Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Hotel Palace Berlin

Budapester Strasse 45, Шарлоттенбург, Берлін, Німеччина 10787

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Фантастичний

8,7

із 111 відгуків

0 відгуків українською

Ціна-якість:
8,4
Розташування
9,0
Робота персоналу:
8,9
Умови перебування в готелі/Чистота:
9,0
Комфортність номерів/Стандарт:
8,5
Страви/Організація харчування:
8,5
Усі відгуки (111)
Відсортувати за:
Kirill Y. Поїздка вдвох Russia, 19 грудня 2015 р.
Супер!

Местоположение, персонал, номера
10
Полностью соответствует заявленному. Брал со скидкой, без завтраков, оценить не могу. Повысили класс номера на два пункта бесплатно! Персонал шикарный, номер ещё лучше! King size - огромный, ванная комната тоже, проблема только в двойном матрасе.
Повідомити про цей вігук
Vladimir S. Сім"я зі старшими дітьми Israel, 29 червня 2013 р.
Отличная гостиница по доступной цене

Рассположение, завтрак, обслужевание
10
Нам понравилось, получили бесплатный апгрейд комнаты, отличный бассейн, очень достойный завтрак, удобно рассположен
Повідомити про цей вігук
Miroslaw B. Поїздка вдвох Poland, 8 грудня 2010 р.
helena

hotel wysokiej klasy bardzo grzeczna i fachowa obsługa wyśmienite śniadania
10
jesteśmy z mężem bardzo zadowoleni z pobytu w tym hotelu.położenie jest wyśmienite blisko kadewe i zoo obsługa hotelowa wręcz nas oczarowała nie tylko wyglądem ale fachowością i znakomitą znajomością j. angielskiego. chętnie tu wrócimy
Повідомити про цей вігук
Zoi E. Ділова поїздка Greece, 13 березня 2016 р.
fine stay

location, room size, shower and bathtub in the room
8,7
Повідомити про цей вігук
Amorn H. Ділова поїздка Thailand, 9 вересня 2015 р.
4-Star Hotel

Location, Staff, Room
8
The Hotel is ok located in a very good location near Kadewe, Kaiser Wilhelm Memorial Church, and train station. The room is clean and comfort. However, please be careful! I was pickpocketed in front of the small plaza near the hotel around 9 pm. After that, i felt very unsafe in Berlin.
Повідомити про цей вігук
Ganzorigt L. Ділова поїздка Mongolia, 6 вересня 2015 р.
Good clean buddy

Just nice
2,3
Good location good service what else do you need?
Повідомити про цей вігук
Solange B. Поїздка вдвох Brazil, 18 травня 2015 р.
I recomend this hotel

Location sttaff. Cleaness
9,3
Fine. I liked very much
Повідомити про цей вігук
Pham T. Ділова поїздка Vietnam, 9 березня 2015 р.
nice location, friendly staff

nice location, friendly staff, good food
8
I stay here for ITB. It's easy for you to get means of transportation. Hotel is so nice with good food, friendly staff.
Повідомити про цей вігук
Vicky L. Ділова поїздка Hong Kong, 20 листопада 2014 р.
Comfort and spacious room with convenient location

Bedding, space & location
8
Comfy hotel with spacious room, I stayed in the business room which is very functional with high quality bedding. There is only one drawback on the WIFI account which is not able to connect in a standard way that caused me to get hotel staff to fix it. This is a bit annoying for business traveler like us.
Повідомити про цей вігук
Trang P. Ділова поїздка Vietnam, 4 листопада 2014 р.
It is quite ok hotel

location, convenience and friendly staff
7,7
I think i will come back this hotel
Повідомити про цей вігук
1 з 1 відгука
Hotel Palace Berlin БерлінHotel Palace Berlin Берлін - РесторанHotel Palace Berlin Берлін - РесторанHotel Palace Berlin Берлін - ВітальняHotel Palace Berlin Берлін - ВітальняHotel Palace Berlin Берлін - ВітальняHotel Palace Berlin Берлін - ВітальняHotel Palace Berlin Берлін - Інтер’єр готелюHotel Palace Berlin Берлін - БасейнHotel Palace Berlin Берлін - РесторанHotel Palace Berlin Берлін - Паб/Коктейль-барHotel Palace Berlin Берлін - Паб/Коктейль-барHotel Palace Berlin Берлін - РесторанHotel Palace Berlin Берлін - РесторанHotel Palace Berlin Берлін - ВітальняHotel Palace Berlin Берлін - ВітальняHotel Palace Berlin Берлін - Паб/Коктейль-барHotel Palace Berlin Берлін - ВітальняHotel Palace Berlin Берлін - Фітнес-залHotel Palace Berlin Берлін - ВітальняHotel Palace Berlin Берлін - Паб/Коктейль-барHotel Palace Berlin Берлін - ВітальняHotel Palace Berlin Берлін - ВітальняHotel Palace Berlin Берлін - Зовнішній вид готелю Hotel Palace Berlin Берлін - ВітальняHotel Palace Berlin Берлін - ВітальняHotel Palace Berlin Берлін - Конференц-залHotel Palace Berlin Берлін - Конференц-залHotel Palace Berlin Берлін - Фітнес-залHotel Palace Berlin Берлін - Їжа та напоїHotel Palace Berlin Берлін - РесторанHotel Palace Berlin Берлін - ФойєHotel Palace Berlin Берлін - ВітальняHotel Palace Berlin Берлін - Конференц-залHotel Palace Berlin Берлін - Спа-центрHotel Palace Berlin Берлін - Інтер’єр готелюHotel Palace Berlin Берлін - Балкон/ТерасаHotel Palace Berlin Берлін - ВітальняHotel Palace Berlin Берлін - Конференц-залHotel Palace Berlin Берлін - Зовнішній вид готелю Hotel Palace Berlin Берлін - РесторанHotel Palace Berlin Берлін - Їжа та напоїHotel Palace Berlin Берлін - Танцювальна залаHotel Palace Berlin Берлін - Спа-центрHotel Palace Berlin Берлін - ВітальняHotel Palace Berlin Берлін - ВітальняHotel Palace Berlin Берлін - Танцювальна залаHotel Palace Berlin Берлін - Конференц-залHotel Palace Berlin Берлін - Конференц-залHotel Palace Berlin Берлін - Конференц-залHotel Palace Berlin Берлін - Номер ЛюксHotel Palace Berlin Берлін - Номер ЛюксHotel Palace Berlin Берлін - Номер ЛюксHotel Palace Berlin Берлін - Номер Люкс


Agoda.com є частиною Priceline Group, світового лідеру із туристичного бізнесу.

AS-AGWEB-3A04