Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Hotel Majapahit

65, Jalan Tunjungan, Surabaya - East Java, Сурабая центр, Сурабая, Індонезія 60275

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Фантастичний

8,7

із 1007 відгуків

0 відгуків українською

Ціна-якість:
8,7
Розташування
8,7
Робота персоналу:
8,9
Умови перебування в готелі/Чистота:
8,9
Комфортність номерів/Стандарт:
9,0
Страви/Організація харчування:
8,2
Усі відгуки (1007)
Відсортувати за:
Victoria R. Ділова поїздка Russia, 23 грудня 2009 р.
Дух прошлого

Фантастически интересный колониальный отель. Был построен братьями Саркис, как и знаменитый отель в Сингапуре Raffles. Интерьер отеля и его атмосфера покрывает многие его недостатки. Большая часть мебели в отеле антикварная, что придает отелю неповторимый шарм!!!
9
Очень рекомендую тем, кто любит отели с историей. И если у Вас нет финансовой возможности остановиться в отеле Raffles в Сингапуре, то отель Majapahit, практически, точная копия его, только дешевле в 5 раз) А то что номера немного староваты, компенсирует сам отель, и на этот раз, вы, просто, получите удовольствие от пребывание, именно, на территории отеля, а не в номерах.
Hotel Feature Tip: Это мой третий отель в Сурабае, и я очень рекомендую. Просто, нужно в нем побывать, если Вы окажитесь с Сурабае!
Повідомити про цей вігук
Halina B. Сім"я зі старшими дітьми Australia, 25 травня 2013 р.
Napewno pojade Jeszcze raz jestem zachwycona

czulam sie bardzo wazna osoba
10
pokoj piekny lazienka sliczna wszystko top klasa.obsluga perfekt masarze bardzo dobr cena PO prostu perfekt
Повідомити про цей вігук
Karen S. Поїздка вдвох Australia, 7 лютого 2016 р.
Very Majestic Hotel

Style, cleanliness, service
9,3
Thoroughly enjoyed our stay and will definitely return. Beautifully appointed hotel wth exceptional staff and facilities. Would have no hesitation in recommending it.
Повідомити про цей вігук
Silvia L. Поїздка вдвох Indonesia, 18 січня 2016 р.
Very impressed

staff, hospitality, vintage
8,7
Повідомити про цей вігук
Vishal K. Ділова поїздка India, 8 січня 2016 р.
Best experience ever

Nice location, clean , room is nice and comfortable
9
Perfect and comfortable
Повідомити про цей вігук
Sukree K. Поїздка вдвох Thailand, 31 грудня 2015 р.
Fantastic Hotel

Beautiful, Peaceful, Unique
9,7
We really impress we hotel decoration colonial style. there's really unique
Повідомити про цей вігук
Dewi A. Сім"я з малими дітьми Indonesia, 21 грудня 2015 р.
Serene & Historical

Historical, Good food and Hospitality
9
Comfortable, kind of spooky because it's an old building and old hotel, but perfectly maintained. Clean and cozy, serene and all the staff members are polite. The food are delicious.
Повідомити про цей вігук
Durwood M. Індивідуальний мандрівник United States of America, 15 грудня 2015 р.
My stay at the Majapahit

It is beautiful and full of colonial antiquities. The staff were very helpful. The rooms were very large.
5,7
I had easily my worst meal in Indonesia there and it was also the most expensive meal I've had. I got the lamb shush kabob and it was essentially chunks of lamb fat and gristle with a little meat attached. And it came out almost raw even though I ordered it medium. I sent it back to be cooked more but what returned was still awful. I couldn't eat it. The rooms are nice but my bedding was a little damp. The call to prayer at 4am was quite loud, not that they can do anything about that.
Повідомити про цей вігук
Hon Y. Індивідуальний мандрівник Australia, 11 грудня 2015 р.
Hon

Art Deco, ambient and quiet room.
2,3
Повідомити про цей вігук
Yasushi I. Поїздка вдвох Japan, 4 листопада 2015 р.
Wonderful, except Wi-Fi.

The history of the hotel, the hospitality, and the building it self.
9,3
Comfortable and relaxed. I do hope to visit there again.
Повідомити про цей вігук
1 з 1 відгука
Hotel Majapahit СурабаяHotel Majapahit Сурабая - ВхідHotel Majapahit Сурабая - Зовнішній вид готелю Hotel Majapahit Сурабая - ФойєHotel Majapahit Сурабая - ВітальняHotel Majapahit Сурабая - Ванна кімнатаHotel Majapahit Сурабая - ВітальняHotel Majapahit Сурабая - ВітальняHotel Majapahit Сурабая - Номер ЛюксHotel Majapahit Сурабая - Номер ЛюксHotel Majapahit Сурабая - Номер ЛюксHotel Majapahit Сурабая - Номер ЛюксHotel Majapahit Сурабая - Номер ЛюксHotel Majapahit Сурабая - Номер ЛюксHotel Majapahit Сурабая - РесторанHotel Majapahit Сурабая - РесторанHotel Majapahit Сурабая - МагазиниHotel Majapahit Сурабая - Вітальня представницького класуHotel Majapahit Сурабая - Паб/Коктейль-барHotel Majapahit Сурабая - Буфет/КафеHotel Majapahit Сурабая - Танцювальна залаHotel Majapahit Сурабая - Танцювальна залаHotel Majapahit Сурабая - Конференц-залHotel Majapahit Сурабая - Їжа та напоїHotel Majapahit Сурабая - Спа-центрHotel Majapahit Сурабая - Спа-центрHotel Majapahit Сурабая - Фітнес-залHotel Majapahit Сурабая - БасейнHotel Majapahit Сурабая - Ванна кімнатаHotel Majapahit Сурабая - Номер ЛюксHotel Majapahit Сурабая - Номер ЛюксHotel Majapahit Сурабая - Номер Люкс


Agoda.com є частиною Priceline Group, світового лідеру із туристичного бізнесу.

AS-AGWEB-3B08