторанHotel Jurine Берлін - СадHotel Jurine Берлін - РесторанHotel Jurine Берлін - ВітальняHotel Jurine Берлін - ВітальняHotel Jurine Берлін - Ванна кімнатаHotel Jurine Берлін - Зовнішній вид готелю Hotel Jurine Берлін - ВітальняHotel Jurine Берлін - Конференц-залHotel Jurine Берлін - Зовнішній вид готелю Hotel Jurine Берлін - Балкон/ТерасаHotel Jurine Берлін - Зовнішній вид готелю Hotel Jurine Берлін - ВітальняHotel Jurine Берлін - ВітальняHotel Jurine Берлін - РесторанHotel Jurine Берлін - БуфетHotel Jurine Берлін - БуфетHotel Jurine Берлін - Балкон/ТерасаHotel Jurine Берлін - Рецепція


AS-AGWEB-3B03