чи

Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Hotel Thamel

Thamel Marga, Тамел, Катманду, Непал (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Hotel Thamel Катманду - Вітальня Hotel Thamel Катманду - Вітальня Hotel Thamel Катманду - Вітальня Hotel Thamel Катманду - Вітальня Hotel Thamel Катманду - Вітальня Hotel Thamel Катманду - Балкон/Тераса Hotel Thamel Катманду - Балкон/Тераса Hotel Thamel Катманду - Вітальня Hotel Thamel Катманду - Вітальня Hotel Thamel Катманду - Вітальня Hotel Thamel Катманду - Ванна кімната Hotel Thamel Катманду - Ванна кімната Hotel Thamel Катманду - Ванна кімната Hotel Thamel Катманду - Вітальня Hotel Thamel Катманду - Ванна кімната Hotel Thamel Катманду - Ванна кімната
Hotel Thamel Катманду - Ресторан Hotel Thamel Катманду - Ресторан Hotel Thamel Катманду - Ресторан Hotel Thamel Катманду - Рецепція Hotel Thamel Катманду - Фойє Hotel Thamel Катманду - Фойє Hotel Thamel Катманду - Балкон/Тераса Hotel Thamel Катманду - Зовнішній вид готелю Hotel Thamel Катманду - Зовнішній вид готелю Hotel Thamel Катманду - Оточення Hotel Thamel Катманду - Зовнішній вид готелю Hotel Thamel Катманду - Вхід
Місцезнаходження Тамел Кількість номерів: 42

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Хороший

7,3

із 86 відгуків

Ціна-якість:
7,0
Розташування
8,3
Робота персоналу:
7,0
Умови перебування в готелі/Чистота:
6,7
Комфортність номерів/Стандарт:
7,6
Страви/Організація харчування:
6,9
Усі відгуки (86)
Відсортувати за:
Jesper M. Поїздка вдвох Denmark, 10 червня 2014 р.
its good for one night

airport pick up and in thamel
4,3
standard not good not bad
Sonam G. Поїздка вдвох Nepal, 6 травня 2014 р.
very satisfied

excellent location,clean and spacious room and nice private balcony
8,3
very familier and fiendly staff members
Kazi I. Сім"я з малими дітьми Australia, 26 квітня 2014 р.
Pleasant Stay

Friendly and helpful staff
7,7
Erez F. Поїздка вдвох Israel, 18 квітня 2014 р.
Good budget hotel with good location

Centrally located and quiet, clean rooms, good value for money
8
The room was clean and spacious. We had hot water all the time. The hotel is in a good location in Thamel, but in a quiet environment. The WIFI was good and the staff was friendly. Breakfast was so so, but ok. Decent budget hotel with good value for money.
Kazuko I. Індивідуальний мандрівник Japan, 21 грудня 2013 р.
comfortable

location and price
8
the room was clean and sunny. reasonable for the room rate.
John-Paris M. Поїздка вдвох Australia, 31 жовтня 2013 р.
Hidden private hotel with great staff

Staff food position
8,7
Really worthwhile comfortable spacious clean and safe!! Will stay here again highly recommend
Tyler B. Сім"я з малими дітьми United States of America, 26 жовтня 2013 р.
Friendly and helpful staff, great location

The 3 best things were the helpfulness/friendliness of the staff, the proximity to Thamel shopping while not being directly in the center of it
8,7
We enjoyed our stay at the Hotel Thamel. The entire staff was very helpful and friendly. Free airport pickup was included. I would highly recommend it for people looking to explore Thamel while note diving right in the middle of it all... the hotel is a little north of the central shopping areas and off a small side alley. That being said, it was a short walk to go wherever you wanted, and walking and looking at everything are what we enjoyed about Thamel.
Richard M. Поїздка вдвох United Kingdom, 20 жовтня 2013 р.
Brilliant

The management, the staff, the location
9,7
The manager Samil and Prem went way beyond their duties to ensure that my stay at the hotel was a stay that I would remember for years to come. From organising trips to information of the local area, their knowledge was exceptional. The staff at the hotel were also very, very polite and helpful in all matters and were also friendly. I was made to feel part of the Thamel Hotel family and this touched me deeply and is part of my memory of the first trip ever to Nepal, but not the last. When I do return on my next trip I will be staying at the hotel Thamel. It will be like going home to my friends.
Anita B. Індивідуальний мандрівник India, 26 серпня 2013 р.
Very relaxing and comfortable ,service was good

It is very clean, food is nice and staff is very helpful
9,7
I was satisfied with the location right in the middle of Thamel which is very lively and fun Hotel is clean and staff attentive, polite and helpful Rooms airconditioned which is great
Ravi K. Індивідуальний мандрівник Canada, 9 червня 2013 р.
Excellent Location and easy for shopping

Nice Ambience, reasonably priced and friendly staff
8,3

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Hotel Thamel КатмандуHotel Thamel Катманду - ВітальняHotel Thamel Катманду - ВітальняHotel Thamel Катманду - ВітальняHotel Thamel Катманду - ВітальняHotel Thamel Катманду - ВітальняHotel Thamel Катманду - Балкон/ТерасаHotel Thamel Катманду - Балкон/ТерасаHotel Thamel Катманду - ВітальняHotel Thamel Катманду - ВітальняHotel Thamel Катманду - ВітальняHotel Thamel Катманду - Ванна кімнатаHotel Thamel Катманду - Ванна кімнатаHotel Thamel Катманду - Ванна кімнатаHotel Thamel Катманду - ВітальняHotel Thamel Катманду - Ванна кімнатаHotel Thamel Катманду - Ванна кімнатаHotel Thamel Катманду - РесторанHotel Thamel Катманду - РесторанHotel Thamel Катманду - РесторанHotel Thamel Катманду - РецепціяHotel Thamel Катманду - ФойєHotel Thamel Катманду - ФойєHotel Thamel Катманду - Балкон/ТерасаHotel Thamel Катманду - Зовнішній вид готелю Hotel Thamel Катманду - Зовнішній вид готелю Hotel Thamel Катманду - ОточенняHotel Thamel Катманду - Зовнішній вид готелю Hotel Thamel Катманду - ВхідHotel Thamel Катманду - ФойєHotel Thamel Катманду - Бізнес ЦентрHotel Thamel Катманду - ВітальняHotel Thamel Катманду - Інтер’єр готелюHotel Thamel Катманду - Інтер’єр готелюHotel Thamel Катманду - Балкон/ТерасаHotel Thamel Катманду - Балкон/ТерасаHotel Thamel Катманду - Балкон/ТерасаHotel Thamel Катманду - ВітальняHotel Thamel Катманду - Ванна кімнатаHotel Thamel Катманду - РесторанHotel Thamel Катманду - Балкон/ТерасаHotel Thamel Катманду - Ванна кімнатаHotel Thamel Катманду - ВхідHotel Thamel Катманду - Балкон/ТерасаHotel Thamel Катманду - ФойєHotel Thamel Катманду - РецепціяHotel Thamel Катманду - Інтер’єр готелюHotel Thamel Катманду - РесторанHotel Thamel Катманду - ВітальняHotel Thamel Катманду - ВітальняHotel Thamel Катманду - РесторанHotel Thamel Катманду - ВітальняHotel Thamel Катманду - Інтер’єр готелюHotel Thamel Катманду - Інтер’єр готелюHotel Thamel Катманду - Інтер’єр готелюHotel Thamel Катманду - Інтер’єр готелюHotel Thamel Катманду - Інтер’єр готелю


AS-AGWEB-3B02