Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Hotel Tropika

Kilometer 7, JP Laurel Avenue, Лананг, Давао, Філіппіни 8000 (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Hotel Tropika Давао - Зовнішній вид готелю Hotel Tropika Давао - Ресторан Hotel Tropika Давао - Зручності Hotel Tropika Давао - Оточення Hotel Tropika Давао - Оточення Hotel Tropika Давао - Танцювальна зала Hotel Tropika Давао - Зручності Hotel Tropika Давао - Зручності Hotel Tropika Давао - Танцювальна зала Hotel Tropika Давао - Танцювальна зала Hotel Tropika Давао - Танцювальна зала Hotel Tropika Давао - Інтер’єр готелю Hotel Tropika Давао - Вітальня Hotel Tropika Давао - Вітальня Hotel Tropika Давао - Сад Hotel Tropika Давао - Інтер’єр готелю
Hotel Tropika Давао - Зовнішній вид готелю Hotel Tropika Давао - Фойє Hotel Tropika Давао - Зовнішній вид готелю Hotel Tropika Давао - Конференц-зал Hotel Tropika Давао - Рецепція Hotel Tropika Давао - Фойє Hotel Tropika Давао - Фойє Hotel Tropika Давао - Зовнішній вид готелю Hotel Tropika Давао - Сад Hotel Tropika Давао - Вхід Hotel Tropika Давао - Зовнішній вид готелю Hotel Tropika Давао - Басейн
Місцезнаходження Лананг Кількість номерів: 30
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Фантастичний
Ціна-якість:
8,2
Розташування
7,8
Робота персоналу:
8,7
Умови перебування в готелі/Чистота:
8,7
Комфортність номерів/Стандарт:
8,4
Страви/Організація харчування:
7,4
Усі відгуки (84)
Відсортувати за:
Olga E. Індивідуальний мандрівник Russia, 31 грудня 2014 р.
Хороший отель

расположение, персонал, территория отеля
10
Отель находится в районе Лананг, рядом располагается супермаркет SM (можно делать покупки и покушать в различных кафе и ресторанах), время от аэропорта до отеля 15-20 минут. Номер в отеле в нормальном состоянии, был приготовлен вкусный ужин и завтрак, ресторан работает только до 10 вечера. Очень понравилась территория отеля, отель "утопает" в зелени и цветах, есть бассейн.
Повідомити про цей вігук
Candice F. Група Philippines, 22 серпня 2015 р.
Very friendly staff :)

*swimming pool, *friendly staff, *affordable hotel
9
Повідомити про цей вігук
Candice F. Група Philippines, 20 серпня 2015 р.
Kadayawan 2015

Friendly staff and cheap accomodations
10
Повідомити про цей вігук
Zbigniew S. Поїздка вдвох Canada, 16 серпня 2015 р.
Very good stay

Cleamest service food
9
Better than expected
Повідомити про цей вігук
Dennis L. Поїздка вдвох Philippines, 9 серпня 2015 р.
Peaceful place

Quiet place, great staff, nice pool
8,3
Nice and quiet place, nice pool, near malls and wharf to Samal island,friendly staff
Повідомити про цей вігук
Andrew E. Поїздка вдвох Australia, 1 серпня 2015 р.
Nice One!

Great Pool, location, breakfast
8
I enjoyed my stay here. It's quiet as it is located about 200 metres off the main road. The major malls like SM and Robinsons are a short 100 peso taxi ride away and if you like good seafood walk about 10mins after you turn right on the main street there is a place called Yellow Fin, awesome fresh seafood. Breakfast was good each day although limited, rooms are big enough, air con works fine, pool is big, can't complain, an overall pleasant stay!
Повідомити про цей вігук
Gretchen M. Поїздка вдвох Philippines, 10 травня 2015 р.
overall excellent service

cleanliness, location and well organized
9,3
Our stay made us feel at home.
Повідомити про цей вігук
Jason R. Індивідуальний мандрівник United States of America, 1 травня 2015 р.
Great stay

Location, price, FOOD!!
10
It was great
Повідомити про цей вігук
P J. Поїздка вдвох Netherlands, 20 березня 2015 р.
Enjoyed my long stay

Silence, Service and the pool
8
I was very happy about my stay. The service level was very high and the pool was lovely. the only thing was the wifi, but they were working on it during my stay. Its a very silent hotel, witch was handy for i had to sleep during the day. The food was good and although there was not always a buffet for breakfast. i will return here next time i visit Davao.
Повідомити про цей вігук
Scott M. Індивідуальний мандрівник United States of America, 6 лютого 2015 р.
Nice and friendly

The pool was awesome for some exercise. The restaurant had a limited menu but very delicious. I felt very secure.
7,7
The hotel IS nice just a few things that I didn't expect...the advertised WiFi was non existent in the room. (3rd floor) The transmitter was not even 20 feet from my room. They rebooted upon request but it didn't help. I had to go to the rear outside courtyard to get a reliable signal. Also read the hotel information book. They add 10% to meals... Tips? Electricity isto be tturned off when you leave the room. Every time... The A/C was adequate but it was mildly annoying to return to the room and it be muggy and have to wait for it to cool. Overall I'd stay there again and may even return there this trip.
Повідомити про цей вігук

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Hotel Tropika ДаваоHotel Tropika Давао - Зовнішній вид готелю Hotel Tropika Давао - РесторанHotel Tropika Давао - ЗручностіHotel Tropika Давао - ОточенняHotel Tropika Давао - ОточенняHotel Tropika Давао - Танцювальна залаHotel Tropika Давао - ЗручностіHotel Tropika Давао - ЗручностіHotel Tropika Давао - Танцювальна залаHotel Tropika Давао - Танцювальна залаHotel Tropika Давао - Танцювальна залаHotel Tropika Давао - Інтер’єр готелюHotel Tropika Давао - ВітальняHotel Tropika Давао - ВітальняHotel Tropika Давао - СадHotel Tropika Давао - Інтер’єр готелюHotel Tropika Давао - Зовнішній вид готелю Hotel Tropika Давао - ФойєHotel Tropika Давао - Зовнішній вид готелю Hotel Tropika Давао - Конференц-залHotel Tropika Давао - РецепціяHotel Tropika Давао - ФойєHotel Tropika Давао - ФойєHotel Tropika Давао - Зовнішній вид готелю Hotel Tropika Давао - СадHotel Tropika Давао - ВхідHotel Tropika Давао - Зовнішній вид готелю Hotel Tropika Давао - БасейнHotel Tropika Давао - ОточенняHotel Tropika Давао - Зовнішній вид готелю Hotel Tropika Давао - Конференц-залHotel Tropika Давао - СадHotel Tropika Давао - РесторанHotel Tropika Давао - Конференц-залHotel Tropika Давао - БасейнHotel Tropika Давао - СадHotel Tropika Давао - ОточенняHotel Tropika Давао - БасейнHotel Tropika Давао - Конференц-залHotel Tropika Давао - БасейнHotel Tropika Давао - БасейнHotel Tropika Давао - ВхідHotel Tropika Давао - Конференц-залHotel Tropika Давао - БасейнHotel Tropika Давао - Зовнішній вид готелю Hotel Tropika Давао - СадHotel Tropika Давао - БасейнHotel Tropika Давао - Конференц-залHotel Tropika Давао - Зовнішній вид готелю Hotel Tropika Давао - ВхідHotel Tropika Давао - БасейнHotel Tropika Давао - СадHotel Tropika Давао - Конференц-залHotel Tropika Давао - БасейнHotel Tropika Давао - СадHotel Tropika Давао - БасейнHotel Tropika Давао - ВітальняHotel Tropika Давао - Оточення


Agoda.com є частиною Priceline Group, світового лідеру із туристичного бізнесу.

AS-AGWEB-3A02