Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Hotel Royal @ Queens

12 Queen Street , Бугіс, Сінгапур (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Hotel Royal @ Queens Сінгапур - Рецепція Hotel Royal @ Queens Сінгапур - Басейн Hotel Royal @ Queens Сінгапур - Ресторан Hotel Royal @ Queens Сінгапур - Зовнішній вид готелю Hotel Royal @ Queens Сінгапур - Ванна кімната Hotel Royal @ Queens Сінгапур - Вітальня Hotel Royal @ Queens Сінгапур - Вітальня Hotel Royal @ Queens Сінгапур - Вітальня Hotel Royal @ Queens Сінгапур - Вітальня Hotel Royal @ Queens Сінгапур - Ресторан Hotel Royal @ Queens Сінгапур - Басейн Hotel Royal @ Queens Сінгапур - Басейн Hotel Royal @ Queens Сінгапур - Паб/Коктейль-бар Hotel Royal @ Queens Сінгапур - Зовнішній вид готелю
Місцезнаходження Бугіс Кількість номерів: 231
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Хороший
Ціна-якість:
7,1
Розташування
8,5
Робота персоналу:
7,5
Умови перебування в готелі/Чистота:
7,6
Комфортність номерів/Стандарт:
7,6
Страви/Організація харчування:
6,5
Усі відгуки (813)
Відсортувати за:
Alexey B. Ділова поїздка Russia, 13 березня 2013 р.
Бюджетный отель

Хорошее расположение, но напротив стройка
7,3
Ничего особенного, ни хорошего, ни плохого. Чисто бюджетный вариант.
Повідомити про цей вігук
Alexey B. Індивідуальний мандрівник Russia, 13 грудня 2011 р.
Отель на улице Королев

Хорошее расположение, адекватная цена, полное отсутствие пафоса
6,7
Нормальный отель в удобном месте. Номера ничего особенного, ресепшн так вообще даже очень примитивный. Главный плюс - удобство расположения, т.к. все рядом: MRT, Orchard, магазины, рестораны.
Повідомити про цей вігук
Alexander K. Група Russia, 30 квітня 2011 р.
good locaition but small rooms

polite stuff
7
месторасположение хорошее рядом станция метро церковь ночной клуб отличный торговый центр раффлз с викрам йогастудио пешком 10 минут до главной площади и риверсайд с ночной жизнью аттракционами и ресторанами у воды отель правда не новый комнаты маленькие бар обшарпанный необходим рестайлинг но персонал клиентоориентированный и дружелюбный
Shopping Tip: near is very good ruffels shopping center and bikram yoga studio
Повідомити про цей вігук
Ekaterina M. Поїздка вдвох Russia, 19 листопада 2009 р.
Соотношение местоположение-цена

расположен не далеко от Orchard road
8
Мы были в Сингапуре не долго - 2 дня, прилетели с Бали, где жили в отеле гораздо выше уровнем, поэтому по приезду все показалось так себе - здание простенькое, номер маленький, ванная тоже крошечная, да еще и полотенца изношенные. Но так как в отеле проводили совсем не значительное количество времени, то это не столь важно. Главное достаточно удобным показалось месторасположения - совсем не далеко (особенно на такси) до Орчард роуд, колесо обозрениятоже минут 5 ехать, маленькая Индия. В общем в отношении цена-качество-месторасположение - отель вполне устроил.
Повідомити про цей вігук
Katarzyna K. Група Poland, 23 липня 2012 р.
odpowiada 4* pokoje,lokalizacja do zaakceptowania

dobrze dziala klima, wygodne lozko,pokoje estetyczne z wykladzina podlogowa, przyjazna obsluga hotelowa
7,7
polecam w tej kategorii cenowej oczywiscie,bo w wyzszej cenie jest duzo przepieknych hoteli w okolicy.
Повідомити про цей вігук
Deidre W. Ділова поїздка New Zealand, 27 серпня 2015 р.
HOTEL ROYAL @ QUEENS REVIEW

Wonderful big room. Nice swimming pool. Handy to most places.
7,7
I found the hotel to be very comfortable, friendly and spacious. The staff were helpful and courteous at all times and my room was very spacious and quiet by Singapore standards. I did however find the air conditioning in my room to be too noisy and although the breakfast was good, it was the same choices every day.
Повідомити про цей вігук
Lee R. Ділова поїздка Singapore, 9 серпня 2015 р.
Sample Singapore's many sights and delights

Comfort, central location for the cost conscious traveller
10
Sited near Bugis and the central business district, this is a great hotel for a quick visit to Singapore or a short family getaway. Situated in the heart of Singapore's world class subway-taxi-bus transport system, everywhere is within easy reach.Tons of unique and locally ethnic food and cuisines abound nearby in restaurants, coffee shops, cafes and more! Interesting shops selling Southeast Asian items along side contemporary modern products are also within easy reach from the hotel!
Повідомити про цей вігук
Vincent C. Сім"я зі старшими дітьми Malaysia, 26 липня 2015 р.
Hotel Reservation

Air-conditioning, beds and TV
7
We were told the check-in time was 2PM and as such we reached the hotel by the mentioned time and was asked to wait a further 30 minutes with reasons such as, I quote from the Front Desk staff, "The former occupants of the room had left the room in a very bad condition and as such will need extra time to clean it". Should this be the waiting customer's problem or hotel management for non-timely preparation of the hotel room? I came with my family of four all the way from the airport via the MRT to have such responses told to us upon arrival at the hotel, is this even appropriate? Because of this, we were also not able to proceed with some of our plans which we have bought tickets due to the late check-in at the hotel. I wish to mentioned that first time experience is very important for each customer, and mine was not that satisfactory for that matter.
Повідомити про цей вігук
Bing-Hung C. Ділова поїздка Taiwan, 3 липня 2015 р.
Good accomodation

Good location and quiet
8
Good stay, but the pillow could be improved (too soft).
Повідомити про цей вігук
Koh M. Група Brunei Darussalam, 29 червня 2015 р.
Nice hotel

Location central for shopping area,clean hotel and value for money
6,7
Overall nice
Повідомити про цей вігук

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Hotel Royal @ Queens СінгапурHotel Royal @ Queens Сінгапур - РецепціяHotel Royal @ Queens Сінгапур - БасейнHotel Royal @ Queens Сінгапур - РесторанHotel Royal @ Queens Сінгапур - Зовнішній вид готелю Hotel Royal @ Queens Сінгапур - Ванна кімнатаHotel Royal @ Queens Сінгапур - ВітальняHotel Royal @ Queens Сінгапур - ВітальняHotel Royal @ Queens Сінгапур - ВітальняHotel Royal @ Queens Сінгапур - ВітальняHotel Royal @ Queens Сінгапур - РесторанHotel Royal @ Queens Сінгапур - БасейнHotel Royal @ Queens Сінгапур - БасейнHotel Royal @ Queens Сінгапур - Паб/Коктейль-барHotel Royal @ Queens Сінгапур - Зовнішній вид готелю


Agoda.com є частиною Priceline Group, світового лідеру із туристичного бізнесу.

AS-AGWEB-3A06