Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Hotel River Side

Gaida Chowk, Sauraha, Chitwan, Непал (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Hotel River Side Chitwan - Зовнішній вид готелю Hotel River Side Chitwan - Зовнішній вид готелю Hotel River Side Chitwan - Зовнішній вид готелю Hotel River Side Chitwan - Зовнішній вид готелю Hotel River Side Chitwan - Балкон/Тераса Hotel River Side Chitwan - Пляж Hotel River Side Chitwan - Ресторан Hotel River Side Chitwan - Вид Hotel River Side Chitwan - Інтер’єр готелю Hotel River Side Chitwan - Вид Hotel River Side Chitwan - Зручності Hotel River Side Chitwan - Зовнішній вид готелю Hotel River Side Chitwan - Вітальня представницького класу Hotel River Side Chitwan - Зовнішній вид готелю Hotel River Side Chitwan - Паб/Коктейль-бар Hotel River Side Chitwan - Ресторан
Hotel River Side Chitwan - Ресторан Hotel River Side Chitwan - Місця відпочинку та розваги Hotel River Side Chitwan - Місця відпочинку та розваги Hotel River Side Chitwan - Їжа та напої Hotel River Side Chitwan - Зручності Hotel River Side Chitwan - Ванна кімната Hotel River Side Chitwan - План поверхів Hotel River Side Chitwan - Зовнішній вид готелю Hotel River Side Chitwan - Сад Hotel River Side Chitwan - Зовнішній вид готелю Hotel River Side Chitwan - Зовнішній вид готелю Hotel River Side Chitwan - Інтер’єр готелю
Місцезнаходження Sauraha Кількість номерів: 35
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Дуже хороший
Ціна-якість:
7,8
Розташування
9,0
Робота персоналу:
7,8
Умови перебування в готелі/Чистота:
8,2
Комфортність номерів/Стандарт:
7,4
Страви/Організація харчування:
6,8
Усі відгуки (10)
Відсортувати за:
Leszek K. Індивідуальний мандрівник Poland, 31 грудня 2014 р.
Pobyt w malowniczym miejscu.

Położenie, rój pszczół na suficie balkonu, krokodyle w pobliskiej rzece.
7
Mój pobyt miał swoje zalety i wady. Hotel zapewnia dowóz gości hotelowych ze stacji autobusów i z powrotem też. Hotel położony w malowniczej okolicy w pobliżu dwóch rzek. Wyposasżenie pokoju hotelowego i śniadania skromne. W pokoju było zimno. Personel usłużny i pomocny.
Michael J. Поїздка вдвох Australia, 15 квітня 2015 р.
Best location third stay at this hotel.

location, value for money, cleanliness A1.
8,3
Great stay, idyllic surroundings.
Shane C. Індивідуальний мандрівник Australia, 23 жовтня 2014 р.
Hotel River Side
3,3
terrible hotel could not see tv because of static shower went everywhere but on me and just dribbled i tried to only stay one night but was told no refund never again
Ann B. Поїздка вдвох United Kingdom, 14 листопада 2013 р.
fantastic surroundings, river view from balcony

friendly staff, well situated, big comfortable room.
9,3
We had a fantastic stay here. great river view from the balcony with elephants bathing nearby! This hotel is clean, comfortable and friendly.
James P. Поїздка вдвох United States of America, 9 жовтня 2013 р.
Great location neqr the park entrance.

located on the river near the entrance to Chiwan Park, friendly staff, large room.
7,7
The staff were very helpful and friendly. Booked several tours through the hotel. Tours and guide were great. Recommend getting a detailed cost breakdown of tour activities. Experienced high pressure sales pitch for booking tours and vague description of activities. Price stayed the same although not all activities discussed were engaged in. That said, the guide was great.
Luomai X. Індивідуальний мандрівник China, 8 вересня 2013 р.
Good river view and room better than expected

Good river view, upgraded room standard, helpful staff
10
The hotel offered me a room at the top of the building which was better than what I ordered, although I had to pay to use the air conditioning. The room commanded a splendid river view. The hotel sent me to an early morning elephant safari, took me back for a good breakfast, and managed to send me to catch my bus to Porhara just in time.
Chang W. Індивідуальний мандрівник Taiwan, 27 травня 2013 р.
Location.

Location , service. Best river view
9,3
Katrin B. Поїздка вдвох Germany, 10 листопада 2012 р.
Super Lage, schöne Zimmer

Lage ruhiig und doch nach am Geschehen
6,7
Leider ist das Restaurant völlig daneben und man sitzt abends alleine, nur wenn die Gruppen haben ist etwas los. Das Personal hat die Ruhe weg und man wartet gerne mal 30 Minuten auf einen tee. Vor dem Hotel am Ufer gibt es aber eine nettes Restaurant.
Sightseeing/Attractions Tip: Super nach am Park
Yan Y. Поїздка вдвох China, 11 листопада 2013 р.
喜欢的酒店

员工热情、24小时热水、好的建议。
8
房间很好,有24小时的热水。因为遇到了尼泊尔的全国大罢工,原订2天的住宿,不得已放弃了一晚的住宿,只住的一晚上。但是感觉很好,酒店在河边,早上起来,雾蒙蒙的,有烟波飘渺的感觉,很棒。酒店的花园也很舒服,有很多吊床和椅子,可以座在上面喝啤酒、咖啡享受河边的美景。。。。
Dechana N. Поїздка вдвох Thailand, 16 квітня 2013 р.
สงบเงียบ เหมาะต่อการพักผ่อน

ที่ตั้ง ห้องพัก พนักงาน
8,7
สะดวกสบาย อยู่ใกล้แม่น้ำ พนักงานเอาใจใส่ดีมาก มีรถไปรับและส่งจากจุดจอดรถทัวร์ ฟรี
 

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Hotel River Side ChitwanHotel River Side Chitwan - Зовнішній вид готелю Hotel River Side Chitwan - Зовнішній вид готелю Hotel River Side Chitwan - Зовнішній вид готелю Hotel River Side Chitwan - Зовнішній вид готелю Hotel River Side Chitwan - Балкон/ТерасаHotel River Side Chitwan - ПляжHotel River Side Chitwan - РесторанHotel River Side Chitwan - ВидHotel River Side Chitwan - Інтер’єр готелюHotel River Side Chitwan - ВидHotel River Side Chitwan - ЗручностіHotel River Side Chitwan - Зовнішній вид готелю Hotel River Side Chitwan - Вітальня представницького класуHotel River Side Chitwan - Зовнішній вид готелю Hotel River Side Chitwan - Паб/Коктейль-барHotel River Side Chitwan - РесторанHotel River Side Chitwan - РесторанHotel River Side Chitwan - Місця відпочинку та розвагиHotel River Side Chitwan - Місця відпочинку та розвагиHotel River Side Chitwan - Їжа та напоїHotel River Side Chitwan - ЗручностіHotel River Side Chitwan - Ванна кімнатаHotel River Side Chitwan - План поверхівHotel River Side Chitwan - Зовнішній вид готелю Hotel River Side Chitwan - СадHotel River Side Chitwan - Зовнішній вид готелю Hotel River Side Chitwan - Зовнішній вид готелю Hotel River Side Chitwan - Інтер’єр готелюHotel River Side Chitwan - Цікаві місця поручHotel River Side Chitwan - ВидHotel River Side Chitwan - Оточення


Agoda.com є частиною Priceline Group, світового лідеру із туристичного бізнесу.

AS-AGWEB-3C02