Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Hotel Re Pearl's Hill

175A Chin Swee Road , Кларк Куей, Сінгапур 169879 (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Hotel Re Pearl’s Hill Сінгапур - Зовнішній вид готелю Hotel Re Pearl’s Hill Сінгапур - Зовнішній вид готелю Hotel Re Pearl’s Hill Сінгапур - Танцювальна зала Hotel Re Pearl’s Hill Сінгапур - Фойє Hotel Re Pearl’s Hill Сінгапур - Фойє Hotel Re Pearl’s Hill Сінгапур - Ресторан Hotel Re Pearl’s Hill Сінгапур - Ресторан Hotel Re Pearl’s Hill Сінгапур - Їжа та напої Hotel Re Pearl’s Hill Сінгапур - Зовнішній вид готелю Hotel Re Pearl’s Hill Сінгапур - Вітальня Hotel Re Pearl’s Hill Сінгапур - Вітальня Hotel Re Pearl’s Hill Сінгапур - Вітальня Hotel Re Pearl’s Hill Сінгапур - Вітальня Hotel Re Pearl’s Hill Сінгапур - Вітальня Hotel Re Pearl’s Hill Сінгапур - Вітальня Hotel Re Pearl’s Hill Сінгапур - Вхід
Hotel Re Pearl’s Hill Сінгапур - Зовнішній вид готелю Hotel Re Pearl’s Hill Сінгапур - Вітальня Hotel Re Pearl’s Hill Сінгапур - Вітальня Hotel Re Pearl’s Hill Сінгапур - Вітальня Hotel Re Pearl’s Hill Сінгапур - Вітальня Hotel Re Pearl’s Hill Сінгапур - Вітальня Hotel Re Pearl’s Hill Сінгапур - Вітальня Hotel Re Pearl’s Hill Сінгапур - Вітальня Hotel Re Pearl’s Hill Сінгапур - Ванна кімната Hotel Re Pearl’s Hill Сінгапур - Ванна кімната Hotel Re Pearl’s Hill Сінгапур - Ванна кімната Hotel Re Pearl’s Hill Сінгапур - Ванна кімната
Місцезнаходження Кларк Куей Кількість номерів: 140
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Хороший
Ціна-якість:
7,4
Розташування
6,9
Робота персоналу:
7,6
Умови перебування в готелі/Чистота:
8,0
Комфортність номерів/Стандарт:
7,7
Страви/Організація харчування:
6,5
Усі відгуки (2362)
Відсортувати за:
German M. Поїздка вдвох Russia, 29 грудня 2014 р.
Неплохой отель

Чистота, комплектация номера, дизайн
8,3
Неплохо. Все на уровне, но, как всегда, есть пара капель дегтя: трансфер до метро 2 дня из 7 отсутствовал (хотя, в принципе, идти 5 минут). Кроме того, запросили доплату за номер по 70 синг.долларов в сутки- вроде как предоставили на уровень выше- но я на доплату не рассчитывал...
Повідомити про цей вігук
Irina G. Індивідуальний мандрівник Russia, 28 жовтня 2014 р.
Отличный отель с неудачным расположением

чистота, доброжелательный персонал, наличие бесплатного шатл-баса
7,7
Отель понравился, но, к сожалению, нигде не прочитала в отзывах, что пешком в отель идешь в гору. Бесплатный шатл-бас курсирует каждые 20 минут до/от станции метро с 8 до 20. То есть вечером попасть в отель мы могли только на такси, очень дорогое в Сингапуре. Так что если вы молоды, без детей, или готовы с 8 вечера быть в номере отеля, то отель отличный для вас.
Повідомити про цей вігук
Maksim M. Сім"я з малими дітьми Russia, 2 червня 2014 р.
Хорошо

Лифт окно двкрь
5,3
Повідомити про цей вігук
Yulia S. Сім"я з малими дітьми Russia, 24 лютого 2014 р.
Уютно, чисто, приятно, как дома

Удобный уютный номер, хорошее расположение рядом с парком в тихом районе, приятный персонал
9
Уютный домашний отель, расположен рядом с парком в тихом районе, рядом с метро всего в одной остановке от Сентозы. Очень любезный персонал. Номер удобный, с интересным дизайном, с хорошей звукоизоляцией. В номере есть все, что бы приятно попить чайку после прогулки - чай, кофе, чайник, чашки. Подушки настолько классные, что мы даже хотели их купить, потом передумали - неохота было тащить. Что меня очень порадовало - нам нужно было оставить у них сумку с зимними вещами на хранение, пока мы ездим по островам. Хранили три недели не взяв денег и не сказав ни слова. Рядом со станцией метро ресторанчик - закусочная с локальной едой за три копейки, которую можно брать с собой.
Повідомити про цей вігук
Alexander M. Поїздка вдвох Russia, 27 грудня 2009 р.
Веселый отельчик

Интересный интерьер Не дорого
8
Ранее поселение только заденьги Очень своеобразный интерьер. Такой веселый и жизнерадостный Нет рядом траспорта общестенного, но есть свой автоус который по расписанию возит по городу бесплатно Такси заказать можно в течении 5 минут В номере все есть для комфортного пребывания в Сингапуре
Повідомити про цей вігук
Andrzej P. Ділова поїздка Poland, 2 січня 2011 р.
Niezły stosunek ceny do jakości

otoczenie, rozsądna cena
8
Hotel Re to według mnie świetny stosunek wartości do ceny ("value for money" jak mawiają miejscowi), oczywiście nie jest to najlepsza możliwa lokalizacja, standard również nie jest najlepszy w Singapurze, ale jeżeli ktoś nie lubi szastać pieniędzmi, to Hotel Re jest dobrym wyborem.
Повідомити про цей вігук
Wei J. Поїздка вдвох Singapore, 23 серпня 2015 р.
peaceful

peaceful and serene
6,7
comfortable
Повідомити про цей вігук
Gautam M. Поїздка вдвох India, 23 серпня 2015 р.
Nice property. Centrally located in Pearl Hill

Clean hotel with reasonably sized rooms (as per Singapore standards)Good and helpful staff and located centrally niot far from Clarke and Chinatown and 10 mt walk to Outram MRT
7
Stay was good Location was decent Rooms decent as per Singapore atandard Staff were helpful. Food was decent
Повідомити про цей вігук
Justin D. Поїздка вдвох Singapore, 22 серпня 2015 р.
Just barely a 3-star hotel...

Front-desk
4,7
It was barely a 3-star hotel so I was pretty shocked to learn that it was being billed as a 4-star hotel in the heart of town.First off, the location is terrible. The taxi driver was even lost trying to find it up the hill. It just never seemed like a hotel from the outset -- just a large parking lot and an entrance. Secondly, the entire experience from checking in to the room to the dining, all just felt like a hotel barely hanging on. For a "4-star" hotel, I had to wait for one front-desk staff to attend to me. She was friendly but for a hotel billing itself as being impressive, having one staff out in front seemed extremely budget. Where was the free drink (even water?) while your guest waited? They took a 100 dollar deposit on a prepaid room which seemed silly. They asked me to fill up a survey before giving me the promised 30% discount on dining. The check-in time was 3PM -- who actually gets away with this?! But check-out is 12PM? Seems to me that they are severely understaffed and the guests have to put up with this. Lastly, the dining option as the hotel was terrible. Their restaurant's kitchen wasn't even open in the afternoon -- apparently they ran out of food. So the discount vouchers I got couldn't be used cause they had a 1 day expiration. When I finally managed to dine as I was checking out, my order of a simple pasta took 45mins and when arrived, they cooked the wrong dish (with meat, when I asked for vegetarian option) so I had to wait another 15 min while they fixed it. We asked the manager in charge for a comp meal as my partner had already finished her meal a while ago. He was evasive and brought a free glass of tepid and watered down orange juice. When the bill came, he still charged us for the late meal and wrong dish, saying that a free glass of juice should cover it. We had to sternly explain to him why what he was doing was wrong, and instead of being understanding, walked off and had his waitress redo the bill but didn't apologise.
Повідомити про цей вігук
Almunadharah R. Група Singapore, 22 серпня 2015 р.
Not bad

Nothing much
7,3
Повідомити про цей вігук

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Hotel Re Pearl’s Hill СінгапурHotel Re Pearl’s Hill Сінгапур - Зовнішній вид готелю Hotel Re Pearl’s Hill Сінгапур - Зовнішній вид готелю Hotel Re Pearl’s Hill Сінгапур - Танцювальна залаHotel Re Pearl’s Hill Сінгапур - ФойєHotel Re Pearl’s Hill Сінгапур - ФойєHotel Re Pearl’s Hill Сінгапур - РесторанHotel Re Pearl’s Hill Сінгапур - РесторанHotel Re Pearl’s Hill Сінгапур - Їжа та напоїHotel Re Pearl’s Hill Сінгапур - Зовнішній вид готелю Hotel Re Pearl’s Hill Сінгапур - ВітальняHotel Re Pearl’s Hill Сінгапур - ВітальняHotel Re Pearl’s Hill Сінгапур - ВітальняHotel Re Pearl’s Hill Сінгапур - ВітальняHotel Re Pearl’s Hill Сінгапур - ВітальняHotel Re Pearl’s Hill Сінгапур - ВітальняHotel Re Pearl’s Hill Сінгапур - ВхідHotel Re Pearl’s Hill Сінгапур - Зовнішній вид готелю Hotel Re Pearl’s Hill Сінгапур - ВітальняHotel Re Pearl’s Hill Сінгапур - ВітальняHotel Re Pearl’s Hill Сінгапур - ВітальняHotel Re Pearl’s Hill Сінгапур - ВітальняHotel Re Pearl’s Hill Сінгапур - ВітальняHotel Re Pearl’s Hill Сінгапур - ВітальняHotel Re Pearl’s Hill Сінгапур - ВітальняHotel Re Pearl’s Hill Сінгапур - Ванна кімнатаHotel Re Pearl’s Hill Сінгапур - Ванна кімнатаHotel Re Pearl’s Hill Сінгапур - Ванна кімнатаHotel Re Pearl’s Hill Сінгапур - Ванна кімнатаHotel Re Pearl’s Hill Сінгапур - Ванна кімнатаHotel Re Pearl’s Hill Сінгапур - Ванна кімнатаHotel Re Pearl’s Hill Сінгапур - Ванна кімнатаHotel Re Pearl’s Hill Сінгапур - Ванна кімнатаHotel Re Pearl’s Hill Сінгапур - Ванна кімнатаHotel Re Pearl’s Hill Сінгапур - Ванна кімната


Agoda.com є частиною Priceline Group, світового лідеру із туристичного бізнесу.

AS-AGWEB-3A07