чи

Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Hotel Metropolis

26 Viale Delle Milizie, Ватикан, Рим, Італія 00192 (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Hotel Metropolis Рим - Вітальня Hotel Metropolis Рим - Вітальня Hotel Metropolis Рим - Вітальня Hotel Metropolis Рим - Вітальня Hotel Metropolis Рим - Вітальня Hotel Metropolis Рим - Ресторан Hotel Metropolis Рим - Ресторан Hotel Metropolis Рим - Вітальня Hotel Metropolis Рим - Вітальня Hotel Metropolis Рим - Ванна кімната Hotel Metropolis Рим - Інтер’єр готелю Hotel Metropolis Рим - Ресторан Hotel Metropolis Рим - Вітальня Hotel Metropolis Рим - Гаряча ванна Hotel Metropolis Рим - Буфет Hotel Metropolis Рим - Зовнішній вид готелю
Hotel Metropolis Рим - Інтер’єр готелю Hotel Metropolis Рим - Номер Люкс Hotel Metropolis Рим - Вітальня Hotel Metropolis Рим - Вітальня Hotel Metropolis Рим - Інтер’єр готелю Hotel Metropolis Рим - Ванна кімната Hotel Metropolis Рим - Балкон/Тераса Hotel Metropolis Рим - Інтер’єр готелю Hotel Metropolis Рим - Ванна кімната Hotel Metropolis Рим - Інтер’єр готелю Hotel Metropolis Рим - Інтер’єр готелю Hotel Metropolis Рим - Інтер’єр готелю
Місцезнаходження Ватикан Кількість номерів: 55
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Фантастичний

8,2

із 115 відгуків

Ціна-якість:
8,0
Розташування
8,1
Робота персоналу:
8,3
Умови перебування в готелі/Чистота:
8,8
Комфортність номерів/Стандарт:
8,1
Страви/Організація харчування:
7,7
Усі відгуки (115)
Відсортувати за:
Igor F. Поїздка вдвох Russia, 20 березня 2014 р.
цена не соответствует качеству

местоположение
6
Отель очень мрачный, находится на дороге рядом с трамвайными путями, вид из окна никакой к тому же очень шумно,слишком маленькие номера, окна в номерах узкие, чувствуешь себя как в бункере, номер реально для одного хотя номер назывался "двухместный".
Denis A. Поїздка вдвох Moldova, 14 листопада 2013 р.
Замечательная пребывание в Риме

очень интересные, современно оформленные номера, прекрасный завтрак и очень приятный персонал
9,3
отличный отель, с идеальным соотношением цена качество, очень удобно расположен, в 5 минутах от станции метро и недалеко от Ватикана в пределах пешей прогулки. Очень красивые и чистые номера, с хорошей кроватью и отличным сервисом. Персонал очень вежливый и доброжелательный. прекрасные завтраки. Отель находится в очень уютном и тихом районе.
Alexandr P. Група Russia, 26 серпня 2011 р.
уютный отель, приветливый и внимательный персонал

Хорошее расположение, бесплатный интернет, отличный сервис
10
Отель имеет очень выгодное месторасположение, так как находится рядом с остановкой городского транспорта и станцией метро, в пешеходной доступности от Ватикана. Сразу бросается в глаза очень внимательный, гостеприимный, заботливый персонал отеля. Есть русскоговорящие сотрудники отеля. Легко получить туристическую информацию и рекомендации. Уютные номера. Отличный сервис. Очень приятно после изнуряющей жары вернуться в уютный, удобный, чистый, с освежающей прохладой номер. Хочется отметить и работу ресторана, хороший выбор на завтрак. Варят потрясающий ароматный кофе по Вашему желанию. Есть тоже русскоговорящий персонал. Есть рядом супермаркет. Если хотите поужинать не на территории отеля, рядом есть приятные ресторанчики. Ну и бесплатный wifi оказывается тоже очень полезным дополнением в Вашем отдыхе.
Sightseeing/Attractions Tip: В пешеходной доступности находится Ватикан
Michael C. Група Malaysia, 19 жовтня 2014 р.
Good hotel

Quiet neighborhood, short walk to shops, near Metro and bus stops
8,7
Michael C. Група Malaysia, 19 жовтня 2014 р.
Excellent Mid Range hotel

Quiet neighborhood, short walk to shops, near Metro and bus stops
8,7
Michael C. Група Malaysia, 19 жовтня 2014 р.
Recommended

Clean rooms, quiet neighborhood, near Metro and bus stops
9
Kiran L. Поїздка вдвох United States of America, 4 жовтня 2014 р.
Pricey never worthy

Very expensive, nice location. But poor room service, leaky shower. Overall waste of money like all other European hotels.
5,3
Bo J. Поїздка вдвох China, 22 вересня 2014 р.
Good hotel

Breakfast, room is new, staff nice
7,7
Actually HM is beyond my expectation. The room is pretty new, staff are very patient and helpful. Breakfast are fresh too. Only thing is HM is not very near to historical center. Walking to navona sq takes 20 mins. But it's near Vatican museum though. When we checked out, we were charged for 48 euro hotel tax. Staff told it's required by gov, and it's in agoda's t&c, but appreciate if we were made known when checking in. But overall the stay is nice!
Glenn P. Поїздка вдвох Philippines, 29 квітня 2014 р.
Quiet surroundings but near places of interests

1.) Easy access to any modes of transportation 2.) Very near the Vatican and other places of interests in Rome 3.) Friendly and helpful staff
8,3
First timers in Rome, and a bit wary of our hotel choice (a bit expensive maybe because of the canonization of the two popes). As soon as we located the hotel (very near the Lepanto station of Rome Metro), check-in process was a bit fast and the lady front desk gave us tips of our must-see and must-do in Rome. When we saw our room, we were very much satisfied with our hotel choice. There was a skylight, a dining table and a fabulous bathroom. The bed was also nice to sleep in. Fabio, one of the room service crew, was very helpful and acceded to our requests ie power adapter, corkscrew and a lot more. Hotel was situated in a very quiet neighborhood and that's a big plus to us and the hotel breakfast was also great. Hotel interiors were meticulously done. Overall, it's a stay that satisfied our needs.
Sol B. Індивідуальний мандрівник Panama, 26 квітня 2014 р.
A good place to stay in Rome

Modern decor, close to Metro, multilingual staff
7
I loved the decor. Room was clean and modern looking. The staff were very helpful. The restaurant was good for breakfast but they took a long time serving dinner. They seemed short staffed, perhaps because I arrived the day after easter. It is located one block from the Metro and many buses stop right in front of the hotel. However not so many restaurants nearby, I had to walk several blocks to find one and the area is quiet but at night quiet means a bit scary for women traveling alone. They helped get me transportation back to the airport, and at an affordable price.

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Hotel Metropolis РимHotel Metropolis Рим - ВітальняHotel Metropolis Рим - ВітальняHotel Metropolis Рим - ВітальняHotel Metropolis Рим - ВітальняHotel Metropolis Рим - ВітальняHotel Metropolis Рим - РесторанHotel Metropolis Рим - РесторанHotel Metropolis Рим - ВітальняHotel Metropolis Рим - ВітальняHotel Metropolis Рим - Ванна кімнатаHotel Metropolis Рим - Інтер’єр готелюHotel Metropolis Рим - РесторанHotel Metropolis Рим - ВітальняHotel Metropolis Рим - Гаряча ваннаHotel Metropolis Рим - БуфетHotel Metropolis Рим - Зовнішній вид готелю Hotel Metropolis Рим - Інтер’єр готелюHotel Metropolis Рим - Номер ЛюксHotel Metropolis Рим - ВітальняHotel Metropolis Рим - ВітальняHotel Metropolis Рим - Інтер’єр готелюHotel Metropolis Рим - Ванна кімнатаHotel Metropolis Рим - Балкон/ТерасаHotel Metropolis Рим - Інтер’єр готелюHotel Metropolis Рим - Ванна кімнатаHotel Metropolis Рим - Інтер’єр готелюHotel Metropolis Рим - Інтер’єр готелюHotel Metropolis Рим - Інтер’єр готелюHotel Metropolis Рим - Інтер’єр готелюHotel Metropolis Рим - Зовнішній вид готелю Hotel Metropolis Рим - ВітальняHotel Metropolis Рим - ВітальняHotel Metropolis Рим - РецепціяHotel Metropolis Рим - ВітальняHotel Metropolis Рим - ВітальняHotel Metropolis Рим - Номер ЛюксHotel Metropolis Рим - ВітальняHotel Metropolis Рим - Ванна кімнатаHotel Metropolis Рим - БуфетHotel Metropolis Рим - Ванна кімнатаHotel Metropolis Рим - Інтер’єр готелюHotel Metropolis Рим - Ванна кімната


AS-AGWEB-3A07