чи

Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Hotel Majapahit

Jalan Tunjungan No.65 - East Java, Сурабая центр, Сурабая, Індонезія 60275 (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Раніше : Mandarin Oriental Majapahit Hotel
Hotel Majapahit Сурабая - Вхід Hotel Majapahit Сурабая - Зовнішній вид готелю Hotel Majapahit Сурабая - Фойє Hotel Majapahit Сурабая - Вітальня Hotel Majapahit Сурабая - Ванна кімната Hotel Majapahit Сурабая - Вітальня Hotel Majapahit Сурабая - Вітальня Hotel Majapahit Сурабая - Номер Люкс Hotel Majapahit Сурабая - Номер Люкс Hotel Majapahit Сурабая - Номер Люкс Hotel Majapahit Сурабая - Номер Люкс Hotel Majapahit Сурабая - Номер Люкс Hotel Majapahit Сурабая - Номер Люкс Hotel Majapahit Сурабая - Ресторан Hotel Majapahit Сурабая - Ресторан Hotel Majapahit Сурабая - Магазини
Hotel Majapahit Сурабая - Вітальня представницького класу Hotel Majapahit Сурабая - Паб/Коктейль-бар Hotel Majapahit Сурабая - Буфет/Кафе Hotel Majapahit Сурабая - Танцювальна зала Hotel Majapahit Сурабая - Танцювальна зала Hotel Majapahit Сурабая - Конференц-зал Hotel Majapahit Сурабая - Зручності Hotel Majapahit Сурабая - Їжа та напої Hotel Majapahit Сурабая - Спа-центр Hotel Majapahit Сурабая - Спа-центр Hotel Majapahit Сурабая - Фітнес-зал Hotel Majapahit Сурабая - Басейн
Місцезнаходження Сурабая центр Кількість номерів: 143
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Фантастичний

8,7

із 934 відгуків

Ціна-якість:
8,7
Розташування
8,7
Робота персоналу:
8,9
Умови перебування в готелі/Чистота:
8,9
Комфортність номерів/Стандарт:
9,0
Страви/Організація харчування:
8,2
Усі відгуки (934)
Відсортувати за:
Victoria R. Ділова поїздка Russia, 23 грудня 2009 р.
Дух прошлого

Фантастически интересный колониальный отель. Был построен братьями Саркис, как и знаменитый отель в Сингапуре Raffles. Интерьер отеля и его атмосфера покрывает многие его недостатки. Большая часть мебели в отеле антикварная, что придает отелю неповторимый шарм!!!
9
Очень рекомендую тем, кто любит отели с историей. И если у Вас нет финансовой возможности остановиться в отеле Raffles в Сингапуре, то отель Majapahit, практически, точная копия его, только дешевле в 5 раз) А то что номера немного староваты, компенсирует сам отель, и на этот раз, вы, просто, получите удовольствие от пребывание, именно, на территории отеля, а не в номерах.
Hotel Feature Tip: Это мой третий отель в Сурабае, и я очень рекомендую. Просто, нужно в нем побывать, если Вы окажитесь с Сурабае!
Halina B. Сім"я зі старшими дітьми Australia, 25 травня 2013 р.
Napewno pojade Jeszcze raz jestem zachwycona

czulam sie bardzo wazna osoba
10
pokoj piekny lazienka sliczna wszystko top klasa.obsluga perfekt masarze bardzo dobr cena PO prostu perfekt
Sandra L. Сім"я з малими дітьми Singapore, 26 грудня 2014 р.
Happy stay

Food, service staff, location
9,7
Overall was really great! But the only bad thing was too many mosquitoes. We love the food! The hotel staff given us much and immediate attention when we needed help.
Sarah G. Поїздка вдвох United States of America, 21 грудня 2014 р.
Beautiful hotel with style

Decor, charm, room
8,3
This is a lovely, colonial style hotel with immaculate gardens and feels like an oasis in Surabaya. It has a lot of old world charm. I would definitely recommend it but should mention that we had a lot of mosquitos in our room and the food was fine but not amazing.
Sapto B. Сім"я з малими дітьми Indonesia, 21 грудня 2014 р.
location, location, location

fabulous architecture, near mall, and near famous culinary places
8,7
Best architecture for photo hunting, very friendly services, easy access to everywhere, the shortcoming is there are mosquito, little bit strange for its 5 stars reputation
Olynn S. Поїздка вдвох Singapore, 17 грудня 2014 р.
The Best Colonial Hotel

Room, Hotel looked and friendly staff
9
My stay was fantastic! We both love the colonial feel, the building sturture, the ambience just brought us back in the colonial days. The super friendly staff and they are very helpful too. Everything seeminly perfect except for the mosquito. I guess that every guest will not be able to escape.. Other than the mosquito, everything else was perfect for us both..
Gombari M. Сім"я зі старшими дітьми Singapore, 16 грудня 2014 р.
The Raffles hotel of Surabaya

Spacious room, good location and historic buildings
9,3
Good, secured, clean and fine dining.
Thomas B. Індивідуальний мандрівник United States of America, 16 грудня 2014 р.
Simply amazing old world elegance

The classic ambience and amazing staff.
9,3
Fantastic. Absolutely fabulous in every way. There are certainly more modern places, but no place could be more elegant and old world.
Jemahat B. Сім"я зі старшими дітьми Singapore, 15 грудня 2014 р.
Hotel Majapahit

Quiet neighbors, good staff
8,3
Gladys L. Поїздка вдвох Malaysia, 14 грудня 2014 р.
Wonderful Stay

The room was comfortable, value for money, staff were excellent
9,3
We enjoyed our stay very much! We didn't experience any mosquitoes in our room. The hotel was maintained well. The staff were helpful in booking tours, answering questions, etc. Very near to tunjungan plaza. Great spa experience as well. Overall, the stay was very value for money!

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Hotel Majapahit СурабаяHotel Majapahit Сурабая - ВхідHotel Majapahit Сурабая - Зовнішній вид готелю Hotel Majapahit Сурабая - ФойєHotel Majapahit Сурабая - ВітальняHotel Majapahit Сурабая - Ванна кімнатаHotel Majapahit Сурабая - ВітальняHotel Majapahit Сурабая - ВітальняHotel Majapahit Сурабая - Номер ЛюксHotel Majapahit Сурабая - Номер ЛюксHotel Majapahit Сурабая - Номер ЛюксHotel Majapahit Сурабая - Номер ЛюксHotel Majapahit Сурабая - Номер ЛюксHotel Majapahit Сурабая - Номер ЛюксHotel Majapahit Сурабая - РесторанHotel Majapahit Сурабая - РесторанHotel Majapahit Сурабая - МагазиниHotel Majapahit Сурабая - Вітальня представницького класуHotel Majapahit Сурабая - Паб/Коктейль-барHotel Majapahit Сурабая - Буфет/КафеHotel Majapahit Сурабая - Танцювальна залаHotel Majapahit Сурабая - Танцювальна залаHotel Majapahit Сурабая - Конференц-залHotel Majapahit Сурабая - ЗручностіHotel Majapahit Сурабая - Їжа та напоїHotel Majapahit Сурабая - Спа-центрHotel Majapahit Сурабая - Спа-центрHotel Majapahit Сурабая - Фітнес-залHotel Majapahit Сурабая - БасейнHotel Majapahit Сурабая - Ванна кімнатаHotel Majapahit Сурабая - Номер ЛюксHotel Majapahit Сурабая - Номер ЛюксHotel Majapahit Сурабая - Номер Люкс


AS-AGWEB-3C01