Мій обліковий запис (увійти)

Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Hotel S8

Jl. Buni Sari No. 14 A, Br Buni, Кута, Балі, Індонезія 80361 (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Hotel S8 Балі - Вітальня Hotel S8 Балі - Вітальня Hotel S8 Балі - Інтер’єр готелю Hotel S8 Балі - Вітальня Hotel S8 Балі - Вітальня Hotel S8 Балі - Вітальня Hotel S8 Балі - Ванна кімната Hotel S8 Балі - Вітальня Hotel S8 Балі - Інтер’єр готелю Hotel S8 Балі - Ванна кімната Hotel S8 Балі - Інтер’єр готелю Hotel S8 Балі - Вітальня Hotel S8 Балі - Ванна кімната Hotel S8 Балі - Ванна кімната Hotel S8 Балі - Інтер’єр готелю Hotel S8 Балі - Вітальня
Hotel S8 Балі - Вітальня Hotel S8 Балі - Інтер’єр готелю Hotel S8 Балі - Фойє Hotel S8 Балі - Рецепція Hotel S8 Балі - Зовнішній вид готелю Hotel S8 Балі - Басейн Hotel S8 Балі - Басейн Hotel S8 Балі - Басейн Hotel S8 Балі - Зовнішній вид готелю Hotel S8 Балі - Зручності Hotel S8 Балі - Басейн Hotel S8 Балі - Зручності
Розміщення: Кута Кількість номерів: 41
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Приємний

6,9

із 372 відгуків

Ціна-якість:
7,7
Розташування
7,9
Робота персоналу:
6,8
Умови перебування в готелі/Чистота:
6,8
Комфортність номерів/Стандарт:
6,9
Страви/Організація харчування:
5,0
Усі відгуки (372)
Nataliya B. Індивідуальний мандрівник Russia, 25 лютого 2014 р.
Отличный отель для недолгого пребывания в Куте

Близко к улице Легиан, не шумно, есть WiFi, есть бассейн.
8
Заехали в этот отель на одну ночь, в итоге остались ещё на 2 ночи и в дальнейшем использовали его как базовый, персонал хранил наш чемодан (без платы), путешествовали по Бали с рюкзаками, возвращались на 1 день, ночевали и уезжали опять. Персонал очень приветливый, бронировали номер делюкс, когда заехали поменяли с доплатой на семейный, он более комфортный, очень интересно смотрится за счёт стеклянных перегородок. В первый день интернет брал в номере, потом только у бассейна, во всех номерах нет балкона. В целом, твердая 4)
Vladimir S. Індивідуальний мандрівник Russia, 8 квітня 2013 р.
Хороший вариант для первого приезда в Куту

Вайфай, рядом недорогой супермаркет
7,7
Dmitry S. Поїздка вдвох Russia, 28 березня 2013 р.
Хороший отель с нюансом

свет, большое пространство, планировка
6
Отель недалеко от начала Легиана. С улицы его найти сложно, рядом строятся новые здания и очень шумно.Это минус. Комната неплохая - большая светлая, куча разной мебели, разбита на зоны стеклянными перегородками. Один нюанс - ванная с тулаетом расположены ровно посередине команты и отгорожены теми же стеклянными перегородками!Слегка необычно.. Как таковой уборки в номере ежедневной нет - надо просить убрать.
Vitaliy U. Поїздка вдвох Russia, 11 грудня 2012 р.
Хорошее расположение

Цена - качество, в номере всё есть
8,3
мы брали отель с супругой на 3 дня. рядом есть варунги (бюджетная местная еда), до пляжа пешком 7-10 минут максимум, на байке 2 минуты, сразу же на перекрестке начинается улица легиан - ночная жизнь, много магазинов на любой цвет и кошелёк. так же есть массажные салоны как дорогие так и по 60 000 индонезийских рупий ( советую ). остались довольны, но больше 3 дней брать не советую, т.к. не убирали, но мы и не просили, и на 3 день появился специфический запах из туалета - это единственные минусы. отель бюджетный.
Pierre L. Ділова поїздка France, 19 березня 2014 р.
very substandard rooms, with small window, scary

nothing, absolutelly nothing...
3,7
Scracy rooms, small, not clean, red lights on front of room.
Constance W. Група Malaysia, 17 березня 2014 р.
bad experience

nothing
5
The hotel is very noisy especially at night, the room is smelly due to heavy chlorine pour in the washroom.
Jade C. Поїздка вдвох Australia, 16 березня 2014 р.
Good budget hotel

Location, rate, close to beach
5,7
We only stayed at S8 hotel for a couple of nights as we were travelling around Bali after Kuta. The hotel is very basic but no problems and good for a short stay. They are still in the process of fully finishing the hotel.
Nik A. Група Malaysia, 2 березня 2014 р.
Nice! and easy excess to many places!

Cheap! Convenience! Comfortable!
9
So convenience and easy excess to the Kuta Beach, shopping centre and massage & spas!
Selli S. Група Indonesia, 28 січня 2014 р.
Poor service perfomance

Poor service, slow respons and not friendly
5,3
I was loose my legong pie(famous balinese snack) in my room, the staff respons so slowly and blaming guest. Not helpfull staff and useless cctv.for the first time i got this bad experience when im staying in the hotel that i book from agoda.i think this only because of the poor services from the hotel staff.i know this only little things not really valuable but this is for the first time i loose my stuff and the ridiculous things is only snack.im really dissapointed bout the staff respons.
Norshila M. Поїздка вдвох Malaysia, 22 січня 2014 р.
Great

Facilities,attractions,swimming pool
6,7
Great service,good facilities. The problem is we cannot connect the wifi while we were in the room.

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Hotel S8 БаліHotel S8 Балі - ВітальняHotel S8 Балі - ВітальняHotel S8 Балі - Інтер’єр готелюHotel S8 Балі - ВітальняHotel S8 Балі - ВітальняHotel S8 Балі - ВітальняHotel S8 Балі - Ванна кімнатаHotel S8 Балі - ВітальняHotel S8 Балі - Інтер’єр готелюHotel S8 Балі - Ванна кімнатаHotel S8 Балі - Інтер’єр готелюHotel S8 Балі - ВітальняHotel S8 Балі - Ванна кімнатаHotel S8 Балі - Ванна кімнатаHotel S8 Балі - Інтер’єр готелюHotel S8 Балі - ВітальняHotel S8 Балі - ВітальняHotel S8 Балі - Інтер’єр готелюHotel S8 Балі - ФойєHotel S8 Балі - РецепціяHotel S8 Балі - Зовнішній вид готелю Hotel S8 Балі - БасейнHotel S8 Балі - БасейнHotel S8 Балі - БасейнHotel S8 Балі - Зовнішній вид готелю Hotel S8 Балі - ЗручностіHotel S8 Балі - БасейнHotel S8 Балі - Зручності


AS-AGWEB-3B03