Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Hotel Re Pearl's Hill

175A Chin Swee Road , Кларк Куей, Сінгапур 169879 (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Hotel Re Pearl’s Hill Сінгапур - Зовнішній вид готелю Hotel Re Pearl’s Hill Сінгапур - Зовнішній вид готелю Hotel Re Pearl’s Hill Сінгапур - Танцювальна зала Hotel Re Pearl’s Hill Сінгапур - Фойє Hotel Re Pearl’s Hill Сінгапур - Фойє Hotel Re Pearl’s Hill Сінгапур - Ресторан Hotel Re Pearl’s Hill Сінгапур - Ресторан Hotel Re Pearl’s Hill Сінгапур - Їжа та напої Hotel Re Pearl’s Hill Сінгапур - Зовнішній вид готелю Hotel Re Pearl’s Hill Сінгапур - Вітальня Hotel Re Pearl’s Hill Сінгапур - Вітальня Hotel Re Pearl’s Hill Сінгапур - Вітальня Hotel Re Pearl’s Hill Сінгапур - Вітальня Hotel Re Pearl’s Hill Сінгапур - Вітальня Hotel Re Pearl’s Hill Сінгапур - Вітальня Hotel Re Pearl’s Hill Сінгапур - Вхід
Hotel Re Pearl’s Hill Сінгапур - Зовнішній вид готелю Hotel Re Pearl’s Hill Сінгапур - Вітальня Hotel Re Pearl’s Hill Сінгапур - Вітальня Hotel Re Pearl’s Hill Сінгапур - Вітальня Hotel Re Pearl’s Hill Сінгапур - Вітальня Hotel Re Pearl’s Hill Сінгапур - Вітальня Hotel Re Pearl’s Hill Сінгапур - Вітальня Hotel Re Pearl’s Hill Сінгапур - Вітальня Hotel Re Pearl’s Hill Сінгапур - Ванна кімната Hotel Re Pearl’s Hill Сінгапур - Ванна кімната Hotel Re Pearl’s Hill Сінгапур - Ванна кімната Hotel Re Pearl’s Hill Сінгапур - Ванна кімната
Місцезнаходження Кларк Куей Кількість номерів: 140
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Хороший
Ціна-якість:
7,4
Розташування
6,9
Робота персоналу:
7,6
Умови перебування в готелі/Чистота:
8,0
Комфортність номерів/Стандарт:
7,7
Страви/Організація харчування:
6,5
Усі відгуки (2367)
Відсортувати за:
German M. Поїздка вдвох Russia, 29 грудня 2014 р.
Неплохой отель

Чистота, комплектация номера, дизайн
8,3
Неплохо. Все на уровне, но, как всегда, есть пара капель дегтя: трансфер до метро 2 дня из 7 отсутствовал (хотя, в принципе, идти 5 минут). Кроме того, запросили доплату за номер по 70 синг.долларов в сутки- вроде как предоставили на уровень выше- но я на доплату не рассчитывал...
Повідомити про цей вігук
Irina G. Індивідуальний мандрівник Russia, 28 жовтня 2014 р.
Отличный отель с неудачным расположением

чистота, доброжелательный персонал, наличие бесплатного шатл-баса
7,7
Отель понравился, но, к сожалению, нигде не прочитала в отзывах, что пешком в отель идешь в гору. Бесплатный шатл-бас курсирует каждые 20 минут до/от станции метро с 8 до 20. То есть вечером попасть в отель мы могли только на такси, очень дорогое в Сингапуре. Так что если вы молоды, без детей, или готовы с 8 вечера быть в номере отеля, то отель отличный для вас.
Повідомити про цей вігук
Maksim M. Сім"я з малими дітьми Russia, 2 червня 2014 р.
Хорошо

Лифт окно двкрь
5,3
Повідомити про цей вігук
Yulia S. Сім"я з малими дітьми Russia, 24 лютого 2014 р.
Уютно, чисто, приятно, как дома

Удобный уютный номер, хорошее расположение рядом с парком в тихом районе, приятный персонал
9
Уютный домашний отель, расположен рядом с парком в тихом районе, рядом с метро всего в одной остановке от Сентозы. Очень любезный персонал. Номер удобный, с интересным дизайном, с хорошей звукоизоляцией. В номере есть все, что бы приятно попить чайку после прогулки - чай, кофе, чайник, чашки. Подушки настолько классные, что мы даже хотели их купить, потом передумали - неохота было тащить. Что меня очень порадовало - нам нужно было оставить у них сумку с зимними вещами на хранение, пока мы ездим по островам. Хранили три недели не взяв денег и не сказав ни слова. Рядом со станцией метро ресторанчик - закусочная с локальной едой за три копейки, которую можно брать с собой.
Повідомити про цей вігук
Alexander M. Поїздка вдвох Russia, 27 грудня 2009 р.
Веселый отельчик

Интересный интерьер Не дорого
8
Ранее поселение только заденьги Очень своеобразный интерьер. Такой веселый и жизнерадостный Нет рядом траспорта общестенного, но есть свой автоус который по расписанию возит по городу бесплатно Такси заказать можно в течении 5 минут В номере все есть для комфортного пребывания в Сингапуре
Повідомити про цей вігук
Andrzej P. Ділова поїздка Poland, 2 січня 2011 р.
Niezły stosunek ceny do jakości

otoczenie, rozsądna cena
8
Hotel Re to według mnie świetny stosunek wartości do ceny ("value for money" jak mawiają miejscowi), oczywiście nie jest to najlepsza możliwa lokalizacja, standard również nie jest najlepszy w Singapurze, ale jeżeli ktoś nie lubi szastać pieniędzmi, to Hotel Re jest dobrym wyborem.
Повідомити про цей вігук
Helena G. Поїздка вдвох Singapore, 30 серпня 2015 р.
Doesn't deserve a 4 star rating

View was not bad, nice and quiet. shuttle service from MRT
5,3
We stayed in the executive room for a night. The DVD player was completely unplugged and we had to plug in all the wires ourselves, remotes were either missing batteries or the batteries were not working, air con was leaking towards the end of our stay, bathroom floor floods whenever we take a shower, and it says free complimentary minibar snacks but the minibar was completely empty? Our room was right next to another room and we could hear the door open and close all day. The gym was quite tiny (free weights up to 10kg, a treadmill and a weights machine.) I could have had a much better stay at other hotels for the price I'm paying. The shuttle service was fantastic though. Just a quick call and they will pick you up in a jiffy, and the location was not too bad (about a 10-15 min walk from MRT). View was nice from our room.
Повідомити про цей вігук
Montrie P. Група Thailand, 30 серпня 2015 р.
Welcome and reception

Decoration
4
The receptionist was not such friendly. The music was so loud in the lobby that I coudn't hear what the receptionist talked to me and she seemed not willing to repeat. The armchairs around the lobby are dirty. The room space is ok for me. The bathroom is not clean enough. There were hair and some small used tissue papers in the bathroom. The decoration is nice and colorful. To go to the hotel from MRT is not convenient and a bit far to get tired while walking to the hotel. If you spend time on walking around the city or shopping, this hotel is not really recommended.
Повідомити про цей вігук
Azwan A. Поїздка вдвох Singapore, 28 серпня 2015 р.
My second comeback for staycation.

I simply love how lovely the ambience of the hotel is and how peaceful the surrounding is. Worth the price for such rooms!
9,7
I truly enjoyed my staycation away from work and stressfree. The place is perfect for couples to go for staycation. Its my second time here and I personally love the place. For sure im gonna make another return here! Keep it up to the team who forever make the stay a memorable ones!
Повідомити про цей вігук
Wei J. Поїздка вдвох Singapore, 23 серпня 2015 р.
peaceful

peaceful and serene
6,7
comfortable
Повідомити про цей вігук

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Hotel Re Pearl’s Hill СінгапурHotel Re Pearl’s Hill Сінгапур - Зовнішній вид готелю Hotel Re Pearl’s Hill Сінгапур - Зовнішній вид готелю Hotel Re Pearl’s Hill Сінгапур - Танцювальна залаHotel Re Pearl’s Hill Сінгапур - ФойєHotel Re Pearl’s Hill Сінгапур - ФойєHotel Re Pearl’s Hill Сінгапур - РесторанHotel Re Pearl’s Hill Сінгапур - РесторанHotel Re Pearl’s Hill Сінгапур - Їжа та напоїHotel Re Pearl’s Hill Сінгапур - Зовнішній вид готелю Hotel Re Pearl’s Hill Сінгапур - ВітальняHotel Re Pearl’s Hill Сінгапур - ВітальняHotel Re Pearl’s Hill Сінгапур - ВітальняHotel Re Pearl’s Hill Сінгапур - ВітальняHotel Re Pearl’s Hill Сінгапур - ВітальняHotel Re Pearl’s Hill Сінгапур - ВітальняHotel Re Pearl’s Hill Сінгапур - ВхідHotel Re Pearl’s Hill Сінгапур - Зовнішній вид готелю Hotel Re Pearl’s Hill Сінгапур - ВітальняHotel Re Pearl’s Hill Сінгапур - ВітальняHotel Re Pearl’s Hill Сінгапур - ВітальняHotel Re Pearl’s Hill Сінгапур - ВітальняHotel Re Pearl’s Hill Сінгапур - ВітальняHotel Re Pearl’s Hill Сінгапур - ВітальняHotel Re Pearl’s Hill Сінгапур - ВітальняHotel Re Pearl’s Hill Сінгапур - Ванна кімнатаHotel Re Pearl’s Hill Сінгапур - Ванна кімнатаHotel Re Pearl’s Hill Сінгапур - Ванна кімнатаHotel Re Pearl’s Hill Сінгапур - Ванна кімнатаHotel Re Pearl’s Hill Сінгапур - Ванна кімнатаHotel Re Pearl’s Hill Сінгапур - Ванна кімнатаHotel Re Pearl’s Hill Сінгапур - Ванна кімнатаHotel Re Pearl’s Hill Сінгапур - Ванна кімнатаHotel Re Pearl’s Hill Сінгапур - Ванна кімнатаHotel Re Pearl’s Hill Сінгапур - Ванна кімната


Agoda.com є частиною Priceline Group, світового лідеру із туристичного бізнесу.

AS-AGWEB-3B08