чи

Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Hotel Majapahit

Jalan Tunjungan No.65 - East Java, Сурабая центр, Сурабая, Індонезія 60275 (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Раніше : Mandarin Oriental Majapahit Hotel
Hotel Majapahit Сурабая - Вхід Hotel Majapahit Сурабая - Зовнішній вид готелю Hotel Majapahit Сурабая - Фойє Hotel Majapahit Сурабая - Вітальня Hotel Majapahit Сурабая - Ванна кімната Hotel Majapahit Сурабая - Вітальня Hotel Majapahit Сурабая - Вітальня Hotel Majapahit Сурабая - Номер Люкс Hotel Majapahit Сурабая - Номер Люкс Hotel Majapahit Сурабая - Номер Люкс Hotel Majapahit Сурабая - Номер Люкс Hotel Majapahit Сурабая - Номер Люкс Hotel Majapahit Сурабая - Номер Люкс Hotel Majapahit Сурабая - Ресторан Hotel Majapahit Сурабая - Ресторан Hotel Majapahit Сурабая - Магазини
Hotel Majapahit Сурабая - Вітальня представницького класу Hotel Majapahit Сурабая - Паб/Коктейль-бар Hotel Majapahit Сурабая - Буфет/Кафе Hotel Majapahit Сурабая - Танцювальна зала Hotel Majapahit Сурабая - Танцювальна зала Hotel Majapahit Сурабая - Конференц-зал Hotel Majapahit Сурабая - Зручності Hotel Majapahit Сурабая - Їжа та напої Hotel Majapahit Сурабая - Спа-центр Hotel Majapahit Сурабая - Спа-центр Hotel Majapahit Сурабая - Фітнес-зал Hotel Majapahit Сурабая - Басейн
Місцезнаходження Сурабая центр Кількість номерів: 143
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Фантастичний

8,7

із 973 відгуків

Ціна-якість:
8,7
Розташування
8,7
Робота персоналу:
8,9
Умови перебування в готелі/Чистота:
8,9
Комфортність номерів/Стандарт:
9,0
Страви/Організація харчування:
8,2
Усі відгуки (973)
Відсортувати за:
Victoria R. Ділова поїздка Russia, 23 грудня 2009 р.
Дух прошлого

Фантастически интересный колониальный отель. Был построен братьями Саркис, как и знаменитый отель в Сингапуре Raffles. Интерьер отеля и его атмосфера покрывает многие его недостатки. Большая часть мебели в отеле антикварная, что придает отелю неповторимый шарм!!!
9
Очень рекомендую тем, кто любит отели с историей. И если у Вас нет финансовой возможности остановиться в отеле Raffles в Сингапуре, то отель Majapahit, практически, точная копия его, только дешевле в 5 раз) А то что номера немного староваты, компенсирует сам отель, и на этот раз, вы, просто, получите удовольствие от пребывание, именно, на территории отеля, а не в номерах.
Hotel Feature Tip: Это мой третий отель в Сурабае, и я очень рекомендую. Просто, нужно в нем побывать, если Вы окажитесь с Сурабае!
Halina B. Сім"я зі старшими дітьми Australia, 25 травня 2013 р.
Napewno pojade Jeszcze raz jestem zachwycona

czulam sie bardzo wazna osoba
10
pokoj piekny lazienka sliczna wszystko top klasa.obsluga perfekt masarze bardzo dobr cena PO prostu perfekt
Yue M. Ділова поїздка United Kingdom, 11 квітня 2015 р.
Historic luxury

History, Art Deco, gardens
9
Great
James K. Ділова поїздка United States of America, 11 квітня 2015 р.
fabulous

hotel, room, service
9,7
Perfect
Hayz H. Сім"я з малими дітьми Australia, 6 квітня 2015 р.
Best In Surabaya

History, Service, elegance
9,7
Fab historic hotel and the heart of the old town. Rooms are huge so we fit comfortable as a family of 4 with only 1 extra bed, (kids shared) in a garden wing room. Well worth splashing out for at least one night in this lovely hotel, it is one of the best in asia!
Helena M. Сім"я з малими дітьми United Kingdom, 31 березня 2015 р.
Disappointed

Garden, iced lemon tea, changing rooms at pool
7,3
The last time I stayed here was 11 years ago and I have to say I was disappointed in our stay this time. Our room looked nice but the smell of damp was terrible. If I had been staying longer than 1 night, I would have said something. There were hardly any plug points and the ones available were hard to get to. The water in the shower went from warm to burning hot in seconds. The staff were lovely but my mum accidentally broke a glass in the bathroom and was charged Rp100 000 ($10) when checking out... a bit expensive for a run of the mill glass! We had just moved from a 5 star hotel in Malang and felt the Majapahit fell short from what we had just experienced at the previous hotel. We paid more at the Majapahit and got a lot less for our money. Sad to say but I don't think we'll stay here again.
Nico P. Поїздка вдвох Netherlands, 9 березня 2015 р.
Good hotel with a nice architecture

style, history, comfort
8
This is a wonderful hotel, and a very comfortable place to stay. It has everything you can expect from a hotel, but in my opinion its best features are the wonderful architecture and style. The level of luxury may not be completely up to what one can expect in a "modern" five star hotel, but altogether it is very worthwhile.
Ananda S. Поїздка вдвох Indonesia, 8 березня 2015 р.
Beautiful historic hotel

location, decor and service
8
overall it was a pleasant stay. Surabaya is an up and coming fun city.
Machyusri R. Поїздка вдвох Indonesia, 27 лютого 2015 р.
Good Value

The hotel itself nice colonial atmosphere , friendly staff, verry good breakfast
8,7
Everything was perfect except some of the front desk staff didn't seem to care as much as they should. I assume that this was because we turned up with backpacks having got a cheap deal through agoda. Understanding Bahasa meant I was able to understand more than they realised.
Li Y. Поїздка вдвох Taiwan, 23 лютого 2015 р.
value fro money

Spacious room, beautiful garden surroundings, lots of choices for breakfast
9,3

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Hotel Majapahit СурабаяHotel Majapahit Сурабая - ВхідHotel Majapahit Сурабая - Зовнішній вид готелю Hotel Majapahit Сурабая - ФойєHotel Majapahit Сурабая - ВітальняHotel Majapahit Сурабая - Ванна кімнатаHotel Majapahit Сурабая - ВітальняHotel Majapahit Сурабая - ВітальняHotel Majapahit Сурабая - Номер ЛюксHotel Majapahit Сурабая - Номер ЛюксHotel Majapahit Сурабая - Номер ЛюксHotel Majapahit Сурабая - Номер ЛюксHotel Majapahit Сурабая - Номер ЛюксHotel Majapahit Сурабая - Номер ЛюксHotel Majapahit Сурабая - РесторанHotel Majapahit Сурабая - РесторанHotel Majapahit Сурабая - МагазиниHotel Majapahit Сурабая - Вітальня представницького класуHotel Majapahit Сурабая - Паб/Коктейль-барHotel Majapahit Сурабая - Буфет/КафеHotel Majapahit Сурабая - Танцювальна залаHotel Majapahit Сурабая - Танцювальна залаHotel Majapahit Сурабая - Конференц-залHotel Majapahit Сурабая - ЗручностіHotel Majapahit Сурабая - Їжа та напоїHotel Majapahit Сурабая - Спа-центрHotel Majapahit Сурабая - Спа-центрHotel Majapahit Сурабая - Фітнес-залHotel Majapahit Сурабая - БасейнHotel Majapahit Сурабая - Ванна кімнатаHotel Majapahit Сурабая - Номер ЛюксHotel Majapahit Сурабая - Номер ЛюксHotel Majapahit Сурабая - Номер Люкс


AS-AGWEB-3B04