чи

Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Hotel Sogo Cebu

197 Sanciangko Street, Себу, Себу, Філіппіни 6000 (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Hotel Sogo Cebu Себу - Рецепція Hotel Sogo Cebu Себу - Фойє Hotel Sogo Cebu Себу - Рецепція Hotel Sogo Cebu Себу - Фойє Hotel Sogo Cebu Себу - Зовнішній вид готелю Hotel Sogo Cebu Себу - Вітальня Hotel Sogo Cebu Себу - Вітальня
Місцезнаходження Себу Кількість номерів: 66

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Приємний

6,4

із 39 відгуків

Ціна-якість:
6,7
Розташування
7,0
Робота персоналу:
6,6
Умови перебування в готелі/Чистота:
5,9
Комфортність номерів/Стандарт:
6,8
Страви/Організація харчування:
5,6
Усі відгуки (39)
Відсортувати за:
Kirill G. Поїздка вдвох Russia, 16 серпня 2012 р.
Очень средненько

Расположение
7
Может у нас был не крутой номер, но он был обшарпанный, без окон и с тараканами. Вообще судя по всему рассчитан для нечастых встреч на нейтральной территории. Сдают номера чуть ли не на час, по телеку 2 канала с порнухой. Расположение зато нормальное. Можно пешком дойти до Креста Магеллана и до Базилики. Но ходить пешком по Себу - сомнительное удовольствие.
Adam O. Поїздка вдвох Poland, 14 листопада 2012 р.
Przeciętny hotel z dobra lokalizacją.

Lokalizacja.
7,3
Hotel położony w Downtown Cebu.Pokoje nieduże lecz czyste,skromnie wyposażone.Łazienka czysta.Miła ,szybka obsługa.Śniadanie bardzo skromne i niezbyt smaczne.Brak restauracji.Konsumpcja odbywa się przy jednym stoliku.Na szczęście w okolicy można znaleźć restauracje.Hotel wynajmuje pokoje na krótszy czas niż doba.Można więc skorzystać z ich usług takze podczas dnia.
Geoff S. Поїздка вдвох Australia, 5 серпня 2014 р.
Disappointing

a bed to sleep, in
4,7
Because I arrived after midnight in Cebu due to a late running plane I was given the run around. They were not going to give me the room that i had booked and paid for saying its now the 5th. They were going to leave me stranded without a hotel in the early hours of the morning after travelling all day from Australia. My gf stepped in and said in tagalog if you treat all your customers like this you will soon have no customers. I did not appreciate the way I was treated. only cold showers for an international traveller.
Gaudencio C. Ділова поїздка Philippines, 20 червня 2014 р.
A nice stay in these hotel.

The best things in these hotel are food, staff and cleanliness.
8
It was a nice stay in these hotel.
Jumper M. Поїздка вдвох Canada, 3 червня 2014 р.
Comfortable

Easy access, budget friendly, centrally located
6
It was ok...for a budget hotel i did not expect much. We were only looking for an overnight stay.
Meryknol G. Сім"я зі старшими дітьми United States of America, 10 травня 2014 р.
Bad experience.never again..

Nothing is best..
2
Nice picture in the internet.but in person is so bad..im so dissapointed .plus d booking a take so long ....
Haydn M. Індивідуальний мандрівник Australia, 11 березня 2014 р.
ok but not user friendly

location, shops, massage
6,3
stay was ok but travelers CANNOT USE ELECTRICAL SUCH AS ELECTRIC SHAVERS, ELECTRIC TOOTHBRUSH ETC.., as there are NO electrical power points to recharge appliances.
Rafael T. Ділова поїздка Philippines, 28 жовтня 2013 р.
average

nothing just need something to stay
4,3
Marek P. Індивідуальний мандрівник Czech Republic, 13 жовтня 2013 р.
good location downtown

location, hassle free
7,7
Good location in downtown Cebu near Colon street, reasonable big refubrished rooms, clean, helpful staff, variety reasonable food to order.
Analyn S. Індивідуальний мандрівник Philippines, 20 травня 2013 р.
THE ROOMS are clean but tiny!

clean,fast internet,close to the shopping centers.
7
Fine,but this is only for short stay. The value of money is very affordable but there are more good hotels that can satisfy your needs other than this.

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Hotel Sogo Cebu СебуHotel Sogo Cebu Себу - РецепціяHotel Sogo Cebu Себу - ФойєHotel Sogo Cebu Себу - РецепціяHotel Sogo Cebu Себу - ФойєHotel Sogo Cebu Себу - Зовнішній вид готелю Hotel Sogo Cebu Себу - ВітальняHotel Sogo Cebu Себу - Вітальня


AS-AGWEB-3C08