чи

Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Hotel Palace Berlin

Budapester Strasse 45, Шарлоттенбург, Берлін, Німеччина 10787 (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Hotel Palace Berlin Берлін - Номер Люкс Hotel Palace Berlin Берлін - Номер Люкс Hotel Palace Berlin Берлін - Інтер’єр готелю Hotel Palace Berlin Берлін - Інтер’єр готелю Hotel Palace Berlin Берлін - Вітальня Hotel Palace Berlin Берлін - Ресторан Hotel Palace Berlin Берлін - Буфет Hotel Palace Berlin Берлін - Інтер’єр готелю Hotel Palace Berlin Берлін - Ресторан Hotel Palace Berlin Берлін - Інтер’єр готелю Hotel Palace Berlin Берлін - Інтер’єр готелю Hotel Palace Berlin Берлін - Інтер’єр готелю Hotel Palace Berlin Берлін - Спа-центр Hotel Palace Berlin Берлін - Спа-центр Hotel Palace Berlin Берлін - Номер Люкс Hotel Palace Berlin Берлін - Номер Люкс
Hotel Palace Berlin Берлін - Номер Люкс Hotel Palace Berlin Берлін - Номер Люкс Hotel Palace Berlin Берлін - Номер Люкс Hotel Palace Berlin Берлін - Номер Люкс Hotel Palace Berlin Берлін - Зовнішній вид готелю Hotel Palace Berlin Берлін - Фойє Hotel Palace Berlin Берлін - Фойє Hotel Palace Berlin Берлін - Фойє Hotel Palace Berlin Берлін - Фойє Hotel Palace Berlin Берлін - Ресторан Hotel Palace Berlin Берлін - Ресторан Hotel Palace Berlin Берлін - Ресторан
Розміщення: Шарлоттенбург Кількість номерів: 278

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Фантастичний

8,9

із 82 відгуків

Ціна-якість:
8,4
Розташування
9,1
Робота персоналу:
9,0
Умови перебування в готелі/Чистота:
9,2
Комфортність номерів/Стандарт:
8,7
Страви/Організація харчування:
8,7
Усі відгуки (82)
Vladimir S. Сім"я зі старшими дітьми Israel, 29 червня 2013 р.
Отличная гостиница по доступной цене

Рассположение, завтрак, обслужевание
10
Нам понравилось, получили бесплатный апгрейд комнаты, отличный бассейн, очень достойный завтрак, удобно рассположен
Miroslaw B. Поїздка вдвох Poland, 8 грудня 2010 р.
helena

hotel wysokiej klasy bardzo grzeczna i fachowa obsługa wyśmienite śniadania
10
jesteśmy z mężem bardzo zadowoleni z pobytu w tym hotelu.położenie jest wyśmienite blisko kadewe i zoo obsługa hotelowa wręcz nas oczarowała nie tylko wyglądem ale fachowością i znakomitą znajomością j. angielskiego. chętnie tu wrócimy
Alan L. Сім"я зі старшими дітьми United Kingdom, 31 грудня 2013 р.
Nice hotel

Breakfast, swimming pool,, friendly staff
8
Hotel is very nice. Said our room had been upgraded when we checked in but on arrival at the room it was quite small. I hope that wasn't the upgrade. A bit far from the main sites but ideal for the shops and the zoo.The staff were very helpful advising/booking restaurants etc.We got a very good deal butt not sure if I would pay full price because of its location.
Andri K. Індивідуальний мандрівник Iceland, 30 травня 2013 р.
Top service, very helpful staff, gorgeous rooms.

Location, Staff and hotel design
10
Very pleasant one. The staff does a very good job and are helpful in every way. The hotel design is very good and the Club rooms are gorgeous looking and very comfortable.
Maree R. Поїздка вдвох New Zealand, 27 травня 2013 р.
great stay in great location

close to public transport, great buffet breakfast, comfortable room
9,3
Enjoyed the location of the hotel, close to metro, hop on hop off bus stop, restaurants, shopping and sightseeing
Jonas K. Поїздка вдвох Sweden, 19 травня 2013 р.
Great place to stay

Location, location, location... :-)
9,7
Good location, EXCELLENT breakfast buffet. Nothing to complain about at all, except the Hotel looks booring from the outside... :-) My wife thought the beds was a bit to hard. Spa is semi-nice, but Sauna not included. Very strange? Internet not included. Bad...
Avi F. Ділова поїздка Israel, 6 травня 2013 р.
Great Hotel

Breakfest is great, location is superb and hotel personel are very welcoming
10
Soren D. Поїздка вдвох Denmark, 20 квітня 2013 р.
two wonderful days with a very nice and profession

the room, he spa ond the locationt
8,3
Shing F. Група Hong Kong, 1 квітня 2013 р.
Very good value of money

Delicious breakfast, and polite staff. Too good at this price
9,3
Kevin L. Ділова поїздка India, 10 березня 2013 р.
A very comfortable stay

Everyone from the front desk to the housekeeping was very polite and helpful (the true stars in the five stars). Fantastic breakfast (one of the best I have had – nope it’s the best I have had). And i
6,7
Right from the time we arrived everything was great - Warm welcome, early check-in and we did not even have to ask for it! I know they have renovated some of the rooms but the standard rooms need a bit of a facelift too considering it being a five star (still comfortable though). I salute the chefs as that’s one thing I am truly going to miss - the morning breakfast at the Hotel Palace on the 2nd floor. Will be returning to the Palace for sure!

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Hotel Palace Berlin Берлін - Зовнішній вид готелю Hotel Palace Berlin Берлін - Номер ЛюксHotel Palace Berlin Берлін - Номер ЛюксHotel Palace Berlin Берлін - Інтер’єр готелюHotel Palace Berlin Берлін - Інтер’єр готелюHotel Palace Berlin Берлін - ВітальняHotel Palace Berlin Берлін - РесторанHotel Palace Berlin Берлін - БуфетHotel Palace Berlin Берлін - Інтер’єр готелюHotel Palace Berlin Берлін - РесторанHotel Palace Berlin Берлін - Інтер’єр готелюHotel Palace Berlin Берлін - Інтер’єр готелюHotel Palace Berlin Берлін - Інтер’єр готелюHotel Palace Berlin Берлін - Спа-центрHotel Palace Berlin Берлін - Спа-центрHotel Palace Berlin Берлін - Номер ЛюксHotel Palace Berlin Берлін - Номер ЛюксHotel Palace Berlin Берлін - Номер ЛюксHotel Palace Berlin Берлін - Номер ЛюксHotel Palace Berlin Берлін - Номер ЛюксHotel Palace Berlin Берлін - Номер ЛюксHotel Palace Berlin Берлін - Зовнішній вид готелю Hotel Palace Berlin Берлін - ФойєHotel Palace Berlin Берлін - ФойєHotel Palace Berlin Берлін - ФойєHotel Palace Berlin Берлін - ФойєHotel Palace Berlin Берлін - РесторанHotel Palace Berlin Берлін - РесторанHotel Palace Berlin Берлін - РесторанHotel Palace Berlin Берлін - Балкон/ТерасаHotel Palace Berlin Берлін - Паб/Коктейль-барHotel Palace Berlin Берлін - Конференц-залHotel Palace Berlin Берлін - Конференц-залHotel Palace Berlin Берлін - Конференц-залHotel Palace Berlin Берлін - Конференц-залHotel Palace Berlin Берлін - Танцювальна залаHotel Palace Berlin Берлін - Танцювальна залаHotel Palace Berlin Берлін - ВітальняHotel Palace Berlin Берлін - ВітальняHotel Palace Berlin Берлін - ВітальняHotel Palace Berlin Берлін - ВітальняHotel Palace Berlin Берлін - ВітальняHotel Palace Berlin Берлін - ВітальняHotel Palace Berlin Берлін - Місця відпочинку та розвагиHotel Palace Berlin Берлін - Місця відпочинку та розвагиHotel Palace Berlin Берлін - Фітнес-зал


AS-AGWEB-3A06