Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Hotel Thamel

Thamel Marga, Тамел, Катманду, Непал (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Hotel Thamel Катманду - Вітальня Hotel Thamel Катманду - Вітальня Hotel Thamel Катманду - Вітальня Hotel Thamel Катманду - Ванна кімната Hotel Thamel Катманду - Інтер’єр готелю Hotel Thamel Катманду - Вітальня Hotel Thamel Катманду - Вітальня Hotel Thamel Катманду - Вітальня Hotel Thamel Катманду - Вітальня Hotel Thamel Катманду - Вітальня Hotel Thamel Катманду - Вітальня Hotel Thamel Катманду - Вітальня Hotel Thamel Катманду - Балкон/Тераса Hotel Thamel Катманду - Балкон/Тераса Hotel Thamel Катманду - Вітальня Hotel Thamel Катманду - Ванна кімната
Hotel Thamel Катманду - Ванна кімната Hotel Thamel Катманду - Фойє Hotel Thamel Катманду - Фойє Hotel Thamel Катманду - Балкон/Тераса Hotel Thamel Катманду - Зовнішній вид готелю Hotel Thamel Катманду - Зовнішній вид готелю Hotel Thamel Катманду - Вхід Hotel Thamel Катманду - Бізнес Центр Hotel Thamel Катманду - Інтер’єр готелю Hotel Thamel Катманду - Інтер’єр готелю Hotel Thamel Катманду - Ванна кімната Hotel Thamel Катманду - Вхід
Місцезнаходження Тамел Кількість номерів: 42
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Хороший
Ціна-якість:
7,2
Розташування
8,4
Робота персоналу:
7,2
Умови перебування в готелі/Чистота:
6,9
Комфортність номерів/Стандарт:
7,7
Страви/Організація харчування:
7,0
Усі відгуки (102)
Відсортувати за:
Aiyana S. Індивідуальний мандрівник Spain, 27 серпня 2015 р.
Great Hotel

Room, Service and Location
10
One of the best hotels that I have stayed in Kathmandu . The hotel is stable and secure even after devastating earthquake .our room had a very nice balcony which was a bonus. Would definitely come again.
Повідомити про цей вігук
Miranda M. Поїздка вдвох United States of America, 31 липня 2015 р.
Always felt like a home

Room, Good WIFI, Location
10
Spacious room, clean,near to lots of restaurants and shops,Excellent WIFI. the hotel building did not sustain any damage during the earthquake. We can also leave our luggages for free during our treks.
Повідомити про цей вігук
Winai M. Група Thailand, 19 квітня 2015 р.
Very friendly staffs

Location, hotel staffs, worth for money
9
Very friendly staffs. Close to Thamel. Will come back here again.
Повідомити про цей вігук
Natalia J. Поїздка вдвох United States of America, 13 квітня 2015 р.
Awesome hotel with great service

Free WIFI, Location, Comfort
10
Very impressed with the professional approach by all the staff members. Very clean room with WIFI, hot water and cable LED tv. Definitely will come back again.
Повідомити про цей вігук
Suresh D. Поїздка вдвох India, 13 березня 2015 р.
No Lift in this hotel

Location was reasonably good
4,7
If you have problems climbing steps, either ask for the lowest floor (if your type of room is available)or do not stay here. In our case there was a problem in our room on 1st floor, & we could only be shifted to the second floor to one step lower room. For breakfast, the staff is either not trained or simply indifferent. You be prepared to demand, then they get for you what you want, but is small quantities. I would not stay here again.
Повідомити про цей вігук
Peter S. Поїздка вдвох United States of America, 12 березня 2015 р.
Exellent Hotel

Free wifi , Great location and staff
10
Great stay, excellent service . will definately stay here again.
Повідомити про цей вігук
Cindy C. Індивідуальний мандрівник Singapore, 28 лютого 2015 р.
Still doing renovations...

Quiet, Buffet Breakfast style,
6,3
I only stayed 1 night. I arrived late, and the stairs railings were covered with Plastic sheets. I think they are still undergoing renovations. I exchanged USD 100 with the Hotel as I was travelling long distance early the next morning, but they did not issue me with any receipt, and the rate was also the lowest I encountered.
Повідомити про цей вігук
Miranda M. Поїздка вдвох United States of America, 27 лютого 2015 р.
Exellent Hotel

Staff, Location and wi fi
10
My stay was excellent . All good , no complaint.
Повідомити про цей вігук
Adia S. Індивідуальний мандрівник United States of America, 21 лютого 2015 р.
Great Hotel with safe environment

Location, Room and Staff
9,7
When i reached hotel,i was welcomed with great smile and my room was ready to check in. After traveling for long hours, it was great to have hot shower which we do not get in most of the hotels. The free wifi worked great and the buffet breakfast was also good. As i am single lady traveling alone i find this hotel secure as most of the restaurants and markets are nearby . I would certainly recommend this hotel and would love to come back again.
Повідомити про цей вігук
Junkaji G. Поїздка вдвох Nepal, 10 січня 2015 р.
Not a satisfactory stay

Location, location, location
4,7
Staff were friendly but the sad fact is they never allocated the room I paid for - when enquired with the reception in the morning, in realisation that I have been offered cheap room , they said you should ha e asked for in the evening . What very weird !!!!
Повідомити про цей вігук

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Hotel Thamel КатмандуHotel Thamel Катманду - ВітальняHotel Thamel Катманду - ВітальняHotel Thamel Катманду - ВітальняHotel Thamel Катманду - Ванна кімнатаHotel Thamel Катманду - Інтер’єр готелюHotel Thamel Катманду - ВітальняHotel Thamel Катманду - ВітальняHotel Thamel Катманду - ВітальняHotel Thamel Катманду - ВітальняHotel Thamel Катманду - ВітальняHotel Thamel Катманду - ВітальняHotel Thamel Катманду - ВітальняHotel Thamel Катманду - Балкон/ТерасаHotel Thamel Катманду - Балкон/ТерасаHotel Thamel Катманду - ВітальняHotel Thamel Катманду - Ванна кімнатаHotel Thamel Катманду - Ванна кімнатаHotel Thamel Катманду - ФойєHotel Thamel Катманду - ФойєHotel Thamel Катманду - Балкон/ТерасаHotel Thamel Катманду - Зовнішній вид готелю Hotel Thamel Катманду - Зовнішній вид готелю Hotel Thamel Катманду - ВхідHotel Thamel Катманду - Бізнес ЦентрHotel Thamel Катманду - Інтер’єр готелюHotel Thamel Катманду - Інтер’єр готелюHotel Thamel Катманду - Ванна кімнатаHotel Thamel Катманду - ВхідHotel Thamel Катманду - Балкон/ТерасаHotel Thamel Катманду - ФойєHotel Thamel Катманду - РецепціяHotel Thamel Катманду - Зовнішній вид готелю Hotel Thamel Катманду - Інтер’єр готелюHotel Thamel Катманду - РесторанHotel Thamel Катманду - Інтер’єр готелюHotel Thamel Катманду - Інтер’єр готелюHotel Thamel Катманду - Інтер’єр готелюHotel Thamel Катманду - Інтер’єр готелюHotel Thamel Катманду - ВітальняHotel Thamel Катманду - ВітальняHotel Thamel Катманду - Зовнішній вид готелю Hotel Thamel Катманду - СадHotel Thamel Катманду - Інтер’єр готелюHotel Thamel Катманду - Інтер’єр готелюHotel Thamel Катманду - ВітальняHotel Thamel Катманду - Інтер’єр готелюHotel Thamel Катманду - ВітальняHotel Thamel Катманду - РецепціяHotel Thamel Катманду - Ванна кімнатаHotel Thamel Катманду - Інтер’єр готелюHotel Thamel Катманду - Зовнішній вид готелю Hotel Thamel Катманду - Зовнішній вид готелю Hotel Thamel Катманду - Зовнішній вид готелю Hotel Thamel Катманду - Зовнішній вид готелю Hotel Thamel Катманду - Інтер’єр готелюHotel Thamel Катманду - Зовнішній вид готелю Hotel Thamel Катманду - ВітальняHotel Thamel Катманду - Зовнішній вид готелю Hotel Thamel Катманду - ФойєHotel Thamel Катманду - ФойєHotel Thamel Катманду - Зовнішній вид готелю Hotel Thamel Катманду - Зовнішній вид готелю Hotel Thamel Катманду - РесторанHotel Thamel Катманду - РесторанHotel Thamel Катманду - РесторанHotel Thamel Катманду - РесторанHotel Thamel Катманду - РесторанHotel Thamel Катманду - РесторанHotel Thamel Катманду - Ресторан


Agoda.com є частиною Priceline Group, світового лідеру із туристичного бізнесу.

AS-AGWEB-3A05