чи

Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Hotel Re Pearl's Hill

175A Chin Swee Road , Кларк Кай/Ріверсайд, Сінгапур 169879 (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Hotel Re Pearl’s Hill Сінгапур - Зовнішній вид готелю Hotel Re Pearl’s Hill Сінгапур - Зовнішній вид готелю Hotel Re Pearl’s Hill Сінгапур - Танцювальна зала Hotel Re Pearl’s Hill Сінгапур - Фойє Hotel Re Pearl’s Hill Сінгапур - Фойє Hotel Re Pearl’s Hill Сінгапур - Ресторан Hotel Re Pearl’s Hill Сінгапур - Ресторан Hotel Re Pearl’s Hill Сінгапур - Їжа та напої Hotel Re Pearl’s Hill Сінгапур - Зовнішній вид готелю Hotel Re Pearl’s Hill Сінгапур - Вітальня Hotel Re Pearl’s Hill Сінгапур - Вітальня Hotel Re Pearl’s Hill Сінгапур - Вітальня Hotel Re Pearl’s Hill Сінгапур - Вітальня Hotel Re Pearl’s Hill Сінгапур - Вітальня Hotel Re Pearl’s Hill Сінгапур - Вітальня Hotel Re Pearl’s Hill Сінгапур - Вхід
Hotel Re Pearl’s Hill Сінгапур - Зовнішній вид готелю Hotel Re Pearl’s Hill Сінгапур - Вітальня Hotel Re Pearl’s Hill Сінгапур - Вітальня Hotel Re Pearl’s Hill Сінгапур - Вітальня Hotel Re Pearl’s Hill Сінгапур - Вітальня Hotel Re Pearl’s Hill Сінгапур - Вітальня Hotel Re Pearl’s Hill Сінгапур - Вітальня Hotel Re Pearl’s Hill Сінгапур - Вітальня Hotel Re Pearl’s Hill Сінгапур - Вітальня Hotel Re Pearl’s Hill Сінгапур - Ванна кімната
Місцезнаходження Кларк Кай/Ріверсайд Кількість номерів: 140
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Хороший

7,4

із 2192 відгуків

Ціна-якість:
7,5
Розташування
6,9
Робота персоналу:
7,7
Умови перебування в готелі/Чистота:
8,1
Комфортність номерів/Стандарт:
7,7
Страви/Організація харчування:
6,6
Усі відгуки (2192)
Відсортувати за:
Irina G. Індивідуальний мандрівник Russia, 28 жовтня 2014 р.
Отличный отель с неудачным расположением

чистота, доброжелательный персонал, наличие бесплатного шатл-баса
7,7
Отель понравился, но, к сожалению, нигде не прочитала в отзывах, что пешком в отель идешь в гору. Бесплатный шатл-бас курсирует каждые 20 минут до/от станции метро с 8 до 20. То есть вечером попасть в отель мы могли только на такси, очень дорогое в Сингапуре. Так что если вы молоды, без детей, или готовы с 8 вечера быть в номере отеля, то отель отличный для вас.
Maksim M. Сім"я з малими дітьми Russia, 2 червня 2014 р.
Хорошо

Лифт окно двкрь
5,3
Yulia S. Сім"я з малими дітьми Russia, 24 лютого 2014 р.
Уютно, чисто, приятно, как дома

Удобный уютный номер, хорошее расположение рядом с парком в тихом районе, приятный персонал
9
Уютный домашний отель, расположен рядом с парком в тихом районе, рядом с метро всего в одной остановке от Сентозы. Очень любезный персонал. Номер удобный, с интересным дизайном, с хорошей звукоизоляцией. В номере есть все, что бы приятно попить чайку после прогулки - чай, кофе, чайник, чашки. Подушки настолько классные, что мы даже хотели их купить, потом передумали - неохота было тащить. Что меня очень порадовало - нам нужно было оставить у них сумку с зимними вещами на хранение, пока мы ездим по островам. Хранили три недели не взяв денег и не сказав ни слова. Рядом со станцией метро ресторанчик - закусочная с локальной едой за три копейки, которую можно брать с собой.
Alexander M. Поїздка вдвох Russia, 27 грудня 2009 р.
Веселый отельчик

Интересный интерьер Не дорого
8
Ранее поселение только заденьги Очень своеобразный интерьер. Такой веселый и жизнерадостный Нет рядом траспорта общестенного, но есть свой автоус который по расписанию возит по городу бесплатно Такси заказать можно в течении 5 минут В номере все есть для комфортного пребывания в Сингапуре
Andrzej P. Ділова поїздка Poland, 2 січня 2011 р.
Niezły stosunek ceny do jakości

otoczenie, rozsądna cena
8
Hotel Re to według mnie świetny stosunek wartości do ceny ("value for money" jak mawiają miejscowi), oczywiście nie jest to najlepsza możliwa lokalizacja, standard również nie jest najlepszy w Singapurze, ale jeżeli ktoś nie lubi szastać pieniędzmi, to Hotel Re jest dobrym wyborem.
Yuan L. Поїздка вдвох Singapore, 21 грудня 2014 р.
Not so pleasant staycation experience

The staff was friendly and approachable. Request made were all fulfilled
4,7
The stay was rather unpleasant when I was ask to upgrade to Biz class if I wanted to have a double bed. The DVD player wasn't eorking but was fixed thereafter. The fridge was also not working. One of the lift broke down during my stay and became very inconvenient as only one lift is available. Not the best experience I had for any staycation given the review of the hotel of supposed to be great.
Chin W. Індивідуальний мандрівник Malaysia, 16 грудня 2014 р.
Go

Good location
8
good and the looted is strategically located
Khengloon O. Поїздка вдвох Singapore, 7 грудня 2014 р.
Poor stay

Unique theme of the hotel. Nothing much.
5
It was pretty bad. The location was quite far off from the nearest MRT and the room is pretty small. I requested for a double bed upon booking but I was given with 2 single bedroom. Worst, the receptionist asked if we are okay with the arrangement but clearly couldnt provide any other altnerative since the rooms are all fully booked. SO, whats the point of asking us when there are not other solution? To be fair, I guess the only good thing would be the breakfast considered the price I paid. If not, overall, i felt it wasnt worth the price.
Kok S. Індивідуальний мандрівник Singapore, 7 грудня 2014 р.
Great Hotel!

Location, Size and Detail
5,7
I am impressed with the detail of the hotel room!
Jalani Y. Поїздка вдвох Singapore, 7 грудня 2014 р.
n

vibrant hotel as the hotel colors are pink. nice food i try the abalpne laksa and crabmeat fried rice with salted fish. friendly staff
7,7
Its hill up.. food is expensive bt lucky given 50% one time use food voucher per stay. Restaurant was small and food portion and taste is great. Room kind of small.. Thank god mine is upgrade to deluxe. Got nespresso maker in room. Overall stay is good. Bt must take note on shuttle bus. It not operating on our stay. Check it out 1st if u want to take its bus.

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Hotel Re Pearl’s Hill СінгапурHotel Re Pearl’s Hill Сінгапур - Зовнішній вид готелю Hotel Re Pearl’s Hill Сінгапур - Зовнішній вид готелю Hotel Re Pearl’s Hill Сінгапур - Танцювальна залаHotel Re Pearl’s Hill Сінгапур - ФойєHotel Re Pearl’s Hill Сінгапур - ФойєHotel Re Pearl’s Hill Сінгапур - РесторанHotel Re Pearl’s Hill Сінгапур - РесторанHotel Re Pearl’s Hill Сінгапур - Їжа та напоїHotel Re Pearl’s Hill Сінгапур - Зовнішній вид готелю Hotel Re Pearl’s Hill Сінгапур - ВітальняHotel Re Pearl’s Hill Сінгапур - ВітальняHotel Re Pearl’s Hill Сінгапур - ВітальняHotel Re Pearl’s Hill Сінгапур - ВітальняHotel Re Pearl’s Hill Сінгапур - ВітальняHotel Re Pearl’s Hill Сінгапур - ВітальняHotel Re Pearl’s Hill Сінгапур - ВхідHotel Re Pearl’s Hill Сінгапур - Зовнішній вид готелю Hotel Re Pearl’s Hill Сінгапур - ВітальняHotel Re Pearl’s Hill Сінгапур - ВітальняHotel Re Pearl’s Hill Сінгапур - ВітальняHotel Re Pearl’s Hill Сінгапур - ВітальняHotel Re Pearl’s Hill Сінгапур - ВітальняHotel Re Pearl’s Hill Сінгапур - ВітальняHotel Re Pearl’s Hill Сінгапур - ВітальняHotel Re Pearl’s Hill Сінгапур - ВітальняHotel Re Pearl’s Hill Сінгапур - Ванна кімната


AS-AGWEB-3B01