чи

Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Hotel Re Pearl's Hill

175A Chin Swee Road , Кларк Кай/Ріверсайд, Сінгапур 169879 (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Hotel Re Pearl’s Hill Сінгапур - Зовнішній вид готелю Hotel Re Pearl’s Hill Сінгапур - Танцювальна зала Hotel Re Pearl’s Hill Сінгапур - Фойє Hotel Re Pearl’s Hill Сінгапур - Фойє Hotel Re Pearl’s Hill Сінгапур - Інтер’єр готелю Hotel Re Pearl’s Hill Сінгапур - Ресторан Hotel Re Pearl’s Hill Сінгапур - Ресторан Hotel Re Pearl’s Hill Сінгапур - Їжа та напої Hotel Re Pearl’s Hill Сінгапур - Зовнішній вид готелю Hotel Re Pearl’s Hill Сінгапур - Вітальня Hotel Re Pearl’s Hill Сінгапур - Вітальня Hotel Re Pearl’s Hill Сінгапур - Вітальня Hotel Re Pearl’s Hill Сінгапур - Вітальня Hotel Re Pearl’s Hill Сінгапур - Вітальня Hotel Re Pearl’s Hill Сінгапур - Вітальня Hotel Re Pearl’s Hill Сінгапур - Вхід
Hotel Re Pearl’s Hill Сінгапур - Зовнішній вид готелю Hotel Re Pearl’s Hill Сінгапур - Вітальня Hotel Re Pearl’s Hill Сінгапур - Вітальня Hotel Re Pearl’s Hill Сінгапур - Вітальня Hotel Re Pearl’s Hill Сінгапур - Вітальня Hotel Re Pearl’s Hill Сінгапур - Вітальня Hotel Re Pearl’s Hill Сінгапур - Вітальня Hotel Re Pearl’s Hill Сінгапур - Вітальня Hotel Re Pearl’s Hill Сінгапур - Вітальня
Місцезнаходження Кларк Кай/Ріверсайд Кількість номерів: 140
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Хороший

7,4

із 2046 відгуків

Ціна-якість:
7,5
Розташування
6,9
Робота персоналу:
7,6
Умови перебування в готелі/Чистота:
8,1
Комфортність номерів/Стандарт:
7,7
Страви/Організація харчування:
6,6
Усі відгуки (2046)
Відсортувати за:
Maksim M. Сім"я з малими дітьми Russia, 2 червня 2014 р.
Хорошо

Лифт окно двкрь
5,3
Yulia S. Сім"я з малими дітьми Russia, 24 лютого 2014 р.
Уютно, чисто, приятно, как дома

Удобный уютный номер, хорошее расположение рядом с парком в тихом районе, приятный персонал
9
Уютный домашний отель, расположен рядом с парком в тихом районе, рядом с метро всего в одной остановке от Сентозы. Очень любезный персонал. Номер удобный, с интересным дизайном, с хорошей звукоизоляцией. В номере есть все, что бы приятно попить чайку после прогулки - чай, кофе, чайник, чашки. Подушки настолько классные, что мы даже хотели их купить, потом передумали - неохота было тащить. Что меня очень порадовало - нам нужно было оставить у них сумку с зимними вещами на хранение, пока мы ездим по островам. Хранили три недели не взяв денег и не сказав ни слова. Рядом со станцией метро ресторанчик - закусочная с локальной едой за три копейки, которую можно брать с собой.
Alexander M. Поїздка вдвох Russia, 27 грудня 2009 р.
Веселый отельчик

Интересный интерьер Не дорого
8
Ранее поселение только заденьги Очень своеобразный интерьер. Такой веселый и жизнерадостный Нет рядом траспорта общестенного, но есть свой автоус который по расписанию возит по городу бесплатно Такси заказать можно в течении 5 минут В номере все есть для комфортного пребывания в Сингапуре
Andrzej P. Ділова поїздка Poland, 2 січня 2011 р.
Niezły stosunek ceny do jakości

otoczenie, rozsądna cena
8
Hotel Re to według mnie świetny stosunek wartości do ceny ("value for money" jak mawiają miejscowi), oczywiście nie jest to najlepsza możliwa lokalizacja, standard również nie jest najlepszy w Singapurze, ale jeżeli ktoś nie lubi szastać pieniędzmi, to Hotel Re jest dobrym wyborem.
Kalu R. Сім"я з малими дітьми Australia, 31 серпня 2014 р.
Good value.

Location. Friendly staff. Room big enough for our baby cot.
8,3
Vikneswari V. Поїздка вдвох Singapore, 25 серпня 2014 р.
Cozy Comfort

Colours,Service,Security
8,7
We enjoyed our stay and definitely return if the price is before $150. The comfort was priceless. the room system were well maintained and security is good. The bar was not a nice place to go since the bartender was't very helpful and drinks are too pricy. Please keep it up to this standard.
Trisnowati E. Поїздка вдвох Indonesia, 20 серпня 2014 р.
Nice Hotel with personal touch

New hotel, helpful staff , free wifi
8,3
Stay only 1 night, with my mom. We arrive late, my mom sick and cannot walk so they staff hurry give us the wheelchair to borrow. Very friendly, they give us late check out for free. Help me and mom a lot. Location near to General Hospital. Free shuttle bus to Outram Park MRT every 30 mins. I havent use it, only call taxi. Nice breakfast and good environment. Would like to stay there again. Nice staff with personal touch. We only book for standard room. Recommended....
Maeva S. Поїздка вдвох Singapore, 19 серпня 2014 р.
Convenient location

Convenient, clean, big room
7,3
We stayed there because the hotel is located near a condo where our relatives live. Nice hotel, clean and reasonably-sized room, welcoming staff, with shuttle service to nearest train stations. quite far from main shopping area, but very well connected by train or bus. worth a try!
Jieying C. Поїздка вдвох China, 10 серпня 2014 р.
small but comfy

staff is nice and helpful. replaced the coffee, tea and water everyday, Even replaced the bathroom stuff as well
8,7
The room is small but very comfortable. The staff is very kindly and helpful. We arrived at hotel on 3AM, still had people to help us to check in. The only thing is hairdryer was not working, also my cousin's either. Overall it is a nice place to stay while you are travelling in Singapore.
Mun J. Сім"я з малими дітьми Malaysia, 27 липня 2014 р.
Clean and value

Clean, quite and comfort
8
Location is abit far from city, there is shuttle to city center. But we are driving, so dint try the shuttle bus. Room is clean and comfort

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Hotel Re Pearl’s Hill СінгапурHotel Re Pearl’s Hill Сінгапур - Зовнішній вид готелю Hotel Re Pearl’s Hill Сінгапур - Танцювальна залаHotel Re Pearl’s Hill Сінгапур - ФойєHotel Re Pearl’s Hill Сінгапур - ФойєHotel Re Pearl’s Hill Сінгапур - Інтер’єр готелюHotel Re Pearl’s Hill Сінгапур - РесторанHotel Re Pearl’s Hill Сінгапур - РесторанHotel Re Pearl’s Hill Сінгапур - Їжа та напоїHotel Re Pearl’s Hill Сінгапур - Зовнішній вид готелю Hotel Re Pearl’s Hill Сінгапур - ВітальняHotel Re Pearl’s Hill Сінгапур - ВітальняHotel Re Pearl’s Hill Сінгапур - ВітальняHotel Re Pearl’s Hill Сінгапур - ВітальняHotel Re Pearl’s Hill Сінгапур - ВітальняHotel Re Pearl’s Hill Сінгапур - ВітальняHotel Re Pearl’s Hill Сінгапур - ВхідHotel Re Pearl’s Hill Сінгапур - Зовнішній вид готелю Hotel Re Pearl’s Hill Сінгапур - ВітальняHotel Re Pearl’s Hill Сінгапур - ВітальняHotel Re Pearl’s Hill Сінгапур - ВітальняHotel Re Pearl’s Hill Сінгапур - ВітальняHotel Re Pearl’s Hill Сінгапур - ВітальняHotel Re Pearl’s Hill Сінгапур - ВітальняHotel Re Pearl’s Hill Сінгапур - ВітальняHotel Re Pearl’s Hill Сінгапур - Вітальня


AS-AGWEB-3C05